2012 nisan anneleri haydi buraya...

selam bayanlar bende 2012 nisan annesi adayıyım.Tüp bebek ile hamile kaldım.Tüp bebek bölümünde de nisan anneleri olarak yazıyoruz ama sizlerin bebeklerin cinsiyetlerinizi öğrendiğinizi görünce heycanlandım bir şeyler yazmak istedim.Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

amiiin diyelim hepimiz için. Daha öğrenenler azız ama zamanla ortalık çoşacak inşallah yakında. bakalım ekşi ayşe ;tatlı hakkı doğru mu görücez. Tüm tüp bölümündeki nisan annelerine de selamlarımızı ilet

İnşallah sırayla bizlerde cinsiyetlerini öğreniriz.Bu zamanlarda bulantılardan dolayı hep ekşi iyi gidiyor bende de ama hayırlısı bakalım.Tüp bebek bölümüne iletirim selamlarınızı.

hatice canım teşekkürler güzel dileklerin için.hoşbulduk

insallah hayırlı haberlerını alırız canım haftaya..1 hafta suruo sanırım sonuclanması?

tesekkurler canım sanada hayırlı olsun..dr gıtmek ıcın bir bahane bulursan banada sole:)) efet sanırım dr a gore degısıyor.kullanım haftaları ve verılen takviyeler..ee napalım kullancaz artık..saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın Allahım..

bebefix.com dan bahsediyorum evet internet sitesi zaten bitane var bildiğim o da sivaslı mağaza da sivasta.istanbulda şubesi olabilir iletişime girerseniz sivası gösteriyor.

Günayddıııııııııııınnnnn güzel anneler

İnşallah gününüz her günkinden daha güzel ve sağlıklı olur. Hava burada yağmurlu, kapalı ama ruhsal olarak beni etkilemedi nedense. Dün 2li sonuçarım çıkmış. hastaneyi arayıp öğrendim. ama neticeyi bilmiyorum. İnallah iyi haberler alırız hepimiz. Bu güzel süreci hiçbir şey etkilemesin... şimdi işe gidiyorum. Hepinizi öpüyorum.

Günaydınnnn :86::86:

Çorumda da hava kapalı, benim psikoloji yerlerde maleseff, kış çocuğuyum ama sevmiyorum kışıııııı
tam mide bulantılarım geçti derken, bu sabah yine sarstı maleseef

umarım 2li testinle ilgili güzel haberler alırsınn şekerrr

kızlarrrrrr

bebişimizin ve benim ilk hediyelerimiz geldiiiiii

babaannemız bursaya gıtmıstı gelırken mınık fasulyeme el dokuması pamuk peştemal

bana da usumeyeyım diye hasyünden yün fanıla almış :76:

bu hafta sonu pazar gunu dugunumuz var amcamın oglu evlenıyor akrabalarım yenı ogrendıler

bakalım dugun nasıl gececek bu arada 10. haftanın içerisindeyim ama gobegim farkedilir derecede

öne fırladı bebek mi gazmı anlamadım dugunde gıyecegım elbiseyi bile ayarladım onu gıysem de

gıymesem de gobusumuz fırlıyor bırazcık bu da benım hosuma gıdıyor sizde durumlar ne alemde

hepinize günaydın kızlar, benim grip devam ve bulantımda hiç hız kesmiyor, dün ne yediysem çıkarttım 5-6 olmuştur. bugünde aynen devam ama çok halsizim bide çalışınca pek dinlenmeye fırsatım olmuyo. inşallah hafta sonu iyileşirim

ben 2 kilo vermeme rağmen belim kalınlaştı ve göbeğim çıktı benimde senin gibi hoşuma gidiyo ama bu göbek bebekmi yoksa gaz mı bende anlamadım

benim doktorum 2li testi 12 haftada yapacağını söyledi, sizinki dahamı erken yapıldı? 10. haftada folik asidi bırakıp multi vitamine geçtim ama hala arada folik asit içiyorum

büyüsünlerde artık hissedelim hareketlerini

belki çok erken, belki hissetmek istediğim için bilmiyorum ama sanki dün gece bişeyle hissettim bilyiomusunuz kızlar..
bi yok canım diyorum, bi evet evet diye heyecanlanıyorum..ilk olduğu için ne olduğunu anlayamadım sanırım

ben ilk pıt pıt şeklinde atmasını hissetmiştim ve o sırada hamile olduğumu bilmiyordum, test sonucum negatif çıkmıştı ama o anda anladım ve gidip bi test daha aldım
şimdi ise yatakta dönerken içimde bi boşluk gibi varlığını hissediyorum

enteresan
bakalım daha neler yaşıcazzzz ..
ilk başlarda herşey çok güzeldi, ama bebekle ilgiili sıkıntılar çıktığından beri yani
1hftadır eşimle de küsüz, bana destek olması gerekirken benden gittikçe uzaklaşıyor.
dengesiz davranışlarım olduğunu söylüyor, sanırım o da fazlasıyla gergin.
araştırıp okumasını tavsiye ediyorum, reddediyor ve ben kendimi çok yalnız hissediyorum.
sanki bu yükün altında eziliyo gibiyim

öyle düşünme vusi bende eşimin sürekli benle ilgilenip bişeyler yapmasını istiyorum ama onlar içinde çok zor. baba olmak önemli bi sorumluluk ve bunun altından kalkıp kalkamayacaklarını bilmiyorlar doğal olarak sitras yaptığını hissediyorum.
inanki eşim hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri gece dişlerini gıcırdatıyor, bende korkuyorum ama bu hep sitresten işte:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…