2012 nisan anneleri haydi buraya...

çok güzel olur bazanın kenarlarna çilekten korumalık alırsın böylelikle düşmez.ben oğlumu 8 aylıkken odasunu ayırmıştım.halen odasında yatar başka yerde yatıramayız.şimdi 2.5 yaşında.hatta geçen hafta uzaktan yatılı misafirlerim geldi bi kaç aile tum odalarım doluydu kayranın odasındada yaşlı teyzemizi yatırdık o gece kayra uyuduktan sonra onu yatağıma aldım gece bi uyandı odam da odam diye tutturdu.başladı ağlamaya artık yavaşça kadın uyurken kapıyı açtık bak dedim orda başkası uyuyor bu gecelik bizimle uyuyacaksın dedim de öyle ikna oldu.kadının ruhu bile duymadı:)yavaşça kapattk kapısını.

çocukken aynısını ben de yapmıştım. uzaktan gelen yaşlı ve hasta bir misafire benim odamı vermişlerdi. uyutulduğumu ve başka bir yerde yattığımı farkettiğimde kıyametleri kopardığımı hatırlıyorum. en fazla 3-4 yaşında olmalıyım. büyüdüğümde bu olay anlatıldığında içim burkuldu. yazık gecenin bi saati yaşlı amcayı yatağında rahatsız edip kalk yerimden benim yatağım diye edepsizlik eden bir velet.. kayra olgun davranmış yine

Son düzenleme:
bebefix?internet sitesi mi?eğer internetteki bebefixi diyorsanz orda fiyatlar çok uygun hatta bebek mağazaları arasında en uygun araştırırsanz fark edersiniz.

bebebifks internet sitesi evet yani ben mutlaka bakın derim çünkü arkadaşım oradan aldı ama gerçekten çok sevimli ve sağlam duruyor tabi sansına mağaza sahipleri okul arkadaşı çıktı baya ilfgilendiler. ne zaman hazır olsun dersenizde o gün getiriyorlar.bebek odası uyku seti asma rafı tam takım aldı 1000 tl. orada fırsatlar köşesi oluyor opadan başka şeylerde takipm edebilirsiniz bazen çok indirimli oluyor herşey benim beğendiğim bir iki şey oldu mesela bakınca ufak tefek alıcam artık kısmet olmazsa buradaki gizel annelerin bebişleri giyer artık kısmett.. Rabbim hayırlısını versin..
kızlar birde dün trendyolda Chicconun ürünleri indirimli satılıyor 130-150 ye çok güzel ana kucakları var müzikli dönenceli falan üye olanlar baksın bence olmayanlarda üye olup baksın çünkü chicconun ürünlerini veriyorlar sıksık. 2 oldu ana kucağı kampanyada artık 3. de alıcam galibaaa.

inşallah ben ayın 8.nde öğrenebilirm sen nezaman gidiyordur kontrole.. daha biraz çoğlasın yaparız daha çok şekilller

hayılı uğurlu olsun canım.. Allah hepimize sağ salim sarmayı nasip etsin inşallahhhh..

bebefix?internet sitesi mi?eğer internetteki bebefixi diyorsanz orda fiyatlar çok uygun hatta bebek mağazaları arasında en uygun araştırırsanz fark edersiniz.

evet gerçekten çok uygun mağzaları hangi şehirlerde var acaba birde eğer bulunduğum yerde yoksa internetten sipariş verecem acaba güvenilir olur mu bilmiyorum.

doğru diyorsun biraz tadilatla görünüşünde değişiklik yapsak hem güzel durur hemde daha ucuza gelir.oda beyaz olsun düşünüyordum bazanın başlığını ve deforme olmuş kenar bezine beyaz kumaş yada deri kaplatsam güzel olur. ama sepet beşikte kaç aya kadar kalabiliyordu? 8ay falandı galiba ay sekiz aylıkken nasıl yollicam başka odaya erken değil mi? o zaman park beşik mi alsam ki daha uzun kullanım için. sen neler almıştın ilk bebeğinde dolap şifonyer falan herşeyi aldın mı? yoksa sadece dolap yeterli olur mu? hem güzel olsun istiyorum hemde çok gerekli olmayacak şeylere para verip müsriflik yapmamak istiyorum.

çok teşekkür ederim umarım bi sorun yoktur şuan çok iyiyim ve şimdi kalkıp doktora gidicem inşallah güzel haberle dönerim nolur dua edin....

Herkese günaydın canlarım :) dün dayanamayıp özel hastaneye gittim. yaptrmayacağım dediğim ikili tarama testinide yaptırdım bebeğim bugün 11+2 günlük oldu.
ense kalınlığının filan herşeyin normal gayt güzel bakıyorsun bebeğine dedi... bu arada cinsiyetinide sordum bana erkek bbeğine benzediğini fakat bu haftalarda bütün bebişlerin erkek bebek görüntüsü gibi olabileceğinide söledi.huzursuz oldum ve sordum tarama testi yaptrmalımıyım psikolojk olarak etkilenirsem dedim... doktrum bana yaptrırsam iyi olacagını yinede kararı bana bıraktıgını soledı.... herkesın adına da sordum pekiii risk çıkarsa .... sadece tahmini olarak söyleniyor genelde doğanların %70 i sağlıklı doğuyor ( yaş ilerledikce,annede ciddi rahatsızlıklar varsa,daha önce down sendr.bebek dünyaya geldi ise ) risk artar dedi ... içimmm rahatladı yawwww haftaya sonucumu alacağımmm inş iyi haberler alırımmm

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, böyle bi grup olduğunu görünce yani benimle aynı şeyleri yaşayan dayanamadım. ben de kısmetse 14 nisanda doğum yapacağım, ama sıkıntım çok sürekli bulantım var ve her yediğim çıkıyor, biteceği günü dört gözle bekliyorum.

merhaba görkemli,

hosgeldin canim sende. Hayirli olsun hamisligin. Demek ögretmensin, bende hep ögretmen olmak isterdim ama nasip kismet iste, simdi baska isle ugrasiyorum... Gercekten kutsal bir meslek ögretmenlik.. tekrar hosgeldin canim.. sevgiler

ceylan, gercekten iyi alistirmissin oglunu, en güzeli kendi odasinda uyumasi... senin 2ci bebisin olacak degil mi ? Ilk dogum nasildi - masallah 2,5 yasinda demek, arasini cok iyi ayarlamissin... Allah hayirli yetistirmeyi nasip etsin oglusunu.

hosgeldin clemantineee,
insani cekiyor bu kk - böyle bir topigin olmasida gercekten cok güzel, en azindan kendimizi yanliz hissetmiyoruz... burada bizimle ayni duygulari paylasan kisilerin olmasi gercektende cok güzel bisey...

merhabalar:)
dun dr a gıttım rutın kontroller ıcın tahmını dogum tarıhı 24 nısan:) herseyın normal gıttıgını ogrendım ıcım rahatladı..hıc dr dan cıkmak ıstemıyorum hergun gıdıp ultrasondan bebişime bakmak istiorum..henuz oynamadıgı ıcın acaba ordamı dıe merak eıyorum.annesıne tekme atsada rahatlasak artık:)2 hafta sonra ıkılı teste gıdecegız.umarım hersey normal gıer doguma kadar..bu arada demır ve vıtamın destegıne basla dr um..ferrum fort ve elevit verdi..hamılelıkte fazla ılac kullanımı taraftarı dıılım ama yukledıkce yukluolar..herhangı bır ılac takvıyesı almadan hamılelıgı devam ettıren arkadaslar varmı?

merhaba clemanti benım de tahmını dogum tarıhım hayırlısıyla ınsaallah 15 nısan gorunuyor bugun

10 hafta 3 gunluguz gel gor kı bulantılardan 2 haftadır basımızı alamıyoruz en son pazar gunu

serum takvıyesı yaptılar ıkı sıse ama fayda ettıgı soylenemez sabahtan berı 2 kere cıkardım ıcım

hala allak bullak anne olmak cok zorr cokkk rabbım tez zamanda bulantısı olan herkese sıfa versın

saglıklı gebelıklerımız olsun bebıslerımızı alalım kucagımıza bu arada ısten cıkacagımı yazmıstım ama

patron bırakmıyor kı eve gıdeyım dogum parası almamın yollarını arıyorlar ne kadar calısırsam o kadar

kar gıbı gelıyor sanırım

canım bende ALLAH izin verirse 18 nisanda gözüküyor.dün gittim ve bebeğimin 11+2 gnlük olduğunu öğrendim..kalp atışını dinledim.. hareketlerini gördüm 24 saat hiç uyumadan izleyeceğim tek varlığım... şimdiden görmeyi özledim sabırsızlıkla 4 hafta sonraki kontrolü bekliyeceğim :) ben ilk folicasit kullandım fakat aşırı bulantı yaptı bir 2 hafta kullandım bıraktım şimdi de elevit verdi bakalım ne olacak annem alacak bugün.. vitamin ilaçlarından zarar geleceğini düşünmüyorum.... tarama testimizde dün yapıldı bakalım inşallah iyi haberler alırım

bende acaba bir ultrason cihazımı alsam acaba diyorum bazen acayip görmek istiyorum..hatta bugün yanda hastane var b,r bahne bulup gitsemmi dedimde bulamadım bahane...
banada ferrum fort verdi ben 10. haftadan beri kullanıyorum aslında 12. haftanın sonuda demişti ama kan değerlerim düşük olduğundan erken başladık.. birde folik asiti 14. haftaya kadar kullan elevite 15, haftada başla dedi. yani değişiyor galiba dr den drye.
bu arada sanada hayırlı olsun

aynı sıkıntıları yaşayanlar var canım ama az sabır hepsi bitecek

hadi bakalım beralkunun oğluna ilk erkek kardeş geliyormu acaba. maden net değil kesinleşince ekleyelim listeye..

bende 2 hafta önce 3 şişe serum aldım ama hiç bir değişiklik olmadı zaten o serumlar vücudun sıvı dengesini yeniden sağlamak için. hastaneden çıktım eve banyoya zor yetiştim

bulantı ilacı içmek istemedim, içime sinmedi kullanan varmı?

bende var dramamine adı

halımız dramatik ya doktorda ona istinaden verdi sanırım

cok fazla ılac kullanma taraftarı degılım onun ıcın mıdem cok

kotu olursa kullanıyorum ben ıkı gundur de kullanmıyorum

dun sabah 1 kere bugun sabah 2 kere cıkarttım rabbım sıfa versın ıns

içimi ferah tutmaya çalısıyorum gececek dıye ama bakalım o kadar cefa cekıyoruz

rabbım sefasını surebılmeyı de nasıp etsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…