2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

kızlar benim çocuk odam küçük. oraya fonksiyone mobilya yaptırmak istiyorum yani normal marangoz yapamaz diye düşünüyorum hem tasarımını da yapabilmeli odaya göre..

internnette aşağıdaki gibi örnekler buldum çok beğendim ama bunları bizim odanın ölçülerine göre kime nasıl yaptırıcam bilmiyorum. fikri bilgisi olan varmı acaba

yok göztepedeyim ben.normal doğum 1800 (bir gece kalma dahil) isteğe bağlı sezaryen 3.500 diye biliyorum.ben normal istiyorum da, doktor karar verecek tabii son haftalarda.dışarıdan getirirsen ameliyathane parası alıyorlar glb ama onu bilmiyorum

slm kızlar bende 11. haftamdayım bugün dayanamadım ve anneanneyle bebişime havlu takımı body ve battanye aldık..kipada güzel şeyler varmış 3,5 tl ye uzunkollu bodyler 20 tlye havlu takımı aldık..çok heycanlı oluyomuş bide cinsiyeti belli olsa ozaman dahada coşucamda şimdilik krem sarı yeşil ve karışık desenleri tercih ettim alınacak o kadar çok şey varki kısmet olursa bebek odasını çilekten düşünüyorum şuan indirimdeydi..ufak tefek çok şey var bi dünya alet edavat çıkmış :))))))) arabalar çok pahalı chicco dan puset şeklinde düşünüyorum kaliteli sağlam olsun..10lu hastane çıkış takımları çok pahalı (( 70-80-90 civarı kıyafetleri büyük almak daha mantıklı..

Hayırlısı olsun inşallah. Allah bağışlasın evladını:)

Eminönünde Havuzlu Han diye bir yer var. Orada uygunmuş fiyatlar diyorlar ama bilemicem bende oraya gitmeyi düşünüyorum. 5-6 aylarda.
Evet arabalar çok pahalı. Ama web sitelerinde uygun fiyatlı ürünler var markalara aşırı takılmamayı öneriyorum ben.
Kullanıp 2 sene sonra başkasına veriyorsun zaten. Yani kaliteli ama çok pahalı olmayan ürünlerde var piyasada:)
Bende çok heyecanlıyım ama yaa....

evet yaa bebek ihtiyacları ne kadar pahalı yaa şöyle bir baktımda internnette ihtiyac olabilecek şeylere... hatta bir ihtiyac listesi yaptım alınabilmesi gereken şeyleri hepsi alınır yada alınmaz aklımızda bulunsun diye... Ama bu kadar çok ihtiyac ve pahalı ürünler olunca hepsini son aylara bırakmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. erken dşye almak istemiyorum ama son aylara kalınca çok yüklenilecek bütçeye..

bende pahalılıktan şikayetçiyim bişey almaya kalksam erken değilmi diyo çevremdekiler bende yavaş yavaş toparlamak istiyorum çünkü
sonana çok yüklenicez çok borca girmekten korkuyorum..bebek odasına babannesi sponsor oldu :))) sözü aldık bakalım icraat nezaman
bilmiyorum şimdiden alalım diyorum doğuma kadar 6 ayda biter diyorum erken diyolar alıp mağazada bekletelim amaç kampanyayı kaçırmamak
onada her kafadan bi ses çıkıyo zaten düşük riskin vardı birazdaha bekle(8. ayda alınsın diyolar)
ben bildiğimi yapmayı seven kafaya koyduğunu mutlaka yapan bi yapıdayım o yüzden anne kayınvalide herkafadan bişe dedilermi gıcık oluyorum
insanda heves bırakmıyolar cnm
Allah nasip ederse bu benim ilk bebeğim olucak tıkcam kulağımı yavaş yavaş tulum battanye zıbın çorap önlük mendil alıcam

Ee kızlar ben hergün bakıyorum ama kimseciler gelmyor buraya, anlatın accık sizde. Henüz bişeyler almıyorsanız. Yaşadıklarımızı paylaşalım.

Neler yaşıyoruz? Nasıl geçiriyoruz?

Ee kızlar ben hergün bakıyorum ama kimseciler gelmyor buraya, anlatın accık sizde. Henüz bişeyler almıyorsanız. Yaşadıklarımızı paylaşalım.

Neler yaşıyoruz? Nasıl geçiriyoruz?

slm sen nezaman başlıcan cicilere insan çok hevesleniyo yaaa ben tektük aldım sarı krem ve yeşil renkleri seçtim malum cinsiyete var daha yarın 12. haftama gircem Allah kucaklarımıza sağlıkla alıp sağlıkla büyütmeyi nasit etsin inşallah..rüyalarımda görmedim busabah gördüm bebeğimi öpmeye doyamadım balımı

Allah ım kucağımıza hayırlısıyla almayı nasip etsin dilerim hepimize ben de mayıs ortası ya da sonu inşallah ...cinsiyet belli değil ama kızımın iki hastane çıkışı var hani bez türünden bebek çantası..beşiği var kızımın sakladığım kıyafetlerine ek olarak alırız inşallah bir de salıncak düşünüyorum hani 3 ayımızı atlatalım inşallah ondan sonra eve salıncak alayım doğuma kadar kızım hevesini alsın inşallah ondan sonra kardeşi el avuca gelince orada uyuturuz...ilk 3 ayı geçtikten sonra insan hevesleniyor yavaş yavaş..

Son düzenleme:

Ben de yılbaşından sonra başlarım diyorum. Kısmet rabbim bağışlarsa inşallah. Ben daha 8+6 dayım.
Ay sorma, içim gidiyor yaa. Pamuğum benim sağlıkla hayırla gelsinler inşallah annelerinin kucaklarına :)

Ben de çok hevesleniyorum ama 12.haftadan önce bir şey almam
Göbiş çıksın biraz, kendimi daha bir hamile hissedeceğim
gerçi sürekli uyuma hissi, mide bulantısı filan hissettiriyor ama olsun

ilk ne alarak başlamak lazım ki acaba liste yapan var mı?

öncelikkle hayırlı olsun arkadaşlar en keyifli şey bebeğin hareket etmesi ve kıyafetini yatağını yorganını pikesini vs herseyini begenip almak:) ben ilk cinsiyetini öğrendim günün anısına bir parça bişiy aldım..ondan sonrada tuttum kendimi zar zor 26.haftamdan sonra durduramadı kimse beni ihtiyaçlarımı aldım.Allah hayırlısını versin olur ya kader ... .çook acele etmeyin

Çok doğru :)
İhtiyaçları almak lazım. Yani 26. hafta ideal sanıyorum bence de.
O haftadan sonra yavaş yavaş toparlamak lazım. İhtiyaç listeleri var hazır nette ama bence çok abartılmış.
Almaya başladıkça oturacaktır. :)

hayatım o sana sorduğum tulum tesadüf karşıma çıktı ben de dayanamadım aldım

arkadaşlar merhaba, Allah kısmet edersen bende 2012 nisanda 2. bebeğime kavuşacağım... bu konu üzerinden mi yazışıyorsunuz genelde...??

arkadaşlar merhaba, Allah kısmet edersen bende 2012 nisanda 2. bebeğime kavuşacağım... bu konu üzerinden mi yazışıyorsunuz genelde...??

Evet yazışmaya çalışıyoruz :) Ama çok ta aktif bir bölüm değil...

Benim ilk bebeğim olucak Rabbim bağışlarsa :) heyecanlıyım. İlki nasıldı sizin nerede yaşıyorsunuz? Doktor ve hastane önerilerini alabiliriz :)

merhaba nisan anneleri, ben de bugün 11. haftamı bitirdim 12 ye girdim inşallah. herhangi birşey almaya cesaret edemiyorum henüz ama hayal etmek bile çok güzel. sizin paylaşımlarınızı okudum. bir de sadece bebek yatağı ve bebek arabasıyla ilgili başlıklara baktım onun dışında henüz bir araştırmaya başlamadım. oda hazırlığı konusunda pek çok arkadaş iki ay önceden mobilyaların alınmasının boya kokusu açısından iyi olacağını söylemiş. ve bu sitede ilk kez gördüm puset ve bebek arabasının aynı şey olmadığını pek çok detay var doğum öncesi alınması gereken ve inşallah bunları alacak fırsatımız olur gebeliğimiz sağlıkla ilerlerken. ben mini bir dikiş makinesi aldım 80 liraya, basit işleri evde halledebilmek için. paçam sökülse terziye veriyorum. hani parası değil ama her zaman geitr götür uğraşmak zor.aslında çalışan bir kadınım ve şuana dek ev işi dikiş nakış konusunda ne ilgim ne de bilgim olmadı yine de şuanda çok hevesliyim. hamile yastığımı kendim dikmeyi planlıyorum nette kalıpları var sanırım doğum sonrası için de emzirme yastığı olarak kullanmak istiyorum. biraz alışırsam kendi sling imi kendim dikebilirim belki.
ekimin ilk haftası ikili testimiz olacak inşallah bebeğimin sağlıkla büyüdüğünü görebiliriz. doktor cinsiyeti de söyleyebilirmiş öyle dedi cinsiyeti belli olan arkadaşımız var mı burada?
herkese rahat hamilelik ve sağlıklı bebekler dilerim

ne güzel bi karar vermişsin.inş. hemen öğrenirsin dikiş dikmeyi belki bebeğe de bişiler dikersin:)sanırım senn bulantıların pek yok tatlm.ben şu an 10.haftanın son günündeym ama bulantılarım acayip hele dün dr kan testi için aç gel dedi düzenim bozuldu ne yediysem çıkardım.böyleolunca daha pek bir şey de alamadım bebişe.unnado diye bi site var orada aventin biberonlarında indirimvar onu düşünüyorum bakalım ama bizim bulgaristana sık gidip gelen akrabalarımız var onlar orada yarı fiyatına olduğunu söylediler.oradan da aldırabilirim.bir de kendime lierac aldım.3. ayı beklemeden kullanmaya başlıycam çatlağı önlemek için.görümcem her banyodan sonra bebek yağı da sürüyormuş ve hiç çatlağı yok.ben de 2li testimi 2hafta sonra yaptırıcam cnm ama dr cinsiyeti belli olabilir diye bişi demedi bana bnm için erken çünkü.erkek olursa 3.ayda belli olma ihtimali yüksekmiş cnm inş. öğrenrsn bir an önce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…