2012 nisan anneleri haydi buraya...

hmm her hamilelik farkli gececege benziyor o zaman . Ben su an 14cü haftadayim, Allaha sükür bir sIkIntim yok sadece geceleri ani gülersem yada ani hareket edersem kasilma oluyor sag tarafimda özellikle... onun disinda arada bulanti geliyor o kadar. BUndan sonra yazilanlari takip edersen sende - tekrar hosgeldin canim...

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
az önce doktordan geldim bebişim %90 kız.......
sonuda yaa... ağlamamak için zor tuttum kendimi müthiş müthişşşş bir duyguuu...kendimide eklicem sonunda ohhhh beeeee

süperrrrr, hadi tebrikler canim.. herhalde bende olsam aglardim o an. topicte kizlar basi cekiyor gibi geliyor , burasi kadinlarin hakim oldugu bir topic oluyor kizlar . Ama galiba benim ki erkek olucak, 11ci haftadayken erkek gibi görünüyor demisti doktor ama bakalim, 2,5 hafta sonra ögreniriz Allah nasip ederse.

znrcnk, hayirli olsun canim. bende 14cü haftadayim, folik asiti birakip elevite öyle mi baslatti doktorun? Bende elevit alicamda ondan soruyorum, ikisi bir icilemiyor mu diye? ne güzel canim bebisin kiloda aliyor, büyüyorda...darisi bizimkilerin basina insallah...tütütütüttü nazar degmesin insallah....

tek benim mi erkek allahım ya

beralku, üzülme canim yanliz degilsin sanirim, galiba ben sana eslik edicem 2,5 hafta bir gecsede bende bebisimi tekrar görsem..hem cinsiyetinide ögrenirim hayirlisiyla..

martim, sende yanliz degilsin bende henüz bilmiyorum cinsiyetini ve bende 14cü haftadayim , sadece doktorun 11ci haftada ki kontrolde dedigi "Erkek" görünüyor su an - bu var elimde...bende heyecanla bekliyorum iste...

martim, sende yanliz degilsin bende henüz bilmiyorum cinsiyetini ve bende 14cü haftadayim , sadece doktorun 11ci haftada ki kontrolde dedigi "Erkek" görünüyor su an - bu var elimde...bende heyecanla bekliyorum iste...[/QUOTE]

ayy haticecim sahi senle ben kaldık topikte. neyse normalde çok meraklanmasam da forumda okurken bazen içim gidiveriyor bende nerak ediyorum. ama önce znrcnk gibi iyi ve sağlıklı olduklarını duyalım ondan sonra keyfi haberi olsun.

slm cnm ben devlette paşa beye özelde metin beye gidiyorum metin bey gayet iyi beğendim paşa beyse devlet hastanesi olduğu için çok takmıyo bu arada metin beyin muayene ücreti de baya fazla cnm muayeneden ayrı kontrolden ayrı ücret alıyor bilgine

canım artık folik asitin bir gereği yok dedi elevite başladı sanırım 14. haftadan sonra o yeterli olmadığından bunu veriyorlar ve bildiğim kadarıyla elevitin içnde folik asit içeriğide var farklı vitaminler falanda. o yüzden sadece onu içeceksin.. muhtemelen kan durumun iyi ise kan ilacı kullandırmayacaktır ama az sınıra yakın yada altında ise hemen başlatabilir dediğim gibi değilse de ilerleyen aylarda olabilir..

martim, sende yanliz degilsin bende henüz bilmiyorum cinsiyetini ve bende 14cü haftadayim , sadece doktorun 11ci haftada ki kontrolde dedigi "Erkek" görünüyor su an - bu var elimde...bende heyecanla bekliyorum iste...

ayy haticecim sahi senle ben kaldık topikte. neyse normalde çok meraklanmasam da forumda okurken bazen içim gidiveriyor bende nerak ediyorum. ama önce znrcnk gibi iyi ve sağlıklı olduklarını duyalım ondan sonra keyfi haberi olsun. [/QUOTE]

amin canım inşalah az kaldı yazıcaz onşarı da inşallah. dediğin gibi sağlıklı sıhatli, oldukalrını öğrenmek en önemlisi çünkü doktor her ultrasonu karnıma koyduğunda inanılmaz korku oluyor bende bebğimde birşey var mı diye,, Allah onları korusun kollasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

amin canım inşalah az kaldı yazıcaz onşarı da inşallah. dediğin gibi sağlıklı sıhatli, oldukalrını öğrenmek en önemlisi çünkü doktor her ultrasonu karnıma koyduğunda inanılmaz korku oluyor bende bebğimde birşey var mı diye,, Allah onları korusun kollasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..[/QUOTE]

aynen aaamiiiiiinnnn tatlım, aamiiiiiiinnnnnnnn

ücretini öğrendim.her gidişinde 200 200 mü alıyo
peki doğumuna gelecek mi
hümeyra hanım hakkında bilgin var mı ?

ücretini öğrendim.her gidişinde 200 200 mü alıyo
peki doğumuna gelecek mi
hümeyra hanım hakkında bilgin var mı ?

cnm hümeyra hnm şifada galiba ama benim bi arkadaş şifaya sakın gitme demişti gitmedim hiç metin bey bi 200 bi 100 alıyo o şekilde devam ediyo yani ben bi dahakine 100 verecem mesela ama yine de çok yav

anladim canim. Kan durumum nasil su an bilmiyorum herhangi bir test yaptirmadim. Ben bugün eczaneden alayim elevit´te onada baslayayim... folik asitten sadece 10 günlük daha kaldi elimde...günde 1 tane iciyorum cünkü.

cnm hümeyra hnm şifada galiba ama benim bi arkadaş şifaya sakın gitme demişti gitmedim hiç metin bey bi 200 bi 100 alıyo o şekilde devam ediyo yani ben bi dahakine 100 verecem mesela ama yine de çok yav

Allah'ım Allah'ım 100-200 mu ben her gıdısımde 12 tl alıyorlar dıye sızlanıyordum cok sukur halıme oyleyse

anladim canim. Kan durumum nasil su an bilmiyorum herhangi bir test yaptirmadim. Ben bugün eczaneden alayim elevit´te onada baslayayim... folik asitten sadece 10 günlük daha kaldi elimde...günde 1 tane iciyorum cünkü.

Hatice canım, ben de elevite başladım haberin olsun. 13 haftadayken başlattı doktor. artık sen de geçebilirsin her halde. yine de doktora da sorabilirsin. biraz büyük, kokulu ama yatmadan önce rahatsız etmiyor o kadar. bi de söölemesi ayıp:78::78::78: kabızlık yapmadı ben de ama görüntü baya değişiyor. kullanır da benzer bir şey yaşarsan korkma yani

Bu forum da utana sıkıla yazdıklarımı 2 kere yayınlamak zorunda mı yahu.

Son düzenleme:

hmm ben 3 tane aldım hergün ama değişebilir tabi.. sen eleviti al ama bu haftadan sonra ona başlamak gerekli zaten..

Allah'ım Allah'ım 100-200 mu ben her gıdısımde 12 tl alıyorlar dıye sızlanıyordum cok sukur halıme oyleyse

valla bende 32 tl veriyorum bu civardaki en lüks hastane iyiki sgk var normal vizitini sordum 110 dediler o doktor prof falan herhaldeki öyle alıyor. birde özel muaynelerde genelde kontroller dede alıyorlar oysaki on gün hakkın olması grek sonuçte bu bir süreç yani bakması gerek ama bağımsızlar tabi.. bir arkadaşım özel muayende çalışıyordu onun doktoru ad ilk muayende tam 2. de yarım ücret alıyordu..

Arkadaşlar merhaba bende sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü nasip olmadı kayıt olduktan sonra onay beklemek zor oldu yorum yazmak için. Bende 2012 nisan annesi olacağım inşallah 8 yaşında bir kızım var 2. bebeğime hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Benim tek sıkıntım şu an bir hastanede çalışıyorum ve sanırım hamile kaldığım için işten çıkmamı istiyorlar o yüzden yıldırma politikası uyguluyorlar. Röntgen bulunan yerde çalışmam için ısrarcılar. Sırf bu yüzden çok tartıştım ben ısrarla çok zararlı olduğunu söylerken onlar ışınların çok düşük dozlarda olduğunu iddia ediyorlar. Zaten düşük tehlikesi olduğu ve lekelenmelerim olduğu için doktorum prognex'e başlamıştı. Stresten, sıkıntıdan kanamam geldi iğnelerle toparladık hayırlısıyla inşallah ama beni çok üzüyorlar. Maalesef özel sektör bu şekilde bende inat ettim çünkü haklarımı bırakıp gitmek istemiyorum, onlarda çıkarmıyorlar. Şimdi tavrımı gösterdiğim için pek elleyemiyorlar , hiçbirşey çocuğumdan önemli değil. Ben üzülmüyeceğim onlar üzülsün politikasını uygulamaya koydum :)

Neyse bakalım işte bende size içimi döktüm 2 li testim cuma günü hayırlısıyla sonucuda pozitif alırsak süper olacak...

Herkese çok selamlar...:)

hosgeldin tafa,
öncelikle hayirli olsun hamileligin. Özel sektör bile olsa senin hamile oldugunu bile bile o bölümde seni calistirmaya haklari yoktur diye düsünüyorum, sonucta iscileri koruyan bir kurum yok mu orada? Eger o bölümde ki yerde isin cok düsük dozdaysa, niye röntgen cektirmeden önce eger hamileyseniz söyleyin diyorlar ve röntgen cekerken kendileri disari cikip öyle dügmeye basiyorlar..

Haklarini savun canim, insallah hersey yoluna girer. Allaha emanet ol, selamlar

Çok teşekkürler Haticecan bende haklarımı savunuyorum tabi ki işte o yüzden kendim çıkıp gideyim istiyorlar sanırım ama taviz vermeye niyetim yok canım :) Desteğin için çok teşekkür ederim...:)

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
az önce doktordan geldim bebişim %90 kız.......
sonuda yaa... ağlamamak için zor tuttum kendimi müthiş müthişşşş bir duyguuu...kendimide eklicem sonunda ohhhh beeeee

canım, tebrik ederim çok sevindim..
benim canım çok sıkılıyor,kahverengi lekelenmem 3gündür aralıklarla devam ediyo, ben dr a gitmemekte ısrar ediyorum.
hani riskli dönem bitiyoduu
heralde yrn gidicem, canımı sıkmiim dedikçe böyle oluyo.. progestan bi işe yaramadı sanırımm

canım gebeliğini tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. işyerimden aldığım haberle tüm sinirlerim zıplamış durumdayken senin mesajını okuyunca iyice kızdım. Canı m gördüğüm kadarıyla zaten güçlüsün ve taviz vermiyorsun. Ama daha fazlasını da yapabilirsin. Yakın zamanda hatırladığım bir yargıtay kararına göre artık işyerinde mobbing in çok ağır cezası var ve sana yaptıkları tam olarak bu. bir hukukçuyla görüşsen sana yardımcı olacaktır. sen bu süreçte şahit, kanıt belge ne toplayabilirsen topla bence. hiçbirşey yapamazlar. stresten kanama yaşattırmışlar sana, ne demek.
ben devlet dairesinde çalışıyorum çok şükür iyi bir işim var ama çok kötü bir amirle çalışıyorum. üç aydır kanama düşük tehdidi yüksek riskli gebelik nedeniyle heyet raporuyla evde yatıyorum. yaptığım iş normal devlet dairesinde oturup yazı imzalayıp çay içmekten ibaret değil, çok daha yoğun ve fedakarlık istiyor. sürekli seyahat etmem gerekiyordu. herşeyden fedakarlık edip şu zamana kadar elimden geldiğince çok çalıştım. şimdi amirim olacak şahıs tüm raporlarımı görüp imzaladığı halde benim aylardır raporumu göndermediğimi, bir tanesini bile görmediğini, sorgulama başlatabileceklerini söylemiş. bu da soruşturmanın hafif hali sanırım. adamın tek derdi göz korkutup beni tekrar iş başı yaptırmak ve eski tempoda çalıştırmak. Allah'a havale ediyorum, ama zaten yüksek riskli gebelik yaşarken bebeğimi etkileyebilecek beni bu kadar üzüp strese sokacak adamla da daha fazla çalışmayacağım inşallah. yerimi değiştirmek için dilekçe vereceğim şayet işe yaramazsa ücretsiz izin alacağım. nedir bu ya, ne hain insanlıktan çıkmış insanlar var.

selam kızlar,ben de hamile pantolonu aldım haftasonu,ne rahat bi şeymiş ,iyi ki almışım.kilom tartıda aynı ama karnım sanki büyüdü gibime geliyo,benim de iştahım açıldı bu aralar,bu haftaki takıntım kimyon benim hani çocukluumuzda ekmeğin üzerine yağ sürüp onun üstüne kimyon kırmızı biber karışımı dökerdi anneler,bu aralar ona sardım,kahvaltıda yiyorum :)mandalina benim de favorim,ama kesinlikle tatlı yiyemiyorum,hatta bulantım geçti gibi,dün tatlı yiyeyim dedim,az bişey yedim,midemi karıştırdı,ekşi-ayşe tezi eğer bebim bebişin cinsiyeti erkek çıkarsa çok fena çürüyecek :))bu arada aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum,cinsiyetini öğrenen arkadaşlar adına da çok sevindim (rumuzu yanlış yazarım diye genel yazıyorum,kusura bakmayın nolur),darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…