- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
Çok teşekkür ederim. evet aslında biraz tecrübeb var ama bu öyle birşey ki galiba her seferinde farklı ve her seferinde insanı farklı şaşırtmakta. şu anda 8 haftalık dün doktora gittim kalp atışları başlamış dedi. bulantı için tablet verdi. ama bir işe yaramıyor. ya sen sen kaçıncı haftdasın ve varmı bir sınıntın. ben önceki yazılanları pek takip edemedim de.
hmm her hamilelik farkli gececege benziyor o zaman
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
az önce doktordan geldim bebişim %90 kız.......
sonuda yaa... ağlamamak için zor tuttum kendimi müthiş müthişşşş bir duyguuu...kendimide eklicem sonunda ohhhh beeeee
süperrrrr, hadi tebrikler canim.. herhalde bende olsam aglardim o an. topicte kizlar basi cekiyor gibi geliyor
kızlar valla inanılmaz birşey Allah sap sağlim alamyı nasip etsin cinsiyetinin önemi yoktuda böyle öğrenincede garip oldum..
3 hafta sonra çağırdı 17. haftada 3lü taramaanın daum sendromu hariç olanını yapacakmış.şimdide kolunu bacağını ölçtü,bi sorun gözükmüyor dedi ama başaşağıydı çocuk sende kasılmalar var ondan dedi ve cinsel ilişki yassssaaaakk dedi. en azından 10-15 gün hani kocam gelicek naptınız dedim de:)))
kasıklarıma aşağıdan giren sancıları söyledim bebeğin harektlerinden kaynaklanır hissetmesende hareket ediyor dedi.. unutkanlığım içinde gebelik = unutkanlık dedi yani yapacak bişey yok normal dedi hani kendinden korkanlar rahatlasın... birde birde folik asiti kesti elevite başladı kan hapı devam. bebeğim 14 haftalık gözüküyor bu arada 98 gram olmuş boyuda daha 10 cantim dedğil 9 küsür ama resmen başaşağı koşuyordu sanki o kadar hareketli maşallahhhh kızımaaa
znrcnk, hayirli olsun canim. bende 14cü haftadayim, folik asiti birakip elevite öyle mi baslatti doktorun? Bende elevit alicamda ondan soruyorum, ikisi bir icilemiyor mu diye? ne güzel canim bebisin kiloda aliyor, büyüyorda...darisi bizimkilerin basina insallah...tütütütüttü nazar degmesin insallah....
tek benim mi erkek allahım ya
beralku, üzülme canim yanliz degilsin sanirim, galiba ben sana eslik edicem
Maşallah diyelim önce, çok ama çok sevindim canım yaaane güzel. bak benden önce öğrendin . her halde bir ben kaldım 14. haftaya girip de %90larda cevap almayan. valla benimkide aynı seninki gibiydi. tepe taklak yani. çok kmik gelmişti bana onu öyle görünce. o sancılar ondan mı oluyo muş:44::44: darısı bana inşallah.
martim, sende yanliz degilsin bende henüz bilmiyorum cinsiyetini ve bende 14cü haftadayim