2012 nisan anneleri haydi buraya...

vusicim ne olur üzülme. benim de tam olarak kesilmedi. doktorum 14-16. haftaya kadar sürebilir demişti.

cnm hümeyra hnm şifada galiba ama benim bi arkadaş şifaya sakın gitme demişti gitmedim hiç metin bey bi 200 bi 100 alıyo o şekilde devam ediyo yani ben bi dahakine 100 verecem mesela ama yine de çok yav

evet canım şifa da.geçen hafta gittim ilk defa ilgilendi güleryüzlü bi bayandı,hastane de iyi gibi duruyo ama orada yaşayanlar daha iyi bilir tabiki.ben özel hastane diye oaray gittim direk ve pek doktor araştırmadım açıkçası.bi de haftasonları gidebilirim,üniv. gidemem diye direk şifa ya gittim.metin bey i aradım bugün.o özelini kapatmamış yasadan sonra,parası bıraz cok evet ama ıyı baksında razıyım artık.benım aklıma takılan doğumu nerde yaptıracak hastaneden ayrıldıysa,gerçi ayrıldımı bilmiyorum ama...:96:

vusicim ne olur üzülme. benim de tam olarak kesilmedi. doktorum 14-16. haftaya kadar sürebilir demişti.

günaydııııınnnn

inşallah öyle olur drusella, bi yanım gitmek istiyo dr a bi yanım istemiyor..çok tuhaf..inşallah geçicek hepsii..

herkese mutlu bi gün diliyoruuuummm

aziziye araştırma hastanesinde hala öğretim görevlisi olarak duruyo mesela ben ikili test yaptırdım ikili testlerin sonuçlarına aziziyede baktı zaten orda yapıldı ikili test konusunda aziziye baya detaylı çalışıyo yaptırmadıysan orayı tavsiye ederim

hiç moralini bozma canım sakın söylediklerini yapma yapmak zorunda değilsin bebeğini tehlikeye atmanı istiyorlarsa inadına diren.. iznin geldiğinde zaten senin ya çıkaracakalr ,ücretsiz izinlerinide kullanacağını söylersin tamamını belki faydalı olur yada dönene kadar beklicekler
hayırlısı olsun bu arada

aynen sana katılıyorum amirin hiç bişey yapamaz korkma raporu iletmemesi onun kabahati sen sonuçta bunu belgelemişsin. hiç canını sıkma güzelim herşeyden önce suana bebeğinn onu sakın üzme..

aaaaaa bir kız annesi adayımız daha gelmiş günaydın öznurcuğum kızımız nasıl

günaydın canlarım valla bugün iyi değilim dün gece başlayan ağlama krizlerim hala düzelmiş değil şimdi biri bişey söylese başlarım o derce yanii

noluyor bana bilmiyorum ki...

aaaaaa bir kız annesi adayımız daha gelmiş günaydın öznurcuğum kızımız nasıl

ben de istiyorum bende bende..bebişim ne olcak bilmek istiyorum..
zaman geçsin istiyorum.
otomatiğe bağladım, bugün nasıl akşam olur varın siz söyleyinn

vusicim tatlım sen kendini böyle strese sokarsan olmaz ama canım meraklanma yani doktorun seni yatırmadığı sürece bir sorun yoktur o durumda bile alıyorlar bebişleri kucaklarına. o lekelenmelerin 14-15 hafta devam aettiğini duydum canım arkadaşım 6 ay ilaç kullnadı bu nedenle ama bebeğini gör gel sen şimdi tosuncuk maşallahhh....
valla ben dün üzüldüm ağladım sonra bebeğimi üzdüm diye 2 kat daha ağladım.. yani bebişlerimizi üzemeyelim..içimizi ferah tutalım..
güzel gün olsun hepinize öpücüklerrrr güzel anneler...

günaydın canlarım valla bugün iyi değilim dün gece başlayan ağlama krizlerim hala düzelmiş değil şimdi biri bişey söylese başlarım o derce yanii

bu dönemlerde normal cnm dün eşim bana küstük sana oğlumla konuşma bizle falan diye zırvaladı oturdum ağladım o da şaşırdı amannnnn salya sümük olduk anlayacağın cnm geçer az kaldı

bu arada kızlar ben ağzına bir lokma tatlı sürmeyip beralkunun yıktığı ye ekşiyi getir ayşeyi teorisini yeniden doğrulamış bulunmkatayım...
hayde bakalaımmmmmmm

bu dönemlerde normal cnm dün eşim bana küstük sana oğlumla konuşma bizle falan diye zırvaladı oturdum ağladım o da şaşırdı amannnnn salya sümük olduk anlayacağın cnm geçer az kaldı

off sorma yaa.. hadi sizinkiler gene yanınızda beni,mki uzakta birde dün telefonda senin ruh halin iyi değil gelince seni bir doktora götüreyim dedi adam en sonunda ota püsüre salya sümük oluyordum o derece yani adamda fenalık geçirdii:2::2::2:

bu arada kızlar ben ağzına bir lokma tatlı sürmeyip beralkunun yıktığı ye ekşiyi getir ayşeyi teorisini yeniden doğrulamış bulunmkatayım...
hayde bakalaımmmmmmm

kızlar saolun gerçekten..dengesiz duygularımızı biz bile henüz anlayamamışkn, eşlerimizin şaşırmaları gayet normal..
aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü..onların da duruma alışması zaman alıcak elbette..kendi hallerine bırakalım..üzmeyin canınızı..

ben hem tatlı yiyorum hem ekşi
buna ne dersiinizz

oy oy oy fena derım

Drusella canım yanıtın için teşekkürler. Senin durumuna da çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun ben özel sektörde olduğum için ayrılıp gitmek gibi bir lüksüm var fakat hakkımı bırakmak istemiyorum onların itediği de bu zaten sonuna kadar gideceğim çünkü benim bebeğimi ve beni çok üzdüler. Canım yinede kendini şanslı hisset en azından 3 aydır evdesin ve yüzlerini görmüyorsun. (Buda bir teselli ben en fazla 10 gün rapor aldım 10 gün sonra tıpış tıpış geldim ) İnşallah yer değişikliğini onaylarlar da sende rahat edersin canım . İnsanları anlama çok zor hiç ölmeyeceklermiş gibi yaşıyorlar bende Allah' a havale ettim. Sonuçta ömür boyu hamile kalmayacağımızı anlamış olmaları gerekiyor. İşler yapılırken senden iyisi yok ufacık birşeyde sorun olsun varsın hepsinin hesabı sorulur ama zamanı var. Bende haklarında çok iyi şeyler düşünüyorum zamanını bekliyorum. Allah yerdımcımız olsun canım kendine iyi bak bebişlerimiz herkesten önemli...:)

günaydııııınnnn

inşallah öyle olur drusella, bi yanım gitmek istiyo dr a bi yanım istemiyor..çok tuhaf..inşallah geçicek hepsii..

herkese mutlu bi gün diliyoruuuummm

Canım, çok geçmiş olsun, inşallah senin de dediğin gibi geçecek hepsi. Buna inan lütfen, öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…