neden kiii ben bi tane hastane çıkışı aldım geriye kalanlar biraz daha büyk onları giydiremem orda onun da kalitesi iyi şimdi bi tane daha mı alcasss
Eki Görüntüle 349064
6 ayda 10 kilo almış neresine almışsa hiç belli değil
bu kadar olmasa da biz de göbeğimize ragmen seksi olabiliriz kızlar
valla ben kendimi ayrı bi güzel buluyorum son zamanlar
bebeği tam güzel yıkayamıyoalar... ve sarı sarı lekeler oluyo o takımlarda ve hiçbir şekildede geçmiyo giydiremiyosun
valla ben hiç bi dönem taş gibi olamadmhadi cnm 6 aylık göbüş bu kadar mı olurmuş bee ayrıca neden seksi olamıyomuşuz biz biçok ünlüye taş çıkarırız bi defa aramızda taş gibi fit olan biçok kişi var yani öyle değil mi
hehe normal göstermemesi yağdan almamış kiloda ondan canım ... valla ben bu halimle kendimi hiç seksi bulmuyorum çok kılo aldıgım ıcın olsa gerek :2:
çağlanın kardeşi benim eşimin şirketinde çalışıyoo tezmaksanda ben bunu ilk duyduğumda ayyy dedim çağla böyleyse kardeşi kimbilir nasıldır aylarca içim içimi yeddiiii sonra eşimin iş yemeğine katıldım 6. ayımdaydım süslendim püslendim gittiiimmm anaaaamm one çinganeeee kara kuruu kibariyenin annesi gibi rahatladım bunlar göründüğü gibi değiller annem vallaaa biz onlardan daha güzelizzzz bunlar nekiiiEki Görüntüle 349064
6 ayda 10 kilo almış neresine almışsa hiç belli değil
bu kadar olmasa da biz de göbeğimize ragmen seksi olabiliriz kızlar
valla ben kendimi ayrı bi güzel buluyorum son zamanlar
ne var yani tamam askım ya istemiyorsan izlemem desin valla billaa etkilenmedim deyip yemin edeceğine dimi.. zaten bii kutsallaştım
gözünde bazen sırnaşıyorum öpmeye dokunmaya çalışıyorummmm karnımdakinden utanıyormuşş karşılık vermiyoo kuzum beeee.. bende kendimi kötü hissettim heralde beni nasıl reddeder diyeeeee onlara bakar diyeee al sana bilinçaltımmm
kuzum ben onu bize moral olsun hamile iken de seksi olabilirizçağla şikelmi o yaa o kadın doğru düzgün kilo almamış sülün gibi geziniyo ortada zaten hamilelik psikolojisindeyim bu kadını görüpte bende 20 kilo alınca canım sıkıldı zaten fıçı gibi oldum psikolojim daha da bozuldu anammm nası gitcek bu kilolar
çağlanın kardeşi benim eşimin şirketinde çalışıyoo tezmaksanda ben bunu ilk duyduğumda ayyy dedim çağla böyleyse kardeşi kimbilir nasıldır aylarca içim içimi yeddiiii sonra eşimin iş yemeğine katıldım 6. ayımdaydım süslendim püslendim gittiiimmm anaaaamm one çinganeeee kara kuruu kibariyenin annesi gibi rahatladım bunlar göründüğü gibi değiller annem vallaaa biz onlardan daha güzelizzzz bunlar nekiii
bizim de ebe biraz azaltın demişti buna ne olduysa öpmemeye başlamıştı
neymiş öperse devamı gelirmiş ben de azaltın dedi bitirin demedi dedim
valla ben de biraz azdm sanırım
eskiden anlattıgın tarzda bi sahne denk gelse ikimizde değiştirirdik kanalı
şimdi izliyoruz mal mal bakıyoz
ki başından beri hiç ara vermedik ona ragmen:44:
kızzzz bizimkide izlemez izletmez ne olduysa o gün izleyesi tuttu heralde yavruumm ...kumsal sana bişey dicemm bi sigara içesimm vaarrr ooff ne dersin annem.. desteğine ihtiyacım varrrrrrayyy çok şükür benim aşkım hayatta izlemez öyle şeyleri ben izlerken açık kadın fln görse bi kızar bana hem çocuğa izletiyosun hem de beni günaha sokuyosun bu ne ya kapat şu tvyi hiç açma dio ona kalsa zaten belgesel harici tv izlemiycek o da zamanı olursa
canım aşkımmm
canım takma kafana cunku şu bebekler bi dogsun gene eski halimize donecegiz inş bu seferde onlar kopek olcaklarne var yani tamam askım ya istemiyorsan izlemem desin valla billaa etkilenmedim deyip yemin edeceğine dimi.. zaten bii kutsallaştım
gözünde bazen sırnaşıyorum öpmeye dokunmaya çalışıyorummmm karnımdakinden utanıyormuşş karşılık vermiyoo kuzum beeee.. bende kendimi kötü hissettim heralde beni nasıl reddeder diyeeeee onlara bakar diyeee al sana bilinçaltımmm
selam kızlar...nasılsınız görüşmeyeli?
canım takma kafana cunku şu bebekler bi dogsun gene eski halimize donecegiz inş bu seferde onlar kopek olcaklarki benim eşimde yanaşmıyoo ama o bebeke bişi olur diye korkuyoom diyoo ben sadece bekliyorum suan sunun surasında bişi kalmadı elbette omur boyu bole kalmıccaz eskı seksi halimize donecegız ozaman ıpler bizde olacak
selam cnm kendı adıma orta şekerliyim sen nasılsın
çağla da öyle zaten
güzelim güzelsin güzeliz
kızzzz bizimkide izlemez izletmez ne olduysa o gün izleyesi tuttu heralde yavruumm ...kumsal sana bişey dicemm bi sigara içesimm vaarrr ooff ne dersin annem.. desteğine ihtiyacım varrrrrr
iyiyim cnm evdeyim ve rahatım çok şükür :)
cinsel hayat bizde de yok kızlar... Ben korkuyorum sağolsun eşimde ısrar etmiyor...Arada şikayet ediyor o kadar :)
kelebekim geçen günde şu bizim sibelin (ben sibel)gittiği bir hastane var oraya gittim test yaptırcam annnaaa ne görüyümmm fatmagülllle kerim ordaaa ... dizinin hastane çekimleri orda yapılıyomuşşş ay eşime dedim bi daha yukarı çıkıyımm bi bakıyım şu kıza bi sorumyum bakalım suçu neymiş bir ısrar ettim yok dedi ben sana söylerim şimdi suçunun ne olduğunu dedi..
ammmaaann çocukk gibi kücücük hani o ekranda gördüğümmm seksi bihter nerde buu çocukkk sastım kaldımm vallaaaa..
kızzzz bizimkide izlemez izletmez ne olduysa o gün izleyesi tuttu heralde yavruumm ...kumsal sana bişey dicemm bi sigara içesimm vaarrr ooff ne dersin annem.. desteğine ihtiyacım varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?