2012 nisan anneleri haydi buraya...

günaydin kizlar,

nasiliz iyimiyiz bugün, hafta sonumuz nasil gecti?? Umarim güzel ve mide bulantisiz bir hafta sonu gecirmisizdir...

Hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar....

günaydin kizlar,

nasiliz iyimiyiz bugün, hafta sonumuz nasil gecti?? Umarim güzel ve mide bulantisiz bir hafta sonu gecirmisizdir...

Hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar....

ahhh haticecim hafta sonu da dugun de guzeldı amma velakin bugun fenalardayım. bugun 10. haftamız bıtıyor

hayırlısıyla ama bende bıttım yanı.

saçına kalın bantlardan tak saçına uygun hem modası hala geçmedi..acele etme boyaya..

ciciş ciciş giysin inşallah, ellerine sağlık şimddidenn
netten renkli yünden örüşlmüş şapkalı bi panço bulmuştum, çoook tatlıydı. buldum paylaşıyorum, umarım link için sıkıntı olmaz...

http://modelleri.kadin.ca/wp-content/uploads/Bebek-Sapkali-Panco-Modelleri.jpg

böyle bişey yaptırmak istiyorum, kayınvalidemin elinden geliyo böyle şeyler sipariş vericem de, erkek bebiş olursa sankii renkler olmaz gibi
bakalım artıkk

saçına kalın bantlardan tak saçına uygun hem modası hala geçmedi..acele etme boyaya..

sürekli boyadığım için gerçekten çokta bakımsız ve kötü duruyolar kızlar, kendimi çok kötü hssediyorum..
üstelik bilim adamları tarafından ne olumlu nede olumsuz etkisi hakkında herhangi bir veri yok.. çok araştırdım..
kana karışan kısmı çok az oluyor ve bu da böbrekler aracılığıyla vücuttan atılıyor.. açıkçası çok çekinmiyorum

selam Funda,
benim bildigim sadece su kismi kopyalayip yapistirman gerekiyor: "http://lbdf.lilypie.com/953jp3.png". o zaman olmasi gerekiyor.. bir dene istersen...

aynı sorun bende de var canım ben de 1haftadır ruh gibi dolanıyorum..
hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.. çok araştırdım ben heralde yaptırıcam amnio

Vusii,
lütfen böyle moralini bozma, herseyin hayirlisi... zaten ikili testte sonuc riskli ciksa bile hangimiz sakat bebisi aldirmayi düsünebiliriz ki degil mi? O yüzden lütfen moralini bozma, Allah büyük, hakkimizda hayirlisini o biliyor, tek yapabilecegimiz dikkat edip, Allaha siginip ona güvenmek. Bak benim doktorum ultrasonda ense kalinligi normal dedi, o yüzden sanirim ikili teste gerek görmedi, bir daha ki kontrolde belki sadece 3lü testi yaptiracak...bilemiyorum... kalbimi ferah tutuyorum, hayirlisi... selamlar canim.

love_honey, tebrikler canim, 10cu haftayi doldurmussun... kontrolünden sonra yine yazasin gelismeleri... Bulantilarinda insallah 1-2 haftaya kadar gecer... t-shirtü kesip pantalona eklemek güzel bir fikir, ama benim elimden gelmez ki , o konularda beceriksizim sanirim...

martim canim bel agrisi konusunda sana katiliyorum, dünde benim acayip belim agridi, kalkarken falan agri yapiyor, neden agriyor anlamiyorum.. daha öncesi böyle agrilarim sadece evi süpürüp sildigimde falan olurdu.. dedigin gibi 7-8 aylik olunca ne yapcaz biz bilmiyorum .
Otobüs testi iyi fikirmis , bende bari yapayim burda... otobüs degilde metro ve tramway testi olabilir

ahhh haticecim hafta sonu da dugun de guzeldı amma velakin bugun fenalardayım. bugun 10. haftamız bıtıyor

hayırlısıyla ama bende bıttım yanı.

ömrümüz canim benim ya, su bir iki haftayi da atlatsan daha iyi olurda insallah Allahin izniyle atlatacaksin...tuzlu kraker falan fayda etmiyor mu canim??

selam kızlar. tgull vusii sizlere geçmiş olsun inşallah önemli değildir. Benim de ara ara oluyor ama son zamanlarda iyice azaldı.
arkadaşlar cumartesi günü 12. haftamızı tamamladık inşallah. bugün 13+2 olmalı. doktorum tüm bulantı başdönmesi halsizlik gibi sıkıntıların bir anda kesileceğini söylemişti. ben hala çok bulantı yaşıyorum ve geçtiğimiz hafta başından itibaren kusmaya da başladım. 12. hafta bittiğinde sizler nasıldınız?
Bugün ense kalınlığı ölçümüne gideceğiz. Bebeğimi haftalardır görmedim inşallah iyi ve sağlıklıdır ve inşallah iyi sonuçlar alırız. belki bugün cinsiyeti bile öğrenebiliriz. dualarınızı eksik etmeyin. akşam saati inşallah güzel haberlerimi paylaşırım buradan.

ay bu ne güzel bişi.. ben kızıma bundan ya örmeliyim yada kaynanam iyi becerir ona ördürmeliyim.pançoda tatlı içindekide:)

ya bende örmek istiyorum da en azından elimden geldiğince bişeyler öyle modelli şeyler yapamam ki kolay gördüğünüz bişeyler olursa gene paylaşında bakalım.. kızlar birde bizim bebeişler yaz bebeği oluyor 4-5 ayllıktan sonra ona göre örüyorsanız azcık büyük öründe seneye kışada giyiversinler...ç

merhaba drusella,
normalde bulanti ve kusmalar 13cü haftalarda azaliyor diyorlar ama demek ki bünye meselesi.. Benim sükür 12ci haftada cok cok az bulantim vardi... Canim dualarim seninle, insallah sende güzel haberlerle gelirsin doktordan...

kraker mi 3 hafta üst üste her bulantıda kraker yiyince tiksindim haliyle

hmm o zaman haklisin, kraker görmeye tahammül edemezsin - onun yerine ne yenebilir ki , meyve falan yesen faydasi olurmu bilmiyorum hic.. insallah bir an önce gecsin, sende rahat rahat hamileligini yasa... senin bir daha ki kontrol ne zaman?

sağol arkadaşım inşallah bir daha olmaz. bulantılar çok yoğunken hele o ikinci aydaki hem bulantı hem hasta gibi halsizlik... bana 12yi tamamla nasıl iyi olursun diyorlardı birden geçeceğine hiç inanasım gelmiyordu ama önce halsizlik azaldı sonra bana hiç geçmeyecek gibi gelen bulantılar önce miğde yanmasına ekşimesine döndü sonra büyük ölçüde geçti şimdi eskiye nazaran bulantım çok az oluyor, miğde yanmamda genelde akşamları oluyor ve ondada bayağı azalma var. önceden sırf miğde boş kalıp daha kötü bulantı yapmasın diye atıştırma gibi hafif salata tarzı şeyler yiyordum zorlanarak, şimdi bayağı iyi yemeye başladım ama kilo vermemi durduramadım bir sabah çıkıyorum tartıya oh 100gram almışım öbür sabah çıkıyorum tüh 200gram vermişim...neyse bebiş iyi olsunda düzene girer inşallah.
seninle 1gün farkımız var,merak etme dedikleri doğru sonuç olarak azalıyor ve inşallah tamamende geçecek...
inşallah bebişinde iyidir.bakalım prens mi geliyor prenses mi?

hadi inşallah canım bir sorun olmadan çıkacaksın Allahın izniyle..öğrenirsin inşallah cinsiyetini de hayde bakalım bu ara meraktayım beralkunun oğluna erkek kardeş oldumu ben bir süre bakamadım nete. şu listeyi paylşayımda öğreneler varda ekleyelim onları da..

doğdukları zaman aslında tam yaza gelmiyor ya, ilk ay bence gerek olucaktır yelek vs.

henüz öğrenen başka kimse yok galibaaa

doğdukları zaman aslında tam yaza gelmiyor ya, ilk ay bence gerek olucaktır yelek vs.

işte o yüzden azcık büyük yapalım diyorum 3-4 ay giyip kaldırmış gibi olmasın gerçi minik örmek benim işime gelir:) ben minikleri yapayım neneleri de büyüklerini yapsın:)))

tgull çok geçmiş olsun önemli olan prensesin iyi olması bi problemde yokmuş işte kendine biraz daha dikkat et arkadaşların dediği gibi uzanmamak lazımm ben kaptırıorum bazen kendimi de, cinselliklle de bi ilgisi yoktur demiii :26: bi arkadaş için duymuştum öyle de ilginç geldii acaba mı dedimm.. burdan sana ancak bi çiçek gönderiorum

love_honey pantolon ve tişört olayını bende düşündümm çok hoşuma gitii sen yaptım deyince en azından eski olanlara uygulamaya düşündüm ama makine lazım değilmii elinle nasıl yaptınkii

görkemli yaşlarımız yakın kilolarımızda sanırım ilk heyecanlarımızda..ama ben kendimi öyle çok tombik görmüomm boyuma göre biraz tombiğim :) bebişin %95 uyuduğunu bilmiodum ilginç geldii bende evdeyken sürekli elim karnıma yapışık geziorum gerçek kıpırtılarını kaçırmıım die bir de tv de bile kötü şeler izlememeye çalışıorum haber filan izlemiorum bebişim de üzülmesin die meğer uyuyomuşş

znrcnk beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsünn...

Alalh hepimizi güldürsün inşallah canım hemde doya doya inşallah bebişlerimizle kocalarımızla. yagmurabt bahsş gecince sormak istedim doktorlarınız cinsellik için ne dedi ben hiç sormadım hani kocam da yanımda değil diye ama en nihayetinde gelecek adam. merak ettim doğrusu gerek olmadığından hiç danışmadım çünkü.sorun yok diyorlar ama bazıları 3 ay dolsun diyo falan özellikle doktor bişe söyledimi?

canım,sanırım henüz hareketleri hissetmemiz içn vaktiimiz var.. forumda okuduklarıma göre en erken hisseden 15.haftada.. ki ilk gebeliklerde bu süre 22. haftaya bile sarkabiliyomuşşş.. ama sen bebişini üzmeemek için (kendin dahil) yapma kötü şeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…