yaw bu ne yawwww...gecelik gecelik dedim aldım rahatladım diodum..
çanta hazırlıycam don yok atlet yok sütyen yok..
hepsi emzirmeye uygun olmalı...
ne kaaa phalaı hepsi..
al al bitmio..way anasını ya....
biz lojmanlardayız tokide... yimpaş duruyo zaten tek bir avms:) simit sarayı açıldı... market olarak yeni makromarket açıldı...şok bim a101 gimat ve birlik var:)) yimpaşı nehir olarak değiştirdiler...şimdi yimpaş tıp merkezini kimse tercih etmiyor... alşveriş merkezinin lersinde özel şifa hast. var orası bayağı revaçta...
Günaydın kızlar
Dün doktor randevumuz varrdı
kızımızı gördük boyu 46cm kilosu 2100gr olmuş
kafası, suyu herşey normal dedi doktorumuz
daha doğum şeklini almamış bizde pek sevindirik olduk
bu değerler en fazla değişebiliyormuş sonra ben deddim
arada kasılmalar hafiften sancı hissediyorum diye dr da şuan bebek
hiç ağaşıda değilgayet normal dedi ne zmanlar hissediyorsun diye
sordu genelde sabahları oluyor dedim ama aslında sabahları
en rahat dönem olmaması gerek dedi sonra 15dk lık nts istedi
ve malesef nts de düzenli doğum sancılarım çıktı demekki ağrı eşiğin
yüksek onun için az hissettin dedi ve muayene yaptı eğer açılma varsa
yatış verecekti tabi o anda benm başımdan aşağıya kaynar sular
döküldü doktorum söylediklerini sonra sonra toparlamaya başladım
neyseki açılma yokmuş tamam dedi sorun yok bu çok iyi önlem
alabilicez hemn bi serum bi iğne ve tekrar nts sonuç sancılarım gitmiş
çok şükür bol bol dinleneceksin dedi ama ben zaten dinleniyordum
kasılmalarımı hissettiğimden beri sabahları anneme bırakıyordu
şimdi ilaç verdi ve ciğer gelişimi için iğne 10 martı görelim sorun yok dedi
gerçi şimdide bir şey olmaz yenidoğan yoğun bakımı çok iyi dedi
ama ben istemiyorum kızıma söylüyorum gelme diye babasıda oda bizi
özlemiştir stres yapma birşey olmaz diyo ama olmuyor işte düşünmeden
yaw bu ne yawwww...gecelik gecelik dedim aldım rahatladım diodum..
çanta hazırlıycam don yok atlet yok sütyen yok..
hepsi emzirmeye uygun olmalı...
ne kaaa phalaı hepsi..
al al bitmio..way anasını ya....
ya bugün e-bebekte bebefox da %29 indirim var....bu sütyenler ordada varda...yani bunların desteği yokaynen cnm al al bitmiyo bak ben burda uygun fiyata buldum taksit fln da yapıyo işine yarar belki Bebefox Emzirme Sütyeni Siyah 85 Beden - Bebek & Çocuk atletler çok kötü duruyo ya ne mal varsa hepsi ortada oluyo ben atlatsiz kullancam sanırsam bu sütyenleri
petuşşşş
bunu yağmura al çok tatlııııııııı.... morhipodaEki Görüntüle 348960
vaaaw baya açılmış bişiyler ya toki fln da yoktu tabii ben sene 2003ten bahsediyrm iyi hatırlıyorum en son 16 mayıs 2003 okuldan rapor alıp bi kaçtıysam bi daha geri dönmedim ama özlüyrm oraları ya böyle tarihi binaları fln bi de 66 vardı bak pahalıydı ama güseldi yani
ya bugün e-bebekte bebefox da %29 indirim var....bu sütyenler ordada varda...yani bunların desteği yok
emzirme sütyenleri balensiz mi oluo hep aceba?
ben böyle sırf penye hayatta takamam...offf bu konuya eğilmem lazım..
hafta sonu halletmem lazım şu çantayı...
amanınnnnnnnnnn....inşllah bu dondan çıkacak pndık pındık tombik tombik bacakları olurda yeriz biz onu...babamız görmesin walla..sporcu adam kızınıda öyle yapcak kesin...dur hemen görmemesini sağlim
ya bugün e-bebekte bebefox da %29 indirim var....bu sütyenler ordada varda...yani bunların desteği yok
amanınnnnnnnnnn....inşllah bu dondan çıkacak pndık pındık tombik tombik bacakları olurda yeriz biz onu...babamız görmesin walla..sporcu adam kızınıda öyle yapcak kesin...dur hemen görmemesini sağlim
söz konusu yağmur olunca akan sular duruo bebem:)) açılıo kesenin ağzı, kendime hiç kıyamıom emmeama ben bunu görmemiştim, görseydim gönderirmiydim o resmiiii:26:
bende normalde atlet giymem hiç.bndeiç çamasırı aldım ama atlet almayı düünmüyorum cünkü normaldede hiç kulnmam 15 20 gün giycem sonra kaldırcam hiç gerek yok dei düsünüyorum ama bilemedim simdi bide yünlü corap almm lazım bi o kaldı cantada eksik ark dedi bi üsüyosun bi terliyosun dogumdan sonra
Herkese merhaba....
canm bir solukta okudum valla nasıl heyecanlandm
ama şükür ki bir şey olmamış. bebişe de maşallah bu arada kocaman olmuş ya
canm ben hepsini kompedandan aldm çok ucuza.
internete hç bulaşma bu konuda çok pahalı.
zaten kullanacağımız süre belli.. lohusa kilodu tanesi 5tl
sutyen de 10tl'ye aldm. atlet de ona yakın bir şeydi. kompedan bul derim
bende bayıldım ama morhipoda göremedim...
ya bayanlar benim dogumuma 2 ay kaldı henuz hic bisey almadım izne ayrılınca bakıcam hepsine rahat rahat. listemi hazırladım ama... lohusa kulodu var sutyeni var onu anladık da atletin de lohusası var mı ne biliim dugmeli olanı filan. ben atletsiz duramam da...bi de o lohusa kulotları cok cirkin ya onları giymek bile benim psikolojimi bozar, normal kulotlardan kullanmak cok mu zorluk yaratır?
söz konusu yağmur olunca akan sular duruo bebem:)) açılıo kesenin ağzı, kendime hiç kıyamıom emme
bende normalde atlet giymem hiç.
ama atlet gibi bodylerim var onları giyyodum..yine giysem zor olurmu aceba..yoksa bi atlet alsammı bilemedim..
aaa süpermiş..kompedan var yolumun üstünde akşam bakim...bi iç çamaşırcıya girdim dün akşam hiç yok hamile için bişi. gecelik aldığım yere girdim sütyene 38 lira dedi..pörtledim tabii...penye bildiğin bi özelliği yok...internete bakıom ama internettende sütyen alınmazki..kalıbı hiç belli olmuo...saol dilşammm
nıke kıds te canım
ama onlar da penye tatlm..
ben de özellikle sordum süngerli balenli yok mu diye kız güldü bana öyle emzrme sutyeni yok ki dedi..
artk alışmaktan başka çaremz yok sanrsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?