merhaba hosgeldin canim, hayirli olsun... selamlarmerhaba arkadaşlar,
bende hamileyim.doktorum 8nisan dedi tahmini doğum tarihime bende nisan annesiyim.vee kızım olacak eğer doktor yanlış görmediyse:)
selam arkaaşlar bende 10+0 hamileyim.bende çok üşüyorum ayaklarım donuyor resmen ellerim buz kesiyor.akşamları yorgana sarılıp uyuyorum resmen.benim bildiğim hamileler de genelde sıcak basması olur bende tam tersi.doktor kansızlık olduğunu söyledi.ondan üşüyebilirmişim.12 haftada gidicem tekrar randevum var.o zaman kan ilacı vericekmiş inşallah bir işe yarar.bide 12.haftada cinsiyetini sölermi doktor acaba.bir oğlum var bir de kızım olsun çok isterim.sizinkilerin cinsiyetleri belli mi?
arkadaşlar merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım ve muhtemel doğum tarihim 20 nisan.
iki gün önce 11+5 te cinsiyeti belli oldu erkek.
merhaba kizlar,
bugün eczaneye gittim elevit almak icin, bizim eczanede ki kadina sordum baya bilgili birisi, yillardir da taniriz...su ana kadar folik asitin su kadar mg´li olani kullaniyordum ve 14cü haftadayim. Doktor diger ilaclari birak elevite basla dedi dedim.. o da bana önce eleviti verdi ama sonrada elevit sadece vitamin katkisi dedi, onun disinda folik asitin 13cü haftadan ta ki cocugu emzirme dönemi bitene kadar kullanilabilen yenisi var dedi, üstelik icinde omega 3 yaglarida var dedi..onun disinda diger vitaminlerinde hepsi icinde var.
Paketin icinde bir sari birde pembe hap var, günde bir defa yemekle birlikte bir tane saridan bir tanede pembeden iceceksin dedi.. Bende tamam o zaman dedim. bu verdigini yemekten önce alirsam hapin icinde ki a, b, ve d vitaminlerini vücut alamiyormus, o yüzden yemekle birlikte icmem gerekiyor...
Sadece sizlerede söylemek istedim, belki TR´de de vardir aynisi..
Beralku......Erkek:nazar:
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Öznur........Kız
eylül83......Erkek
haydeeeeeee
Kızlar az önce karnım kaşındı bir bakayım dedim. bir de ne göreyim ilk çatlağım oluşmaya çalışıyorlierac almıştım. daha erken diye sürmüyordum. nasıl sürdüğümü bilemedim. kendinize dikkat edin valla bu çatlaklar çok sinsi 3. aydan sonra kullanılabilirmiş. isteyen badem kakao yağı da kullanabilir. aman ihmal etmeyin
ben inanmıyorum o kremlerin yapılanların hiç faydası olmuyor.bunu çok duydum annelerden neler kullanmadım gene de çatlağım çok oldu diyen.ilk hamileliğimde yengem de hamileydi badem kakao yağı falan kullandı kremler kullandı ben hiç bişey sürmedim ben de çatlak hiç olmadı sadece az bişey kalçamda oldu yengemin karnı harita gibi her tarafı çatladı üstelik benim karnım onun karnının ikiş katı büyüklüğündeydi.sanırım bu vucudun esnekliğine bağlı.bence onları kullanmak yerine bolca spor yapılmalı diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim.
yaptırdım canım riskli çıktı biraz o yuzden bıraz telaş yaptım zaten.sen doğum şekini düşündün mü hiç,ya da konuştun mu doktorunla?
kendini niye eklemedin sen?hayırlı olsun eylül83
adi "FEMIBION 2 "- Hamilelikte 13cü haftadan itibaren emzirme süreci bitene kadar kullanilabiliyor. Ben bundan önce FEMIBION PLUS 800 kullaniyordum. O cocuk sahibi olmayi düsündükten sonra kullanilmaya baslaniyo ve 12ci haftanin sonuna kadar.teşekkürler haticecan,bi sormak lazım.ismimni versen burda yoktur herhalde değil mi?bazı ilaçlar ithal oluyor ama bilmiyorum tabi
günaydın kızlarr....
bugün gerçekten çok güzel ama çok güzel cuma....
birincisi mübarek gün ikincisi iş bitiyor üçüncüsü kocam çıktı geliyor öğleden sonra burada... daha ne olsun:92::92::92::92::92::92:
herkese hayırlı cumalar......
merhaba hosgeldin canim, hayirli olsun... selamlar
merhaba esrakif,
hosgeldin sende canim. Vallah doktor benimkini 11ci haftada söyledi ama ben 16ci haftayi falan bekliyorum, o zaman kesin olur diye... Insallah saglikli sihhatli olurlar..
hosgeldin eylül, hadi seninde hayirli olsun hamislik... selamlar
hoşbulduk haticecan,
bende kimse bana selam vermeyip hoşgeldin falan demeyince herhalde grup oluştu devam ediyor artış istemiyorlar diye düşünmüştüm.
yok cnm ya burda grup oluşmaz ben nette film izlerim aradaneyse hoşgeldi yeni gelen herkes
hoşbulduk haticecan,
bende kimse bana selam vermeyip hoşgeldin falan demeyince herhalde grup oluştu devam ediyor artış istemiyorlar diye düşünmüştüm.
canim hic öyle olurmu, ne kadar artarsa sayimiz o kadar iyi olur..hepimiz birbirimizden biseyler ögreniyoruz burada... sakin öyle düsünme....
Kızlarr bende bugün doktordan geldim 2 li test için kan verdim . Ense kalınlığı ölçümünün çok iyi olduğunu söyledi kan sonucum haftaya çıkacak azda olsa rahatladım. Cinsiyetini eşim sordu daha belli değil dedi doktor. Bende dedim o zaman kız dedim neden dedi sonra e dedim erkekler erken belli olurmuş ablamda hamile benim dedim ona ihtimal oğlan demişsiniz bide benim kızım 5.5 ayında belli oldu dedim. Sonra güldü seninkide kesin değil ama dedi öyle bir çıkıntı var dedi büyüttü hatta ama genede söylemem dedi gülerek:)):) ayyy ne bileyim oğlum oluyor sanki kız anası olduğumdan pek alışamadım sanırım eşim bu duruma çok sevindi tabi. Bana dedi bir tane kızımız var o heyecanı yaşadık biz çok kız istiyordum çünkü çok Allah nasip etti birde oğlanın heyecanını yaşayalım bakalım dedi 1 kızımız 1 oğlumuz olur fenamı dedi. Ne bileyim bende çok sevindim aslında 2 sinede sevinirdim de ne bileyim yaa karışık duyguya kapıldım sanki bunuda kız bekliyordum. Hayırlısı bakalım eli ayağı sağlam olsunda önemli değil hayırlısını Allah zaten uygun görüp vermiştir diye düşünüyorum.
Bu arada benden fena kaynana olur yaa ondan korkuyorum:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?