canım, tebrik ederim çok sevindim..
benim canım çok sıkılıyor,kahverengi lekelenmem 3gündür aralıklarla devam ediyo, ben dr a gitmemekte ısrar ediyorum.
hani riskli dönem bitiyoduu
heralde yrn gidicem, canımı sıkmiim dedikçe böyle oluyo.. progestan bi işe yaramadı sanırımm
cnm hümeyra hnm şifada galiba ama benim bi arkadaş şifaya sakın gitme demişti gitmedim hiç metin bey bi 200 bi 100 alıyo o şekilde devam ediyo yani ben bi dahakine 100 verecem mesela ama yine de çok yav
O zaman en kısa sürede karşı taaruza geçipaşermenin tüm nimetlerinden faydalanıyorsun canım. yoksa biri sırtında biri karnında karışmam sonra
vusicim ne olur üzülme. benim de tam olarak kesilmedi. doktorum 14-16. haftaya kadar sürebilir demişti.
evet canım şifa da.geçen hafta gittim ilk defa ilgilendi güleryüzlü bi bayandı,hastane de iyi gibi duruyo ama orada yaşayanlar daha iyi bilir tabiki.ben özel hastane diye oaray gittim direk ve pek doktor araştırmadım açıkçası.bi de haftasonları gidebilirim,üniv. gidemem diye direk şifa ya gittim.metin bey i aradım bugün.o özelini kapatmamış yasadan sonra,parası bıraz cok evet ama ıyı baksında razıyım artık.benım aklıma takılan doğumu nerde yaptıracak hastaneden ayrıldıysa,gerçi ayrıldımı bilmiyorum ama...:96:
Arkadaşlar merhaba bende sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü nasip olmadı kayıt olduktan sonra onay beklemek zor oldu yorum yazmak için. Bende 2012 nisan annesi olacağım inşallah 8 yaşında bir kızım var 2. bebeğime hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
Benim tek sıkıntım şu an bir hastanede çalışıyorum ve sanırım hamile kaldığım için işten çıkmamı istiyorlar o yüzden yıldırma politikası uyguluyorlar. Röntgen bulunan yerde çalışmam için ısrarcılar. Sırf bu yüzden çok tartıştım ben ısrarla çok zararlı olduğunu söylerken onlar ışınların çok düşük dozlarda olduğunu iddia ediyorlar. Zaten düşük tehlikesi olduğu ve lekelenmelerim olduğu için doktorum prognex'e başlamıştı. Stresten, sıkıntıdan kanamam geldi iğnelerle toparladık hayırlısıyla inşallah ama beni çok üzüyorlar. Maalesef özel sektör bu şekilde bende inat ettim çünkü haklarımı bırakıp gitmek istemiyorum, onlarda çıkarmıyorlar. Şimdi tavrımı gösterdiğim için pek elleyemiyorlar , hiçbirşey çocuğumdan önemli değil. Ben üzülmüyeceğim onlar üzülsün politikasını uygulamaya koydum :)
Neyse bakalım işte bende size içimi döktüm 2 li testim cuma günü hayırlısıyla sonucuda pozitif alırsak süper olacak...
Herkese çok selamlar...:)
canım gebeliğini tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. işyerimden aldığım haberle tüm sinirlerim zıplamış durumdayken senin mesajını okuyunca iyice kızdım. Canı m gördüğüm kadarıyla zaten güçlüsün ve taviz vermiyorsun. Ama daha fazlasını da yapabilirsin. Yakın zamanda hatırladığım bir yargıtay kararına göre artık işyerinde mobbing in çok ağır cezası var ve sana yaptıkları tam olarak bu. bir hukukçuyla görüşsen sana yardımcı olacaktır. sen bu süreçte şahit, kanıt belge ne toplayabilirsen topla bence. hiçbirşey yapamazlar. stresten kanama yaşattırmışlar sana, ne demek.
ben devlet dairesinde çalışıyorum çok şükür iyi bir işim var ama çok kötü bir amirle çalışıyorum. üç aydır kanama düşük tehdidi yüksek riskli gebelik nedeniyle heyet raporuyla evde yatıyorum. yaptığım iş normal devlet dairesinde oturup yazı imzalayıp çay içmekten ibaret değil, çok daha yoğun ve fedakarlık istiyor. sürekli seyahat etmem gerekiyordu. herşeyden fedakarlık edip şu zamana kadar elimden geldiğince çok çalıştım. şimdi amirim olacak şahıstüm raporlarımı görüp imzaladığı halde benim aylardır raporumu göndermediğimi, bir tanesini bile görmediğini, sorgulama başlatabileceklerini söylemiş. bu da soruşturmanın hafif hali sanırım. adamın tek derdi göz korkutup beni tekrar iş başı yaptırmak ve eski tempoda çalıştırmak. Allah'a havale ediyorum, ama zaten yüksek riskli gebelik yaşarken bebeğimi etkileyebilecek beni bu kadar üzüp strese sokacak adamla da daha fazla çalışmayacağım inşallah. yerimi değiştirmek için dilekçe vereceğim şayet işe yaramazsa ücretsiz izin alacağım. nedir bu ya, ne hain insanlıktan çıkmış insanlar var.
aaaaaa bir kız annesi adayımız daha gelmiş günaydın öznurcuğum kızımız nasıl
aaaaaa bir kız annesi adayımız daha gelmiş günaydın öznurcuğum kızımız nasıl
günaydın canlarım valla bugün iyi değilim dün gece başlayan ağlama krizlerim hala düzelmiş değil şimdi biri bişey söylese başlarım o derce yanii
noluyor bana bilmiyorum ki...
bu dönemlerde normal cnm dün eşim bana küstük sana oğlumla konuşma bizle falan diye zırvaladı oturdum ağladım o da şaşırdı amannnnn salya sümük olduk anlayacağın cnm geçer az kaldı
günaydın canlarım valla bugün iyi değilim dün gece başlayan ağlama krizlerim hala düzelmiş değil şimdi biri bişey söylese başlarım o derce yanii
noluyor bana bilmiyorum ki...
bu dönemlerde normal cnm dün eşim bana küstük sana oğlumla konuşma bizle falan diye zırvaladı oturdum ağladım o da şaşırdı amannnnn salya sümük olduk anlayacağın cnm geçer az kaldı
bu arada kızlar ben ağzına bir lokma tatlı sürmeyip beralkunun yıktığı ye ekşiyi getir ayşeyi teorisini yeniden doğrulamış bulunmkatayım...
hayde bakalaımmmmmmm
off sorma yaa.. hadi sizinkiler gene yanınızda beni,mki uzakta birde dün telefonda senin ruh halin iyi değil gelince seni bir doktora götüreyim dedi adam en sonunda ota püsüre salya sümük oluyordum o derece yani adamda fenalık geçirdii:2::2::2:
kızlar saolun gerçekten..dengesiz duygularımızı biz bile henüz anlayamamışkn, eşlerimizin şaşırmaları gayet normal..
aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü..onların da duruma alışması zaman alıcak elbette..kendi hallerine bırakalım..üzmeyin canınızı..
ben hem tatlı yiyorum hem ekşi
buna ne dersiinizz
günaydııııınnnn
inşallah öyle olur drusella, bi yanım gitmek istiyo dr a bi yanım istemiyor..çok tuhaf..inşallah geçicek hepsii..
herkese mutlu bi gün diliyoruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?