2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

herkes farklı birşeyler söylüyor ama hem maddi olarak hepsi birden çok zorlamasın diye hem de dayanamadığım için (güzel, şirin şeyleri görünce) ben çoooktaan almaya başladım bile ))) bence ufak tefek şeyleri almanın bir mahsuru olmaz yani... bir de son aylarda ağırlaşmış da olacağız o yüzden şimdiden bol bol gezip çeşit çeşit almakta yarar var cnm

Akşama resimlerini çekeyim aldıklarımızın sizler de görün kızımın cicilerini ))

Dr un kız gibi duruyo ama tam net değil demesine rağmen ben kız kıyafetleri alıyorum ama napim çok ciciler ve alma demelerine rağmen yine bende alıyorum :)))

Bende kesinlikle öyle düşünüyorum.Bana da bazıları 7. ayından sonra al diyor. Ya bebeğim Allah korusun daha önce gelmek isterse. Ayrıca bende sabredemiyorum. Bekleme taraftarı değilim. Doğum masrafı bebeğin ihtiyaçları... Ya o dönem zor bir döneme denk gelirse diye başlayacağım almaya.. benimde minğim 4 aylık haziran annesi olucam inşallah. doktorum kızm olabileceğini söyledi. ama emin olamadığından bende bekliyorum şubatı. cinsiyeti tam belliolsun almaya başlayacağım bezine kadar..

eklemedin cicilerini :)

başlayın arkadaşlar başlayın.bizim cinsiye 5.ayın sonuna kdr netleşmediğinden alamamıştım.bu ay baya bişiler aldık.kredi kartları coştu.hiç hesapta olmayan taşınma işimiz de çıktı.o yüzden şimdi bebek doğunca sıkışırsak diye korkuyorum.bakalım sevgili!kayınvalidemin hala ağzını bıçak açmıyo bu konuda ama neye ihtiyacınız var derlerse odayı onlara yıkmayı planlıyorum:))

merhaba arkadaşlar siteye bugün üye oldum.Allah nasip ederse 14 nisan doğum günümüz gözüküyor. 26 hafta 2 günlüğüm bende...
herşeye bakıyorum fikir ediniyorum, ama almak için allah nasip ederse marttan sonra düşünüyorum şöle böle kafamda bazı taslaklar hazır. ZAti bizimkilerin ilk torunu olacağından şanslıyız... Beklenen ve özlenen bir oğula sahip olacağım... Bazen şimdiden bile benim pabucum dama atılmıyor değil...

merhaba hoşgeldn cnm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.ama mart biraz geç değil mi?

güzel temennilerin için teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin. Şu an çalışıyorum ve martın ilk haftası gibi işten ayrılcağım.Zamanım da bol olcağından daha fazla fırsat bulurum diye düşündüm.

merhaba bende kısmetse 14 nisanda doğum yapacağım aynı gün gelicek bizim sıpalar belkide. ben de daha büyük alışveriş yapmadım ama hoşuma giden ufaktefek şeyler görünce alıyorum ne olur ne olmaz. şimdilik en çok çıtçıtlı badi ve tulum aldım, oda ve mobilya hazırlıklarımız başlamadı ama zor dayanıyorum diyebilirim

neden bu kayınvalidecikler hep böyle oluyor hiç anlam veremiyorum :)

hadi bakalım kardeşim Allah kurtarsın bir an önce ve kolay doğum nasip etsin hepimize inşallah.aslında bizim mobilyamız , şekerimiz, kapı süsümüz hazır gibi ama biraz daha beklememiz sabır etmemiz gerekiyor almak için. zati babası da daha 2.5 aylıken oyun parkı aldı şimdilik onla idare ediyoruz gelen hediyelerimizi :) ona koyuyoruz ...

slm kızlar bence yavaş yavaş almak en güzeli hem maddi açıdan son dakka çok yükleniliyo şahsen ben 28. haftama girdim okadar zorlanıyorum ki belimin ağrısından falan iyki herşeyimizi almışız erkenden..tek eksiğimiz prensesimin banyo takımları ve aldıklarımı ütüleyip odasını düzenlemek..bende allah kısmet ederse mart sonu nisan başı bekliyorum minik kızımı :)))
alışveriş yapmak çok zevkli kızlar

neden bu kayınvalidecikler hep böyle oluyor hiç anlam veremiyorum :)
benimki çok iyi bilir işini konuşmaya gelince cnm cicim ama iş paraya gelince suratı asılıverir.1,5 sene önce 100bin kredi çekip ev aldık.maddi durumları iyi olmasına rağmen hiç yardım etmediler.ev hediyesi olarakda 3 ay sonra 550tl verdi:)))

boşwer kardeşim ben senin yerinde olsam o parayı bile almazdım. Önemli olan tek başına karı koca Allahın izniyle ayakta durmaktır, kimseden yarddım almadan kendi alın teri ile başarmaktır. Bizde eşimle evleneli 5.5 sene oldu çok şükür önce ev aldık , kredimizi ödedik şimdi de Rabbim nasip etti , 6,5 hamileyim... Kimseden de yardım almadık düğün takılarını bozdurup üstünede kredi çektik :)) oohhh ne ala bize Allahın sevdiği kullarmışız diyorum yaşımız 30 ve ev sahibiyiz çok şükür ... Sende hiç tasa etme Allaha tevekkül et , çalış gerisi gelir ...

doğru söylüyosun tatlm.Allah ev alana da düğün yapana da çocuğu olana da yardım ediyor.zaten.başta nasıl öderiz bu krediyi derken bak şimdi bebişime bile bi sürü şeyler alabiliyorum.Allah yanımızda olsun gerisi boş.ama insan düşünmeden edemiyo bak bizim bebekler daha karnımızdayken neler düşünüyoruz onlar için neler neler alıyoruz.ama bunlar doğurmuş bırakmışlar resmen.okuttular ya gerisini düşünmüyolar hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…