bebişini hissettiğni söyleyen sevgili hamişler.bu güzel duyguyu sizler gibi yaşamayı allah bizede nasip etsin inş.gerçi pek tarif edilemez bişi olduğunu söylüyorlar ama,, hazırlıklı olmamız açısından nasıl anlıyosunuz bebişin hareket ettiğini paylaşırsınızmı??
Aslında gçen hafta anlatmıştım, böyle pıt pıt diye küçük hareketler kanat çırpması gibi seyirmeler şeklindeydi. ama dün gece yani 17+lı günlerdeyim ama dün gece daha sert bir vuruşla uykumdan uyandım. yok daha neler dedimher halde bu o değildir değil mi?
huuu arkadaşlarrr, karnım ağrıypr benim dedim ama kimseden ses çıkmadı .. kimsenin karnı ağrımıyor galibaanormal midir ki...püff... neyse geçer herhalde
Aslında gçen hafta anlatmıştım, böyle pıt pıt diye küçük hareketler kanat çırpması gibi seyirmeler şeklindeydi. ama dün gece yani 17+lı günlerdeyim ama dün gece daha sert bir vuruşla uykumdan uyandım. yok daha neler dedimher halde bu o değildir değil mi?
şu sıralar yaşadığımız gaz hareketleriyle genellikle karıştırılıyor, ilk başlarda ben de böyle düşünmüştüm..
ama ilk pırpır edişini hissettikten sonra, emin oldum ve artık baya vurmaya başladı gibi..gaz hareketi gbi,sanki o an boşluğa düşüyo gibi o bölge
başka nasıl tanımlarım bilemedim
martim, seninki iyice güçlenmiş artık
17. haftayı tamamlamışsın artık bebiş olma ihtimali yüksek bence çünkü ben şuan 14+3 olmama rağmen bazen bayağı belirgin hissediyorum gerçi her defasında belirtiyorum 2. bebek olduğunu ama tamam artık bebek hareketleri belli olması lazım gerçi bazıları 20. haftaya kadar hissedemiyormuş o da normalmiş ama öncesinde hissettiysen o dur yada çok gazın varsa aniden gaz sancısıda olabilir uykundan uyandıran yanlış pozisyonda yattıysan bebişin rahatsız olmuştur seni uyandırmıştır belkide kim bilebilir ki:)
esettin sen çalışıyormusun canım?
Canım benim çok kısa süreli bir evliliğin olmuş öncesinde de sanırım çok tanıyamadın ama şöyle düşün insanlar senelerce görüşüyorlar nişanlı duruyorlar v.s. ama evlilikleri genede uzun sürmeye biliyor. Benim halamın kızının başına gelmişti mesela 1 yıl evli kalamadılar ama öncesi uzundu çok büyük bir aşktı falan nasıl oldu anlamadık bizde kavun değil ki koklayasın şans işi bu bencede yol yakınken anlamış olman şansın böylesi bir dönemde anlamış olmanda şanssızlığın canım. Ama herşeyde vardır bir hayır diye düşün senin bebişin sana destek olacak o sana kuvvet verecek belki o olmasaydı daha çok etkilenirdin kim bilir.
Herkes ektiğini biçer güzelim yerde kalmaz o minicik yavrunun vebalini nasıl ödeyecek onu düşünsün sen ne kadar annesiysen o da babası sonuçta yazıklar olsun. Allah yardımcın olsun bitanem. Allah'ım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yüzünü görünce emin ol herşey geçecek...
Bu arada tafa canım, sen izmirli misin? yoksa orda mı yaşıyorsunuz? ben izmirliyiim ve de ailem de dolyısıyla izmirde. neredeyse 1 yıl olacak bu şubatta. sanırsam da çalıştığım için biraz zor gitmem. çook özledim...
Ben İzmirliyim İzmir' de yaşıyorum ailen nerede oturuyor. Ben Yurtoğlunda oturuyorum karabağları geçince diyim...
tasınıyorummm ... her ne kadar dıkkat etsemde ısyapmak zorunayımm..belım cok agrıo((
bugun toksoplazma testının sonucunu aldım sonuc negatıfmıs yanı bu kotu haberr..
eger pozıtıf cıksaydı vucudum bu vıruse karsı bagısıklık kazanmıs olacaktı ve o zaman cıg et ve sebzeler evde besledıgım canım oglum bıtanecık paşam kopegım pascaldan ayrı kalmak zorunda kalmıcaktım(
tum hamıle bayanların yaptırması gereken toksoplazma testını es ecmeyın derimmm..bence herkes yaptırmalı ve onlemını ona gore almalı.. onemlı olan bebgın saglıgı..
kızlar sabah sabah ısyerınde sıcak sut ıcıyorum eslık etmek ısteyen var mı?
heyyy günaydın, senin miden düzeldi o zaman maşallahh..seni tebrik ediyorum kuzummmmmmmmm
tasınıyorummm ... her ne kadar dıkkat etsemde ısyapmak zorunayımm..belım cok agrıo((
bugun toksoplazma testının sonucunu aldım sonuc negatıfmıs yanı bu kotu haberr..
eger pozıtıf cıksaydı vucudum bu vıruse karsı bagısıklık kazanmıs olacaktı ve o zaman cıg et ve sebzeler evde besledıgım canım oglum bıtanecık paşam kopegım pascaldan ayrı kalmak zorunda kalmıcaktım(
tum hamıle bayanların yaptırması gereken toksoplazma testını es ecmeyın derimmm..bence herkes yaptırmalı ve onlemını ona gore almalı.. onemlı olan bebgın saglıgı..
günaydınnnnnn arkadaşlarrrrrrrr :)
en güzel cumalar bizim olsunnnn :) hepinizin Bayramını şimdiden kutluyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?