2012 nisan anneleri kiloları verebiliyormusunuz?

rehbermelek60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
320
4
26
Kayseri
arkadaşlar kilolarınızı verebiliyor musunuz? ben bu konuda pek başarılı değilim:(doğum yapalı 2 ay oldu ama ilk hafta 10 kilo gittikten sonra hiç kilo veremedim.şuan 86 kiloyum hamile kaldığımda 75dim.bebeğimi emziriyorum.neler yapmalıyım sizce???

ben de 68-69 la hamile kaldım, işi abartıp 92 ile doğum yaptım. eve geldikten 10 gün sonra falan tartıldığımda 78 kg idim şimdi ise 82 oldum:))) ama süt problemi yaşıyorum. sol göğsümden 10 cc anca geliyor bütün iş sağ göğsüme kalıyor çok şükür idare ediyoruz ama hergün 1 lt boza içiyorum, 200-300 gr tahin helva yiyorum, kuru incirleri kaynatıp suyunu içiyorum ve hurma yiyorum. bunları hergün mutlaka yiyorum içiyorum aksi halde sağ göğsüm de sönüveriyo mama vermek zorunda kalıyorum. dere otu falan gibi düşük kalorili şeyleri çayları denedim ama tık yok. bende malesef bu yüksek kalorili şeyler süt yapıyor. su derseniz 24 saat içinde rahat 5 lt içiyorum. ben kilo vermeyi geçtim alıyorum ve bu duruma üzülüyodum ama şimdi 6 ay bari anne sütü verebilsem sonra diyet yapar veririm kiloları diyorum. sol göğsümden de gelse bu kadar abartmıycam kilo vericem belki ama yok ne yaptıysam olmadı, genel cerraha bile gittim emzirdikçe açılır diyo elektrikle makina aldım sağıyorum süt gelmese de mutlaka her seferinde sol göğsü de veriyorum ama olmayınca olmuyo galiba.

52 ile hamile kaldım. Doğumda 68, doğum sonrası 62 idim. Sezaryenle doğum yaptım. Şuanda 58 kiloyum. Kilo vermek için hiç bir şey yapmıyorum, hamileyken nasıl yemek yiyorsam gene aynı şekilde besleniyorum. Ben de emziriyorum ama bazen doymadığını hissettiğimde gün içerisinde 90 cc mama veriyorum. Hepsini bitiremiyor ancak 60 ccden biraz fazla içiyor.

51 kiloyla hamile kaldım.65 kiloydum doğuma gittiğim gün.doğumdan sonra 58dim 10 gün sonra hiçbir şey yapmadan hatta süt olsun diye gayet düzenli beslenerek 52 kiloya düştüm.ve orda kaldım.sütüm de çok az.mama takviyesiyle büyütüyorum bebeğimi :((((( .kalorili(helva baklava v.b)kalorisiz(marul,yeşil soğan v.b)ne yediysem sütüm bebeğime yetecek seviyeye gelmedi :50: kiloyu hızlı vermemi tek bişeye bağlıyorum; bendeki kilo değil ödemmiş.çünkü çok hızlı gitti.bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da:16: kilolar nasılsa gider.

ya kızlar bebeğin doymadığını nerden anlıyorsunuz,ben mama vermiyorum ama bazen çok ağlıyor gaz sancına bağlıyorum ama acaba doymuyormu?ben yemekten ziyade dışarda gezersem alışveriş yaparsam yani moralim iyi olursa sütüm daha çok oluyor.humananın çaylarının pek etkisi olmuyor gibi.tesadüfmü oldu bilmiyorum yoksa yaradımı sütüme patlıcan yemeği yediğim gün sanki sütüm daha çok oldu.isterseniz bi deneyin.spora ne zaman başlamak uygun olur sizce? diyet tabiki olmazda.benim bebişim 2 ay 5 günlük çünkü:)

75 le hamile kalıp 90la doğurdum 1. ayın sonunda 84 düm 2. ayın sonunda yani bugün 86 olmuşum
sütüm gayet iyi maşallah yetiyoda bebeğimde güzel kilo almış ama bende almışım iştahımda çokkkkkkkk açık napcam bilmem
arkadaşlar kilolarınızı verebiliyor musunuz? ben bu konuda pek başarılı değilim:(doğum yapalı 2 ay oldu ama ilk hafta 10 kilo gittikten sonra hiç kilo veremedim.şuan 86 kiloyum hamile kaldığımda 75dim.bebeğimi emziriyorum.neler yapmalıyım sizce???
10 kilo vermekde güzel bence

ben de 68-69 la hamile kaldım, işi abartıp 92 ile doğum yaptım. eve geldikten 10 gün sonra falan tartıldığımda 78 kg idim şimdi ise 82 oldum:))) ama süt problemi yaşıyorum. sol göğsümden 10 cc anca geliyor bütün iş sağ göğsüme kalıyor çok şükür idare ediyoruz ama hergün 1 lt boza içiyorum, 200-300 gr tahin helva yiyorum, kuru incirleri kaynatıp suyunu içiyorum ve hurma yiyorum. bunları hergün mutlaka yiyorum içiyorum aksi halde sağ göğsüm de sönüveriyo mama vermek zorunda kalıyorum. dere otu falan gibi düşük kalorili şeyleri çayları denedim ama tık yok. bende malesef bu yüksek kalorili şeyler süt yapıyor. su derseniz 24 saat içinde rahat 5 lt içiyorum. ben kilo vermeyi geçtim alıyorum ve bu duruma üzülüyodum ama şimdi 6 ay bari anne sütü verebilsem sonra diyet yapar veririm kiloları diyorum. sol göğsümden de gelse bu kadar abartmıycam kilo vericem belki ama yok ne yaptıysam olmadı, genel cerraha bile gittim emzirdikçe açılır diyo elektrikle makina aldım sağıyorum süt gelmese de mutlaka her seferinde sol göğsü de veriyorum ama olmayınca olmuyo galiba.
canım sonrasında kilo eriliyo ilk oğlumda eksi 10 kilo daha vermiştim hamile kaldığım kilodan
52 ile hamile kaldım. Doğumda 68, doğum sonrası 62 idim. Sezaryenle doğum yaptım. Şuanda 58 kiloyum. Kilo vermek için hiç bir şey yapmıyorum, hamileyken nasıl yemek yiyorsam gene aynı şekilde besleniyorum. Ben de emziriyorum ama bazen doymadığını hissettiğimde gün içerisinde 90 cc mama veriyorum. Hepsini bitiremiyor ancak 60 ccden biraz fazla içiyor.
az kalmış seninde ne güzel

51 kiloyla hamile kaldım.65 kiloydum doğuma gittiğim gün.doğumdan sonra 58dim 10 gün sonra hiçbir şey yapmadan hatta süt olsun diye gayet düzenli beslenerek 52 kiloya düştüm.ve orda kaldım.sütüm de çok az.mama takviyesiyle büyütüyorum bebeğimi :((((( .kalorili(helva baklava v.b)kalorisiz(marul,yeşil soğan v.b)ne yediysem sütüm bebeğime yetecek seviyeye gelmedi :50: kiloyu hızlı vermemi tek bişeye bağlıyorum; bendeki kilo değil ödemmiş.çünkü çok hızlı gitti.bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da:16: kilolar nasılsa gider.
ohh negüzel şanslısınız

ya kızlar bebeğin doymadığını nerden anlıyorsunuz,ben mama vermiyorum ama bazen çok ağlıyor gaz sancına bağlıyorum ama acaba doymuyormu?ben yemekten ziyade dışarda gezersem alışveriş yaparsam yani moralim iyi olursa sütüm daha çok oluyor.humananın çaylarının pek etkisi olmuyor gibi.tesadüfmü oldu bilmiyorum yoksa yaradımı sütüme patlıcan yemeği yediğim gün sanki sütüm daha çok oldu.isterseniz bi deneyin.spora ne zaman başlamak uygun olur sizce? diyet tabiki olmazda.benim bebişim 2 ay 5 günlük çünkü:)
bol su içmeyi dene ama abart mesela 10 dk ya bir bardak iç sütün artacak eminim

kadis başarı öykünü okudum inşallah bende senin gibi zayıflayabilirim,çünkü benim eşimde beni pek beğeniyor eski halime döneyim istiyor gibi davranıyor.en önceliğim bebeğimin doyması ve sağlıklı olması ikinciside zayıflamak:))

50 kilo ile hamile kalıp 76 ile doğuma gittim. bir ay sonra 62 oldum. deli gibi yemek yiyoruz, tatlılar tüketiyoruz ama bunların pek faydası yok. en azından bana olmadı. düzenli bir şekilde emzirirseniz, sağlıklı beslenirseniz bir kilo verebilirsiniz. ki zaten ilk 3 ayda diyet vs sütün kesilmesine bile neden olabiliyor. en basitinden beyaz ekmek tüketmeyin, kepekli ekmek yiyin. bebek için de sağlıklı sizin için de. yediklerimizden içtiklerimizden bağımsız olarak br şekilde süt üretiyor, önemli olan emzirme sıklığı. nisan annelerinin ( nisan başı doğum yapanların ) bu zamana kadar bu düzeni oturtmuş olmaları gerek.

52kilo da hamile kaldım 68 kilo ile doguma girdim 69 da olabilir son hafta tartılmistim 6 nisan dogum tarihimiz 2 ay bir haftalık oldu bebisim ve son tartıldığımda 57 kiloya düşmüstüm. Sadece emziriyorum ve yemegimden kesinlikle kısmıyorum canım ne isterse yemeye devam. Artık bebis sahibiyiz ve oncelik meleklerimizin . Emzirdikce kilolar gidiyor zaten . Bazen vücudumdaki yırtıklara ve göguslerime bakinca bu ne hal diyorum üzülüyorum ama nehirime canim kızıma bakınca herşeye deger diyorum. O minik dudaklarından bir gülücük alınca dünyalar benim oluyor:-) iyiki dogurmusum diyorum

67 ile hamile kaldım 90,5 la doğuma girdim. sezeryanla doğdu bebeğim, doğumun ertesi günü tartıldığımda sadece 5 kilo gitmişti çocuk zaten 4 kilo doğdu :2: sanırım veremicem bu kiloları derken, 15 gün sonra 10 kilo vermiştim bile, şimdi bebeğim 2 ay 4 günlük bir üç kilo daha verdim, 77'de takıldı tartı 1 aydan beri düşmüyor. :37: spora başladım bende ufak ufak yürümek en iyisi olcak galiba... sezeryan sonrası varmı aranızda spora başlayan?

67 ile hamile kaldım 90,5 la doğuma girdim. sezeryanla doğdu bebeğim, doğumun ertesi günü tartıldığımda sadece 5 kilo gitmişti çocuk zaten 4 kilo doğdu :2: sanırım veremicem bu kiloları derken, 15 gün sonra 10 kilo vermiştim bile, şimdi bebeğim 2 ay 4 günlük bir üç kilo daha verdim, 77'de takıldı tartı 1 aydan beri düşmüyor. :37: spora başladım bende ufak ufak yürümek en iyisi olcak galiba... sezeryan sonrası varmı aranızda spora başlayan?

Normal dogum yaptim ama spora başlamak ne mümkün:-) benim tatlı cadı bir an olsun yanından ayrılmamı istemiyor . Sanırım suan yapabileceğimiz en iyi spor bebekleri arabalarına bindirip tempolu yürüyüş yapmak..

iyi vermişsin canım maşallah,ben 86 ya takıldım orda duruyorum,benimkide 2,5 aylık.emziriyormusun spora başlamışsın ama?

ben de 59 ile hamile kaldım 74 le doğuma gittim doğumdan sonra ilk 10 gün içinde 9 kg şişlik gitti 65 kg olarak kaldım...bebeğim 59 günlük ama bende hala tık yok...40'ım çıkana kadar annem yanımdaydı her işimi o yapıyordu kilo veremememi ona bağlıyordum..ama bi 20 gündür annem yok ben ewimin herişini yapıyorum uykusuz gecelerim oluyor ona rağmen hala kilo veremedim...sanırım diyet istiyor bnm bünyem..6. ayın sonunda okullar açılacak öğrencilerle uğraşmaktan gider diye umut ediyorum...

yemeğimi dengeli yemek için kendimi zorluyorum ama dayanamıyorum sofraya oturunca resmen herşeyi silip süpürüyorum...sanki bi yiyeceği ilk defa görmüşüm ve birdaha görmeyecemişim gibi yiyorum...off ne olck bnm halim...

süt olsun iye habıre üzerine alıyorum hamileliğimi 12 kiloyla tamamlamıştım ama şimdi daha kontrolsüz oldum emmekten hiç hoşlanmayan bi oğlum varda

ben de 47 kilo ile hamile kaldım.68 ile doğuma gittim.şuan oğlum 2 ay 12 günlük ve ben 52-52.5 arası gidip geliyorum:))zaten eşim eski halime dönmemi istemiyor böyle kal dedi:))

ohhh ne şanslılar var aramızda ben 90 oldum yani doğurduğum kilodayım
bebeğim sadece emiyor ve benim kan şekerim her emdrmeden sonra düşüyor
bebeğimin kilosunun iyi olması ve mama vermemiş olmam tek tesellim
ama spora başlıyacağım şu sıcaklar bir geçsin deee dermişim üşeniyorum yaa

Bende 85 de takıldım kaldım evde egzersiz falan yapayım diyorum slim jıllıean falan ama daha 3.5 ay falan oldu doğum yapalı ve sezeryan tam olarak ne zaman başlayabiliyoruz tempolu spora falan kızlar?

bende 65 le hamile kaldım 90 kilo ile doğuma gittim, doğumdan sonra 10 kilo verdim sonraki 4 aydada sadece 3 kilo. veremeyecekmiyim diye düşünürken işe başladım. bir haftadır çok koşturuyorum ama ona rağmen veremedim yememden hiç kısmadım ama artık diyete başlamak gerekiyor sanırım en azından tatlıyı kessek fayda edeceğini umuyorum. tatlısız nasıl yapacaksak

Bende 85 de takıldım kaldım evde egzersiz falan yapayım diyorum slim jıllıean falan ama daha 3.5 ay falan oldu doğum yapalı ve sezeryan tam olarak ne zaman başlayabiliyoruz tempolu spora falan kızlar?

bende sezeryan oldum sanırım bizim için en iyi spor yürüyüş. 3. aydan sonra ben mekik çekmeyede başladım sanki faydası var gibi

Back
X