haklısın cnm ama gene de kızların kıyafetleri daha cicili bicili oluyo ayrıca da kızlar daha çok sevdiriyo kendilerini
evet benim de ilk kız şu anda 16 aylık size anlatamam sürekli cicili bicil giydirmek saçlarını farklı şekiller vermek insana acaip keyif veriyor. ikicinin kız olmasını istiyorumda maalesef eşime kıyamıyorum o erkek olmasını istiyor
yello hosgeldin canim sende,
hayirli olsun... masallah sende tecrübeli annelerdensin, artik sende bize tecrübelerini yazarsin... kac haftalik oldu bebisin su an?
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
az önce doktordan geldim bebişim %90 kız.......
sonuda yaa... ağlamamak için zor tuttum kendimi müthiş müthişşşş bir duyguuu...kendimide eklicem sonunda ohhhh beeeee
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Az önce doktordan geldim bebişim %90 kız.......
Sonuda yaa... Ağlamamak için zor tuttum kendimi müthiş müthişşşş bir duyguuu...kendimide eklicem sonunda ohhhh beeeee
tek benim mi erkek allahım ya
yaaa talipler çoağlıyor oğluşuna ona göre
kızlar valla inanılmaz birşey Allah sap sağlim alamyı nasip etsin cinsiyetinin önemi yoktuda böyle öğrenincede garip oldum..
3 hafta sonra çağırdı 17. haftada 3lü taramaanın daum sendromu hariç olanını yapacakmış.şimdide kolunu bacağını ölçtü,bi sorun gözükmüyor dedi ama başaşağıydı çocuk sende kasılmalar var ondan dedi ve cinsel ilişki yassssaaaakk dedi. en azından 10-15 gün hani kocam gelicek naptınız dedim de:)))
kasıklarıma aşağıdan giren sancıları söyledim bebeğin harektlerinden kaynaklanır hissetmesende hareket ediyor dedi.. unutkanlığım içinde gebelik = unutkanlık dedi yani yapacak bişey yok normal dedi hani kendinden korkanlar rahatlasın... birde birde folik asiti kesti elevite başladı kan hapı devam. bebeğim 14 haftalık gözüküyor bu arada 98 gram olmuş boyuda daha 10 cantim dedğil 9 küsür ama resmen başaşağı koşuyordu sanki o kadar hareketli maşallahhhh kızımaaa
ay cnm ya kısmet tabi ilk bebeğim sağlıkla gelsin de ama nedense hep kız hayal ederdim ama buna şükür tabi allah olmayanlara da sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
kızlar valla inanılmaz birşey Allah sap sağlim alamyı nasip etsin cinsiyetinin önemi yoktuda böyle öğrenincede garip oldum..
3 hafta sonra çağırdı 17. haftada 3lü taramaanın daum sendromu hariç olanını yapacakmış.şimdide kolunu bacağını ölçtü,bi sorun gözükmüyor dedi ama başaşağıydı çocuk sende kasılmalar var ondan dedi ve cinsel ilişki yassssaaaakk dedi. en azından 10-15 gün hani kocam gelicek naptınız dedim de:)))
kasıklarıma aşağıdan giren sancıları söyledim bebeğin harektlerinden kaynaklanır hissetmesende hareket ediyor dedi.. unutkanlığım içinde gebelik = unutkanlık dedi yani yapacak bişey yok normal dedi hani kendinden korkanlar rahatlasın... birde birde folik asiti kesti elevite başladı kan hapı devam. bebeğim 14 haftalık gözüküyor bu arada 98 gram olmuş boyuda daha 10 cantim dedğil 9 küsür ama resmen başaşağı koşuyordu sanki o kadar hareketli maşallahhhh kızımaaa
ay cnm çok sevindim senin adına annem hep der şanslı annenin kızı olur die ben çok bahtsızım ya
tek benim mi erkek allahım ya
Maşallah diyelim önce, çok ama çok sevindim canım yaaane güzel. bak benden önce öğrendin . her halde bir ben kaldım 14. haftaya girip de %90larda cevap almayan. valla benimkide aynı seninki gibiydi. tepe taklak yani. çok kmik gelmişti bana onu öyle görünce. o sancılar ondan mı oluyo muş:44::44: darısı bana inşallah.
kızlar çoğalmışız gene valla gelin de muhabbet edelim ya bu arada herkes farklı şehirlerde galiba neredesiniz ben erzurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?