2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

teşekkürler canım sana da geçmiş olsun. bulantı kötü oluyor tabi ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu anlayabilirsin bulantın devam ettiği sürece demişti. öğürdükçe teselli buluyorum unnadoya ben de bir bakayım
inşallah bebeğime minik ciciler bile dikerim. bulantılarım çok aslında canım. düşük riskim var yatak istirahatindeyim pek kalkamıyorum şimdilik. makineyi aldım ama çalışıyor mu bir eksiği var mı diye bakamadım bile henüz bir hafta sonra inşallah iyi sonuçlar alıp biraz daha ayağa kalkmaya başlarım. o zaman başlarım hamile yastığımı dikmeye de.

Son düzenleme:
hayatım o sana sorduğum tulum tesadüf karşıma çıktı ben de dayanamadım aldım

İyi yaptın cnm :)

Annem dayanamamış yeni bir tulum daha almış:) Üzerinde anne uyuyor baba perişan bir şekilde bebeği sallıyor. Saat sabahın 4 ü... ve yazıyor ki;
Anneciğim sen uyu, babam bakar işi ne !

Bittim ya gülmekten bi hal oldum.
Ya erken daha diyorum ama kimse dayanamıyor. Eşimin teyzeside küçük sahan seti almış. Bebeğe mama yapıcakmışız onda :)
Allah'ım ben daha kendim hiç birşey almadım. Ama etraftan yağıyor.
Bende 16 Ekim'de 2 li test e gideceğim inşallah. 3 boyutlu ultrasona bakalım artık şansımıza cinsiyeti belli olur belki :)

bende geldimmm aryammmmmm
misaltinimmmmm

benim muhtemel doğum tarihimiz 21 nisan
bizim daha bişimiz yokkk
herkes cinsiyeti bekliyor

bende cinsiyet bekleyenlerdenim. 14 haftalık gebeyim.
kız olursa kızımdan kalan birsürü giysi,ayakkabı.... var
erkek olursa baya alışveriş yapmam gerekecek.
sanırım 1 ay daha beklemem gerek

kızlar bizim cinsiyet belli oldu.%99 erkekmiş:)

hayırlı olsun canım. şimdi biz aranıza yeni katıldık. sizin geçtiğiniz yolları okudum şimdi. benimde birgün bu kadar olacaklar inşallah diyorum. benim tüp ve ikiz olması sebebiyle nisanın sonu mayısın başı gibi sezeryan dedi. dr um. çok heycanlıyım. hiç birşey almadık tabi. sizin tecrübelerinizden faydalanıcam İnşallah.
Rabbim boool bereketleriyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin İnşallah. AMİİİN

merhaba cnm ne güzel ikiz bebişler geliyo demek:)ben de ikiz olmasını isterdim çok güzel bi duygu olurdu herhalde:)biz de daha pek bişey almadık cnm cinsiyet belli oldu ama artık beğendiğim bişey olursa almaya başlarım:)inş.sağlıklı kolay bi hamilelik geçirirsin ve bebekleri de sağlıkla kucağına alırsın cnm:))):13:

evet gerçekten güzel bir duygu. beklediğim yıllara bölünce ortalama 2 senede bir doğurmuş oluyorum :) Rabbim sabrımızın sonunda verdi bu küçük mucizelerimizi. sende Oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın İnşallah canım.

O da bir şey mi,benim kaynana bebeği sormuyor bile(10 aylık hamileyim).Eşim çocuk beklediğimizi söylediğinde üçüncü günde ardı ve sadece hayırlı olsun dedi.

Ben daha bir şey almadım kızlar, cinsiyetini göstermedi henüz. 15+5. haftamdayım ama göbeğim hala çok az geçen hafta ultrasonda gördüm gelişimi normal allaha şükür ama göbeğim yok, bir de kilo da alamaıyorum yiyip duruyorum ama olmuyor. benim gibi var mı? 11.haftadaki arkadaşımın çıkmış bile. bilioyrum saçma ama çıksın istiyotum

biz erkekmişiz,doktorumuz öyle dedi. bir tulum- şapka setimiz, bir uzun kollu bacaksız bodymiz var. bir tane de alt üst pijama takımı hediyemiz geldi. kıyafetlerimiz şimdilik bunlar. bunun haricinde "Benim ilk yaşım" yazan ve 13 bölümden oluşan bir fotoğraf çerçevesi aldık bulantılarım, gece uykularım, kokulara aşırı duyarlılığım bu hafta bitti.. kendimi gayet iyi hissediyorum. bebeğim de kıpır kıpır.. artık hissediyorum beyefendiyi. hatta geçen sabah çok hareket ediyordu, babasına da hissettirdim:) Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. babannemiz battaniye ördürüyormuş.. daha yapıyordur o birşeyler de itiraf edemez. hayırlısı bakalım, inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi..

bizim de cinsiyetimiz belli oldu 17. haftada, bir tane pembe tulum aldık minik prensesimize. Şimdilik bu kadar. Eşyalar mobilya kozmetik hastane çıkışı hepsini aynı anda almak zor olacak, yavaş yavaş başlamalı aslında alışverişe.20. hafta aslında yolu daha yeni yarıladık ama herşeyi son dakikaya bırakmak istemiyorum. Siz yeni bir şeyler aldınız mı kızlar?

ne güzel bulantılardan kurtulmuşsun cnm bnm de biraz hafifledi ama hala tam olarak geçmedi malesef:/sabahları çıkartıyorum hala ben de bişeyler hissediyorum ama minik minik kıpırtı daha ben bile tam emin olamadığım için babası hiç hissedemez:)ama ben fazla beslenemedim bebek daha çok küçük olabilir 4 kg falan ancak aldım.şimdi altınkılıç'ın kefirinden aldım bebeği çok iyi besliyormuş bi arkadaşım içtiğinde öyle olmuş bakalım inş. içebilirim...
biz henüz hiçbişi almadık bebişe bu konuyu ben açtım ama hala bişey beğenemiyorum..bir de dr %99 erkek dedi ama bi sonraki randevuda netleşir dedi.bakalım 9aralıktan sonra netleşecek cinsiyet.bir de mothercare'in kıyafetlerini çok beğeniyorum.onların indirime girmesini bekliyorum şu an fiyatları baya yüksek.bebeğimize hediye gelenlerin fotoğraflarını ekliyorum:

ah ne güzeel güzel bir kız melek geliyor demek:)biz de kız istemiştik ama erkekmiş büyük ihtimalle gerçi yanılabiliyor dr lar arkadaşıma 6aya kadar erkek dediler şimdi kız diyorlar 7.ayda netleşti neredeyse.evet yavaş yavaş başlamak lazım alışverişe ben de 9aralık'ı bekliyorum.izmire gidiyoruz dr a oradan alırım diyorum.bunun haricinde yavaş yavaş bebek arabasının markasına,duvar kağıdına falan karar vermeye çalışıyorum.bambino'nun çok güzel bir duvar kağıdını beğendim ama mobilya takımına karar vermek lazım önce.izmirde dünya mobilyada mobilyayla takım duvar kağıdı da var.oradan bir oda beğenmek istiyorum aslında duvar kağıdıyla tam takım olur diye:))bakalım...şubat tatilinde odanın siparişini vermeyi düşünüyorum.mart'ta odasını tamamlamış olmak istiyorum.bebiş gelmeden mobilyanın duvar kağıdının kokusu çıksın.
bu arada az önce bişi almadık demişim unutmuşum soğuk buhar makinesi aldık.ben şimdiden kullanmaya başladığım için bebişin olduğunu unuttum:)ekliyorum onun fotoğrafını da:

Eklentiler

• $Bblwee-whc7301.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 81

bebeğinin cicileri çok güzel canım inşallah sağlıkla giysin. özellikle irock lı body sine bayıldımmmm. soğuk buhar makinesini biz de aldık ve kullanıyoruz ben de aynı nedenle bebişe aldığımızı unuttum bebek arabası konusunda ne düşünüyorsun? arkadaşlarım genelde iyi markalardan alıp pişman oldular çünki 7-8 ay sonra gidip sıradan baston araba aldılar tekrar. ama öncesinde ana kucaklı çift yönlü bebek arabası almadan içime de sinmeyecek gibi. onlar da çook pahalı bence. bakalım ne yapacağız. biz ankarada yaşıyoruz bir aya kadar siteleri bir gezip mobilya mağazalarından karar vermek istiyorum. büyüyen karyolalı dolaplı şifonyerli bir oda takımı bir de ilk aylarda kullanmak üzere park yatak almayı planlıyorum. tabi bunların bütçesi henüz kesin değil. bakalım babamız bu işe ne diyecek. bebek arabası baktığımız yerde 3000 l fiyat alınca bunun yerine motorsiklet alalım demişti. aslında süper bir reklam olur doğum kontrol yöntemi aracı reklamı: ya doğum kontrol aracını kullan ve o paraya motorsiklet al gez toz, ya da o parayı minicik bir bebek arabasına yatır bir sene sonra da çöpe at şeklinde

çok teşekkür ederim cnm.bebek arabasında bebecomfort'ın elea'sını baya beğendik.travel sistem ve özellikle katlandığında minicik kalmasına bayıldık.fiyatı da normal gibi 1200tl falan.zaten annem hediye alacağı için o konuda rahatız:)ankaradan süper mobilyalar bulursun bebişe bu konuda çok şanslısın bence bi de kızlara daha cicili modeller var erkeklerde o kadar çok seçeneğimiz yok malesef:/

canım eleayı nereden alacak anneniz? mağazalarda satılıyor mu? internetten bakayım dedim hangi mağazalarda var diye internet üzerinden satış siteleri çıktı sadece. ama araba çok güzel. ben de şunu beğendim; Pierre Cardin Enigma Travel Sistem Bebek Arabası. satıldığı sitede stokta kalmamış ama fiyatı 500 tl civarında. katlanınca nasıl olduğunu görmem lazım bilemiyorum. asgari tüm özellikleri var görünüyor tanıtımında, işte çift yönlü, katlanabilir,itecek kısmı farklı seviyelere geliyor, tam yatabilir sırtlı, tam kapanır tenteli, ağırlığı 6,9 kg.
kıyafetlerde kızlar için biraz daha fazla çeşit var sanki ama oda takımlarında tersi. çok cici takımlar beğendim hepsi mavi

bebecomfort joker de satılıyor tatlm.inş. ben de beğenebilirim bi tane oda takımıçok kararsızım

çilek mobilyada bu ay sonuna kadar iyi bir kampanya varmış, hafta sonu gidip bir bakmayı düşünüyordum, ama... çileğin tüm bebek mobilyaları suntadanmış.

çilek mobilyada bu ay sonuna kadar iyi bir kampanya varmış, hafta sonu gidip bir bakmayı düşünüyordum, ama... çileğin tüm bebek mobilyaları suntadanmış.
evet cnm ben de dudyduğumda çok şaşırmıştım.sadece genç ve bebek mobilyası üreten bir firma nasıl olur da kalitesiz malzeme kullanır?ben gördüm mobilyalarını çileğin inanmayacaksın ama bebek yatağının yanında bebek büyüdükçe boyuna göre düşmesin diye yükseltilen bir aparat bile yoktu.yatağın kenarlığını sabitlemişler...bana oldukça kalitesiz geldi ve çok model seçeneği de yok.onun yerine ankarada çok daha güzel ve kaliteli odalar bulabilirsin diye düşünüyorum...
bu arada bugün unnado.com dan bebekime yastık,yorgan hastane çıkışı ve omuz mendili aldım:))

Eklentiler

• $221111_Plati_1107.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $221111_Kuzu__1509.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $221111_Imper_3558.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $36702_231111_4862.webp
    3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…