Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
56 kilo ile hamile kaldım, 71-72 ile doğuma gittim doğumdan sonra 62ye düşmüştüm, özel hiç bişey yapmadım ama oğlum sık sık emiyor, şimdi 55 kiloyum, ara ara oruç tutuyorum aynı zamanda...
benım 3. bebeğim.her dogumumdan sonra kılo problemım olmadı.aşırı zayıfladıgımı bıle soyleyebılırım.hamıle kaldıgımda 52 kıloydum.ılk kez 22 kılo aldım hamılelıkte.dıger bebeklerımde 12 kılo almıştım vermem kolay olmustu..ama sımdı yok.bıde cok da umrumda deıl.10 senedır kılo almaya calısıyodum olmuyodu.beklenmedık anda hamıle kaldım..yıllar sonra tombiş oldum emirhan sayesınde.ve şimdi kilo vermek ıstemıyorum bırazda boyle etli butlu gezeyım ya ... :)
merhabalar bende 49kğ ile hamile kaldım 63 kg ile doğuma gittim 40 ım çıktığında 56 kg idim şimdi ise 53 e anca indim emzirdiğim için rejim de yapamıyorum
Ben 64 kg ile hamile kaldım.77kg ile doğum yaptım. süt verir iken 85 kg oldum.nefes almaz hale gelmiştim.
bebeğim 6buçuk aylıkken diyetisyene gittim.bebeğimi emzirdiğimi ve ek gıdaya başladığımı söyledim. ona göre bana diyet uyguladı.
şu anda bebeğim 9 aylık.ben ise 66 kg.yani 21 kg verdim.bu benim için muhteşemdi. tavsiyem diyetisyene gidin.
Ben 64 kg ile hamile kaldım.77kg ile doğum yaptım. süt verir iken 85 kg oldum.nefes almaz hale gelmiştim.
bebeğim 6buçuk aylıkken diyetisyene gittim.bebeğimi emzirdiğimi ve ek gıdaya başladığımı söyledim. ona göre bana diyet uyguladı.
şu anda bebeğim 9 aylık.ben ise 66 kg.yani 21 kg verdim.bu benim için muhteşemdi. tavsiyem diyetisyene gidin.
2.5 ayda 21 kilo mu verdin?bu nasil oldu?ben 4 nisanda dogum yaptim temmuz 15 de diyete basladim ve 17.5 kilo verdim yani 8.5 ayda.diyet listeni merak ettim.