2012 nisan anneleri haydi buraya...

html linki değil de yanındaki image url den oluşan linki kopyalamalısın sorun orda :)

Son düzenleme:
kızlar moralim çok bozuk ( ikili testimin sonuçları geldi.değerlerden biri yüksek çıktı,doktor risk var 3 lü yü de yapalım aynı rısk çıkarsa amnıyo sentez yapacaz dedı.
tepetaklak oldum,herkes bi şey ıstıyo,çok geçerli doğru sonuc veren bısey değil diyolar ama madem bu kadar guvensız bı sonuc nıye hala ısrarla yapılıyo,16.haftayı beklıycem sımdı.2 hafta nasıl geçecek bılmıyorum (

selam kızlar bir türlü nete girip yazamadım size,çarşamba kontrolüm vardı,her şey yolunda çok şükür,10 hafta 6 günlük dedi doktor,haftasonu 11. haftayı bitirip 12. haftaya başlıcaz kısmetse,2 hafta sonra 2li test için randevu verdi,3 cm olmuşuz,çok büyümüşüz çoook :))) Vitamin yazdı Decavit diye,onu kullanıyorum şimdi.Bende de doktordan geldiğim akşam kasıklarda batma başladı,muayenede her şey normal çıkınca dedim heralde rahim büyüyo ya da adet dönemine mi denk geldi ne,ilk haftalarda da böyle olmuştu ,bugün iyiyim,batmalar geçti,bir de çarşamba günü biraz fazla yürüdüm,belki de ondan olmuştur bilmiyorum,burada bir kaç kişi daha batma yaşadığını yazınca dedim belki de 11-12. haftaların özelliğidir.Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bu arada,bütün geçmiş sayfaları okudum,ne güzel cinsiyetini öğrenenler var,darısı başımıza.Benim bulantılar da sanki azaldı gibi,hatta bugün hiç bulanmadı midem diyebilirim,sanırım 12. haftadan itibaren yavaş yavaş düzeliyoruz.Ben de grip olmamak için salataya bol limon sıkıyorum,akşamları bol meyve yiyorum hatta en az 2 mandalin falan yemeye başladım,umarım grip olmadan atlatırız,öpüyorum kızlar

Son düzenleme:

canım üzülme,ense kalınlığı nasıl çıktı,eğer o normalse genelde kötü bir şey çıkmıyor diye biliyorum ben,stres yapıp bebişini de üzme,o yüksek değer sadece riski gösteriyor,bu forumlarda değeri yüksek çıkıp da sağlıklı bebekleri olan bir sürü insanı okudum ben,içini ferah tut,3 lü testin iyi çıkacaktır,üzme kendini

aynı sorun bende de var canım ben de 1haftadır ruh gibi dolanıyorum..
hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.. çok araştırdım ben heralde yaptırıcam amnio

merhaba arkadaşlar
güzel haberlerinizi almak beni çok mutlu ediyor.biz de bugün 10. haftamızı doldurduk çok şükür.haftaya cumartesi kontrolümüz var şimdiden heyecanlanıyorum.çoğu arkadaşımız hareketlerini görmüş inşallah hepimize nasip olur.benimde belim kalınlaştı ve göbeğim çıktı içime çekemiyorum evde olmayan bir pantolonum vardı giymediğim bir t-shirt ü kesip hamile pantolonu yaptım çok rahat oldu.mide bulantılarım azaldı gibi ama evde durduğum zaman oluyor yine de.hala mutfağa giremiyorum yemek pişiremiyorum dolabı açamıyorum falan.ama az kaldı inşallah.bir de arkadaşlar benim göbeğim kaşınıyor çok erken değilmi.

Selam tatlım, ara ara hala bende de oluyor o bulantılar ki 13 haftalığım. ama baya azaldı. hareketleri inanılmaz gerçekten. bu gidişinde sen de görürsün artık çözüm iyimiş pantolonla ilgili göbeğin kaşınabilir. o tamaMEN senin derinle ve karın dokunla ilgili. nemlendirmeyi ihmal etme. ve kuru kuru kaşıma sakın.

selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir.ben mehmet özün hamilelikle ilgili bir kitabını aldım.çok ilginç şeyler öğreniyorum.mesela bebişlerimiz günün %95 ini uyuyarak geçiriyormuş.yani gün içinde biz o kadar koşuşturmacalar yaşıyoruz,iniyoruz,çıkıyoruz,yeri geliyo bağırıyoruz(öğrencilerimize:))ama canım bebişler bundan etkilenmiyor ve huzurla uyumaya devam ediyor.ne güzel bir mekanizma yaratmış allahım içimizde inanası gelmiyo insanın..

şu amerikadaki mehmet öz mü? edindiğin güzel bilgileri ara ara paylaş lütfen. ben önce alayım bi kitap dedim, sonra vaz geçtim. akıcı ve ilgili çekici bulursan böyle belki ben de alırım bakalım. okul nasıl gidiyor? ben de sendenim

ben de mehmet öz'ün kitabını okuyorum.. güzel hakikaten.. kızlar bu mide bulantısı ve aşırı halsizlik hali ne zaman geçecek?? artık çok bunaldım.. hiç birşey yapamıyorum bu hal yüzünden.. içim sıkılyor.. sanırım depresyona girdim..

Canım, inşallah en kısa sürede iyi haberler alırsınız ama elemsuya da yazmıştım. en önemlisi ense kalınlığı ve burun oluşumu. kan değerleri 2. derece önemliymiş ama anlıyorum sizi düşününce. ve inanıyorumki tertemiz çıkacak sonuçlarınız. dualarımız sizinle canım.

ben de bir bakayım o kitaba. 12-13. haftadan sonra azalıyor aslında. ama kişiden kişiye değişiyor. hemen bırakma kendini. fırsat buldukça dinlenmeye çalış. kısa yürüyüşler falan belki iyi gelir.

dışarda yarım saat bile vakit geçirsem, eve döndüğümde bitap düşüyorum.. doktor kan ilacı verdi.. dün kullanmaya başladım.. ya inşaallah iyi gelir..

dışarda yarım saat bile vakit geçirsem, eve döndüğümde bitap düşüyorum.. doktor kan ilacı verdi.. dün kullanmaya başladım.. ya inşaallah iyi gelir..

aaa bak kansızlık neden olabilir. geçmiş olsun tatlım. pekmez, bakliyat de iyi gelir...

ense kalınlğı burun kemiği oluşumu gayet iyi dedi,kötü düşünmemeye çalıyorum ama aklımdan da çıkmıyo (

aynı sorun bende de var canım ben de 1haftadır ruh gibi dolanıyorum..
hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.. çok araştırdım ben heralde yaptırıcam amnio

ben yarın il dışına çıkacam daha büyük bi hastane var,ama 3lüyü yaptırmadan amnıyo sakın yaptırma.bebeğin sıvısından aldıkları için düşük riski çok fazlaymış.yaşayan arkadaşlarım söyledi.dua edip,bekleyelim arkadaşım

inşallah canım benim oglumda hamileligim gerçekten çok rahattı bu biraz sancılı mide ekşimesi falan oluyo biraz farklı canım....

ense kalınlğı burun kemiği oluşumu gayet iyi dedi,kötü düşünmemeye çalıyorum ama aklımdan da çıkmıyo (

yukarıda da yazdığım gibi canım, inanıyorum ki tertemiz çıkacak sonuçarınız, dualrım sizinle. Kolay değil, kim olsa ya doğruysa der ama senin ölçümler gayet iyimiş. bence de 3 lünü yaptır önce. Allah yar ve yardımcımız olsun her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…