2012 nisan anneleri haydi buraya...

Beralku......Erkek:nazar:
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Öznur........Kız
eylül83......Erkek

haydeeeeeee

Sağol canım yarın gideceğim bi sorayım bakalım ...

Siz böyle yazdıkca ben de ogreneyım dıye can atıyorum ama

daha erken yaa

Küçüğüz daha çok küçüğüz bu yüzden tüm korkularımız

Beralku......Erkek:nazar:
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Öznur........Kız
eylül83......Erkek

haydeeeeeee

oyyyy maşallah maşallah
Kız evi naz evi diyosun yani , napalım topikte kızımız çok hepsinin kapısını çalarız artık beralkuyla bu arada ben iyice kaptırdım kendimi baksana bu hastalık ben de gaz yaptı ama yanlış anlamayın bebek gazıı

ayayayay ee yani bakılırsa suan bile sizin oğlancıkalra 2 kız düşüyor şimdiden
Yalnış anlıcak bişey yok şekerim o gaz hepimizde var bebek gazı olanından yani..

Kızlar az önce karnım kaşındı bir bakayım dedim. bir de ne göreyim ilk çatlağım oluşmaya çalışıyor lierac almıştım. daha erken diye sürmüyordum. nasıl sürdüğümü bilemedim. kendinize dikkat edin valla bu çatlaklar çok sinsi 3. aydan sonra kullanılabilirmiş. isteyen badem kakao yağı da kullanabilir. aman ihmal etmeyin

bende çok korkuyorum iki arkadasımında çatlakaları doğumdan sonra derin yarık olarak kaldı geçmiyormuşta.. Bende normal bebk yağı sürüyorum hemen dultan sonra ıslak ıslak çok güzel emiyor ozaman birde dün badem yağı aldım ama oda kıl yapıyor diyorlar bakaıcam çok kıllanırsam ki artık cinsiyet değiştiriyorum kesin derim zaten yarı kadın olduk :))) birde kayısı yağı aldım ona başlıcam hangisi olursa artık..
Ama gerçekten dikkat edelim gerçi dikkatin bir faydası yokvalla yırtsakta bi yerimiz çatlıyacaksak çatlıyacaz anlamıyorum ben yaaa... Annem 6 doğum yaptı bir çizik yok karnında umarım ona çekmişimdir ama benim hamilelikten öncekiler daha da büyücek gibi..:2::2::2:

Benim ilk doğumumdan kalan çatlaklarım var. Ne yaparsanız yapın eğer yapı müsaitse kesin çatlak oluyor ama tabi bunu en aza indirmek elimizde arkadaşlar fazla kilo alımı en büyük etken benim ilkinde öyle oldu bunda daha dikkatliyim. Sanırım cahillik vardı gençlikte anlamadık.En azından olan çatlaklarımın üzerine yenileri gelmesin diye ki arkadaşımda oldu oradan biliyorum. Ben vazelin sürüyorum her banyodan sonra. Kızımda badem yağı denemiştim tüğlenme yaptı, onu bıraktım. Fakat bebe yağıda benim cildim o dönemlerde yağlıydı hiçbirşey sürmedim. Şimdi ise inanılmaz kuru sürmemek mümkün değil. Vazelin çok iyi geldi hem rahatlatıyor hemde hiçbir zararı yok. Kakao yağını kullanan var mı sanırım o önlüyormuş ama onun kokusu inanılmaz ağır bulantılar aşırı olunca sürmek ne mümkün

Canım, annen çok şanslıymış eğer önceden de varsa -benim gibi- olması çok olası o zaman biz tedbirimizi alalım, olursa keşke tüh demeyiz, dikkat eder ve olursa en azından keşkelerimiz olmaz di mi canım:44::44:

Benim çok yakın bir tanıdığım kullandı kakao yağını daha doğrusu palmers markasını. gerçekten hiç çatlağı yoktu ve karnı da baya büyüktü. sürmediği yerde oluşmuş ama. benim basenlerim de var bir de karnımda olmasın yaaaa

offf sorma yaaa bendede var onlar büyücek büyücek büyücek kocamaaaaaannn olucakkkk

Allah'ım Allah'ım basenlerim Türkiye'nin dağlar haritasından daha karışık

annem 3 tane doğurmuş onda hemen hemen hiç yok benim daha bekarken

vardı anama hiç çekmemişim yahu neyse aksama zeytınyagıyla yağlanıp ustune

bir de yasagı delıp mac mı yapsak kızlar

ayyy herkesemi yasak anacın bu maçlar valla ben yarına ucundan azcık yapayım diyorummmm

doktorum bana katı kakao yağı ve pregnacare krem önerdi. bu hafta başladım. hatır hatır kaşınıyordum iyi geliyor gibi. bir de şu çatlak lar kırmızı renkte mi oluyor acaba? sahilde kadınların kalçalarında görülen tenden açık renklı gibi izler mi? benim sanki damar gibi incecik kılcal bi şekil oluşmuş 1 cm uzunluğunda, kırmızı-bordo gibi rengi. yoksa bu çatlak mı demek?

uzgunum canım ama maalesef ve o kırmılıklrın derinleşmemesine bak canımmm, katı kakao yağı nerden buluruz?

ayyy herkesemi yasak anacın bu maçlar valla ben yarına ucundan azcık yapayım diyorummmm

derın sahalara gırmemek kaydıyla bı kacamak olabılır aslında ama

ben ne zaman kacamak yapsam ertesı sabah kalkamıyorum ayaga

mıde bulantısından bas donmesınden oyle bır hale geldım kı tv de

dıs cekenlerı gorunce bıle ıcım kalkar oldu

evet canım üzgünüm ama başta, kırmızı gibi zamanla beyazlaşıyor onlar. hele güneşlenince katman katman açık renkli çizgilere dönüşüyor. ben basenlerden tecrübeliyim. ama kaşıma. yırtılma artıyor o zaman.

Alemsiniz kızlar, biz yırtık pırtık derdindeyiz siz maç koyun can derdinde kasap et dersinde misali valla şike soruşturmasından doktor sizi içeri atarsa karışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…