evet aslında doğru diyosun ama öle takım halinde de çok güzel oluyo.benim tek kişilik bazam var aslında sadece dolap alsam odasına park yatağıda odama koysam park yatağa yatamayınca ayrı odaya bazaya yatsa nasıl olur ki?
ya bide park yatak diğerleri kadar pahalı değilya insan sonradan atsada içine çok dert olmaz herhalde.
benimde kafam karıştı.nasıl olacak şimdi?
çok güzel olur bazanın kenarlarna çilekten korumalık alırsın böylelikle düşmez.ben oğlumu 8 aylıkken odasunu ayırmıştım.halen odasında yatar başka yerde yatıramayız.şimdi 2.5 yaşında.hatta geçen hafta uzaktan yatılı misafirlerim geldi bi kaç aile tum odalarım doluydu kayranın odasındada yaşlı teyzemizi yatırdık o gece kayra uyuduktan sonra onu yatağıma aldım gece bi uyandı odam da odam diye tutturdu.başladı ağlamaya artık yavaşça kadın uyurken kapıyı açtık bak dedim orda başkası uyuyor bu gecelik bizimle uyuyacaksın dedim de öyle ikna oldu.kadının ruhu bile duymadı:)yavaşça kapattk kapısını.
bebefix?internet sitesi mi?eğer internetteki bebefixi diyorsanz orda fiyatlar çok uygun hatta bebek mağazaları arasında en uygun araştırırsanz fark edersiniz.
Valla kıskandım sizi şimdi, muhabbeti döktürmüssünüz. Ben anca gelebildim eve. cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. maşallah listemiz de pek tatlı ya. ellerine sağlık znrcnk. benim içim gidiyor gördükçe. allahım nazarlardan saklasın hepsini. hep birlikte tamamlayalım bu süreci inşallah.
selam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah.10+6 günlük hamileyim.35 yaşındayım.öğretmenim.ilk bebişim olacak.öbür nisan anneleri aşırı kalabalık olduğundan fazla paylaşımda bulunamıyorum.buradan devam etmek istedim.cinsiyetler belli olmaya başlamış.ne güzel.umarım hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
bebefix?internet sitesi mi?eğer internetteki bebefixi diyorsanz orda fiyatlar çok uygun hatta bebek mağazaları arasında en uygun araştırırsanz fark edersiniz.
çok güzel olur bazanın kenarlarna çilekten korumalık alırsın böylelikle düşmez.ben oğlumu 8 aylıkken odasunu ayırmıştım.halen odasında yatar başka yerde yatıramayız.şimdi 2.5 yaşında.hatta geçen hafta uzaktan yatılı misafirlerim geldi bi kaç aile tum odalarım doluydu kayranın odasındada yaşlı teyzemizi yatırdık o gece kayra uyuduktan sonra onu yatağıma aldım gece bi uyandı odam da odam diye tutturdu.başladı ağlamaya artık yavaşça kadın uyurken kapıyı açtık bak dedim orda başkası uyuyor bu gecelik bizimle uyuyacaksın dedim de öyle ikna oldu.kadının ruhu bile duymadı:)yavaşça kapattk kapısını.
ttlım telaş yapma ama doktoruna da gorunmeyı ıhmal etme bende de 8, haftanın
sonunda oldu kanama dr gıttım telaslanma ıcerıde bır kanama yok dedı
sadece 12. haftaya kadar ilişki önermiyorlar o kadar bi de bol bol dinlenmeye
gayret et :)zira bebişler bizi farktmesek de cok yoruyorlar
selam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah.10+6 günlük hamileyim.35 yaşındayım.öğretmenim.ilk bebişim olacak.öbür nisan anneleri aşırı kalabalık olduğundan fazla paylaşımda bulunamıyorum.buradan devam etmek istedim.cinsiyetler belli olmaya başlamış.ne güzel.umarım hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, böyle bi grup olduğunu görünce yani benimle aynı şeyleri yaşayan dayanamadım. ben de kısmetse 14 nisanda doğum yapacağım, ama sıkıntım çok sürekli bulantım var ve her yediğim çıkıyor, biteceği günü dört gözle bekliyorum.
merhabalar:)
dun dr a gıttım rutın kontroller ıcın tahmını dogum tarıhı 24 nısan:) herseyın normal gıttıgını ogrendım ıcım rahatladı..hıc dr dan cıkmak ıstemıyorum hergun gıdıp ultrasondan bebişime bakmak istiorum..henuz oynamadıgı ıcın acaba ordamı dıe merak eıyorum.annesıne tekme atsada rahatlasak artık:)2 hafta sonra ıkılı teste gıdecegız.umarım hersey normal gıer doguma kadar..bu arada demır ve vıtamın destegıne basla dr um..ferrum fort ve elevit verdi..hamılelıkte fazla ılac kullanımı taraftarı dıılım ama yukledıkce yukluolar..herhangı bır ılac takvıyesı almadan hamılelıgı devam ettıren arkadaslar varmı?
merhabalar:)
dun dr a gıttım rutın kontroller ıcın tahmını dogum tarıhı 24 nısan:) herseyın normal gıttıgını ogrendım ıcım rahatladı..hıc dr dan cıkmak ıstemıyorum hergun gıdıp ultrasondan bebişime bakmak istiorum..henuz oynamadıgı ıcın acaba ordamı dıe merak eıyorum.annesıne tekme atsada rahatlasak artık:)2 hafta sonra ıkılı teste gıdecegız.umarım hersey normal gıer doguma kadar..bu arada demır ve vıtamın destegıne basla dr um..ferrum fort ve elevit verdi..hamılelıkte fazla ılac kullanımı taraftarı dıılım ama yukledıkce yukluolar..herhangı bır ılac takvıyesı almadan hamılelıgı devam ettıren arkadaslar varmı?
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, böyle bi grup olduğunu görünce yani benimle aynı şeyleri yaşayan dayanamadım. ben de kısmetse 14 nisanda doğum yapacağım, ama sıkıntım çok sürekli bulantım var ve her yediğim çıkıyor, biteceği günü dört gözle bekliyorum.
Herkese günaydın canlarım :) dün dayanamayıp özel hastaneye gittim. yaptrmayacağım dediğim ikili tarama testinide yaptırdım bebeğim bugün 11+2 günlük oldu.
ense kalınlığının filan herşeyin normal gayt güzel bakıyorsun bebeğine dedi... bu arada cinsiyetinide sordum bana erkek bbeğine benzediğini fakat bu haftalarda bütün bebişlerin erkek bebek görüntüsü gibi olabileceğinide söledi.huzursuz oldum ve sordum tarama testi yaptrmalımıyım psikolojk olarak etkilenirsem dedim... doktrum bana yaptrırsam iyi olacagını yinede kararı bana bıraktıgını soledı.... herkesın adına da sordum pekiii risk çıkarsa .... sadece tahmini olarak söyleniyor genelde doğanların %70 i sağlıklı doğuyor ( yaş ilerledikce,annede ciddi rahatsızlıklar varsa,daha önce down sendr.bebek dünyaya geldi ise ) risk artar dedi ... içimmm rahatladı yawwww haftaya sonucumu alacağımmm inş iyi haberler alırımmm
merhaba clemanti benım de tahmını dogum tarıhım hayırlısıyla ınsaallah 15 nısan gorunuyor bugun
10 hafta 3 gunluguzgel gor kı bulantılardan 2 haftadır basımızı alamıyoruz en son pazar gunu
serum takvıyesı yaptılar ıkı sıse ama fayda ettıgı soylenemez sabahtan berı 2 kere cıkardım ıcım
hala allak bullak anne olmak cok zorr cokkk rabbım tez zamanda bulantısı olan herkese sıfa versın
saglıklı gebelıklerımız olsun bebıslerımızı alalım kucagımıza bu arada ısten cıkacagımı yazmıstım ama
patron bırakmıyor kı eve gıdeyım dogum parası almamın yollarını arıyorlar ne kadar calısırsam o kadar
kar gıbı gelıyor sanırım
bulantı ilacı içmek istemedim, içime sinmedi kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?