2012 nisan anneleri haydi buraya...

inşallah canım benim oglumda hamileligim gerçekten çok rahattı bu biraz sancılı mide ekşimesi falan oluyo biraz farklı canım....

Kolaylık versin Rabbim, hepimize. sen tecrübelisin canım. pratik önerilerin olursa paylaş bizimle: D

Son düzenleme:

evet amerikadaki mehmet öz canım.gerçekten çok faydalı buldum anlatımını.mutlaka paylaşacağım öğrendiğim farklı şeyleri.benim rahim geride olduğundan bebiş büyüdükçe bel ağrılarım çok oluyor dolayısıyla fazla ayakta kalamıyorum okulda.onun dışında sorun yok çok şükür.sen demi öğretmensin canım?

Aynen benim de bel ağrılarım çok oluyor. ama benim öncesinde de belim ağrırdı. şimdi şaşırmıyorum aslında ağrımasına. hatta bir gün oturdum kalkamadım. aklıma 7-8 aylık olunca naparım benden başka bir şey gelmedi. evet canım ben de öğretmenim. nöbetler yorucu olsa da şimdilik idare ediyorum işte. Benim de bebiş rahmin ön duvarına tutunmuş. sanırım kocaman bir göbeğim olacak çünkü şimdiden sivrileşti bile. geçende eşimin yanına gidiyordum. ta karşıdan bile belli oluyor hamile olduğun dedi ilk kez bu kadar belirginleşti. eğer otobüs testini de geçersem kesin olur belli olup olmadığı bakalım yer verecekler mi bana hi hi

otobüs testi süpermiş
ben de baş dönmesi çok sık oluyo bu ara

ben 73 kilo ile hamile kaldım yani kiloluydum .bu haftaya kadar okulda durumumu kimse anlamamıştı bol da giydiğimden dolayı.bende ikili teste kadar düşünmüyodum söylemeyi.fakat bu hafta tenefüste bir arkadaş sorunca sende bişeylermi var,karnın bi değişik duruyo deyince, bütün büyü bozuldu yalanda söyleyemezsin:))ama çok hoşuma gidiyor benim bu durum.seninde öyle oluyomu bilmem aynanın karşısına geçip bakıyorum uzun uzun.ben çok bekledim çünkü bu mutluluğu yaşamak için.umarım kucağımıza almayı nasip eder allahım.
otobüs deyince aklıma geldi.ben okula biraz zor gelsede mecburiyetten arabayla gidiyorum .çünkü minübüs şöförleri çok çılgınca kullanıyorlar yarış yapıyorlar adeta.hele ayaktaysan allaha emanet yani.

merhaba güzel anneler ve anne adayları :)
bişi sorcam yaa..
suan 10+4 haftalıgım tam 10 haftalıkken dr uma gıttım kontrole eşimle birlikte..tabi eşim hemen atladı cinsiyet ne:)) bu haftalarda belli olmaz tabi ama dr erkek olabilir dedii..ee nasıl yani..biz lönkk:) tabi Allah saglıklı ve hayırlısını versin ilk cocuk old.ıcın aranmaz tabi ama hani kız istiyoruz.. daha bu haftalarda nasıl bole bı tahmın yaptı dr um..bendeki belirtiler hep kız olcakmıs gibi..goguste buyume kalcada buyume falan gıbı..hem annem kayınvalıdem yengem ve bugun de ben..ruyalarımızda gorduk hep kız cıkıo:)) yada ben kız ıstıorumya belırtılerı onamı yoruorum anlamadım..su 3 4 hafta gecsıne cınsıyet bı bellı olsun sabırsızlanıyorum..cicileri ara renk almaktan sıkıldım:)

çoook erken tahminde bulunmuş dr un gerçekten.bu dönemlerde birbirinin aynısı oluyo diye biliyodum ben..
Allahtan herşeyin hayırlısı, azıcık daha sabretmelisin golgemmm.. belirtilere de erken gibi sankii
şu liste halinde verilen belirtiler hep eski zamanlardan kalma, zaten cinsiyetin belli olduğu,
herkesin öğrenebildiği zamanlara denk gelen belirtilerden bahsediliyor
ben hiç ilgilenmiyorum bile

evet bende o sekılde bılıyordum ama dr um tahmın yuruttu 2 dakkada:) bende beılrtıler cok erken basladı..karnım buyudu gazmı gobekmı bılmıorum..85 olan gogsum 90 oldu:) kotlarımın ıcıne ırıorum ama kalcam cok cıkık ve yaygın..kalca kramplarım basladı:) anlamadım gıttı..bazen dıorum zorlu bı bebek olcak sanki:))

böyle beklenti içine sokuyolar , sanki hssasiyetimzi bilmezlermiş gibi
inşallah gönlüne göre olurr, bakalım ilerleyen zamanlarda bizi neler bekliyo, şimdiden sıkıntıya girdik,hayırlısııı

kızlaar, bana bi akıl verin..
saçlarımda çok beyazım var ve artık boyamam geerekiyor.. çalışıyorum da zaten, durum kötü anlayacağınız.
dr ma danıştım 3ay bittikten sonra organik boya ile boyayabilirsin dedi..
malum 3ayı çıkarmama da 2gün var.. 1haftacık daha beklemeli miyim sizcee ne dersinizzz??:44::44:

canım hamılelık boyunca boya yapılması pek uygun gorulmuo fakat ıhtıyacın varsa 3 aydan sonra ızın verılıyor..organık boya dıe bısı yok aslında yanı bıtkısel boyalar var fakat tamamen dııl kımyasal var ıcınde tabı oranı dusuk..3 ayın bıttıkten sonrakı hafta yapabılırsın..kardesım bayan kuaforu ve 3 ay dolmadan hamıle bayanları almıo 3 aydan sonra organık boyalar kullanıo.. fıyat bıraz tuzlu oluyor..ama her organık boya dıyenede kanma derım burda onemlı olan boya secımı.

Selam vusi, eğer saçların seni çok rahatsız ediyorsa ve tarz olarak sana uyarsa organik boyalardan gölge, balyaj tarzında attırabilirsin. benim de beyazlarım var. hamile olduğumu bilmeden balyaj attırmıştım. esmerim ve öyle sarı falan değil balyajlarım. baya komufle etti beyazlarımı. araştırdığımda da güvenilir yöntemlerdenmiş . çnkü saç derinle teması daha az. ama tam boyama için bence de 3 ayın bitmesini bekle derim.

Bana DA erkek olabilir dedi ama kesin değil 1 ay sonra belli olurmuş. önceki haftalarda bazı doktorlar duruşundan sonraki haftalarda da çıkıntıya göre tahminde bulunuyorlar. ama belli bir haftaya kadar kızlarda da çıkntı görülbiliyrmuş sonra düzleşiyormuş. doktor o yüzden sadece tahmin dedi benim yorum için. beklicez güzelim yapacak bir şey yok, dua ette gittiğinde açsın yoksa daha çok bekleriz

açar ınsallah:) annesi gibi dekolte meraklısıysa hemen acar:))) eger gostermezse kız oluo genelde zaten..hanı kız cocuklarına daha anne karnında ar namus ne demek Allah tarafından verılıo derler:) hurafemı bılemem:)

Hadi bakalım, anasına bak kızını al mı dicez yoksa

işin kötü tarafın saçlarımın önlerinde beyazlarım var ve dağınık halde değiller, dolayısıyla çok rahatsız ediciler..benimde içime sinmiyo elbette..
zaten boyayı kendim alıp boyarım, içnde ne olduğunu bilerek en azındann.. keşke balyajla çözülcek tipten olsa da öyle yapsam

canım bence senin doktorun kafadan sallamııııış.yani yorum yapmış kendince.benim de ilk hamileliğimde çıkarken cinsiyetini sormuştum kız gibi dedi aslında hiç bakmamıştıbile.hiç inanmadım ben de hep erkek olacağını hissediyordum rüyamda da öyle görmüştüm.sonra özelde bi doktora gittim srf cinsiyetini öğrenmek için.o da erkek dedi resmen cinsiyet organnı yakınlaştırarak gösterdi bize.ve oğlum oldu.hem çok erken yorum yapmış.

merhaba kızlar,
benim canım çok sıkkın.perşembe gece akıntı şeklinde kanamam başladı ve maalesef kırmızıydı.doktorumu aradım o arada akıntı damla damla olarak azaldı.doktor merak etme damla damlaya dönmüşse bişi olmaz 3aylık bebek damla kanla düşmez sabaha kadar yat hareket etme sabah gel ama kanama artarsa akıntı şeklinde olursa hemen gel dedi.sabaha kadar uyuyamadım ve kanamada sabaha kadar damla şekilde devam etti.sabah olmak bilmedi içimi ferah tutmaya çalıştım ama ne mümkün şükür ki doktor sağolsun anlayışlı hemen ultrasyona alıp bak kalbi atıyor hadi rahatla dedi sevinçten ağlayacaktım.yine ne kesede ne bebekte sorun vardı çok iyi görünüyo dedi doktor kanama bebekle ilgili değil dedi.bu gün pazar ve hala damla şekilde kan geliyor, renginin koyulaşıp biraz bordoya dönmesi çok az rahatlattı ama hala tedirginim üzgünüm.vajinal bir jel verdi ilk gün kullanmak istemedim bir kaç saatde kan gelmememişti ama sonra kan yine gelince kullanmaya karar verdim.o da vajinal bir jel aplikatörle vajina içine yapılıyor korktuğumdan yine çok içine iletmedim ilacı ama inşallah geçer bir an önce. nolur dua edin kızıma birşey olmasın...
bu arada doktor büyük ihtimal kız demiştiya kanama için gittiğimde artık ihtimali falan yok kızınız olacak tamamen belli dedi. nolur kızıım beni bırakmaaasın...

canım ben hergün ettiğim dualara senide kattım.inşallah güzel kızına bişey olmayacaktır.sende olumlu düşün ona pozitif enerji gönder.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…