Teşekkür ederim canım. Ben 5 kiloyu da ilk 3-3.5 ayda aldım dikkat etseydim şimdiki gibi daha az alırdım eminim :S sen toplamda kaç kilo aldın ki?
Geçen haftasonu yürüyüşe başladım haftanın 3 günü yürüsem doğumda kolay olur, kilo da dengelenir. Ama çok yorgun oluyorum eve gidince ve yemekten 1 saat bilemedin 2 saat geçince uyuyorum niye bu kadar uyuyorum ben ya topiğin geneli uyuyamamaktan şikayetçi bu benim adıma iyi mi kötü mü anlayamadım. Ve gözümü kapatıyorum bakıyorum sabah olmuş normalde de uykuya düşkündüm sanırım o yüzden.
Dila ismi de güzel canım anlamı nedir?
bebek kurabiyeleri canım bunları hastane için yapıp
ağaca asıcam şekerler kurabiyeler gelenlere vermek için
öncelikle önmli olan kuarbiye yapabilmek güzel beğendiğiniz herhangi
bir kuarbiye tarifi olabilir. daha sonra gerekli olanlar malzemeler ne kadar
çok malzemeniz olursa o kadar kolay ve daha ince ayrıntılar yapabiliyorsunuz
kurabiye kalıpları(şekil birçok çeşit var bebek,araba,emzik biberon vs)
şeker hamuru (istediğiniz renklerde)
birde isim için harfler
yapıştırmak içinde şekerli su
gerisi hayal gücü
kurabiyleri pişirip öylece ağzı sıkı bi kapta buzdolabında 2-3 hafta saklayabilirsiniz
hatta kek gibi buzlukta bile olabilir ama kırılmaması önemli
şeker hamurluda tek tek poşetlitim 1-2 hafta dayanabilir
ay ya aralık annelerini okudum şimdi 42. haftalarda doğuranlar var, offff ben o kadar bekleyemem ya çok sabırsızlanırım, bu arada birinin kahverengi suyu gelmiş dr. a gitmişler küçük bey kakasını yapmış çok tatlı yaaaa....bide biri doğumdan bi gün sonra oğlunu sünnet ettirmiş çok kolay olmuş 1 haftada iyileşmiş, benim eşimde öle istiyor ama ben istemiyorum büyüsün biraz istiyorum....
cnm ben toplamda 13 kilo aldım.. bende yatar yatmaz uyuyorum ama sabah kalktıgımda kalca kemıklerım cok fena agrıyoor yan yatmaktan sanırım ben aradada sırt ustu yatıyorum yaa kızlar dayanamıyorum zararı olurmu ki bebege :S:S
bilmiyorum cnm..açıklaması yok sadece hoşuma gitmedi diyor o kadar... anlamını ne diye biliyorsun sen.. ben mina dağında bir çiçek diye duymuştum..
dila ; içten gönülden seven anlamında cnm... büyük bir ihtimal bizim cimcimemizin adı dila olacak.
bende hep yan yatıyorum ama gece her uyandığımda kendimi sırt üstü yatıyor buluyorum.................
Bende bebişimi hemen sünnet ettirmek istiyorum. Hemencik iyileşiyormuş .Biraz büyüyünce daha çok acır kıyamam ben ona .
iyileşme anlamında banada mantıklı geliyor ama bi taraftanda hani biraz büyüsünki sonra hatırlayabilsin istiyorum nedense........
ya yaaaa yaaa en çok bundan korkuom ben işte...42. hafta çok geçççay ya aralık annelerini okudum şimdi 42. haftalarda doğuranlar var, offff ben o kadar bekleyemem ya çok sabırsızlanırım, bu arada birinin kahverengi suyu gelmiş dr. a gitmişler küçük bey kakasını yapmış çok tatlı yaaaa....bide biri doğumdan bi gün sonra oğlunu sünnet ettirmiş çok kolay olmuş 1 haftada iyileşmiş, benim eşimde öle istiyor ama ben istemiyorum büyüsün biraz istiyorum....
Bir de kapı süsü için anne babayı bebek halinde yapan biri vardı. Petuyaaa sen mi yollamıştın o siteyi eski yazışmalarda bulamadım?
valla isim konusunda bu kadar zorlanacağımıdüşünmemeiştim. biz kızımız olursa beren koyacaktık erkek olursa berk. oğlumolacakmış 1 ay öncesine kadar berk dedik sonra kimse beğenmeyince değiştirelim dedik. şuan isim arayışındayız. ömer ve emir listenin başındaki isimler bakalım ne olacak kuzumun adı. senin seçeneklerin neler
ev sahibi oldunuz sonuçta ne güzelcanım bizim elimize geçen parada ancak o kadar...hatta yıl sonuna doğru eşimin maaşı bayağı bi düştüğü için örneğin bu ay toplamda 3900 gibi bi para geçecek elimize...ama sabit bi ödeme olunca oluo...herşeyden önce krediyi ödüyoruz..2000 liraya yakın kredimiz...sonra kalan parayıda ayarlıoruz bi şekilde...bizim hiç birikimimiz yoktu ev alırken arabamız vardı..arabamızı sattık:))) onla evi tadilat ettirdik, evin bütün parasınıda kredi çektik...hep dioruz ev almasak ayda 2000 kenara koyabilirmiydik..hayatta koyamazdık...velhasıl bi şekilde ödenio ama birikim yapmak çok zor dediğin gibi...aileden birinden biri bu olaya el atmalı bencede..yoksa bütçeye giren para tuz buz olup gidio..inş. en kısa sürede bi ev sahibi olursunuz...
yürüyüş yapmak çok faydalı ama ben 10 dk yürüyorum kalça ağrısından ölüyorumTeşekkür ederim canım. Ben 5 kiloyu da ilk 3-3.5 ayda aldım dikkat etseydim şimdiki gibi daha az alırdım eminim :S sen toplamda kaç kilo aldın ki?
Geçen haftasonu yürüyüşe başladım haftanın 3 günü yürüsem doğumda kolay olur, kilo da dengelenir. Ama çok yorgun oluyorum eve gidince ve yemekten 1 saat bilemedin 2 saat geçince uyuyorum niye bu kadar uyuyorum ben ya topiğin geneli uyuyamamaktan şikayetçi bu benim adıma iyi mi kötü mü anlayamadım. Ve gözümü kapatıyorum bakıyorum sabah olmuş normalde de uykuya düşkündüm sanırım o yüzden.
Dila ismi de güzel canım anlamı nedir?
bebek kurabiyeleri canım bunları hastane için yapıp
ağaca asıcam şekerler kurabiyeler gelenlere vermek için
öncelikle önmli olan kuarbiye yapabilmek güzel beğendiğiniz herhangi
bir kuarbiye tarifi olabilir. daha sonra gerekli olanlar malzemeler ne kadar
çok malzemeniz olursa o kadar kolay ve daha ince ayrıntılar yapabiliyorsunuz
kurabiye kalıpları(şekil birçok çeşit var bebek,araba,emzik biberon vs)
şeker hamuru (istediğiniz renklerde)
birde isim için harfler
yapıştırmak içinde şekerli su
gerisi hayal gücü
kurabiyleri pişirip öylece ağzı sıkı bi kapta buzdolabında 2-3 hafta saklayabilirsiniz
hatta kek gibi buzlukta bile olabilir ama kırılmaması önemli
şeker hamurluda tek tek poşetlitim 1-2 hafta dayanabilir
günaydın kızlarrrrrrrr :)
cnm ben almina koyucam inş...
ev sahibi oldunuz sonuçta ne güzel
inan kredi ödemezseniz koyamazdınız
krediler çok yüksek dediğin gibi
yürüyüş yapmak çok faydalı ama ben 10 dk yürüyorum kalça ağrısından ölüyorum
kız çocukda kalça ağrır diyo kimisi
benim ki oğlan amaaaaa
ben yorulunca uyuyorum ya ama gece uyanıyorum 1 saat uyuyamıyorum dön dön düşün düşün sonra bakıyorum sabah olmuş
bu kurabiyeler çok güzel ama yapmak için vakit lazım
epey uğraştırıyor mu
şeker hamurunu dıardan satın alabiliyormuyuz
renkli renkli satılıyormu
arkadaşlar kasıklarım ağrıyor benim çok kötü.bunu yaşayan var mı?sanki adet öncesi gibi acaip bir agrı var kasıklarımda.doktora gitmelimiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?