- Konu Sahibi Summer jam
-
benimki çok iyi bilir işini konuşmaya gelince cnm cicim ama iş paraya gelince suratı asılıverir.1,5 sene önce 100bin kredi çekip ev aldık.maddi durumları iyi olmasına rağmen hiç yardım etmediler.ev hediyesi olarakda 3 ay sonra 550tl verdi:)))
ev kredisine yardım etmekmi? siz çok iyi durumdasınız o zaman. benim evimde ne kayınvalidemin nede kayın pederimin bir iğnesi dahi yok, kendi kendimize evlendik düyünüme misafir gibi sallana sallana geldi, bi bohça hazırlayıp içine bi havlu bile koymamıştı. düğün takılarımız zaten borçlara gitti çünkü herşeyimiz borçla oldu 5 parasız. şimdi anca kendimizi toparlıyoruz allah yardım ederse bununda üstesinden kendimiz kalkacaz
boşver sinirlenme cnm Allah hiç ummadığımız yerlerden başka kapılar açacaktır bize.düşünüce insan gıcık oluyo haklısın.benm annemin yaptığı çeyiz ve yardımların yanında onunki hiç kaldı.sanki ben erkektim kocam kız...
benimki çok iyi bilir işini konuşmaya gelince cnm cicim ama iş paraya gelince suratı asılıverir.1,5 sene önce 100bin kredi çekip ev aldık.maddi durumları iyi olmasına rağmen hiç yardım etmediler.ev hediyesi olarakda 3 ay sonra 550tl verdi:)))
boşver sinirlenme cnm allah hiç ummadığımız yerlerden başka kapılar açacaktır bize.düşünüce insan gıcık oluyo haklısın.benm annemin yaptığı çeyiz ve yardımların yanında onunki hiç kaldı.sanki ben erkektim kocam kız...
benim doktorum daha 20. haftadayken yaptırdı ben erken olduğunu düşünsemde sanırım fazla kilo aldığım için ama sonuç iyi çıktı. sen kaçıncı haftandasınki?selam kızlar, şeker yüklemesini yaptırdınızmı kaç çıktı??
ben biraz geciktirdim yaa, haftaya gidebilirim ancak.
benim doktorum daha 20. haftadayken yaptırdı ben erken olduğunu düşünsemde sanırım fazla kilo aldığım için ama sonuç iyi çıktı. sen kaçıncı haftandasınki?
eklemedin cicilerini :)
Bende kesinlikle öyle düşünüyorum.Bana da bazıları 7. ayından sonra al diyor. Ya bebeğim Allah korusun daha önce gelmek isterse. Ayrıca bende sabredemiyorum. Bekleme taraftarı değilim. Doğum masrafı bebeğin ihtiyaçları... Ya o dönem zor bir döneme denk gelirse diye başlayacağım almaya.. benimde minğim 4 aylık haziran annesi olucam inşallah. doktorum kızm olabileceğini söyledi. ama emin olamadığından bende bekliyorum şubatı. cinsiyeti tam belliolsun almaya başlayacağım bezine kadar..
bebeğin güle güle giysin kullansın hepsini canımaryam ne güzel bronşun ölee. güle güle kullan.:))
kırmızı ve pembe lohusa tacı istiyorum. ah bir çarşıya çıkabilsemm.
benim aldıklarım:
4-5 adet uzun kollu, yarım kollu ve kolsuz çıtçıtlı badi,
2 adet iç zıbın,
alt üst bir kaç tane ayaklı tulum dış zıbın
4 adet tulum
2 adet 2li takım,
sebamed sabun,
dalin sıvı deterjan ve granül sabun (matik olanlarından)
emzik, mini biberon,
alt açma,
şimdilik bunlar aklıma geldi. kızımdan kalan takımlar, park yatak, uyku seti, pike seti falan da var.
bornoz takımı, banyo küveti var. birde kova ve su dökmek için kap, alırsam şimdilik hazır sayılırız. ama eksik dersek bitmek bilmiyor. doğduktan sonra bile aaa şunu da unutmuşum diyeceğime eminimbu arada göğüs kremini şiddetle tavsiye ediyorum. çok işe yarıyor. bebeği yıkamak için sakallı ip denilen ipten alıp işlicem. yumuşacık oluyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?