- 12 Mayıs 2009
- 1.190
- 177
- 173
- 43
- Konu Sahibi Summer jam
-
Tabiki anneciler, alışveriş için çok erken bizim de teyzemiz halamız aldılar :)
Bende kendim hiç bişi almadım. Mecical Park Bahçelievler mi?
Bende doğumu orada istiyorum Ama Berra Hanım ile. Berra Önsoy Gidemez. Dışardan gelecek. Ücretleri konusunda bilgin var mı?
Ya da öğrenince bilgi verir misin?
slm kızlar bende 11. haftamdayım bugün dayanamadım ve anneanneyle bebişime havlu takımı body ve battanye aldık..kipada güzel şeyler varmış 3,5 tl ye uzunkollu bodyler 20 tlye havlu takımı aldık..çok heycanlı oluyomuş bide cinsiyeti belli olsa ozaman dahada coşucamdaşimdilik krem sarı yeşil ve karışık desenleri tercih ettim alınacak o kadar çok şey varki kısmet olursa bebek odasını çilekten düşünüyorum şuan indirimdeydi..ufak tefek çok şey var bi dünya alet edavat çıkmış :))))))) arabalar çok pahalı chicco dan puset şeklinde düşünüyorum kaliteli sağlam olsun..10lu hastane çıkış takımları çok pahalı (( 70-80-90 civarı kıyafetleri büyük almak daha mantıklı..
Ee kızlar ben hergün bakıyorum ama kimseciler gelmyor buraya, anlatın accık sizde. Henüz bişeyler almıyorsanız. Yaşadıklarımızı paylaşalım.
Neler yaşıyoruz? Nasıl geçiriyoruz?
slm sen nezaman başlıcan cicilereinsan çok hevesleniyo yaaa ben tektük aldım sarı krem ve yeşil renkleri seçtim malum cinsiyete var daha yarın 12. haftama gircem Allah kucaklarımıza sağlıkla alıp sağlıkla büyütmeyi nasit etsin inşallah..rüyalarımda görmedim busabah gördüm bebeğimi öpmeye doyamadım balımı
öncelikkle hayırlı olsun arkadaşlaren keyifli şey bebeğin hareket etmesi ve kıyafetini yatağını yorganını pikesini vs herseyini begenip almak:) ben ilk cinsiyetini öğrendim günün anısına bir parça bişiy aldım..ondan sonrada tuttum kendimi zar zor 26.haftamdan sonra durduramadı kimse beni ihtiyaçlarımı aldım.Allah hayırlısını versin olur ya kader ... .çook acele etmeyin
Çok doğru :)
İhtiyaçları almak lazım. Yani 26. hafta ideal sanıyorum bence de.
O haftadan sonra yavaş yavaş toparlamak lazım. İhtiyaç listeleri var hazır nette ama bence çok abartılmış.
Almaya başladıkça oturacaktır. :)
arkadaşlar merhaba, Allah kısmet edersen bende 2012 nisanda 2. bebeğime kavuşacağım... bu konu üzerinden mi yazışıyorsunuz genelde...??
ne güzel bi karar vermişsin.inş. hemen öğrenirsin dikiş dikmeyi belki bebeğe de bişiler dikersin:)sanırım senn bulantıların pek yok tatlm.ben şu an 10.haftanın son günündeym ama bulantılarım acayip hele dün dr kan testi için aç gel dedi düzenim bozuldu ne yediysem çıkardım.böyleolunca daha pek bir şey de alamadım bebişe.unnado diye bi site var orada aventin biberonlarında indirimvar onu düşünüyorum bakalım ama bizim bulgaristana sık gidip gelen akrabalarımız var onlar orada yarı fiyatına olduğunu söylediler.oradan da aldırabilirim.bir de kendime lierac aldım.3. ayı beklemeden kullanmaya başlıycam çatlağı önlemek için.görümcem her banyodan sonra bebek yağı da sürüyormuş ve hiç çatlağı yok.ben de 2li testimi 2hafta sonra yaptırıcam cnm ama dr cinsiyeti belli olabilir diye bişi demedi bana bnm için erken çünkü.erkek olursa 3.ayda belli olma ihtimali yüksekmiş cnm inş. öğrenrsn bir an önce:)merhaba nisan anneleri, ben de bugün 11. haftamı bitirdim 12 ye girdim inşallah. herhangi birşey almaya cesaret edemiyorum henüz ama hayal etmek bile çok güzel. sizin paylaşımlarınızı okudum. bir de sadece bebek yatağı ve bebek arabasıyla ilgili başlıklara baktım onun dışında henüz bir araştırmaya başlamadım. oda hazırlığı konusunda pek çok arkadaş iki ay önceden mobilyaların alınmasının boya kokusu açısından iyi olacağını söylemiş. ve bu sitede ilk kez gördüm puset ve bebek arabasının aynı şey olmadığınıpek çok detay var doğum öncesi alınması gereken ve inşallah bunları alacak fırsatımız olur gebeliğimiz sağlıkla ilerlerken. ben mini bir dikiş makinesi aldım 80 liraya, basit işleri evde halledebilmek için. paçam sökülse terziye veriyorum. hani parası değil ama her zaman geitr götür uğraşmak zor.aslında çalışan bir kadınım ve şuana dek ev işi dikiş nakış konusunda ne ilgim ne de bilgim olmadı yine de şuanda çok hevesliyim. hamile yastığımı kendim dikmeyi planlıyorum nette kalıpları var sanırım doğum sonrası için de emzirme yastığı olarak kullanmak istiyorum. biraz alışırsam kendi sling imi kendim dikebilirim belki.
ekimin ilk haftası ikili testimiz olacak inşallah bebeğimin sağlıkla büyüdüğünü görebiliriz. doktor cinsiyeti de söyleyebilirmiş öyle dedicinsiyeti belli olan arkadaşımız var mı burada?
herkese rahat hamilelik ve sağlıklı bebekler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?