2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

ev kredisine yardım etmekmi? siz çok iyi durumdasınız o zaman. benim evimde ne kayınvalidemin nede kayın pederimin bir iğnesi dahi yok, kendi kendimize evlendik düyünüme misafir gibi sallana sallana geldi, bi bohça hazırlayıp içine bi havlu bile koymamıştı. düğün takılarımız zaten borçlara gitti çünkü herşeyimiz borçla oldu 5 parasız. şimdi anca kendimizi toparlıyoruz allah yardım ederse bununda üstesinden kendimiz kalkacaz

boşver sinirlenme cnm Allah hiç ummadığımız yerlerden başka kapılar açacaktır bize.düşünüce insan gıcık oluyo haklısın.benm annemin yaptığı çeyiz ve yardımların yanında onunki hiç kaldı.sanki ben erkektim kocam kız...

aynen canım, herşeyimi annemle beraber yaptım malesef başka kimsenin katkısı yok. içim çok buruk bu konularda ama benimde kaderim buymuş diyorum inşallah ben oğluma herşeyin en iyisini yapmak istiyorum

Merhabalar kızlar ben de nisan annesi olacağım inşallah. İlk bebeğim çok heyecanlıyım. Sizin hazırlıkları görünce daha da heyecanlandım.

hepsi aynı ama ayrı kişiler desene :)

parası yokya olsa yaparım ederim diyo ama kendi canları araba almak istedi gittiler 4-5 kredi çekti
insanın kendi keyfi olunca bi başka oluyo tabi :)

hakikaten neden kız aileleri daha fevakar oluyorda erkek tarafı tam tersi hiç anlamıyorum.
Annem uzak olmasına rağmen her hafta pazardayım bişey istiyonmu diye arıyor kayınvalidem ise yakında birşey istersen söylersin diyor gerek yok ben markettende düzerim pazarlıkları ben söyleyecek olduktan sonra komşuyada sölerim :)

selam kızlar, şeker yüklemesini yaptırdınızmı kaç çıktı??
ben biraz geciktirdim yaa, haftaya gidebilirim ancak.

kızlar gerçekten bu kötü konuları düşünüpte moralimizi bozmayalım mazallah bebeklerimizde hissedebilir. biz bu haftasonu annemle alışverişe gidicez hastane çıkışlarını almayı düşünüyorum mevlütlük takımda bakıcam, kendime picama ve gecelik takımıda almayı düşünüyorum. bide size sormak istediğim bişey var kaç tane battaniye almayı düşünüyorsunuz ben bi kadife kalın bi tane örme kalın alıcam ama penye olarak 1 mi 2 mi karar veremedim siz kaç tane düşünüyorsunuz

benim doktorum daha 20. haftadayken yaptırdı ben erken olduğunu düşünsemde sanırım fazla kilo aldığım için ama sonuç iyi çıktı. sen kaçıncı haftandasınki?

ben 26 haftadayım.
2 hafta öne gittim dr um yoktu yaptırmadan geri geldi birde o glukozu eczaneden alıp içipte gittim allak bullak etti beni (
bu pazartesi bir daha gidecem inşallah

lohusa broşum,battaniyeler,banyo malzemelerimiz,elektrikli göğüs pompası ve bebek izleme kameramıız:))

Eklentiler

• $IMG_1170.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_1167.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_1169.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 71
bebek odasını ne yaptınız hanımlar? biz çok güzel bir tane bulduk ama fiyatı çok pahalı geldi. istanbul anadolu yakasında modoko dışında tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı yerler var mı? 3 ay kaldı daha birkaç parça eşya aldık.böyle yetişemeyecek diye düşünüyorum

eklemedin cicilerini :)

rahatsızlandık biraz o yüzden ilgilenemedik tabii buralarla... üşütmüşüm malum kış ayı hastalık mevsimi oluyor... helede hamile olunca en ufak bir soğuk algınlığında bile toparlanmak uzun zaman alıyor... şimdi iyiyiz ve en kısa zamanda kızımın cicilerini ekliycem cnm )

ben bu zamana kadar ıslak mendil stoğu yaptım en ufağından başlanması gerekli diye... onun dışında şampuan, sabun, pişik önleyici krem, pudra, çorap, pijama takımı, kısa ve uzun kollu çıtçıt tulumlar, 2 tane battaniye, birkaç cici elbise , oda askıları vb ufak tefek alınabilecek ayrıntılı ama çok masrafı olmayan eşyalarımızı aldık... en son ay'a da bebek odası, bebek arabası, anakucağı gibi büyük eşyalarımı bırakmak istiyorum... son 3 ayımız kaldı Allahın izniyle...

ben haftasonu picama takımı aldım 2 tane kendime, emzirme deliği var bi tanesinde. onun haricinde oğluma
2 takım hastane çıkışı
fermuarlı battaniye
alt açma seti
biberon emzik ve kutusu
önlük
ağız bezleri
sırt ter havlusu aldım
battaniye için fikirlerinizi sormuştum ama sanırım kimse gömemiş bende 1 kalın 2 tanede penye aldım. ne kadar çok eksiğim var daha al al bitmiyor ama kesinlikle çok zevkli.

goncagulll canım, aldıklarınızı güle güle kullansın bebişin İnşallah. Sende onun gülüşlerinden hep mutlu ol İnşallah.

aryam ne güzel bronşun ölee. güle güle kullan.:))
kırmızı ve pembe lohusa tacı istiyorum. ah bir çarşıya çıkabilsemm.
benim aldıklarım:
4-5 adet uzun kollu, yarım kollu ve kolsuz çıtçıtlı badi,
2 adet iç zıbın,
alt üst bir kaç tane ayaklı tulum dış zıbın
4 adet tulum
2 adet 2li takım,
sebamed sabun,
dalin sıvı deterjan ve granül sabun (matik olanlarından)
emzik, mini biberon,
alt açma,
şimdilik bunlar aklıma geldi. kızımdan kalan takımlar, park yatak, uyku seti, pike seti falan da var.
bornoz takımı, banyo küveti var. birde kova ve su dökmek için kap, alırsam şimdilik hazır sayılırız. ama eksik dersek bitmek bilmiyor. doğduktan sonra bile aaa şunu da unutmuşum diyeceğime eminim bu arada göğüs kremini şiddetle tavsiye ediyorum. çok işe yarıyor. bebeği yıkamak için sakallı ip denilen ipten alıp işlicem. yumuşacık oluyor tavsiye ederim

bebeğin güle güle giysin kullansın hepsini canım . sakallı ipten yıkamak için nasıl birşey yapacaksın çok merak ettim. yapınca buradan resmini paylaşır mısın?
ben de aldığımız cicileri albüme koydum kk profilden bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…