2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cidden e-bebekte daha uygunmuş ama 100 tl altı kargo ne kadar biliyomusun petuşşş

bilmiyorum cnm ya...hiç alışveriş yapmadım e-bebekten...
geçen bu dikkatimi çekmişti..şbt boyunda her gün bi markada %29 indirim var..bunu not almıştım bi bakim kaç paralar die..

ama onlar da penye tatlm..
ben de özellikle sordum süngerli balenli yok mu diye kız güldü bana öyle emzrme sutyeni yok ki dedi..
artk alışmaktan başka çaremz yok sanrsam

ben emzirme sütyeni iki tane aldım ilk bir hafta kullanıcam sonrasında onden acılan sutyenler var balenli onlardan alıcam... Cunku cok cırkin emzirme sutyenleri

ama onlar da penye tatlm..
ben de özellikle sordum süngerli balenli yok mu diye kız güldü bana öyle emzrme sutyeni yok ki dedi..
artk alışmaktan başka çaremz yok sanrsam

demek sungerli balenli lohusa sutyeni yok! bunu ogrendigim iyi oldu cunku arardım hep. ama benim goguslerim zaten kucuk ben hayatımda penye sutyen kullanmadım hic bu kotu oldu...

demek sungerli balenli lohusa sutyeni yok! bunu ogrendigim iyi oldu cunku arardım hep. ama benim goguslerim zaten kucuk ben hayatımda penye sutyen kullanmadım hic bu kotu oldu...

canım illa emzirme sutyeni almana gerek yok balenli süngerli onden acılan sutyenler var onlardan alabilirsin ben de ole yapıcam.. 2 tane emzirme sutyeni aldım tek ozelli onden acılıyor ama sümük gibi hiç guzel deil ne destegi var ne sungeri

ben emzirme sütyeni iki tane aldım ilk bir hafta kullanıcam sonrasında onden acılan sutyenler var balenli onlardan alıcam... Cunku cok cırkin emzirme sutyenleri

yaf bi çaresi olmalı yani..
çünkü benim gögüs uçlarım çok bellidir, hayatta içi desteksiz sütyen kullanmadım..tişört falan giyemem yoksam...
evdeyken sorun yok ilk 3 ay da..önüde yaz

iveeettttttttttt mantıklı,evde olunca penyeleri takarız, dışarıya giderken balenlileri takarız ok

iveeettttttttttt mantıklı,evde olunca penyeleri takarız, dışarıya giderken balenlileri takarız ok

yaf bi çaresi olmalı yani..
çünkü benim gögüs uçlarım çok bellidir, hayatta içi desteksiz sütyen kullanmadım..tişört falan giyemem yoksam...
evdeyken sorun yok ilk 3 ay da..önüde yaz

aynen canım illa emzirme sutyeni kullanılacak diye bi kaide yokki amaç rahat olsun onden lap diye acılsın butun iç çamaşırcılarında var onden acılan balenli sungerli sutyen hatta gecen bi iç çamaşırcıya girdim pijama takım bakmak ıcın sutyenleride inceliyordum kadın emzirme sutyenimi bakıyorsunuz dedi .. emzirme sutyenim var ama pek kullancagımı duusnmuyorum balensiz cok cirkin dedim .. kadında zaten şimdiki hamileler genelde bunu kullanmayı tercih ediyorlar diyip benim dedigim sutyenden cıkardı onden acılan balenli sungerli ... arka kısmı atlet gibi olanlarda var harikaydı ordan alıcam ben 2-3 cift sutyen

hmm bu onden acılanlar benim icin daha uygun olucak o zaman, bilgilendirdigin iyi oldu canımcım sagol. peki bu onden acılanlar emzirme sutyeni olarak mı geciyo gene, bileyimde ona gore arayım zannediyorum o heryerde bulunmaz cunku...

ok dir bebem....bu akşam halledim şu işi...
kar yağsında bari erken bıraksınlarda gidim sütyen don bakim kendime

petuşcum emzirme sütyenleri genelde böyle balenli olanları yok toparlayıcılar var onlarda da bi dikiş izi var ki hem nassı ben aldım bayadır kullanıyom ya hamilelik dönemi için de çok iyi rahat rahat

evet ya hem desteksiz hem balensiz
ben kullanmayacagım hem üşütmemek için sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor
üşütmememiz gerekiyor
o yüzden sırtımız belimiz hep örtülü olmalı yani atlet giymeliyiz
ee atlet giydikten sonra onu sonuna kadar sıyırıp
sütyeni de üstten açmanın bi mantıgı yok her yanın açık oluo zaten
o yüzden emzirme sütyeni yerine emzirme atleti bakın bence
arkadaşlar ben çok aradm bulamadm bulsam hemen alacam nerde bulabilirim ki
arkadaş kullanmış çok memnun kalmş

kesinlikle canım bende ole dusundum cunku dısarı cıkarken emzirme sutyenleri gercekten cok kotu duruyor kıyafet altında ben hayatta kullanamam ev için ideal de dışarı ıcın kotu benim elimde ole onden acılan sutyenlerim var hamilelikten once de kullanıyordum.. ne zaman emzirme sutyeni aldım gördüm yapısını ben bunu kullanmam dedim dusundum onden acılan kullansam ne olur diye bide o iç çamaşırcıdaki kadında fikrimi pekişterince tamam dedim

canım sen iç çamaşırcıya girdiginde onden acılan balenli sungerli sutyen bakıyorum de onlar sana secenekleri cıkarır arkası atlet seklınde olanlarıda, kopça seklinde olanlarda var harıkalar

Kızlar ben 2 tane emzirme sütyeni 2 tane de emzirme atleti almıştım. Ama sonradan öğrendimki emzirme atleti daha çok gerekiyormuş 3-4 tane olması lazım yani. Sütyenin pek anlamı yokmuş ancak dışarı çıktığımızda sütyen üstüne atlet giyeriz göğüsler dik dursun diye o da. Ben sütyenleri şimdi kullanıyorum rahat oldukları için.

ben babamla pazara gidiyom bakayım dışarda hayat devam ediyo mu
hadi size iyi muhabbetler

peki bu kara kışta atlet giymeden mi duruyorsun üşürsün kuzum

yok ya eskiden lohusa külodu mu varmış
ben büyük beden aldım onu kullanırım die düşünüorm
her şeyin hamile için olanından almaya kalksak güç yetmez ya
çok pahalı

canım ben sütyen almıycam penye olunca sarkmış göğüslerle kendimi kötü hissederim hem dediğin gibi üstüne atlet giyince önden açılan sütyen olsa bile atletle sorun olacak ben mersiindeyim DAĞ diye iç çamaşırı üzerine bir mağaza var orda emzirme atleti gördüm 17 tl fiyatı.sütyenide çok güzel birleşik bişi.ondan alıcam.nette baktım normal emzirme atleti var ama tek özelliği açılabilir olması göğüsleri toplamıyo yani..

herkese merhaba kızlar..
dün gece ilk defa bebeğimi rüyamda gördüm minicik bir bebek işte amaaannn ben ona hiç iyi bakamadım banyoda yüzüne sıcak su mu dökmedim,hiç emziremedim bebek aç buz gibi yerlerde unuttum onu.. falan berbat bir anneydim yanii ağla ağla bi hal oldum halada öyle bu ara böyleyimm durduramıyorum kendimi gözlerim kan çanağı bu kadar neden olumsuz düşünüyorum anlamadım.dünde salak gibi ne okudum burda bilin bakalım???.karnında son haftalarda bebeğini kaybeden veya doğumda kaybeden annelerin topiğindeydim allahıım uzun zamandır böyle ağladığımı hatırlamıyorum salak mıyım neyim?
zaten bu ara yalnızım eşimlede konuşmuyoruz sevgililer günü kavga ettik hala küsüs yanlızım melankolikleştim işte..

bu arada ben sütyen almıcam ben zaten sütyen takamam zorunlu olmasam.emzirme atletleri hem daha uygun hemde sütyen görevi görüyoorr benim fikrim buu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…