2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ne yalan söyleyim 37 38 de alıyolar die swezeryan yapasım bile geliyo bazenn daha önce kavussam die bnde bir izne cıksaydım haftaya bugun son iş günüm olack valla dört gözel bekliyorum cok yoruluyorum ayaklarım tasımıyo beni sanki daha

yaw bu ne yawwww...gecelik gecelik dedim aldım rahatladım diodum..
çanta hazırlıycam don yok atlet yok sütyen yok..
hepsi emzirmeye uygun olmalı...
ne kaaa phalaı hepsi..
al al bitmio..way anasını ya....

ama ben bunu görmemiştim, görseydim gönderirmiydim o resmiiii:26:

vaaaw baya açılmış bişiyler ya toki fln da yoktu tabii ben sene 2003ten bahsediyrm iyi hatırlıyorum en son 16 mayıs 2003 okuldan rapor alıp bi kaçtıysam bi daha geri dönmedim ama özlüyrm oraları ya böyle tarihi binaları fln bi de 66 vardı bak pahalıydı ama güseldi yani

bndeiç çamasırı aldım ama atlet almayı düünmüyorum cünkü normaldede hiç kulnmam 15 20 gün giycem sonra kaldırcam hiç gerek yok dei düsünüyorum ama bilemedim simdi bide yünlü corap almm lazım bi o kaldı cantada eksik ark dedi bi üsüyosun bi terliyosun dogumdan sonra

Herkese merhaba....

canm bir solukta okudum valla nasıl heyecanlandm
ama şükür ki bir şey olmamış. bebişe de maşallah bu arada kocaman olmuş ya

yaw bu ne yawwww...gecelik gecelik dedim aldım rahatladım diodum..
çanta hazırlıycam don yok atlet yok sütyen yok..
hepsi emzirmeye uygun olmalı...
ne kaaa phalaı hepsi..
al al bitmio..way anasını ya....

canm ben hepsini kompedandan aldm çok ucuza.
internete hç bulaşma bu konuda çok pahalı.
zaten kullanacağımız süre belli.. lohusa kilodu tanesi 5tl
sutyen de 10tl'ye aldm. atlet de ona yakın bir şeydi. kompedan bul derim

ya bugün e-bebekte bebefox da %29 indirim var....bu sütyenler ordada varda...yani bunların desteği yok
emzirme sütyenleri balensiz mi oluo hep aceba?
ben böyle sırf penye hayatta takamam...offf bu konuya eğilmem lazım..
hafta sonu halletmem lazım şu çantayı...
petuşşşş
bunu yağmura al çok tatlııııııııı.... morhipodaEki Görüntüle 348960

amanınnnnnnnnnn....inşllah bu dondan çıkacak pndık pındık tombik tombik bacakları olurda yeriz biz onu...babamız görmesin walla..sporcu adam kızınıda öyle yapcak kesin...dur hemen görmemesini sağlim

tabi canım bizim geldiğimize göre çok gelişmeler var bowling bile açıldı düşün yani:)) şeyh osman mah. diye geçiyor bizm burası... kebap66 hala duruyo saat kulesinin orada ...

emzirme sütyeni genelde penye oluyo ve çok rahat şiddetle tavsiye ederim...

bende bayıldım ama morhipoda göremedim...

ya bayanlar benim dogumuma 2 ay kaldı henuz hic bisey almadım izne ayrılınca bakıcam hepsine rahat rahat. listemi hazırladım ama... lohusa kulodu var sutyeni var onu anladık da atletin de lohusası var mı ne biliim dugmeli olanı filan. ben atletsiz duramam da...bi de o lohusa kulotları cok cirkin ya onları giymek bile benim psikolojimi bozar, normal kulotlardan kullanmak cok mu zorluk yaratır?

ama ben bunu görmemiştim, görseydim gönderirmiydim o resmiiii:26:
söz konusu yağmur olunca akan sular duruo bebem:)) açılıo kesenin ağzı, kendime hiç kıyamıom emme
bende normalde atlet giymem hiç.
ama atlet gibi bodylerim var onları giyyodum..yine giysem zor olurmu aceba..yoksa bi atlet alsammı bilemedim..

aaa süpermiş..kompedan var yolumun üstünde akşam bakim...bi iç çamaşırcıya girdim dün akşam hiç yok hamile için bişi. gecelik aldığım yere girdim sütyene 38 lira dedi..pörtledim tabii...penye bildiğin bi özelliği yok...internete bakıom ama internettende sütyen alınmazki..kalıbı hiç belli olmuo... saol dilşammm

yoo giymek zorunda değilsiniz ben almadım şahsen komun yüksek belli modelini kullandım çokta rahattı çünkü sezeryan olursanız düşük belli modelleri kesi yerinize denk gelebiliyo

ama onlar da penye tatlm..
ben de özellikle sordum süngerli balenli yok mu diye kız güldü bana öyle emzrme sutyeni yok ki dedi..
artk alışmaktan başka çaremz yok sanrsam

petuşcum emzirme sütyenleri genelde böyle balenli olanları yok toparlayıcılar var onlarda da bi dikiş izi var ki hem nassı ben aldım bayadır kullanıyom ya hamilelik dönemi için de çok iyi rahat rahat

cidden e-bebekte daha uygunmuş ama 100 tl altı kargo ne kadar biliyomusun petuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…