2012 nisan anneleri haydi buraya...

Selam kızlar, dün bahsetmiştim, boğazım kötü diye. bugün daha da kötüyüm. kafam ağrıyor, boğazlar aynı, halsizim. o kadar dikkat etmeme rağmen düzeltemedm kendimi. sanırım antibiyotiğe başlayacağım bugün. B grubu penisilin türevi. (doktor verdi tabi. ) hepinze bu tehlikeli havalarda sağlık diliyorum ve bunun için kendinize dikkat etmenizi istiyorum. grip sezonu açıldı valla :2::2::2::2::2:

cnm çok çok geçmiş olsun geceleri ben sıcaktan fenalık geçiriyorum eşim üşürken ben yanıyorum bi de erzurumdayım geceleri 1 derece falan bende korkuyorum hasta olmaktan ama sıcaklıyorum çok hemşireye sordum hamilelikte oluyo böyle şeyler dedi benim durumumda olan var mı acaba

olmaz olur mu hemsıre bı tanıdıgım var hamılelık donemınde adet olmadgımız ıcın menepozlular gıbı hararet yapar demıstı

bogazı yuksek kazak gıyemıyorum artık fatmagulun yengesı gıbı dosu bagrı acık gezmek ıstıyorum yoksa boguluyormusum gıbıme gelıyor

hele gecelerı gogsume bırsey degse uyanıyorum artık sankı bırı benı bogazlıyormus gıbı

ay evt dün gece adam gelmiş bana sarılmış uyandım dedim ki sarılma bana çok sıcaksın uzak dur benden bozuldu biraz adam ama napim ya

merhaba kızlar, ben bu hafta 2li tarama yaptıracaktım ama doktorum şehir dışında haftaya gel dedi ama ben hep 12. haftada yapılması gerektiğini düşünüyodum, haftaya yaptırmamda bi sakınca olurmu sizce?

merhaba kızlar, ben bu hafta 2li tarama yaptıracaktım ama doktorum şehir dışında haftaya gel dedi ama ben hep 12. Haftada yapılması gerektiğini düşünüyodum, haftaya yaptırmamda bi sakınca olurmu sizce?

slm cnm 14. Haftaya kadar yapılıyo zaten diğer adı 11-14 testi mrk etme

geçmiş olsun dikkat et canım ilaçtanda okadar korkama 12. haftadan sonra etkisi olsa bile bebk ilka yalara göre daha az etkilenirmiş ve sonuçta hiç bir doktor gözgöre göre yapmaz relaksss canım.. bol su ılık süt ballı 1-2 bardak ıhlamur ve iyi beslen iyi dinlen canım.
bu arada ne yanması bende donanlardanım... buz oluyorum geceleri buz....

kızlar kocam dünkü bunalım halime dyanamadı sonunda itiraf ettii yarın geliyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tüh ya doktorda yassssaaaakk dedi napcaz şimdi
kızlar bu kasılma ne demekki bana böyle bir yasak koydu şimdi bu kadın acep neye sebep olurki:44:

selam güzel anneler
aynen sana katılıyorum amirin hiç bişey yapamaz korkma raporu iletmemesi onun kabahati sen sonuçta bunu belgelemişsin. hiç canını sıkma güzelim herşeyden önce suana bebeğinn onu sakın üzme..
çok teşekkürler canım inşallah üzmemişimdir bi de o yüzden sabaha kadar uyumadım midem bozuldutatlım hepimizde var bu hormon dengesizliği, bi saat önce kahkahalar atarken sonra durduk yere ağlama krizi başlayabiliyor. bir seferinde eşim anneannesinin selamı olduğunu söyledi ve ben direk böğüre böğüre ağladım nasıl içli içli hani çocukken düşünce ağladığımız gibi.. eşime de diyerum ki korkma bişey yok.. ben anlayamazken adamcağız ne yapsın bu hallerimi
[/COLOR]
evet canım çok haklısın bebişlerimiz hepsinden önemli, çok teşekkürler. Allah yardımcımız olsun inşallah.

martim çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın.

canım gözün aydın. bize de yasak iki aydır. drlar iki şeyden yasaklıyor sanırım birincisi korunmasız ilşki olup enfeksiyon oluşması ikincisi de annenin heyecanlanıp rahim kaslarının çalışması. o zaman Allah korusun düşük ya da erken doğum riski var. tabi bu sadece riskli gebeliklerde riskli dönemlerde. ilk üç ay ve son iki ay verebiliyorlar sanırım.

Son düzenleme:

canim, bende yarin alip baslicam elevite, doktor son kontrolümde 14cü haftadan sonra elevite baslayabilirsin demisti. Progestan ve kan incelticiyi birakmam gerektigini söyledi. Gecen doktorun sekreterine de sormustum tekrardan... o da baslayabilirsin dedi. Büyük derken, tablet mi büyük, eyvah nasil yutucam ben onu ))... sagol canim paylastigin icin... insallah bendede kabizlik yapmaz.

hmm ben 3 tane aldım hergün ama değişebilir tabi.. sen eleviti al ama bu haftadan sonra ona başlamak gerekli zaten..
sagol canim, evet bende baslayacagim artik elevite...

canim ya, coookkk gecmis olsun - insallah bir an önce iyilesirsin ya, inan bende korkuyorum bu havalardan, hele burasi sürekli degisen bir havaya sahip. Cok kolay hasta oluyorum bende.. bol c vitamini almaya gayret ediyorum... Allahim sen bizleri ve bebislerimizi koru..
Bol bol dinlenmeye calis lütfen, dinlenmeden gecmiyor malesef ve bol sivi tüket.

ay evt dün gece adam gelmiş bana sarılmış uyandım dedim ki sarılma bana çok sıcaksın uzak dur benden bozuldu biraz adam ama napim ya

beralku, ayni dert bendede oluyor bazen, söyle genis genis yatmak istiyo insan degil mi . Birde bende arada bir donma krizi oluyo, yani aninda üsümeye basliyorum, bu sefer esim diyor karar ver sende - donuyormusun yaniyormusun . Ne yapalim bizim elimizde olan bisey degil ki sonucta

selam arkaaşlar bende 10+0 hamileyim.bende çok üşüyorum ayaklarım donuyor resmen ellerim buz kesiyor.akşamları yorgana sarılıp uyuyorum resmen.benim bildiğim hamileler de genelde sıcak basması olur bende tam tersi.doktor kansızlık olduğunu söyledi.ondan üşüyebilirmişim.12 haftada gidicem tekrar randevum var.o zaman kan ilacı vericekmiş inşallah bir işe yarar.bide 12.haftada cinsiyetini sölermi doktor acaba.bir oğlum var bir de kızım olsun çok isterim.sizinkilerin cinsiyetleri belli mi?

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
az önce doktordan geldim bebişim %90 kız.......
sonuda yaa... ağlamamak için zor tuttum kendimi müthiş müthişşşş bir duyguuu...kendimide eklicem sonunda ohhhh beeeee

tebrik ederim canım.çok sevindim.allahım kızını kucağına almayı nasip etsin.valla beni de ümitlendirdin bak şimdi:)seninle aynı ya günümüz benim de kız demekki.ben hani erken dediler diye çok kendimi ümitlendirmek istemiyodum sonra üzülmeyeyim diye.ama birden bana da bi sevinç geldi...

arkadaşlar ikili tarama testlerini yaptıran varmı ben sürekli gittiğim hastaneyi aradım fiyat aldım 157 tl dediler bence anormal bi fiyat bu yaptıran varsa ne kadara nerede yaptırdı yazabilirmi..

hoşgeldin esrakifkansızlıktan üşüyorsundur ben de üşüyodum kan ilaçına başlayınca üşümem geçti.ben de en son 12. haftada gittim doktorum kız dedi benim de senin gibi bi oğlum var 2,5 yaşında şimdi.

arkadaşlar ikili tarama testlerini yaptıran varmı ben sürekli gittiğim hastaneyi aradım fiyat aldım 157 tl dediler bence anormal bi fiyat bu yaptıran varsa ne kadara nerede yaptırdı yazabilirmi..

ben 75 verdim özel hastanede ama devlet hastanelerinde ücretsiz

devlet hastanelerinde yokki bi kaç tanesinde var onlarda bana çok uzak ancak küçükçekmece kızılay gidebilirim sgk kapsamında sanırım orasıda bu arada hangi haftalarda cinsiyet öğreniliyodu unutmuşum ben 6 yıl geçtide aradan :)))
inşallah bi oğlum olur iki kızım var bide öbür meyvenin tadına bakayım dimi...

Beralku, znrcnk, durusella, haticecan iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim. sürekli yatıyorum. ne kadar çok hareket edersen vücuttaki virüsler de o kadar çok yayılırmış. iyileşme süreci uzarmış. o yüzden, bol istirahat etmeyi öneriyormuş doktorlar yaa. yeni bir şey öğrendim yani kızlar :2::2:
Znrcnk gözün aydın şekerim DD zaten gelicek gibiydi ama afra tafra sonunda söylettin adama DD biz kadınlar az değiliz

merhaba arkadaşlar,
bende hamileyim.doktorum 8nisan dedi tahmini doğum tarihime bende nisan annesiyim.vee kızım olacak eğer doktor yanlış görmediyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…