2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar,

biz de uyandık kahvaltımızı yaptık geldik. Benim ağrılarım hala devam ediyor çatı kemiği ağrım azaldı ama bel ağrısı aynen devam. Karnımdaki yırtılma hissi de baya azaldı gibi. Dün doktorumu aradım. Eğer ritmik bir sancın yoksa ve kanlı akıntın yoksa bu çektiğin ağrılar çok normal dedi. Benimki de ritmik değil karın kasım yırtılıyor gibi sanırım açılıyor. Hareket edince azalıyor oturdukça çoğalıyor.
Okuduğum kitabın sonunda egzersizler olduğunu farkettim onları yapmaya başlayacağım. Sonunda 1 kitabı bitirebildim yeni yılda 2. kitabıma başlıyacağım. Bebek olunca okumaya vaktim olmayacak şimdi öğrendim öğrendim :)

Kapı süsü alanlar var mı? Ben keçe olanları beğeniyorum. Şu tüllü olanlar çok klasik geliyor. Ama keçelerin de güzelleri 50 tlden başlıyor. Uygun fiyatlı şu ikisini buldum. Sizce nasıl?

Keçe Kapi/Duvar Süsü

Küçük Prensinizin Odasi İçin Kapi Süsü

Bir de bebek şekerinin üzerine küçük isim kartı hazırlatmak istiyorum internette yaptırabileceğim biryer biliyor musunuz?

cnm ben toplamda 13 kilo aldım.. bende yatar yatmaz uyuyorum ama sabah kalktıgımda kalca kemıklerım cok fena agrıyoor yan yatmaktan sanırım ben aradada sırt ustu yatıyorum yaa kızlar dayanamıyorum zararı olurmu ki bebege :S:S

wooow super cnmm

Bir de kapı süsü için anne babayı bebek halinde yapan biri vardı. Petuyaaa sen mi yollamıştın o siteyi eski yazışmalarda bulamadım?

Bende bebişimi hemen sünnet ettirmek istiyorum. Hemencik iyileşiyormuş .Biraz büyüyünce daha çok acır kıyamam ben ona .

bende hep yan yatıyorum ama gece her uyandığımda kendimi sırt üstü yatıyor buluyorum.................

mekkedeki mina dagında yetişen ender bir çiçek ve allahın lütfü

Bende bebişimi hemen sünnet ettirmek istiyorum. Hemencik iyileşiyormuş .Biraz büyüyünce daha çok acır kıyamam ben ona .

iyileşme anlamında banada mantıklı geliyor ama bi taraftanda hani biraz büyüsünki sonra hatırlayabilsin istiyorum nedense........

bende erkek olsaydı hemn yaptırrdım
yaptıran bi arkadaşıma oğlunun isyanı
anne ben pipimin sünnet olmadan önceki halini merak ediyorumm
kem küm:)

iyileşme anlamında banada mantıklı geliyor ama bi taraftanda hani biraz büyüsünki sonra hatırlayabilsin istiyorum nedense........

Yok canım ya hatırlamasın onun korkusunu anlamasın.Ha çok merak ederse sünnetten önce fotosunu çeker gösteririm :) Kıyamam ben ona ya acımasın canı.

ya yaaaa yaaa en çok bundan korkuom ben işte...42. hafta çok geççç
Bir de kapı süsü için anne babayı bebek halinde yapan biri vardı. Petuyaaa sen mi yollamıştın o siteyi eski yazışmalarda bulamadım?

Senin Bebeklerin: aksesuarlar (bebek şekeri)..buras� cnm..irtibata geçip istediğin gibi bişi yaptırabilirsin...

evt çok zor bu isim konusu. ben aslında berra ismini çok istiyorum ama eşim pek beğenmedi. eşimde belinay ı çok beğendi ama azra da olabilir diyoruz. ancak ben azra ismini vermekten çekiniyorum. çünkü çok yaramaz ve söz dinlemez olurlarmış..

arkadaşlar kasıklarım ağrıyor benim çok kötü.bunu yaşayan var mı?sanki adet öncesi gibi acaip bir agrı var kasıklarımda.doktora gitmelimiyim acaba?

ev sahibi oldunuz sonuçta ne güzel
inan kredi ödemezseniz koyamazdınız
krediler çok yüksek dediğin gibi

yürüyüş yapmak çok faydalı ama ben 10 dk yürüyorum kalça ağrısından ölüyorum
kız çocukda kalça ağrır diyo kimisi
benim ki oğlan amaaaaa

ben yorulunca uyuyorum ya ama gece uyanıyorum 1 saat uyuyamıyorum dön dön düşün düşün sonra bakıyorum sabah olmuş

bu kurabiyeler çok güzel ama yapmak için vakit lazım
epey uğraştırıyor mu
şeker hamurunu dıardan satın alabiliyormuyuz
renkli renkli satılıyormu

evet biraz vakit ve sabır lazım
yanında bir kişi daha olursa daha çabuk olur
yada 1-2 gün önceden kurabiyleri yaparsın
sonra üzerlerine sadece hamurları kaplarsın
sen açıp keserken diğeri yapıştırp süsler
çabuk bitebilir bide adet öenmli tabi
şeker hamurları satılıyor renklileride var

arkadaşlar kasıklarım ağrıyor benim çok kötü.bunu yaşayan var mı?sanki adet öncesi gibi acaip bir agrı var kasıklarımda.doktora gitmelimiyim acaba?

canım benim de regl tarihlerime yaklasınca hala agrıyoor regl olucam gibi arada da oluyor. doktoruma hic sormadım sanırım yalancı regl olcam sendromu yasıyorum diyee bazen enfeksiyondan da oluyor diolar ama genede doktorunu ara sor cok siddetliyse agrıların geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…