2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben çilekten almıştım gayette memnunum tavsiye ederim...

slm SEXİ ve GÜZEL gadınlarrrr kahvaltı yapıp anca geldik,nassınız bakem?kimse doğurmadı dimi ben yokken ama rüyamda buhafta biri pırtlıyodu.bakalım çıkacak mı benim rüyaaaaa

canım ümraniyeye yakınsan ümraniyede belisin mağazası var...belis için kaliteli diolar..
ben oda yapmadım, beşik ve dolap aldım yalnızca ikeadan aldım...
slm SEXİ ve GÜZEL gadınlarrrr kahvaltı yapıp anca geldik,nassınız bakem?kimse doğurmadı dimi ben yokken ama rüyamda buhafta biri pırtlıyodu.bakalım çıkacak mı benim rüyaaaaa

günaydın ipemm

ipeeeeek ikimiz de doğurmamışız ne güzel
aman ya dün gece kabus gibidi resmen kasılmalar yaşadm eşim de korktu
çok zor uyudum hep de rüyamda hastaneye gttm durdum
çok şükür ki hala doğurmadım

bu arada herkese günaydn...
bugün kızımın kıyafetlerini ütüleyeceğim amma çok mu zor olacak nee

merhaba canım benimde bebeğimin kordon dolanmşı boynuna 2 tane nasıl anladın açtığını canım birde benim bebeğim bazen kuş gibi çırpınıtor biryerde 15 20 dakika dama atar gibi atıyor çok körkuyorum allah bebeklerimizi korusun bize bağışlasın

ultrasonda görünüyo cnm açıldığı ama iki kez dolandığında bile ona doktoru önemli değil demişti şu an bi tanesi hala duruyo o bahsettiğin çırpınma da herkesde var aklına kötü şeyler getirme hemen

he ya ikimizde doğurmamışızzz böyle giderse ama ilk 10 a gireriz merak etme bebem bende bugün yıkama işine başlıcaktım ama gözüm yemiyo,yarın başlıyım diyorum.hafta sonuda ütülerim.pek tembelim bu araa

saol teşekkür ederim birde ben
m doktorum magnezyum vardi karnım ağrı var diye kan hapı alıyorumsabah peşinede magnezyum içiyorum birsey olurmu benim gibi kullanan varmı sabah akşam magnezyum

canım ben sana özelden msj attım ama gelmedi sanırım.
benim kaç haftadır boynunda 2 sıra kordon vardı ama dr hep rahattı sorun yok genelde olur dedi
ama be sıkıntı yaptım hep ağlıyodum ya boğulursa diye dr da seninde yarına çıkacağının garantisi yok ona bakarsan iye hep moral verdi
salı günü kontrole gittim kordonun birini açmış tek görünüyo dedi dr
neden sana dr erken alalım dedi anlamadım bana sadece sezeryan olucaksın dedi başka bir sıkıntısı yok bu durumun dedi

bende bimiyorum 35 haftalığı atlatırsak risk görürsek alırız dedi ben şimdi 33 4 günlük oldu bebeğim heran tedirginim şuanda bebeğine bir zararı yok dedi benim sancım oluyor geceleri yarın nts ye bağlayacak telefonda söyledi

geçenlerde arkadaşım yazmıştı bebeğin boynuna dolanmasındansa karnına dolanması daha tehlikeliymiş

canım geceleri benimde sancım oluyor 2 farklı dra göründüm ikiside olacak böyle şeyler dedi
2 dr da kordonu önemsemedi hiç
hatta bi tanesi güldü bebekler doğum sırasındada dolayabiliyor kordonunu boynuna o zaman bütün hamileler üzülsün dedi
herkeste risk varmış yani benim haftalardır böyle
sıkıntı yapma sakin ol bebeğinde etkilenmesin

geçenlerde arkadaşım yazmıştı bebeğin boynuna dolanmasındansa karnına dolanması daha tehlikeliymiş

evet canım dr da öyle diyor
sürekli kontrol ediyor kordonda bişiler ölçüyo biçiyo besin geçişi sağlanıyomu diye bakıyo
kordon dolanması düğümlenip bebeğin besin alımını yani gelişmesini engellerse sorunmuş

ütü masasını salona geçiryosun..
koltuğa oturyosun..
boyunuda ona göre ayarlıosun..oturup ütülüosun..kenardanda nescafe fırtlıosun:))))))
o atar damar atması gibi dediğin şey hıçkırık olabilirmi cnm?
evet en çokda dilşahdan bende ilk sıralarda bi performans bekliom niyeyse..gözüm üstünde:)))
kzlar bu çanta nasıl?59 tl mişşşEki Görüntüle 352974

güzelmiş cnm...içi geniş ve cebi çok olsun diolar..biberon su koymak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…