2012 nisan anneleri haydi buraya...

alemsiniz kızlar, biz yırtık pırtık derdindeyiz siz maç Koyun can derdinde kasap et dersinde misali Valla şike soruşturmasından doktor sizi içeri atarsa karışmam

ama cnımcım 3 aydan sonra ki bu arada 3 ay bitti 4 egirdik yani dikkatinizi çekerim halvetsiz nolur birgün sahada kaçak maç yapsak yoksa tek kale oynıcak yazık adama

ama cnımcım 3 aydan sonra ki bu arada 3 ay bitti 4 egirdik yani dikkatinizi çekerim halvetsiz nolur birgün sahada kaçak maç yapsak yoksa tek kale oynıcak yazık adama

maça başka sahalara gitmesin de tek kaleye de razıyız

olmazsa antremanlarla da gecıstırırız napalım

selam kızlar bugün çok mutluyum.dünkü ikili test sonucum , ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu çok güzel çıktı bebetomun.korkularımdan yavaş yavaş arınmak çok güzel.dileğim herkesin sonuçlarının güzel çıkması.benim bebiş rahatına çok düşkün çıktı.okuldaki koşturmacadan sonra dr gittiğim halde keyfini bozmadı ve çok zor uyandı.uyanıncada ne yaptı bilin bakalım. çişini yaptı:))nerdenmi anladık?dr bana idrar torbasını göstermişti ultrasonun başında.mercimek kadar bişeydi.bebek hareketlenince bide baktık ufacık kaldı torba.işedi seninki dedi dr.tabi bende bi sevinç.butür şeylere bile sevinen biz annecikler hareketlerini hissedince neler yaşarız bilmem artık:))

ay maşşalah yaaa...

kızlar ben çıkıyorum bugün işyerinde gerildim hiç hamile falan dinlemiyolar valla ne iş olsa yolluyolar sinirim bozuldu gerildim o yüzden ne bu ya devlet özel farketmiyo yani devletteyim güya ama valla bıktım burdakilerin adaletsiz tutumundan yıldım yani dokunsan ağlayacam o dereceyim

çok iyi ya çok sevindim senin adına allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin.inşallah benimkide gösterir kendini 2 hafta sonra.çok merak ediyorum doğrusu.benimde oğlum 4 yaşında allah herşeyden önce herkese hayırlı evlat nasip etsin.ya bide benim karnıma sürekli kramplar giriyor normal mi acaba.oğlumda hiç böle şeyler olmamıştı.endişeleniyorum hep...

ayyyyy allahım yaaaaaa :))))))) doğru diyorsun valla deplasmana çıkmasınlarda

slm güzel annecikler nasılsınız hamileliğin en güzel günlerini yaşıyorum sanki ilerde karnımız büyünce bu kadar rahat olamicamı düşünüyorum 4. aya doğru gidiyoruz cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ..heyecan git gide artıyor offff 6 ay nasıl geçicek acaba

yaptırdım canım riskli çıktı biraz o yuzden bıraz telaş yaptım zaten.sen doğum şekini düşündün mü hiç,ya da konuştun mu doktorunla?

maça başka sahalara gitmesin de tek kaleye de razıyız

olmazsa antremanlarla da gecıstırırız napalım

ya kızlar bende inanılmaz şekilde istek oldu.oğlumda da böyle olmuştu.doktor yasak falan koymadı.bende mi var bir anormallik yoksa bütün hamileler aynı şeyimi hissediyor.doktor bişi olmaz dedi ama ben yinede hep endişeleniyorum...

uzgunum canım ama maalesef ve o kırmılıklrın derinleşmemesine bak canımmm, katı kakao yağı nerden buluruz?

hmm çatlamaya başlamışım bile o zaman artık kremlere yağlara daha bir dikkat edicem sağolun kızlar

hahaha çok güldürdünüz yine benim korkum eşlerimiz diyecek getirin şu doktoru madem yasağı o koymuş diye benim doktorum erkek bi de
canım tebrikler :)) gözün aydın. ilk kıpırdanış, ilk çiş.. herşeyin ilkinde bir heyecanlanıcaz galiba..

arkadaşlar bir de 2012 nisan anneleri :) die bir başlık var, farkı nedir acaba, iki koldan mı gidiyor bu başlık??

Maalesef evet drusellacım önce onlar kırmızı yada bordo oluyorlar sonra seneler sonra beyaza dönüyorlar

selam kızlar,bugünkü gündem çatlaklar galiba. :89:Ben bir ara burdaki forumları bayaa bi taramıştım ,size okuduklarımı kısaca özetleyeyim::94:

1)Johnson's baby oil ya da Nıvea 'nın buğday özlü bebe yağını öneriyorlar.Ben Johson's ınkini aldım,duştan sonra ıslak cilde sürüyorum.
2)Acı badem kremini biliyor musunuz bilmem,yeşilli bir kutusu vardır.Bebak acı badem kremi diye geçer,her yerde var,(bir de acı badem sütü var,ama bu bahsedilen kremi olucak,sütü değil) ,onun kremi çok yağlı bir krem,kış mevsiminde yüzüme falan kullanırdım ben,onu önerenler olmuş.Henüz denemedim ama denicem
3)Vaselin markasının kakao yağlı kremi var bilirsiniz.forumda okuduğum kişiye doktor arkadaşı söylemiş,bu krem kavanozunun içine eczaneden Evigen isimli e vitamini kapsülünü alıp kırıyormuşsun,5 tane kapsül varmış galiba kutuda ,büyük boy kremin içine hepsini kırıyormuşsun,güzelce karıştırıp onu sürüyormuşsun.E vitamini cildi besliyomuş,krem de kakao yağlı olduğu için çatlaları önlüyormuş,3. ayım biitsin bunu da denicem bakalım

4)Lierac isimli krem,zaten biliyosunuzdur.Fiyatını biraz pahalı diyorlardı,ben araştırmadım,bir de karın,göğüs bölgesi ve basenlere de sürmeye kalkınca çok çabuk bitiyo,maddi külfeti var diyorlar,bilmiyorum.
5)pregnecare krem var yine çatlak için

bunun dışında hamilelik geçirmiş bayanlardan bir kaç püf noktası okudum,diyorlar ki sadece karın ve göğüs bölgesine değil bel ve basen kısmına da sürün,çünkü deri sadece karın bölgesinde gerilmiyormuş.Hatta forumda bir bayan sadece karın ve göğüs bölgesine sürmüş krem ,oralar çatlamamış,ama bel ve baldırlara sürmek aklına gelmemiş,krem sürmedğim yerler çatladı diye yazmıştı.Bir de hamileliğin son aylarında karnımızın alt kısmını göremiyoruz ya kocaman göbüşten,bikini bölgesinin başladığı bölgeye de mutlaka sürün diyorlar,yine forumdaki bir bayan,karnının altını göremediği için sürmemiş,doğumdan sonra sadece krem sürmediği o kısımda çatlama olmuş.Bir de krem sürmeye üşenmeyin ,düzenli nemlendirin diyorlar,özellikle son aylarda sabah akşam krem sürülmesini tavsiye ediyorlar.Benim forumlardan derlediklerim bu kadar kızlar,umarım işinize yarayan bir bilgi çıkar yazdıklarımdan

arkadaşlar bir de 2012 nisan anneleri :) die bir başlık var, farkı nedir acaba, iki koldan mı gidiyor bu başlık??

aslında durum şu tatlım, nisan anneleri topiğinin olduğunun farkında olmadan açılmıştı burası. bir kasıt ya da farklılık yok. biz de katılan arkadaşlarla hep burdan devam ettik. durum bundan ibaret yani.

Gözünaydın canım, ohhh maşallah darısı bekleyen ve yapacakların başına diyelim.

canım çok güzel derlemişsin.bende bir arayış içindeydim.karar vermeme yardımcı olacak.teşekkürler.

gerçekten güzel bir derleme olmuş canım. emeğine sağlık. şayet üşenmezsem göğüslerim ve karnım dışında basenlerime belimin arka kısmına, basen -kasık arası çıkıntı bölgeye hepsine sürüyorum ben de. sahilde kadınlarda gördüğüm tüm çatlak yerlerine.
durup durup uyumuşum bugün. dünki stres ve uykusuzluktan sonra iyi geldi kesinlikle. bir ara uyandım eşim daha işten gelmemişti. tavuk döner ve ayran yemek istedim ama göğüslerime ağrı girdi istekten nerdeyse. sanırım ilk gerçek aşermem bu oldu. evde diyetimde serbest olan zeytinyağlı sebze yemekleri vardı. eşime dedim bene gelirken döner al. yemesem çatlicam sanki. iştahlı filan da değilimdir öyle mızmız yemek yerim. eşim geldiğinde yemeklere saldırışımı görecektiniz. sanki belgeselde timsahlar nehirden geçen öküzbaşlı antiloplara saldırıyor gibi bir sahneydi. sevinçten gözlerim doldu anlatamam. pıhtılaşma yüzünden çok ağır bir protein diyeti yapmam gerekiyor ve sanırım bebeğim duruma isyan etti. inşallah akşam akşam canınız çekmez, benim normalde asla yiyemeyeceğim birşey olduğundan yazıyorum, çoğunuz isterseniz yarın yiyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…