2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bi şey sorucam size bugün ben im mi paranoyam bilmiyorum ama çok da güzel bi kahvaltı yapmama rağmen bebeğin hareketlerini içimdce dalgalanma gibi hissediyorum tekme yok bugün panik olmalı mıyım

günaydın güzel anneler akşam yazdım ama pek kimse yoktu bebişim kordonunun birini açmış

günaydın kızlar bebeği hala dönmeyen varmı benim gibi???
canım benim hala dönmedi
geçmiş olsun canım insanlar çok anlayışsız gerçekten heleki kadınlar.dün bankada atmde kuyruk bekliyorum soğukta bir allahın kulu gelip sen çek bekleme demedi
Canimmmmm beni hatirladin mi bebek isteyen arkadaslarim buyrun sohbete topiginden gamzemesut seni bulmak icin geldim Sirf tanidin mi

gamzemesut hatırlıyorum seni hamile misin yoksa

kızlar bi şey sorucam size bugün ben im mi paranoyam bilmiyorum ama çok da güzel bi kahvaltı yapmama rağmen bebeğin hareketlerini içimdce dalgalanma gibi hissediyorum tekme yok bugün panik olmalı mıyım

paranoya olabilir... ama tatlı bişeyler yiyip sırt üstü uzanıp bir dinlenin

Evet canim 6. ayi bitirdim oglum olacak allahin izniyle erken dogum riskimiz var eger erken gelirse bende nisan annelerine katilicam sanirim

Evet canim 6. ayi bitirdim oglum olacak allahin izniyle erken dogum riskimiz var eger erken gelirse bende nisan annelerine katilicam sanirim

canım benim yaaaaaa
allah sağlıklı sıhatli kavuştursun bebeğine inşallahhhh....
sende gel topiğimize katıl o zamannn
yani aslında artık sonlara yaklaşınca hepimiz kasılmaya falan başladık..
hatta topiğimizin bir bebeği bile var... 28. haftada doğdu...

canım sakin ol hiç hissetmiyo değilsinki dalgalanma var diyosun hem yerleri daraldı.
dra sordum ben salı gün bazen hep hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum dedim onlar artık normal bebek gibi oldu her zaman uyanık olmaz dedi rahat ol yani

çantamda vardı ama hiç aklıam bile gelmedi(
kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama.
Limangoda nevresim ve uyku setleri var.
Beğendim ben bi tane. Petuşcuğum Cotton Box ın ürünü var referansında dayanarak. Alacağım bir takım. :)

petuş ne der bilmiyorum ama ben aldım cotton box internetten, çok beğenmedim, kumaşı sık dokunmuş değil bide böle yumuşak değil, bence taçın falan yerleri daha güzel, dokunarak al derim

hah..gosenayda benden...bende ilk aldığımda beğenmedim...öyle tok tok durmuo yumuşak değil...bende aldığımda burayada yazmıştım aynı yorumu....
sonra yıkayınca fşkrim değişti gosenay...gayet güzel oldu yıkayınca cnm...bide ben paket geldi öyle kenarından bi bakmıştım..açınca yıkayınca hoşuma gitti...alınabilir bence missailtin..ben bi sarı çarşaflı nevresiminde kuş olandan aldım..bide pembe çarşaflı nevresiminde köpek olanlardan almıştım

ahhh tamımam mı canım benimmmmmmmmmmmmmmm

nasılsın ya?
naptın ne ettin ?

Zeynebim bebegimi kaybettigimde bana sadece bedeni gitti ruhu seninle cok yakinda yeni bi bedenle gelecek sana demistin hic aklimdan cikmadi bu sozlerin agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim tekrrar simdi sana yazarken agliyorum topige gelirsin diye bekledim goremedim sana cok tesekkur ederim canim dedigin gibi oldu bebegim hemen geldi sukurler olsun

ahhh tamımam mı canım benimmmmmmmmmmmmmmm

nasılsın ya?
naptın ne ettin ?

Zeynebim bebegimi kaybettigimde bana sadece bedeni gitti ruhu seninle cok yakinda yeni bi bedenle gelecek sana demistin hic aklimdan cikmadi bu sozlerin agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim tekrrar simdi sana yazarken agliyorum topige gelirsin diye bekledim goremedim sana cok tesekkur ederim canim dedigin gibi oldu bebegim hemen geldi sukurler olsun ...

canım benim yaaa
beni de ağlattın bak şimdi

canım bu arada gözün aydın seninde...senin tembel açmış kordonu demek..sbh okudum gelmeni bekliodum..

bid3 kızlar geçen lerde okudum artık 34 de 35 de falan bebekler aynı bizim gibi hareket ediolarmış..
uyurken gözlerini kapatıolarmış, uyanıkken açıyorlarmış:)))

çok sevindim canım hamileliğimizi seninle aynı zamanda öğrenmiştik düşük olmuştu sanırım bak Allah hemen nasip etmiş çok şükür.
katıl canım topiğimize sende inşallah sağlıkla doğar bebişin ama rken doğum yapan bir arkadaşımız vardı 28.haftada artık tıp çok ilerledi sorun olmuyor rahat ol

kendimi çirkin hissediyorum falan diyen arkadaş vardı :))))

bende sen hassassın ya yine dertlenmeyesin istedim canımmm

oy bnm duyarlı arkadasım seni seviyorum (K) kim o cirkin hisseden bende ole hissediyorum kendimi yalnız olmadıgını bilsin çirkin şişko seliluetli, el parmakları patlıcan gibi şişmiş ,gıdısı çıkmış, bacakları fil gibi bir yarım dunya oldum

ayyy gözün aydıın
ama biliyomusun çok şanslısın düşükten sonra baya bi süre bekleniyo neyse ki sen hiç beklemeden olmuş rabbim devamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…