2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet canım yaaaa akıntı+ kaka dimii yooooo olmazzzz bebek kirli falan şimdi düşündümde olmadııı.yaaa hiçduygusal değilmiş öyle sanmıştımm tamam vazgeçtimmm.karı koca olmamıza rağmen biz birbrimizin yanında hiç o kadar rahat değiliz yaniii ben hiç sevmem zaten öyle seylerii anlarsınız yaaa iğrenç şeyleriii..

aynen yaa bende erken çıkıp bişeyler bakacaktım ama bizim hayaller yattı artık yarına kaldı
bende erkenden çıkardım pöff yaa bide dün abarttıkları kadar bişey olmadı yafff
yaw yrn da eşim var...şimdi onunla alışveriş...böğğğ...hadi mi hadi mi taammı ... tek başıma alışveriş gibisi yoqqqqq
maşallah cnm..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
bebeği tam güzel yıkayamıyoalar... ve sarı sarı lekeler oluyo o takımlarda ve hiçbir şekildede geçmiyo giydiremiyosun
cnm zaten bebeği hiç yıkamıyolardki artık bildiğim kadarıyla...göbek bağı düşene kadar sadece siliniyor bebekler
iyiyim cnm evdeyim ve rahatım çok şükür :)

cinsel hayat bizdede yok kızlar..ben korkuyorum sağolsun eşimde ısrar etmiyor...arada şikayet ediyor o kadar :)
bebem sen bıraktın yani işi hı...bitti gari, evdesin yani..
çok saol cnm...düşünmen yeter..

çok saol sibelim..iiki varsın...iş yerinde her kullanım sonrası kaynar sudan geçirme falan sıkıntı ya bakalım bi ayar vercez artık

yap annem ap acısını çıkaralım bu günlerin benimkide aynı normalde o isteyip ben istemesem günlerce bana tavır yapar şimdi adamda tık yok e diyom banamıydı garezin madem yapmayabiliyon niye benle kavga ediyodun yok şimdi hamilesinde ondan inşallah ondandır başka haltlar karıştırmıyodur kösnük herif

geçmiş olsun caımmm daha önce bilmezdim ama evlat baska beeee çok başka canından can gidiyoo..

evet canm bence de o kadar içli dışlı olmaya gerek yok
kadın bağırıyo küfrediyo vs zaten kan ter içinde
sonra çıkınca makyaj yap lohusa tacını tak taran süslen
unutur mu adam o anı

ya ben de aşkımla alışverişe sinir oluyom hadi bitti mi hadii diyo arada diyom aşkım yoruldun mu o da dio ne yorulması öldüm öldümmm
pompayı arada bi eve gelir kaynatırsın olur biter ya haftada bir parçlarını olur biter annemin bi lafı var pislikten ölen yok da temizlikten ölen çokk bu kaar ince düşünme boşver yeter haftada bir bi de sağmadan önce de silersin her defasında

Karıştırmaaaz merak etme sen o kadarcık da sabır edebilirler mi.. Yokmu ya cinsel hayatı devam edennn

kösnük nedir yaa
bazı adamlar için anneler kutsallaşırmış
doğumdan sonra normale döner inş
dont worry

unutur mu adam o anı

canım sancı olayını bilemicem ama kaşıntı bende de var,pazartesi doktor muayenem var,söylicem bakalım,ben de bu gece lavaboya kalktıktan sonra uykuya dalana kadar kaşındım hep,çok sinir bozucu ya,bi kolun kjaşınıyo derken bacağın,orayı kaşıyosun sırtın başlıyo falan.nemlendirici falan da sürdüm ama geçici olarak işe yarıyo,bir de kaşınan yere soğuk su sürüyorum biraz rahatlatıyo,o arada uykuya dalarsam iyi,uykum kaçtıysa yine başlıyorum kaşınmaya,allahtan yara yapacak kadar çok kaşınmıyo şimdilik,nette çok çok şiddetli kaşıntı yaşayanları okudum,hamilelik kaşıntısı diye araştır bi netten istersen

haklısınız kızlarrr iyi geldi size anlatmak valla atlattım kendime geldim saolunnn.bide sinirlendim saatlerce aç bıraktım bebeğimi sonra üzüldümmm ondan gayrısı yalannn bundan sonraaa vallaa çok başka benim için o dün bebeğini kaybeden annelerin yazılarını okudum ya birde yaa diyorum o olmasa ben ne yaparım ölürüm yaşayamam hayata bak.. biter benim için hep bizimle olsunlar insallahh.normal,sezeryan umrumda değil sağ salim çıksında parçalasın beni darma duman etsinnn bollassın varil kadarrrr um rum da değilll gercelkten ayy ağlıcam gene bu nee yaaaaa annelik neymiş böyle yaaaa ölürüm ben ona...

ne okuyon kızım öyle şeyleri ben hiç bakmıyom bile öyle şeylere takma kuzu olan senin kuzuna oluyo

ben de hacı şakirle yıkadım canım,30 derecede yıkadım hatta hiç giyilmemiş giysiler,bozulmasın falan diye,bende eridi sabun tozu,kalıntı falan kalmadı,1,5 çorba kaşığı koydum ben,çünkü makina tam dolmadı,renklilerle beyaz ve krem olanları da ayırdım ne olur olmaz diye,çözülmez falan diye korkarsan su bardağına sıcak su koyup onun içine at sabun tozunu makina su alırken ekle istersen

kıslar gün var az sonra her yerimi ve göbüşümü belli eden bi elbise giycem çok abes olur mu ya pantolon giyesim yok hiç

canım benim ben hamile kalmadan 6 ay önce esimle birlikte bıraktımda benimde canım arada bir istiyo böyle.ben keyifliyken değil ama ne zaman keder bassa içlensem böyle çok canım istiyooo başka seyler düşünmeye calışıyorummm..

unutur mu adam o anı

bayanlar dogrusu bende kadınların, ay doguma esimde girsin tutkusuna bi anlam veremiyorum. tamam zor bi an destek olması acısından iyi olabilir ama bi o kdarda igrenc bi surec esim neden beni o halde gorsun romantik bisey degil ki bu sonucta gelsin elimi tutsun vs... ben o an onun tuttugu eli hissedicemmi zaten acıdan... ne biliyim bana sacma geliyo...dusunsenize erkekler dogum yapsa sizde o goruntuyu esinizde gorseniz kan revan kaka vs... insanlıktan cıkmıs bi hal ıyk yaa istemem ben doktorumla hallederim aman aman..

fresh bi temizlik kokusu var ama tabi bi yumuşatıcı kadar keskin değil koku,ama bence kullanma,sabah TRT 1 de Gülben in programında çocuk doktopru vardı konuk,bebek çamaşırlarında deterjan değil sabun tozu kullansınlar ,yumuşatıcı koymayın dedi,kokusu da alerjik olabiliyomuş,yine de sen bilirsin tabi.Hatta Gülben de dedi ki ,hangi doktor konuk gelse yumuşatıcıyı yetişkinler için bile kullanmayın diyor falan dedi,ben artık kendi çamaşırlarımda bile yumuŞatııcı kullanmıyorum,hatta beyazlarımı bu hafta hacı şakirle yıkamayı planlıyorum,kullananlar yumuşacık oluyo çamaşırlare diyolar,denicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…