2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

teşekkür ederim cnm.sen de resimlerini eklesene görelim.merak ediyorum:)) kesinlikle bitmiyor alacaklar.çok zevkli bebek alışverişi yapmak tabi ama insan her şeyin en güzelini almaya çalışıyor bu da bütçeyi birazcık zorluyor tabii.:))

güle güle kullanın canım hepsini. sakallı ipten nasıl yapıcaksın merak ettim bizede anlatsana. gögüs kremini hamileyken kullanıyormusun, benim göğüslerim çok hassaslaştı ve soğukta aşırı sızlıyor nasıl bişey çare olur benim sorunuma acaba.

bende şubatta alabileceğim bebek odasını umarım geç kalmış olmam. istanbul dışında olduğum için o konuda yardımcı olamayacağım.

canım eklediğim fotoğraflar diğer topikte. yine buraya da ekleyeyim birazdan. fikir olur sizlerede.

teşekkürler canımm. sakallı ipi düz ceket örer gibi belli ebatta örecem canım. yani düz örgü yapcam. banyo lifi gibi. 2 şişle yapcam. o zaten yumuşacık oluyor. çok güzel köpürüyor. bebeğin teni hassas olduğu için rahatsız da etmiyor. bebek şampuanı almadım o lifle ve sebamed sabunla bebeğin kafasını da yıkıcam. zaten saçları olmadığı için şampuanda gereksiz. içeriğindeki maddeler de bebeğe zarar verebilir. o yüzden hiç gerek yok. örneğini netten budum canım resmini ekliyorum

ben ilk gebeliğimde aventin göğüs kremini kullanmıştım. doğumdan 15 gün önce başladım. doğduktan sonra da hergün 1 defa sürdüm. hiç bir sıkıntım olmadı.rahatlıkla bebeğimi emzirdim. bundada alıcam inşallah. sizde tavsiye ederim. göğüs kreminin resmini de ekledim

tiamo_ canım hepsi harika. hepsini güzel günlerde gülerek kullanmayı nasip etsin Rabbim. Ablasıylada iyi anlaşsınlar İnşallah.
bişey sorabilir miyim? şu bebek hakları yazan şeyi nereden aldınız acaba?

canım bulunduğum şehirdeki bebek mağazasından aldım. ama nette de rastlamıştım aynısına. netteki bebek alışveriş sitelerinde de bulabilirsin.

teşekkürler canımm. sakallı ipi düz ceket örer gibi belli ebatta örecem canım. yani düz örgü yapcam. banyo lifi gibi. 2 şişle yapcam. o zaten yumuşacık oluyor. çok güzel köpürüyor. bebeğin teni hassas olduğu için rahatsız da etmiyor. bebek şampuanı almadım o lifle ve sebamed sabunla bebeğin kafasını da yıkıcam. zaten saçları olmadığı için şampuanda gereksiz. içeriğindeki maddeler de bebeğe zarar verebilir. o yüzden hiç gerek yok. örneğini netten budum canım resmini ekliyorum

saol canım, bende daha önce paspas örmüştüm bu iplerden bebeğin teni için iyi olur diye tahmin ediyorum zaten kendim bişeyler örmeye bayılıyorum bebeğime.

zeynepmeynep çok güzel cicileriniz mutlu sağlıklık günlerde kullanmak nasip olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…