2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
neden kiii ben bi tane hastane çıkışı aldım geriye kalanlar biraz daha büyk onları giydiremem orda onun da kalitesi iyi şimdi bi tane daha mı alcasss

bebeği tam güzel yıkayamıyoalar... ve sarı sarı lekeler oluyo o takımlarda ve hiçbir şekildede geçmiyo giydiremiyosun

Eki Görüntüle 349064
6 ayda 10 kilo almış neresine almışsa hiç belli değil
bu kadar olmasa da biz de göbeğimize ragmen seksi olabiliriz kızlar
valla ben kendimi ayrı bi güzel buluyorum son zamanlar

çağla şikelmi o yaa o kadın doğru düzgün kilo almamış sülün gibi geziniyo ortada zaten hamilelik psikolojisindeyim bu kadını görüpte bende 20 kilo alınca canım sıkıldı zaten fıçı gibi oldum psikolojim daha da bozuldu anammm nası gitcek bu kilolar

hadi cnm 6 aylık göbüş bu kadar mı olurmuş bee ayrıca neden seksi olamıyomuşuz biz biçok ünlüye taş çıkarırız bi defa aramızda taş gibi fit olan biçok kişi var yani öyle değil mi
valla ben hiç bi dönem taş gibi olamadm
sanki 60 kilo doğmuşm gibi öncesi hiç aklımda yok
hiçbi zaman 60ın altına düşmedm ama yine de seksi olabilirim
hehe normal göstermemesi yağdan almamış kiloda ondan canım ... valla ben bu halimle kendimi hiç seksi bulmuyorum çok kılo aldıgım ıcın olsa gerek :2:

canm zaten her tarafı kemikti on kilo almış azıcık etlenmiş fark edilmio bile
amaaannn niyeymiş bana da dr ebe çok aldın çok aldın diolar 12 idim iki hafta önce şimdi kaç oldum Allah bilir
şu anda da çikolatalı kek yiyorum yemeym de ağzımın sularıyla yaşamayı mı öğreneym canm istiyo napıımmm ama
yine de bu halimi sevdim ben
ilk başta çirkinleşecegmden kocamn beni begenmeyecegnden filan korkuodum
şimdi ise

Eki Görüntüle 349064
6 ayda 10 kilo almış neresine almışsa hiç belli değil
bu kadar olmasa da biz de göbeğimize ragmen seksi olabiliriz kızlar
valla ben kendimi ayrı bi güzel buluyorum son zamanlar
çağlanın kardeşi benim eşimin şirketinde çalışıyoo tezmaksanda ben bunu ilk duyduğumda ayyy dedim çağla böyleyse kardeşi kimbilir nasıldır aylarca içim içimi yeddiiii sonra eşimin iş yemeğine katıldım 6. ayımdaydım süslendim püslendim gittiiimmm anaaaamm one çinganeeee kara kuruu kibariyenin annesi gibi rahatladım bunlar göründüğü gibi değiller annem vallaaa biz onlardan daha güzelizzzz bunlar nekiii

bizim de ebe biraz azaltın demişti buna ne olduysa öpmemeye başlamıştı
neymiş öperse devamı gelirmiş ben de azaltın dedi bitirin demedi dedim
valla ben de biraz azdm sanırım
eskiden anlattıgın tarzda bi sahne denk gelse ikimizde değiştirirdik kanalı
şimdi izliyoruz mal mal bakıyoz
ki başından beri hiç ara vermedik ona ragmen:44:
kuzum ben onu bize moral olsun hamile iken de seksi olabiliriz
kendimizi koyvermeyelim gibisnden koymuştum ama yanlış örnek oldu sanırım uyuz çağla zaten hiç sevmem

Son düzenleme:

çağla da öyle zaten
güzelim güzelsin güzeliz

ayyy çok şükür benim aşkım hayatta izlemez öyle şeyleri ben izlerken açık kadın fln görse bi kızar bana hem çocuğa izletiyosun hem de beni günaha sokuyosun bu ne ya kapat şu tvyi hiç açma dio ona kalsa zaten belgesel harici tv izlemiycek o da zamanı olursa
canım aşkımmm

ha bu arada termos biberonlar var ya bambinonun fln onlar bana kullanışlı geldi onlardan alcam sanırrım dışarda çok iyi olur heral

kızzzz bizimkide izlemez izletmez ne olduysa o gün izleyesi tuttu heralde yavruumm ...kumsal sana bişey dicemm bi sigara içesimm vaarrr ooff ne dersin annem.. desteğine ihtiyacım varrrrrr

canım takma kafana cunku şu bebekler bi dogsun gene eski halimize donecegiz inş bu seferde onlar kopek olcaklar ki benim eşimde yanaşmıyoo ama o bebeke bişi olur diye korkuyoom diyoo ben sadece bekliyorum suan sunun surasında bişi kalmadı elbette omur boyu bole kalmıccaz eskı seksi halimize donecegız ozaman ıpler bizde olacak
selam kızlar...nasılsınız görüşmeyeli?

selam cnm kendı adıma orta şekerliyim sen nasılsın

iyiyim cnm evdeyim ve rahatım çok şükür :)

cinsel hayat bizdede yok kızlar..ben korkuyorum sağolsun eşimde ısrar etmiyor...arada şikayet ediyor o kadar :)

çağla da öyle zaten
güzelim güzelsin güzeliz

kelebekim geçen günde şu bizim sibelin (ben sibel)gittiği bir hastane var oraya gittim test yaptırcam annnaaa ne görüyümmm fatmagülllle kerim ordaaa ... dizinin hastane çekimleri orda yapılıyomuşşş ay eşime dedim bi daha yukarı çıkıyımm bi bakıyım şu kıza bi sorumyum bakalım suçu neymiş bir ısrar ettim yok dedi ben sana söylerim şimdi suçunun ne olduğunu dedi..
ammmaaann çocukk gibi kücücük hani o ekranda gördüğümmm seksi bihter nerde buu çocukkk sastım kaldımm vallaaaa..

kızzzz bizimkide izlemez izletmez ne olduysa o gün izleyesi tuttu heralde yavruumm ...kumsal sana bişey dicemm bi sigara içesimm vaarrr ooff ne dersin annem.. desteğine ihtiyacım varrrrrr

adamlar bize yanaşamayınca nefes alan karı görse ağızları bi karış açık izliyo benimkine izle desem heralde izleyecek hiç yoo falan demiyo gel anam kollarıma diyom yok bebeğe bişi olur adam yanaşmıyo hele bi doğsun şu velet ben herife gösterecem nası oluyo yanaşmamak

iyiyim cnm evdeyim ve rahatım çok şükür :)

cinsel hayat bizde de yok kızlar... Ben korkuyorum sağolsun eşimde ısrar etmiyor...Arada şikayet ediyor o kadar :)

canım valla bizdede oyle hemen hemen 7 aydır hiç yok yani arada bi kısa sureli öpüşme okadar hayır ben kendimden korkuyorum bebek dogdu 40 mız cıktı ben nasıl yapıcam diye dusunuyorum cok fena alıstım rahata sanki ilk gece gibi olcak herhal de

merhaba herkese
kızım hasta biliyomusunuz.dün burnu tıkalıydı.okuldan geldi.akşam 8 gibi üşüyorum dedi ve gece ateşi çıktı.eşimde yok tüm gece başında oturdum uyumadım.2 kere duş aldırdım.3 -4 kez ateş düşürücü verdim.sabahta bu fırtınada doktora götürdüm.boğazları kızarmış şişmiş,antibiyotik aldık.
kızım 5,5 yaşında bu yaşına kadar doğru dürüst hastalanmadı ama şu anaokulu başladığından beride iyileşemedi.nerdeyse haftanın 3-4 günü hasta.
yavrum ya,şuanda yanıma kıvrılmış kucağımda uzanıyo,öyle mahsunlaşıyoki hastayken çok üzülüyorum.

ekrandakilerin çoğu süs bebeği zaten..ben hiç kimseyi beğenmiyorum ekrandan...gerçek olmadıklarını düşünüyorum.

ya kzuu ben de sabahtan beri hatta dün akşamdan beri zor tutuyom kendimi ama tutuyom yani geçen ben 1 tane yaktım slim ve light olanlardan tam yakmıştım ki sigortacı salak bi karı aradı keyfime limon sıktı sinir etti beni sigara bitene kadar da kapatmadı ama biraz körledi nefsimi ne biliyim ya sen hiç içtin mi şimdiye kadar öyle çok değil ama böyle 15 günde 1 tane fln içebilirim belki bundan sonra geriye son 5 hafta fln kaldı heralde çok etkilenmez kuzum belki de tutarım kendimi ilk ve son olur ama cnm durabiliyosan dur derim

eşim haftanın 3-4 günü adanada ordan mersinden kerebiç getirtiyo,sözde benim içinmiş ya diyom artık getirme benim çok tatlı ile aram yok dolapta hala kerebiç var be şuan kendi adanada muhtemelen yine getircek.
canım ya yakın olsak buyur gel ye diycem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…