sagol canim bende tekrar sohbet edebildigimize sevindim neyse ben kacar arada gelicem yine
:))) kiloya takilma canim 5. ayinda 10 kg almis biri olarak soyluyorum biz gebeyiz ::))))))
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bebek odası bakabileceğim yerler var mı bildiğiniz ayrıca sizler bebişlere oda takımı aldınız mı benim intwernetten baktıkların 2.200 felan uygun ama kaliteli birşey arıyorum
sagol canim bende tekrar sohbet edebildigimize sevindim neyse ben kacar arada gelicem yine
:))) kiloya takilma canim 5. ayinda 10 kg almis biri olarak soyluyorum biz gebeyiz ::))))))
canım ümraniyeye yakınsan ümraniyede belisin mağazası var...belis için kaliteli diolar..arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bebek odası bakabileceğim yerler var mı bildiğiniz ayrıca sizler bebişlere oda takımı aldınız mı benim intwernetten baktıkların 2.200 felan uygun ama kaliteli birşey arıyorum
slm SEXİ ve GÜZEL gadınlarrrrkahvaltı yapıp anca geldik,nassınız bakem?kimse doğurmadı dimi ben yokken ama rüyamda buhafta biri pırtlıyodu.bakalım çıkacak mı benim rüyaaaaa
slm SEXİ ve GÜZEL gadınlarrrrkahvaltı yapıp anca geldik,nassınız bakem?kimse doğurmadı dimi ben yokken ama rüyamda buhafta biri pırtlıyodu.bakalım çıkacak mı benim rüyaaaaa
canım sakin ol hiç hissetmiyo değilsinki dalgalanma var diyosun hem yerleri daraldı.
dra sordum ben salı gün bazen hep hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum dedim onlar artık normal bebek gibi oldu her zaman uyanık olmaz dedi rahat ol yani
merhaba canım benimde bebeğimin kordon dolanmşı boynuna 2 tane nasıl anladın açtığını canım birde benim bebeğim bazen kuş gibi çırpınıtor biryerde 15 20 dakika dama atar gibi atıyor çok körkuyorum allah bebeklerimizi korusun bize bağışlasın
ipeeeeek ikimiz de doğurmamışız ne güzel
aman ya dün gece kabus gibidi resmen kasılmalar yaşadm eşim de korktu
çok zor uyudum hep de rüyamda hastaneye gttm durdum
çok şükür ki hala doğurmadım
bu arada herkese günaydn...
bugün kızımın kıyafetlerini ütüleyeceğim amma çok mu zor olacak nee
ultrasonda görünüyo cnm açıldığı ama iki kez dolandığında bile ona doktoru önemli değil demişti şu an bi tanesi hala duruyo o bahsettiğin çırpınma da herkesde var aklına kötü şeyler getirme hemen
merhaba canım benimde bebeğimin kordon dolanmşı boynuna 2 tane nasıl anladın açtığını canım birde benim bebeğim bazen kuş gibi çırpınıtor biryerde 15 20 dakika dama atar gibi atıyor çok körkuyorum allah bebeklerimizi korusun bize bağışlasın
canım pendik te erol mobilya var ben ordan aldım belis in bayisi hatta suan kurulumunu yapıyorla cok ıcıme sındı piyasaya göre fiyatları cok uygun bi bak istersenkızlar bebişlerin oda takımlarını aldınız mı?
kzlar bu çanta nasıl?59 tl mişşşEki Görüntüle 352974
canım ben sana özelden msj attım ama gelmedi sanırım.
benim kaç haftadır boynunda 2 sıra kordon vardı ama dr hep rahattı sorun yok genelde olur dedi
ama be sıkıntı yaptım hep ağlıyodum ya boğulursa diye dr da seninde yarına çıkacağının garantisi yok ona bakarsan iye hep moral verdi
salı günü kontrole gittim kordonun birini açmış tek görünüyo dedi dr
neden sana dr erken alalım dedi anlamadım bana sadece sezeryan olucaksın dedi başka bir sıkıntısı yok bu durumun dedi
canım ben sana özelden msj attım ama gelmedi sanırım.
benim kaç haftadır boynunda 2 sıra kordon vardı ama dr hep rahattı sorun yok genelde olur dedi
ama be sıkıntı yaptım hep ağlıyodum ya boğulursa diye dr da seninde yarına çıkacağının garantisi yok ona bakarsan iye hep moral verdi
salı günü kontrole gittim kordonun birini açmış tek görünüyo dedi dr
neden sana dr erken alalım dedi anlamadım bana sadece sezeryan olucaksın dedi başka bir sıkıntısı yok bu durumun dedi
bende bimiyorum 35 haftalığı atlatırsak risk görürsek alırız dedi ben şimdi 33 4 günlük oldu bebeğim heran tedirginim şuanda bebeğine bir zararı yok dedi benim sancım oluyor geceleri yarın nts ye bağlayacak telefonda söyledi
geçenlerde arkadaşım yazmıştı bebeğin boynuna dolanmasındansa karnına dolanması daha tehlikeliymiş
ütü masasını salona geçiryosun..ipeeeeek ikimiz de doğurmamışız ne güzel
aman ya dün gece kabus gibidi resmen kasılmalar yaşadm eşim de korktu
çok zor uyudum hep de rüyamda hastaneye gttm durdum
çok şükür ki hala doğurmadım
bu arada herkese günaydn...
bugün kızımın kıyafetlerini ütüleyeceğim amma çok mu zor olacak nee
o atar damar atması gibi dediğin şey hıçkırık olabilirmi cnm?merhaba canım benimde bebeğimin kordon dolanmşı boynuna 2 tane nasıl anladın açtığını canım birde benim bebeğim bazen kuş gibi çırpınıtor biryerde 15 20 dakika dama atar gibi atıyor çok körkuyorum allah bebeklerimizi korusun bize bağışlasın
evet en çokda dilşahdan bende ilk sıralarda bi performans bekliom niyeyse..gözüm üstünde:)))he ya ikimizde doğurmamışızzzböyle giderse ama ilk 10 a gireriz merak etme bebem bende bugün yıkama işine başlıcaktım ama gözüm yemiyo,yarın başlıyım diyorum.hafta sonuda ütülerim.pek tembelim bu araa
kzlar bu çanta nasıl?59 tl mişşşEki Görüntüle 352974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?