selam bayanlar bende 2012 nisan annesi adayıyım.Tüp bebek ile hamile kaldım.Tüp bebek bölümünde de nisan anneleri olarak yazıyoruz ama sizlerin bebeklerin cinsiyetlerinizi öğrendiğinizi görünce heycanlandım bir şeyler yazmak istedim.Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
amiiin diyelim hepimiz için. Daha öğrenenler azız ama zamanla ortalık çoşacak inşallah yakında. bakalım ekşi ayşe ;tatlı hakkı doğru mu görücez. Tüm tüp bölümündeki nisan annelerine de selamlarımızı ilet
merhaba görkemli,
hosgeldin canim sende. Hayirli olsun hamisligin. Demek ögretmensin, bende hep ögretmen olmak isterdim ama nasip kismet iste, simdi baska isle ugrasiyorum... Gercekten kutsal bir meslek ögretmenlik.. tekrar hosgeldin canim.. sevgiler
ceylan, gercekten iyi alistirmissin oglunu, en güzeli kendi odasinda uyumasi... senin 2ci bebisin olacak degil mi ? Ilk dogum nasildi - masallah 2,5 yasinda demek, arasini cok iyi ayarlamissin... Allah hayirli yetistirmeyi nasip etsin oglusunu.
hosgeldin clemantineee,
insani cekiyor bu kk - böyle bir topigin olmasida gercekten cok güzel, en azindan kendimizi yanliz hissetmiyoruz... burada bizimle ayni duygulari paylasan kisilerin olmasi gercektende cok güzel bisey...
canım bende ALLAH izin verirse 18 nisanda gözüküyor.dün gittim ve bebeğimin 11+2 gnlük olduğunu öğrendim..kalp atışını dinledim.. hareketlerini gördüm 24 saat hiç uyumadan izleyeceğim tek varlığım... şimdiden görmeyi özledim sabırsızlıkla 4 hafta sonraki kontrolü bekliyeceğim :) ben ilk folicasit kullandım fakat aşırı bulantı yaptı bir 2 hafta kullandım bıraktım şimdi de elevit verdi bakalım ne olacak annem alacak bugün.. vitamin ilaçlarından zarar geleceğini düşünmüyorum.... tarama testimizde dün yapıldı bakalım inşallah iyi haberler alırım
bende acaba bir ultrason cihazımı alsam acaba diyorum bazen acayip görmek istiyorum..hatta bugün yanda hastane var b,r bahne bulup gitsemmi dedimde bulamadım bahane...
banada ferrum fort verdi ben 10. haftadan beri kullanıyorum aslında 12. haftanın sonuda demişti ama kan değerlerim düşük olduğundan erken başladık.. birde folik asiti 14. haftaya kadar kullan elevite 15, haftada başla dedi. yani değişiyor galiba dr den drye.
bu arada sanada hayırlı olsun
yok sivasta değilim ama babam suşehrili sivaslıyız yani:)))istanbulda yaşıyoruz.
ya arkadaşımın ürün satın aldığı mağaza istanbuldaydı onun sahibi tanıdık çıkmıştı. ben bebefix internet sitesinden bahsetmiştim acaba mağaza isimlerimi karıştıı.
Günayddıııııııııııınnnnn güzel anneler
İnşallah gününüz her günkinden daha güzel ve sağlıklı olur. Hava burada yağmurlu, kapalı ama ruhsal olarak beni etkilemedi nedense. Dün 2li sonuçarım çıkmış. hastaneyi arayıp öğrendim. ama neticeyi bilmiyorum. İnallah iyi haberler alırız hepimiz. Bu güzel süreci hiçbir şey etkilemesin... şimdi işe gidiyorum. Hepinizi öpüyorum.
kızlarrrrrr
bebişimizin ve benim ilk hediyelerimiz geldiiiiii
babaannemız bursaya gıtmıstı gelırken mınık fasulyeme el dokuması pamuk peştemal
bana da usumeyeyım diye hasyünden yün fanıla almış :76:
bu hafta sonu pazar gunu dugunumuz var amcamın oglu evlenıyor akrabalarım yenı ogrendıler
bakalım dugun nasıl gececek bu arada 10. haftanın içerisindeyim ama gobegim farkedilir derecede
öne fırladı bebek mi gazmı anlamadımdugunde gıyecegım elbiseyi bile ayarladım onu gıysem de
gıymesem de gobusumuz fırlıyor bırazcıkbu da benım hosuma gıdıyor sizde durumlar ne alemde
ben 2 kilo vermeme rağmen belim kalınlaştı ve göbeğim çıktı benimde senin gibi hoşuma gidiyoama bu göbek bebekmi yoksa gaz mı bende anlamadım
büyüsünlerde artık hissedelim hareketlerinigaz değil kızlar, artık yavaş yavaş büyüyo göbüşlerr
büyüsünlerde artık hissedelim hareketlerini
ben ilk pıt pıt şeklinde atmasını hissetmiştim ve o sırada hamile olduğumu bilmiyordum, test sonucum negatif çıkmıştı ama o anda anladım ve gidip bi test daha aldım
şimdi ise yatakta dönerken içimde bi boşluk gibi varlığını hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?