kızlaar, bana bi akıl verin..
saçlarımda çok beyazım var ve artık boyamam geerekiyor.. çalışıyorum da zaten, durum kötü anlayacağınız.
dr ma danıştım 3ay bittikten sonra organik boya ile boyayabilirsin dedi..
malum 3ayı çıkarmama da 2gün var.. 1haftacık daha beklemeli miyim sizcee ne dersinizzz??:44::44:[/QUO
canım bence saç boyamayı biraz daha ertelemelisin kesinlikle ben 3 ay bitse bile bebegimi riske atıp saçımı boyatmazdım dr özellikle belirtti bana saç boyası tuz ruhu vb şeylerden uzak dur dedi bende saçımı boyatmayı düşünüyordum ama hep bi aksilik çıktı boyatamadım ama ben hamile oldugumu bilmiyordum bilmeden bile bence rabbimin bi engeliydi boyatamamam .......yinede sen bilirsin
merhaba kızlar,
benim canım çok sıkkın.perşembe gece akıntı şeklinde kanamam başladı ve maalesef kırmızıydı.doktorumu aradım o arada akıntı damla damla olarak azaldı.doktor merak etme damla damlaya dönmüşse bişi olmaz 3aylık bebek damla kanla düşmez sabaha kadar yat hareket etme sabah gel ama kanama artarsa akıntı şeklinde olursa hemen gel dedi.sabaha kadar uyuyamadım ve kanamada sabaha kadar damla şekilde devam etti.sabah olmak bilmedi içimi ferah tutmaya çalıştım ama ne mümkün şükür ki doktor sağolsun anlayışlı hemen ultrasyona alıp bak kalbi atıyor hadi rahatla dedi sevinçten ağlayacaktım.yine ne kesede ne bebekte sorun vardı çok iyi görünüyo dedi doktor kanama bebekle ilgili değil dedi.bu gün pazar ve hala damla şekilde kan geliyor, renginin koyulaşıp biraz bordoya dönmesi çok az rahatlattı ama hala tedirginim üzgünüm.vajinal bir jel verdi ilk gün kullanmak istemedim bir kaç saatde kan gelmememişti ama sonra kan yine gelince kullanmaya karar verdim.o da vajinal bir jel aplikatörle vajina içine yapılıyor korktuğumdan yine çok içine iletmedim ilacı ama inşallah geçer bir an önce. nolur dua edin kızıma birşey olmasın...
bu arada doktor büyük ihtimal kız demiştiya kanama için gittiğimde artık ihtimali falan yok kızınız olacak tamamen belli dedi. nolur kızıım beni bırakmaaasın...
kızlaar, bana bi akıl verin..
saçlarımda çok beyazım var ve artık boyamam geerekiyor.. çalışıyorum da zaten, durum kötü anlayacağınız.
dr ma danıştım 3ay bittikten sonra organik boya ile boyayabilirsin dedi..
malum 3ayı çıkarmama da 2gün var.. 1haftacık daha beklemeli miyim sizcee ne dersinizzz??:44::44:
merhaba kızlar,
benim canım çok sıkkın.perşembe gece akıntı şeklinde kanamam başladı ve maalesef kırmızıydı.doktorumu aradım o arada akıntı damla damla olarak azaldı.doktor merak etme damla damlaya dönmüşse bişi olmaz 3aylık bebek damla kanla düşmez sabaha kadar yat hareket etme sabah gel ama kanama artarsa akıntı şeklinde olursa hemen gel dedi.sabaha kadar uyuyamadım ve kanamada sabaha kadar damla şekilde devam etti.sabah olmak bilmedi içimi ferah tutmaya çalıştım ama ne mümkün şükür ki doktor sağolsun anlayışlı hemen ultrasyona alıp bak kalbi atıyor hadi rahatla dedi sevinçten ağlayacaktım.yine ne kesede ne bebekte sorun vardı çok iyi görünüyo dedi doktor kanama bebekle ilgili değil dedi.bu gün pazar ve hala damla şekilde kan geliyor, renginin koyulaşıp biraz bordoya dönmesi çok az rahatlattı ama hala tedirginim üzgünüm.vajinal bir jel verdi ilk gün kullanmak istemedim bir kaç saatde kan gelmememişti ama sonra kan yine gelince kullanmaya karar verdim.o da vajinal bir jel aplikatörle vajina içine yapılıyor korktuğumdan yine çok içine iletmedim ilacı ama inşallah geçer bir an önce. nolur dua edin kızıma birşey olmasın...
bu arada doktor büyük ihtimal kız demiştiya kanama için gittiğimde artık ihtimali falan yok kızınız olacak tamamen belli dedi. nolur kızıım beni bırakmaaasın...
canım bence senin doktorun kafadan sallamııııış.yani yorum yapmış kendince.benim de ilk hamileliğimde çıkarken cinsiyetini sormuştum kız gibi dedi aslında hiç bakmamıştıbile.hiç inanmadım ben de hep erkek olacağını hissediyordum rüyamda da öyle görmüştüm.sonra özelde bi doktora gittim srf cinsiyetini öğrenmek için.o da erkek dedi resmen cinsiyet organnı yakınlaştırarak gösterdi bize.ve oğlum oldu.hem çok erken yorum yapmış.
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
kızlar günaydın hafta sonu yoktum baya konu konuşulmuş ama Tgull geçmiş olsun canım içini ferah tut bolbol dinlen prenses seninle merak etme..
martim cinsiyetini bir olasalıkta olsa öğrenmişsin eğer sanada tahmine bulunuyorsa ben bu haftada gitmeyeyim çünkü aynıydımk seninle herhalde 4 ayı doldurmadan öğrenemeicez bunu.. sağlıklı sıhatli olsunda hep iyoruz ama merak işte..
yağmurabt kasık ağrılarım yok şuan 3-4 gün sürdü sürmedi, ama bende takiplerden okudum rahim ipleri uzadığı için oluyormuş valla şi,mdi bebeğin herketlerini hissedemediğimizden böyle kasılma sancı şu bu hiç değilse tutunuyor yok yerleşiyor diye en azından acıdan çok moral ver,yor. hareket konusunda da ben daha erken zamanlarda böyle boşluk gibi birden dönüyor gibi geldi bir kaç kez saçma ama olsun öyle yada böyle ben hissettim:)))
bu arada yokmu başka cinsiyet öğrenen:))
benim %90 oğlum olacakmış şehzademiz geliyo hatta dün bi tane yelek başladım örüyorum ama yine de hem kıza hem erkeğe giydirebileceğim bi renk alayım dedim öle de yaptım
zaten ilk öğrendiğimiz senin şehzadenle tgullun prensesi oldu Allah sağlıklı sıahtli almayı nasip etsin. benimde hep kızım olacak gibi geliyordu ama son zamanlarda erkek diye geçiyor içimden. dün eşimle telefonda konuştuk malum yok burada kendisi cinsiyet konusunda hiç konuşmamıza gerek yok nede olsa değiştiremiyeğiz sonuçta ilk bebeğimiz bu bebişimiz ne olursa bir sonrakini olmayanından yaparız dedi:))))) o nasıl olucaksa.. şehzade doğurana kadar doğurtturcanmı beni dedim tabiii dedi... şimdi erkek olursa bu bende prenses yapana kadar doğurt beni dicem:)))
ne yalan söyleyelim benim gönlümden geçen kız...
bu arada hafta sonu sonu yakın bir arkadaşım bebeğini aldı kucağına Allahım melek melek nasıl ağladım anlatamama gerçekten hamilelik çok etkiliyor birde kendi çocuğu alınca napıcam inanın hiç bilmiyorum..
birde birşey daha var kızlar ben sürekli, rüyalarımda bebekle ilgili birşeyle görüyorum ya doğmuş ya hasta olmuş ya bişe olmuş ama mutlaka görüyorum sizede oluyormu genel bir bilinçaltı durummu bu yoksa benmi çok kuruyorum kafamda..
sizin aile oldukça büyük olucak gibi geldi bana nedense :) şehzadeler, sultanlar maşallaahh
allah gönlüne göre verir inşallah, sağlıkla...
biz bi kaç haftaya cinsiyetlerini öğrenicez, eminimki ondan sonra da hep bişeyleri merak etmeye devam ediicezz, bitmicek o sıkıntııı
allah başka dertler vermesin de geçicek bunlar..
ben de heryerde gördüğüm, okuduğum şeye ağlayıveriyorum.. ben ağlayınca eşim gülüyo bana başlıyoruz gülmeye sonra :)
yaa sorma küçük bir imparatorluk kurcaz biz... annem 6 tane doğurmuş onun kızı olduğumu göstermem lazım:)))))
bizdem futbol takımı kuracaktık sözde sonra benim bulantılarımı çok nazlı olduğumu görünce vazgeçti bizimki hatta çocuğu erken yaptık hayatım deyip duruyo gözü korktu adamın bi daha yanıma da yaklaşmaz artık
harikasınız beralku ve zrncnk
yürüyün kim tutar siziiii
bizdem futbol takımı kuracaktık sözde sonra benim bulantılarımı çok nazlı olduğumu görünce vazgeçti bizimki hatta çocuğu erken yaptık hayatım deyip duruyo gözü korktu adamın bi daha yanıma da yaklaşmaz artık
eşimin kız kardeşleri ikiz aslında belki dedim olur ama olmadı babamın babsıda ikiz çünkü.. öyle olsa kolaylardıkda şimdi tek tek çok zaman lazım yaş 28 bizim hesaba göre biraz gecikmişiz nese 2 olsun bizim olsun en azından Allah bunu almayı ikinciyide görmeyi nasip etsin inşallah...
canım ben hergün ettiğim dualara senide kattım.inşallah güzel kızına bişey olmayacaktır.sende olumlu düşün ona pozitif enerji gönder.geçmiş olsun
canım öncelikle çok geçmiş olsun,bebeğini ultrasonda gördüğüne göre kötü bir şey yok demek ki,doktoruna güven bence,eğer durum çok kötü olsaydı zaten hastanede yatırrıdı seni,eve göndermezdi,verdiği ilacı da talimatlara uygun kullan,inşallah bebişine bir şey olmayacaktır.
Canımsın üzme kendini artık. bak kalbi atıyor kesesi düzgün maşallah. inşallah en kısa sürede de kanamalrın bitecektir. yoksa seni göndermezdi ya da hiç kalkmamak üzere yatak istirahati verirdi. duamız seninle tatlım. prensesin biraz yaramazlık yapmak istemiş o kadar. Sen sadece dikkat et kendine. ani hareket, uzanma, hafif bile olsa ağır kaldırma. imkanın varsa sürekli yat. Rabbimin yardımıyla bitecektir sıkıntıların. bir arkadaşımında 3. ay da sen gibi kanaması olmuştu, maşallah turp gibi oğlu var. yine tanıdığım birinin böyle başına gelmişti, bebekle ilgisi yokmuş meğer nadiren tüplerin yol açtığı bir kanama olabiliyormuş ki onun da prensesi var 1.5 yaşında. inşallah bizim prensesimizde böyle atlatır bu sıkıntıyı. öpüyorum, kib
canım çok geçmiş olsun gerçekten benim başıma gelseydi bende senin gibi tedirgin olurdum ama dr güven canım çocugunun kalp atışınıda duyduysan nemutlu sana bir sorun yok demektir kendine dikkat et ve dinlen canım benimde kan uyuşmazlıgı var dr kanaman olursa beni hemen ara dedi bende bundan korkuyorum rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin canım kendine iyi bak....
aynı sıkıntıyı bende yaşadım ve doktor bana da bir jel verdi canım mrk etme kullanınca bişey kalmıyo kalbini ferah tut bebişe bişey olmaz eminim
günaydııııın herkese,
tgull geçmiş olsun canım, görüpte rahatlaman iyi olmuş bebeğini..
benimdde hafif bi kanamam oldu ve kahverengi lekeye dönüştü,sanırım bu periyodik 15te bir başıma gelicek benim denedense bu kez rahatım, dr um olabilir zaman zaman ve bilemeyiz sebeplerini demişti..
boya konusuna gelince, bütün kozmetikçiler gezip amonyaksız bi saç boyası buldum, ünlü bir markanın, bi hafta kadar sonra boyayı kullanırımfikirler için teşekküler kızlarrr..
arkadaşlar destekleriniz ve moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim.doktor vajinal bir jel vermişti korkarakta olsa kullandım dün yine az biraz kanama oldu ama renginin koyulaşması azda olsa rahatlattı. sonradan vajinal jel çok kullanan olduğunu duydum demekki kötü birşey değil. yaramaz kızım arada bir ben buradayım anne dikkat et kendine diyor sanki...
sen de dikkat et annesi artık,üzme onu da...durumun iyiye gitmsi güzeli sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?