Selam kızlar, dün bahsetmiştim, boğazım kötü diye. bugün daha da kötüyüm. kafam ağrıyor, boğazlar aynı, halsizim. o kadar dikkat etmeme rağmen düzeltemedm kendimi. sanırım antibiyotiğe başlayacağım bugün. B grubu penisilin türevi. (doktor verdi tabi. ) hepinze bu tehlikeli havalarda sağlık diliyorum ve bunun için kendinize dikkat etmenizi istiyorum. grip sezonu açıldı valla :2::2::2::2::2:
cnm çok çok geçmiş olsun geceleri ben sıcaktan fenalık geçiriyorum eşim üşürken ben yanıyorum bi de erzurumdayım geceleri 1 derece falan bende korkuyorum hasta olmaktan ama sıcaklıyorum çok hemşireye sordum hamilelikte oluyo böyle şeyler dedi benim durumumda olan var mı acaba
olmaz olur mu hemsıre bı tanıdıgım var hamılelık donemınde adet olmadgımız ıcın menepozlular gıbı hararet yapar demıstı
bogazı yuksek kazak gıyemıyorum artık fatmagulun yengesı gıbı dosu bagrı acık gezmek ıstıyorum yoksa boguluyormusum gıbıme gelıyor
hele gecelerı gogsume bırsey degse uyanıyorum artık sankı bırı benı bogazlıyormus gıbı
beni pek fazla sıcak basmıyor ama sanırım grip olmamın etkisi olabilir, hatta üşüyorum çoğu zamanay evt dün gece adam gelmiş bana sarılmış uyandım dedim ki sarılma bana çok sıcaksın uzak dur benden bozuldu biraz adam ama napim ya
merhaba kızlar, ben bu hafta 2li tarama yaptıracaktım ama doktorum şehir dışında haftaya gel dedi ama ben hep 12. Haftada yapılması gerektiğini düşünüyodum, haftaya yaptırmamda bi sakınca olurmu sizce?
Selam kızlar, dün bahsetmiştim, boğazım kötü diye. bugün daha da kötüyüm. kafam ağrıyor, boğazlar aynı, halsizim. o kadar dikkat etmeme rağmen düzeltemedm kendimi. sanırım antibiyotiğe başlayacağım bugün. B grubu penisilin türevi. (doktor verdi tabi. ) hepinze bu tehlikeli havalarda sağlık diliyorum ve bunun için kendinize dikkat etmenizi istiyorum. grip sezonu açıldı valla :2::2::2::2::2:
çok teşekkürler canım inşallah üzmemişimdir bi de o yüzden sabaha kadar uyumadım midem bozuldutatlım hepimizde var bu hormon dengesizliği, bi saat önce kahkahalar atarken sonra durduk yere ağlama krizi başlayabiliyor. bir seferinde eşim anneannesinin selamı olduğunu söyledi ve ben direk böğüre böğüre ağladım nasıl içli içli hani çocukken düşünce ağladığımız gibi.. eşime de diyerum ki korkma bişey yok.. ben anlayamazken adamcağız ne yapsın bu hallerimiaynen sana katılıyorum amirin hiç bişey yapamaz korkma raporu iletmemesi onun kabahati sen sonuçta bunu belgelemişsin. hiç canını sıkma güzelim herşeyden önce suana bebeğinn onu sakın üzme..
evet canım çok haklısın bebişlerimiz hepsinden önemli, çok teşekkürler. Allah yardımcımız olsun inşallah.Drusella canım yanıtın için teşekkürler. Senin durumuna da çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun ben özel sektörde olduğum için ayrılıp gitmek gibi bir lüksüm var fakat hakkımı bırakmak istemiyorum onların itediği de bu zaten sonuna kadar gideceğim çünkü benim bebeğimi ve beni çok üzdüler. Canım yinede kendini şanslı hisset en azından 3 aydır evdesin ve yüzlerini görmüyorsun. (Buda bir teselli ben en fazla 10 gün rapor aldım 10 gün sonra tıpış tıpış geldim ) İnşallah yer değişikliğini onaylarlar da sende rahat edersin canım . İnsanları anlama çok zor hiç ölmeyeceklermiş gibi yaşıyorlar bende Allah' a havale ettim. Sonuçta ömür boyu hamile kalmayacağımızı anlamış olmaları gerekiyor. İşler yapılırken senden iyisi yok ufacık birşeyde sorun olsun varsın hepsinin hesabı sorulur ama zamanı var. Bende haklarında çok iyi şeyler düşünüyorum zamanını bekliyorum. Allah yerdımcımız olsun canım kendine iyi bak bebişlerimiz herkesten önemli...:)
martim çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın.Selam kızlar, dün bahsetmiştim, boğazım kötü diye. bugün daha da kötüyüm. kafam ağrıyor, boğazlar aynı, halsizim. o kadar dikkat etmeme rağmen düzeltemedm kendimi. sanırım antibiyotiğe başlayacağım bugün. B grubu penisilin türevi. (doktor verdi tabi. ) hepinze bu tehlikeli havalarda sağlık diliyorum ve bunun için kendinize dikkat etmenizi istiyorum. grip sezonu açıldı valla :2::2::2::2::2:
kızlar kocam dünkü bunalım halime dyanamadı sonunda itiraf ettii yarın geliyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tüh ya doktorda yassssaaaakk dedi napcaz şimdi
kızlar bu kasılma ne demekki bana böyle bir yasak koydu şimdi bu kadın acep neye sebep olurki:44:
Hatice canım, ben de elevite başladım haberin olsun. 13 haftadayken başlattı doktor. artık sen de geçebilirsin her halde. yine de doktora da sorabilirsin. biraz büyük, kokulu ama yatmadan önce rahatsız etmiyor o kadar. bi de söölemesi ayıp:78::78::78: kabızlık yapmadı ben de ama görüntü baya değişiyor. kullanır da benzer bir şey yaşarsan korkma yani
sagol canim, evet bende baslayacagim artik elevite...hmm ben 3 tane aldım hergün ama değişebilir tabi.. sen eleviti al ama bu haftadan sonra ona başlamak gerekli zaten..
ay evt dün gece adam gelmiş bana sarılmış uyandım dedim ki sarılma bana çok sıcaksın uzak dur benden bozuldu biraz adam ama napim ya
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
az önce doktordan geldim bebişim %90 kız.......
sonuda yaa... ağlamamak için zor tuttum kendimi müthiş müthişşşş bir duyguuu...kendimide eklicem sonunda ohhhh beeeee
selam arkaaşlar bende 10+0 hamileyim.bende çok üşüyorum ayaklarım donuyor resmen ellerim buz kesiyor.akşamları yorgana sarılıp uyuyorum resmen.benim bildiğim hamileler de genelde sıcak basması olur bende tam tersi.doktor kansızlık olduğunu söyledi.ondan üşüyebilirmişim.12 haftada gidicem tekrar randevum var.o zaman kan ilacı vericekmiş inşallah bir işe yarar.bide 12.haftada cinsiyetini sölermi doktor acaba.bir oğlum var bir de kızım olsun çok isterim.sizinkilerin cinsiyetleri belli mi?
arkadaşlar ikili tarama testlerini yaptıran varmı ben sürekli gittiğim hastaneyi aradım fiyat aldım 157 tl dediler bence anormal bi fiyat bu yaptıran varsa ne kadara nerede yaptırdı yazabilirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?