Kızlarr bende bugün doktordan geldim 2 li test için kan verdim . Ense kalınlığı ölçümünün çok iyi olduğunu söyledi kan sonucum haftaya çıkacak azda olsa rahatladım. Cinsiyetini eşim sordu daha belli değil dedi doktor. Bende dedim o zaman kız dedim neden dedi sonra e dedim erkekler erken belli olurmuş ablamda hamile benim dedim ona ihtimal oğlan demişsiniz bide benim kızım 5.5 ayında belli oldu dedim. Sonra güldü seninkide kesin değil ama dedi öyle bir çıkıntı var dedi büyüttü hatta ama genede söylemem dedi gülerek:)):) ayyy ne bileyim oğlum oluyor sanki kız anası olduğumdan pek alışamadım sanırım eşim bu duruma çok sevindi tabi. Bana dedi bir tane kızımız var o heyecanı yaşadık biz çok kız istiyordum çünkü çok Allah nasip etti birde oğlanın heyecanını yaşayalım bakalım dedi 1 kızımız 1 oğlumuz olur fenamı dedi. Ne bileyim bende çok sevindim aslında 2 sinede sevinirdim de ne bileyim yaa karışık duyguya kapıldım sanki bunuda kız bekliyordum. Hayırlısı bakalım eli ayağı sağlam olsunda önemli değil hayırlısını Allah zaten uygun görüp vermiştir diye düşünüyorum.
Bu arada benden fena kaynana olur yaa ondan korkuyorum:):):)
herkes nereye gitmiş yahu ikimiz kalmışız sadece kadifegülcüğüm :82:
evet,
herkes ya istiraatte yatıyor yada öğlen yemeğinde.
ben alışveriş yapmak istiyoruum bahçivan pantolon hamilelikte çok iyi diyorlardı arkadaşlar benim hiç hoşuma gitmiyordu ama lcw sitesinde gördüm çok hoşuma gitti. e tabi manken üstünde durduğu gibi durmaz ya bende bilmiyorum çok heveslendim yinede iş çıkışı istikamet lcw
iki tane hamilelik almıştı annem onlar var ama hala giymedim eski kotlara devam göbek de çıktı ama düğmesi açık geziyorum hala hamileliğe alışamadım
Kızlarr bende bugün doktordan geldim 2 li test için kan verdim . Ense kalınlığı ölçümünün çok iyi olduğunu söyledi kan sonucum haftaya çıkacak azda olsa rahatladım. Cinsiyetini eşim sordu daha belli değil dedi doktor. Bende dedim o zaman kız dedim neden dedi sonra e dedim erkekler erken belli olurmuş ablamda hamile benim dedim ona ihtimal oğlan demişsiniz bide benim kızım 5.5 ayında belli oldu dedim. Sonra güldü seninkide kesin değil ama dedi öyle bir çıkıntı var dedi büyüttü hatta ama genede söylemem dedi gülerek:)):) ayyy ne bileyim oğlum oluyor sanki kız anası olduğumdan pek alışamadım sanırım eşim bu duruma çok sevindi tabi. Bana dedi bir tane kızımız var o heyecanı yaşadık biz çok kız istiyordum çünkü çok Allah nasip etti birde oğlanın heyecanını yaşayalım bakalım dedi 1 kızımız 1 oğlumuz olur fenamı dedi. Ne bileyim bende çok sevindim aslında 2 sinede sevinirdim de ne bileyim yaa karışık duyguya kapıldım sanki bunuda kız bekliyordum. Hayırlısı bakalım eli ayağı sağlam olsunda önemli değil hayırlısını Allah zaten uygun görüp vermiştir diye düşünüyorum.
Bu arada benden fena kaynana olur yaa ondan korkuyorum:):):)
iki tane hamilelik almıştı annem onlar var ama hala giymedim eski kotlara devam göbek de çıktı ama düğmesi açık geziyorum hala hamileliğe alışamadım
Selam tatlım, ben de bir tane hamile kanvas pantolon aldım. ama şu an hamilelk için ara bedendeyim. bir küçüğü dar, bir büyüğü bol oluyor. o yüzden fermuarlar fora eski pantolonlara devam. bir gün rezil olucam ama ne gün
kızlarrrr numune gonderen fırmaları ogrendım ben bırazdan yazacagım sız de yazın :))
molfix bebek bezı
huggies bebek bezı
popolin krem gonderıyormus pısık kremı falan
evy baby bebek bezı
bu arada gecen gun baby stara yazdıgım numune ıstegı onaylanmıs kargodan aradılar az once getırıyorlarmıs
selamlar..ben 2 gün sonra 12. haftamı doldurucam pazartesi günüde 2li tarama testim var inş. bi sorunla karşılaşmam kızlar:26:bakıyorum bebişlerimizin cinsiyetlerini birbir öğreniyoruz,çok seviniyorum benmde ilk bebğim olacak inşallah nasipse kucağımıza alıcazbende cinsiyetini merk ediyorum duğrusu çok heyecanlıyım yanlız fena halde grip oldum az önce doktora gittim okyanus suyu spreyi vede minoset verdi sprey iyi geldi ama yinede minoseti içip içmeme konusunda tereddütlüyüm:) kazakla yorganın altında oturuorum bu sıcakta,dua edin cabucak iyileşeyim,birde kendinizi iyi kollayın grip salgını varmış..
kızlar birde merak ettiğim bir şey var 2li testlerinizi devlettemi yaptırdınız yoksa özel hastanelerdemi ???
merhaba elak hayırlı olsun bebişin. ben özele gidiyordum bulunduğum yerde özelde yaptırdım testide ama gittiğim yer uygundu ikili teste 35tl istediler sadece ve bir gün sonra belli oldu.minoset çok ağır olmayan hafif bir ağrıkesiciymiş ben 1defa zorda kalıp içtim için rahat olsun çok kötü olursan iç bence tabi düzenli içmemeni tavsiye ederim zaten gripim en iyi ilacı yatıp dinlenmek, bol bol C vitamini al. boğzın eğer kötüyse limon tavsiye ederim ayy yazarken nasıl ağzım sulandı.limonu portakal gibi dilimle ekşisi için az tuz at ve zorlada olsa ye gerçekten boğaza çok iyi geliyor rahatlatıyor.çook geçmiş olsun canım.
cnm ben baby star dışında hiç birinde bu promosyon olayını görmedim :85:
ttlım yıne bu forumda başka konu altında yazışmışlar orada gördüm hatunun birine
popolinden 10 tane ufak pişik kremi göndermişler küçük boy onların yalancısıyım
evy baby zaten göndermiyormuş talep etmeyin yazmış popolinde istanbul kozmetik die bi sayfaya yönlendiriyo bulamadım iletişim bi de sen bak istersen popoline
hoşbulduk haticecan,
bende kimse bana selam vermeyip hoşgeldin falan demeyince herhalde grup oluştu devam ediyor artış istemiyorlar diye düşünmüştüm.
popolinin yonlendirdigi sayfadaki adres info@istanbulkoz.com.tr
ttlım ben bu mail adresini buldum ben oraya yazdım
gonderırlerse haberlesırız yıne
hayırlısı olsun canıom vallaa bir kız olunca birde erkek olsun daha da ne olsun... allah gönlüne göre sağlığıyla sıhatiyle versin inşallahh.
gözün aydın.evet insan öncelikle sağlıklı olsun dedikten sonra çeşitte olsun istiyorr.
ben iki kez yaptırdım cnm ilki devletti ikincisi aziziyeydi devletteki bebeğin ense kalınlığını falan eklemeden sadece kandaki değerleri katıp yaptığı için riskli çıktı bende telaşlandım metin beye gittim metin beyin yaptırdığı aziziyedeki işte 1/974 çıktı sorun görünmüyo dedi amannn ben ikili test falan güvenmiyorum neler duyuyoruz sende telaş yapma doğum şeklime gelince ben doğumu osmaniyede yaptırmayı düşünüyorum 36. haftaya kadar uçağa binebiliyormşuz osmaniyeye gidecem burda kimsem yok annem çalışıyo mecbur gidecem eşim bakamaz erkek neticede annem en iyisi tabiki orda da normal istiyorum önce ama olmazsa doktorumu ayarladım orda da baya tecrübeli biri bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?