2012 nisan anneleri haydi buraya...

merhaba arkadaşlar,
bende hamileyim.doktorum 8nisan dedi tahmini doğum tarihime bende nisan annesiyim.vee kızım olacak eğer doktor yanlış görmediyse:)
merhaba hosgeldin canim, hayirli olsun... selamlar

merhaba esrakif,
hosgeldin sende canim. Vallah doktor benimkini 11ci haftada söyledi ama ben 16ci haftayi falan bekliyorum, o zaman kesin olur diye... Insallah saglikli sihhatli olurlar..

arkadaşlar merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım ve muhtemel doğum tarihim 20 nisan.
iki gün önce 11+5 te cinsiyeti belli oldu erkek.

hosgeldin eylül, hadi seninde hayirli olsun hamislik... selamlar

merhaba kizlar,

bugün eczaneye gittim elevit almak icin, bizim eczanede ki kadina sordum baya bilgili birisi, yillardir da taniriz...su ana kadar folik asitin su kadar mg´li olani kullaniyordum ve 14cü haftadayim. Doktor diger ilaclari birak elevite basla dedi dedim.. o da bana önce eleviti verdi ama sonrada elevit sadece vitamin katkisi dedi, onun disinda folik asitin 13cü haftadan ta ki cocugu emzirme dönemi bitene kadar kullanilabilen yenisi var dedi, üstelik icinde omega 3 yaglarida var dedi..onun disinda diger vitaminlerinde hepsi icinde var.

Paketin icinde bir sari birde pembe hap var, günde bir defa yemekle birlikte bir tane saridan bir tanede pembeden iceceksin dedi.. Bende tamam o zaman dedim. bu verdigini yemekten önce alirsam hapin icinde ki a, b, ve d vitaminlerini vücut alamiyormus, o yüzden yemekle birlikte icmem gerekiyor...

Sadece sizlerede söylemek istedim, belki TR´de de vardir aynisi..

teşekkürler haticecan,bi sormak lazım.ismimni versen burda yoktur herhalde değil mi?bazı ilaçlar ithal oluyor ama bilmiyorum tabi

ben inanmıyorum o kremlerin yapılanların hiç faydası olmuyor.bunu çok duydum annelerden neler kullanmadım gene de çatlağım çok oldu diyen.ilk hamileliğimde yengem de hamileydi badem kakao yağı falan kullandı kremler kullandı ben hiç bişey sürmedim ben de çatlak hiç olmadı sadece az bişey kalçamda oldu yengemin karnı harita gibi her tarafı çatladı üstelik benim karnım onun karnının ikiş katı büyüklüğündeydi.sanırım bu vucudun esnekliğine bağlı.bence onları kullanmak yerine bolca spor yapılmalı diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim.

Günaydın ceylan :) nasılsın,iyi misin bugün. ya sorma işte vücutla çok ilgisi var senin dediğin gibi. ama yapmazsam bir şeyler gerek krem gerek spor sonra keşke derim ben. o yüzden pehlivan gibi yağlanıp üstüne de güreşe çıkacam sonra keşke yapsaydım tüühh dememek için. daha çatlarsam da üstüne napiyim yaaa, bebeğim sağlıklı olsun başka şey istemem artık.

yaptırdım canım riskli çıktı biraz o yuzden bıraz telaş yaptım zaten.sen doğum şekini düşündün mü hiç,ya da konuştun mu doktorunla?

ben iki kez yaptırdım cnm ilki devletti ikincisi aziziyeydi devletteki bebeğin ense kalınlığını falan eklemeden sadece kandaki değerleri katıp yaptığı için riskli çıktı bende telaşlandım metin beye gittim metin beyin yaptırdığı aziziyedeki işte 1/974 çıktı sorun görünmüyo dedi amannn ben ikili test falan güvenmiyorum neler duyuyoruz sende telaş yapma doğum şeklime gelince ben doğumu osmaniyede yaptırmayı düşünüyorum 36. haftaya kadar uçağa binebiliyormşuz osmaniyeye gidecem burda kimsem yok annem çalışıyo mecbur gidecem eşim bakamaz erkek neticede annem en iyisi tabiki orda da normal istiyorum önce ama olmazsa doktorumu ayarladım orda da baya tecrübeli biri bakalım kısmet

günaydın kızlarr....
bugün gerçekten çok güzel ama çok güzel cuma....
birincisi mübarek gün ikincisi iş bitiyor üçüncüsü kocam çıktı geliyor öğleden sonra burada... daha ne olsun:92::92::92::92::92::92:

herkese hayırlı cumalar......

haticecim benim kullandığım elevitin içinde öyle farklı hap yok hepsi aynı dememkki farklı bir paketi oradaki. bu eleviti içce uykunuz geliyormu kızlar ben acayip mayışıyorum onamı yoruyorum bilmem ama 2 gün oldu başladım 2 gündür böyle..birde ishal gibi olmasa da karın ağrısıyla çıkıyorum tuvalete daha önce yoktu zaten kan hapı tam tersini yapıyor alışana kadar şimdide böyle bir şey oldu
..o damı bundan oldu acaba...

kızlar günaydın yazıları hepsını okudum bazılarında koptum resmen gözümün öneme geldi resmen ya çok komik acıkcası.
bende de duygular çok karısk eşim artık şaşırdı bu duygu gecıslerımden bıraz olgun ol dıyor.bazende bakıyorum hıc konusmak
istemıyorum bende kendı durumuma şaştım açıkcası.benimde bır kızım var bakalım hayırlısı hıc ayrım yapmıyorum yıne ya kız olsun erkek olsun saglıklı olsunda.kızlar bır kilo almaya basladınızmı sizde benım basenler genıslemeye kalçalar buyumeye basladı ben ne yapacagım dıye korkuyorum dıyer aylarda aslında yuruyuste yapıyorum okulum ile yol arasında 1km yakın mesefe var yanı gunde 2 km yapıyor ama bu basenler nıye buyuyor zaten okuldada durmuyorum çocuklar çok yoruyor alşama kadar basım kazan gıbı oluyor açık cası eve gel sonra ev işlerı ya bızım bu halımız ne olacak .17 ekimde randevum bakalım dr ne diyecek aslında bebeyi hemen gormek ıstıyorum.nasıl durumu ıyımı cok merak edıyorum bırde ben cok anı kalkıslar yapıyorum ani hareketler ozaman kırap gırıyor kasıklarıma sizdede oluyormu.kendinize ve bebeklerınıze cok ıyı bakın kızlar gorusuruz yıne

teşekkürler haticecan,bi sormak lazım.ismimni versen burda yoktur herhalde değil mi?bazı ilaçlar ithal oluyor ama bilmiyorum tabi
adi "FEMIBION 2 "- Hamilelikte 13cü haftadan itibaren emzirme süreci bitene kadar kullanilabiliyor. Ben bundan önce FEMIBION PLUS 800 kullaniyordum. O cocuk sahibi olmayi düsündükten sonra kullanilmaya baslaniyo ve 12ci haftanin sonuna kadar.
Bugün ilk defa kullandim bakalim insallah dedikleri gibi iyidir.

günaydin günaydin günaydin,

bugün sizin orada güzel bir gündür ama bizim burada maleseffffff hava kapali, sim siyah ve yagmur yagiyor. Dün 23 derece iken hava bugün sadece 9-11 derece arasinda... tam uyunacak hava inanin kizlar...

Hepinizin cumasi mübarek olsun... selamlar sevgiler - dua etmeyi unutmayalim birbirimize...

hoşbulduk haticecan,
bende kimse bana selam vermeyip hoşgeldin falan demeyince herhalde grup oluştu devam ediyor artış istemiyorlar diye düşünmüştüm.

cumanız mübarek olsun kızlar.O kadar muhabbetleriniz hızlı ilerliyor ki bir yerinden yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum.
Benim bulantılarım halen devam ediyor ve okadar sık karnım acıkıyor ki artık ne yiyeceğimi şaşırdım.Göbişim için de badem yağı kullanmaya başladım tüylenme yapıyor diye duydum ama bitkisel diye o aklıma daha fazla yattı.Kullandıkça yapıp yapmadığı hakkında bilgi veririm.

hoşbulduk haticecan,
bende kimse bana selam vermeyip hoşgeldin falan demeyince herhalde grup oluştu devam ediyor artış istemiyorlar diye düşünmüştüm.

canim hic öyle olurmu, ne kadar artarsa sayimiz o kadar iyi olur..hepimiz birbirimizden biseyler ögreniyoruz burada... sakin öyle düsünme....

canim hic öyle olurmu, ne kadar artarsa sayimiz o kadar iyi olur..hepimiz birbirimizden biseyler ögreniyoruz burada... sakin öyle düsünme....

sağol canım. doğru söylüyorsun insan birbirinden çok şey öğreniyor.bugün çatlak konusu var genelde ve çıkışta güvendiğim bir eczane var ürünlerimide hep oradan alırım gidip ne önerdiklerini soracağım, doktoruma teyit ettirdikten sonrada başlayacağım. göbeğim çok yok ama akşam artık tüm günün şişliği toplanıyor öyle geriliyorki karnımın altı tatlı tatlı kaşındı dün akşam herhalde çatlama öncesi sinyalleri.
ayrıca tabi son çıkan kremler losyonlar bunla ilgili çoktur ama değişmez gerçek kakao yağı, 20yıl önce hamilelik yaşayandanda 5yıl önce hamilelik yaşayandanda duyduğum kakao yağı ve olumlu şeyler duydum hep.tabi bi de kokusu var ağır bir kokusu varmış ama gerçekten işe yarıyorsa katlanılır.

Kızlarr bende bugün doktordan geldim 2 li test için kan verdim . Ense kalınlığı ölçümünün çok iyi olduğunu söyledi kan sonucum haftaya çıkacak azda olsa rahatladım. Cinsiyetini eşim sordu daha belli değil dedi doktor. Bende dedim o zaman kız dedim neden dedi sonra e dedim erkekler erken belli olurmuş ablamda hamile benim dedim ona ihtimal oğlan demişsiniz bide benim kızım 5.5 ayında belli oldu dedim. Sonra güldü seninkide kesin değil ama dedi öyle bir çıkıntı var dedi büyüttü hatta ama genede söylemem dedi gülerek:)):) ayyy ne bileyim oğlum oluyor sanki kız anası olduğumdan pek alışamadım sanırım eşim bu duruma çok sevindi tabi. Bana dedi bir tane kızımız var o heyecanı yaşadık biz çok kız istiyordum çünkü çok Allah nasip etti birde oğlanın heyecanını yaşayalım bakalım dedi 1 kızımız 1 oğlumuz olur fenamı dedi. Ne bileyim bende çok sevindim aslında 2 sinede sevinirdim de ne bileyim yaa karışık duyguya kapıldım sanki bunuda kız bekliyordum. Hayırlısı bakalım eli ayağı sağlam olsunda önemli değil hayırlısını Allah zaten uygun görüp vermiştir diye düşünüyorum.
Bu arada benden fena kaynana olur yaa ondan korkuyorum:):):)

hayırlısı olsun canıom vallaa bir kız olunca birde erkek olsun daha da ne olsun... allah gönlüne göre sağlığıyla sıhatiyle versin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…