2012 nisan anneleri haydi buraya...

gözün aydın.evet insan öncelikle sağlıklı olsun dedikten sonra çeşitte olsun istiyorr.

herkes nereye gitmiş yahu ikimiz kalmışız sadece kadifegülcüğüm :82:

evet,
herkes ya istiraatte yatıyor yada öğlen yemeğinde.
ben alışveriş yapmak istiyoruum bahçivan pantolon hamilelikte çok iyi diyorlardı arkadaşlar benim hiç hoşuma gitmiyordu ama lcw sitesinde gördüm çok hoşuma gitti. e tabi manken üstünde durduğu gibi durmaz ya bende bilmiyorum çok heveslendim yinede iş çıkışı istikamet lcw

iki tane hamilelik almıştı annem onlar var ama hala giymedim eski kotlara devam göbek de çıktı ama düğmesi açık geziyorum hala hamileliğe alışamadım

iki tane hamilelik almıştı annem onlar var ama hala giymedim eski kotlara devam göbek de çıktı ama düğmesi açık geziyorum hala hamileliğe alışamadım

Selam tatlım, ben de bir tane hamile kanvas pantolon aldım. ama şu an hamilelk için ara bedendeyim. bir küçüğü dar, bir büyüğü bol oluyor. o yüzden fermuarlar fora eski pantolonlara devam. bir gün rezil olucam ama ne gün

Hadi gözünüz aydın arkadaşım, maşallah. Tabi önce sağlık dileriz Rabbimden her zaman ve Allah gönlünüzden geçeni de hayırlı kılsın inşallah.

kızlarrrr numune gonderen fırmaları ogrendım ben bırazdan yazacagım sız de yazın :))

molfix bebek bezı
huggies bebek bezı
popolin krem gonderıyormus pısık kremı falan
evy baby bebek bezı

bu arada gecen gun baby stara yazdıgım numune ıstegı onaylanmıs kargodan aradılar az once getırıyorlarmıs

ben çalıştığım için mecbur klasik giyiyorum. eski pantolonlarımı kilo verdikten sonra toplu olarak orta bel tek bir modelin bir kaç rengini almıştım düşük bel pantolonum yok ve ilk başlarda ilk düğme açık falan idare ediyordum ama şimdi otur aç biri geldi ayağa kalktın kapa akşama kadar çok rahatsız ediyor. iki tane lcw den beli penye pantolon aldım ama bedende bir acayiplik var.normalde 38 beden giyiyorum şuan kalçada basende bacakta bi genişleme kilo alma yok sadece sertleşen ve biraz büyüyen göbeğim var onu rahatlatmak istedim ve 36bedeni bile çok bol oluyor çirkin duruyor.hamile olunca beden kalıbını niye değiştiriyorsunuz ki belini lastik yapın beden aynı beden olsun kilo alırsak büyük beden alırız dimi...tabi mecbur giyiyorum.
hani bahçivan istiyordum ya aklıma onla tuvalete çıkmak geldi e sık sık ta çıkıyoruz zor olur bahçivan tüüh heveslenmiştim

selamlar..ben 2 gün sonra 12. haftamı doldurucam pazartesi günüde 2li tarama testim var inş. bi sorunla karşılaşmam kızlar:26:bakıyorum bebişlerimizin cinsiyetlerini birbir öğreniyoruz,çok seviniyorum benmde ilk bebğim olacak inşallah nasipse kucağımıza alıcaz bende cinsiyetini merk ediyorum duğrusu çok heyecanlıyım yanlız fena halde grip oldum az önce doktora gittim okyanus suyu spreyi vede minoset verdi sprey iyi geldi ama yinede minoseti içip içmeme konusunda tereddütlüyüm:) kazakla yorganın altında oturuorum bu sıcakta,dua edin cabucak iyileşeyim,birde kendinizi iyi kollayın grip salgını varmış..
kızlar birde merak ettiğim bir şey var 2li testlerinizi devlettemi yaptırdınız yoksa özel hastanelerdemi ???

cnm ben baby star dışında hiç birinde bu promosyon olayını görmedim :85:

merhaba elak hayırlı olsun bebişin. ben özele gidiyordum bulunduğum yerde özelde yaptırdım testide ama gittiğim yer uygundu ikili teste 35tl istediler sadece ve bir gün sonra belli oldu.minoset çok ağır olmayan hafif bir ağrıkesiciymiş ben 1defa zorda kalıp içtim için rahat olsun çok kötü olursan iç bence tabi düzenli içmemeni tavsiye ederim zaten gripim en iyi ilacı yatıp dinlenmek, bol bol C vitamini al. boğzın eğer kötüyse limon tavsiye ederim ayy yazarken nasıl ağzım sulandı.limonu portakal gibi dilimle ekşisi için az tuz at ve zorlada olsa ye gerçekten boğaza çok iyi geliyor rahatlatıyor.çook geçmiş olsun canım.

çok teşekkür ederim canım tavsiyene uyucam:)

ttlım yıne bu forumda başka konu altında yazışmışlar orada gördüm hatunun birine

popolinden 10 tane ufak pişik kremi göndermişler küçük boy onların yalancısıyım

evy baby zaten göndermiyormuş talep etmeyin yazmış popolinde istanbul kozmetik die bi sayfaya yönlendiriyo bulamadım iletişim bi de sen bak istersen popoline

Öyle şey olur mu ? bende yeni katıldım hep dışardan okurdum şimdi aktif olarak takipteyim ve yazmaya da başladım hoşgeldin arkadaşım.

hoşbulduk haticecan,
bende kimse bana selam vermeyip hoşgeldin falan demeyince herhalde grup oluştu devam ediyor artış istemiyorlar diye düşünmüştüm.

Teşekkürler kızlar hayırlısı olur inşallah hepimiz için de:)

hayırlısı olsun canıom vallaa bir kız olunca birde erkek olsun daha da ne olsun... allah gönlüne göre sağlığıyla sıhatiyle versin inşallahh.

gözün aydın.evet insan öncelikle sağlıklı olsun dedikten sonra çeşitte olsun istiyorr.

hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için,bende erzurum a gitmeyi düşünüyorum :) epidural normal yapıyorlarmıs şifa da.ama metin bey yaparsa öncelikli tercihim o olur.tabi önce şu test olaylarını hayırlısıyla atlatayım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…