2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aaaa ben hatırladım senin o muhabbetini canım ya evet pek bi sinirlenmiştik burda dimi...

ya o bendede oluo gün içinde...akşamlarıda yanıo ayaklarım hep yorganın dışında..nassı bi hatun olduk böyle yeaaaaa
anaaam ben yarın 99 oluyorum
olyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

geçmiş olsun canım..

kızlar dün akşam benm de göğüs kafesimde iananılmaz ağrı oldu.
kalp krizi geçiiriyorum sandm nasıl korktum anlatamam.
çok fena bir şeydi.
sizde de oluyor mu ya çok merak ettm??

bugün arkadaşlara anlattım
br arkadaş dedi ki hamilelikte kravat bölgesinde ağrı kalp rahatsızlığı belirtisiymş.
(bu arada o bölgeye kravat bölgesi deniyormuş onu da öğnmş oldum)
bir de kalp çıkmasın ya allah korusun..

canım gaz sıkışmasında insanın midesine kaburgalarına ve kalp bölgesine vuruyor...
hemen panik yapma...

ay evet bende hatırlıyorum o olayı gerzek herifmsjını bekliyorum canım çok sıkıntı yaptım valla

aynı şeymi bilmom cnm ama..dün 27. haftanın gebelik özelliklerine bakıodum..
bebiklere kaburgalara doğru baskı yaptıkça akciğerlerimizi hava ile dolduramıyormuşuz..
dolduramayıncada nefes darlığı gibi ağrı çekiomuşuz..tabi senin bahsettiğin böyle bi ağrımı kalp ağrısımı onu bilmom...
petuşcum biz ikimiz artık 100 den geriye düştük hem seviniyorum hem de korkuyorum ya

ben daha çok seviyorum ya..hatta dün eşime yazdım bugün şafak 99 die..
akşam kutladık...
sonra bebeğimizin bütün giysilerini çıkardık...saydık neyi ne kadar almışız die..
sonra baktık baktık giysilere dedik 99 güncük kaldı aramıza katılmana:)))
doğum kısmını ben şimdilik düşünmemeye çalışyom..37. i bi görim bakalım kısmetse:))

bi defterimi bulamıyorum ya...bu bebekle ilgili herşeyi not aldığım alışveriş listemin vs. olduğu minnak defterim resmen kayıp yani...

bide geceleri ben hiçççç uyyamıom uzunnnn zamandır...2 gündür tam bu saatelrde uyku öyle bi bastıryoki, gözlerim yarıda yazıom yine bu satırları....

ben daha çok seviyorum ya..hatta dün eşime yazdım bugün şafak 99 die..
akşam kutladık...
sonra bebeğimizin bütün giysilerini çıkardık...saydık neyi ne kadar almışız die..
sonra baktık baktık giysilere dedik 99 güncük kaldı aramıza katılmana:)))
doğum kısmını ben şimdilik düşünmemeye çalışyom..37. i bi görim bakalım kısmetse:))[/QUOTE]

aslında 38 de olursa ki muhtemelen öyle olcak benim 80 küsürlerde olcak

ya değişik bir ağrıydı o da olabilir ama daha çok kemikte hissettm ben ağrıyı.
ayyy ben de düşmek istiyorum 100den geriye.
dün biz de eşimle baktık giysilere

canım gaz sıkışmasında insanın midesine kaburgalarına ve kalp bölgesine vuruyor...
hemen panik yapma...

canm gaz da olabilir. dün dışarda yedik ve çok karştırdm.
yani inşallah öyledr. bilmiyom valla
kemiğe bir şey baskı yapıyor gbydi.

bu aradaaaaaa dün mobilyacı aradı
bebekimin odası btmek üzereymş gelin göstereyim dedi.
gttik baktk veeeee çok beğendm

kızlar bende 100 den düştüm sayılır
13 nisanda gün doluyor ama 10 gün önce alır
bende 04.04 olsun istiyorum
oğlum 03.03 tü ama o plansız geldi bıcırığım
böyle olursa 97 günüm kalmışşşşşşşşşş
daha çok ya

Merhaba kızlar, biz geldik.

Ayy çok güldürdün beni sağol e mi Şu aşerme kısmına hele bittim. Eylülde kiraz istemiştim de herkes ortalığı kaldırmıştı, Annemler Üsküdar'dan Kartal'a, biz de bütün Avrupa yakasını dolaşmıştık bulamamıştık. Kiraz yerine vişne getireni mi dersin o biçim yani En sonunda beyazından bulmuştu bi abimiz, biraz göçmüşlerdi kirazlar ama n'olur n'olmaz diye attım birazını buzluğa
Siz nelere aşerdiniz kızlar ?

daha tamamlanmamş ama yine de akledm.
yatağın komidin kısmına pembe puf yapılacak orada altını açacağım.
o parçayı ayrdıktan sonra da üstüne oturabilecek.

artk en son da odasına gelince yüklerim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…