2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

iyi akşamlar kızlar

ben de daha yeniyim, pazartesi günü keseyi gördüm.daha erken olduğu için bir şey almadım ama annem çok hevesli body almış beyaz renkte:)
ilk torunu olacak da.benden daha heyecanlı
öyle olurmuş zaten tatlm torun daha çok sevilirmiş evlattan:))ne güzel meleklerin çeyizleri hazırlanıyor.ben de yarın ya da pzt izmire gittiğimde bişeyler almaya başlıycam sanırım.:))

öyle olurmuş zaten tatlm torun daha çok sevilirmiş evlattan:))ne güzel meleklerin çeyizleri hazırlanıyor.ben de yarın ya da pzt izmire gittiğimde bişeyler almaya başlıycam sanırım.:))

aryam slm cnm. seninle egepol hastanesiyle ilgili topikte tanışmıştk hatrladınmı? hamileymişsin çok sevndm tebrik ederim cnm seni. belki bi gün hastanede denk geliriz. ben önümüzdeki aydan itibaren egepolde olacağım.

evet hatrladm tatlm ben de 23 eylüle aldım gökalp beyden randevu:)belki de tatlm ne güzel olur denk gelsek:)

canım merhaba allahın izniyle benim de doğumum 20 nisana denk geliyo

Ben de kendimi zor tutuyorum alışveriş yapmamak için ama, atalarımızın sözünü hatırlıyorum "doğmamış çocuğa don biçilmezmiş" çok erken bence daha

canım benimde daha 6+4 bende kendimi zor tutuyorum kalbini duyduk yavrumun çok istiyorum kucağıma almayı bi gelsin oda neler alıcazzz nelerrr

Teyzoşlar, bakın halamız ve teyzemiz bize neler almışlar.
Don aldık donansın diye diyolar :)

Şimdiden 4 zıbın, 1 ayakkabı, 4 patik, 2 iç çamaşır tk oldu :)

Süper bir sürü Nisan annesi :)

Şehirleriniz nereler Ben istanbul'dan.
Doktor önerileriniz var mı?

benimde allah nasip kısmet ederse 12 nisan
tekirdağ çorludanım ben. başka var mı acaba?

ben daha birşey almadım kızlar meraklıyım ama biraz daha geçsin hevesim kursağımda kalmasın istiyorum

Son düzenleme:
tatlm çok güzel cicileri bebişin:)mutlu günlerde kullansın inş.

Süper bir sürü Nisan annesi :)

Şehirleriniz nereler Ben istanbul'dan.
Doktor önerileriniz var mı?

merhaba canım, ben de istanbuldanım.mehtap yazıcıoğlu ile başladım medical parkta, ilgili bir doktor.inş sürecimiz iyi gider:)

bu arada bayıldım bebişin cicilerine çok tatlı.ben daha mağazaya girmedim, 12 hafta geçsin diye düşünüyorum ama kot pantolonlarım çok dardı bastırmak istemiyorum galiba beli lastikli pantolon almak gerekecek yakın zamanda

canlarım bende 2012 nisan annesi olucam Allah kısmet ederse ama alışveriş için daha erken diye düşünüyorum yanlışmıyım en azından şu 2 li 3 lü testler bi atlatılsın diye.

Tabiki anneciler, alışveriş için çok erken bizim de teyzemiz halamız aldılar :)

Bende kendim hiç bişi almadım. Mecical Park Bahçelievler mi?
Bende doğumu orada istiyorum Ama Berra Hanım ile. Berra Önsoy Gidemez. Dışardan gelecek. Ücretleri konusunda bilgin var mı?
Ya da öğrenince bilgi verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…