- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
- Konu Sahibi Summer jam
-
öyle olurmuş zaten tatlm torun daha çok sevilirmiş evlattan:))ne güzel meleklerin çeyizleri hazırlanıyor.ben de yarın ya da pzt izmire gittiğimde bişeyler almaya başlıycam sanırım.:))iyi akşamlar kızlar
ben de daha yeniyim, pazartesi günü keseyi gördüm.daha erken olduğu için bir şey almadım ama annem çok hevesli body almış beyaz renkte:)
ilk torunu olacak da.benden daha heyecanlı
öyle olurmuş zaten tatlm torun daha çok sevilirmiş evlattan:))ne güzel meleklerin çeyizleri hazırlanıyor.ben de yarın ya da pzt izmire gittiğimde bişeyler almaya başlıycam sanırım.:))
evet hatrladm tatlm ben de 23 eylüle aldım gökalp beyden randevu:)belki de tatlm ne güzel olur denk gelsek:)aryam slm cnm. seninle egepol hastanesiyle ilgili topikte tanışmıştk hatrladınmı? hamileymişsin çok sevndm tebrik ederim cnm seni. belki bi gün hastanede denk geliriz. ben önümüzdeki aydan itibaren egepolde olacağım.
evet hatrladm tatlm ben de 23 eylüle aldım gökalp beyden randevu:)belki de tatlm ne güzel olur denk gelsek:)
mrb,sanırsam benimde doğum yapacağım tarih 20 nisan 2012 ye denk geliyo,gerçi daha doktora bile gitmedim 2 gün önce test çubuğundaki çift çizgiye ve son gördüğüm reglm 15 temmuza dayanıyo bu iddiamama yarın muayenem var bakalım nolucak?
Ben de kendimi zor tutuyorum alışveriş yapmamak için ama, atalarımızın sözünü hatırlıyorum "doğmamış çocuğa don biçilmezmiş" çok erken bence daha
canım merhaba allahın izniyle benim de doğumum 20 nisana denk geliyo
Teyzoşlar, bakın halamız ve teyzemiz bize neler almışlar.
Don aldık donansın diye diyolar :)
Şimdiden 4 zıbın, 1 ayakkabı, 4 patik, 2 iç çamaşır tk oldu :)
..
..
aynı mesaj tekrarlanmış
tatlm çok güzel cicileri bebişin:)mutlu günlerde kullansın inş.Canım ya bende sana özel den mesaj atmak istedim ama mesaj kutun dolmuş...
Nasılsın diye?
Bilmiyorum cnm mağazasını. Mother Love yazıyor markasında ama.
Bebek mağazalarına gidersen çok çok daha güzelleri var cnm :)
tatlm çok güzel cicileri bebişin:)mutlu günlerde kullansın inş.
Süper bir sürü Nisan annesi :)
Şehirleriniz nereler Ben istanbul'dan.
Doktor önerileriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?