Canimmmmm beni hatirladin mi bebek isteyen arkadaslarim buyrun sohbete topiginden gamzemesut seni bulmak icin geldim Sirf tanidin mi
canım benim hala dönmedigünaydın kızlar bebeği hala dönmeyen varmı benim gibi???
geçmiş olsun canım insanlar çok anlayışsız gerçekten heleki kadınlar.dün bankada atmde kuyruk bekliyorum soğukta bir allahın kulu gelip sen çek bekleme demedikızlar dünkü anımı paylaşmak istiyorum sizle.....çocuklarımız yetiştiriken belki hatırlarız bu tecrübelerimizi, ona göre farkındalık yaratırız onlarda....
işten çıkınca akşam yürüyom ya, yolu yarıladım belime bi ağrı vurmaya başladı..ağrı her vurduğunda kukumda bi sızı karnım taş gibi oldu
stres oldum bi terlemeye başladım...terleyip hararet yapıncada tansiyonum düştü sanırım
neyse beşiktaşa indim ama kendimde değildim resmen..bi gayret vapurada bindim..vapurda kapalı alan olunca hepten terleyip titremeye başladım...
üsküdara geldim indim vapurdan biraz banklarda oturdum kendime geldim..taksi yok..dedim dolmuşa gidim..dolmuşta 1 km kuyruk neydeyse..
en öne geçtim dolmuşu bi adam organize edio, sen gel öne bin arkaya geç falan die..
adama dedimki 9 aylık hamileyim, tansiyonum düştü, sıra beklemeden beni önden alırmısın..cvp: abla nasıl alim ben...
bi dolmuş geldi, insanlar beni eze eze bindi dolmuşa..ağlamaya başladım tabi ben..
neyse 2. dolmuş gelecek, en önde 30-35 yaşlarında bi kadın kadına dedimki...9 aylık hamileyim tansiyonum düştü bana sıranızı verirmisniz..cvp: yani bilmemki versem olurmuki...dolmuş geldi ve kadın benden önce bindi..bende arkasından bindim dedim kaynak yaptım beni indirebilen varsa indirsin..başladım hüngür hüngür ağlamaya...
ve anladımki bizler gerçekten mayası ii insanlarız...belki öyle mama kaşıklarıyla balkonlarda pamukların içinde büyümedik ama insan gibi yetiştirildik... çocuğumuda annem yada k. validem yetiştireceği için çok mutluyum, yine bi "insan" çıkar heralde ellerinden...
Canimmmmm beni hatirladin mi bebek isteyen arkadaslarim buyrun sohbete topiginden gamzemesut seni bulmak icin geldim Sirf tanidin mi
kızlar bi şey sorucam size bugün ben im mi paranoyam bilmiyorum ama çok da güzel bi kahvaltı yapmama rağmen bebeğin hareketlerini içimdce dalgalanma gibi hissediyorum tekme yok bugün panik olmalı mıyım
zeynep hatırladı mı bilmem ama ben hatırladım :)
Nasılsın?
günaydın güzel anneler akşam yazdım ama pek kimse yoktu bebişim kordonunun birini açmış
canım benim hala dönmedi
geçmiş olsun canım insanlar çok anlayışsız gerçekten heleki kadınlar.dün bankada atmde kuyruk bekliyorum soğukta bir allahın kulu gelip sen çek bekleme demedi
gamzemesut hatırlıyorum seni hamile misin yoksa
günaydın canımmmmmm
şşşşşşş muhabeti kapatın lollypopum geldiiiii
tıp
ee havalarda ısındı yaa dimi?
günaydınnnn
Ne kaçırdım zeynoom :26: niye kapattınız konuyu ölecekmiyim yoksa :26: bana sölemiyorsunuz
Evet canim 6. ayi bitirdim oglum olacak allahin izniyle erken dogum riskimiz var eger erken gelirse bende nisan annelerine katilicam sanirim
kızlar bi şey sorucam size bugün ben im mi paranoyam bilmiyorum ama çok da güzel bi kahvaltı yapmama rağmen bebeğin hareketlerini içimdce dalgalanma gibi hissediyorum tekme yok bugün panik olmalı mıyım
çantamda vardı ama hiç aklıam bile gelmedişu anda olayı yaşamış gibi gerildim gerçekten.çok geçmiş olsun.ben sık sık fenalaşan biri olarak çantamda kolonya taşıyorum.şöyle derin bir nefes........hemen kendime gelirim.
inşallah bir daha olmaz ama sen de çantanda bulundur istersen.tekrar çok geçmiş olsun.
kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama.
Limangoda nevresim ve uyku setleri var.
Beğendim ben bi tane. Petuşcuğum Cotton Box ın ürünü var referansında dayanarak. Alacağım bir takım. :)
petuş ne der bilmiyorum ama ben aldım cotton box internetten, çok beğenmedim, kumaşı sık dokunmuş değil bide böle yumuşak değil, bence taçın falan yerleri daha güzel, dokunarak al derim
ahhh tamımam mı canım benimmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın ya?
naptın ne ettin ?
ahhh tamımam mı canım benimmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın ya?
naptın ne ettin ?
Zeynebim bebegimi kaybettigimde bana sadece bedeni gitti ruhu seninle cok yakinda yeni bi bedenle gelecek sana demistin hic aklimdan cikmadi bu sozlerin agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim tekrrar simdi sana yazarken agliyorum topige gelirsin diye bekledim goremedim sana cok tesekkur ederim canim dedigin gibi oldu bebegim hemen geldi sukurler olsun
canım sakin ol hiç hissetmiyo değilsinki dalgalanma var diyosun hem yerleri daraldı.
dra sordum ben salı gün bazen hep hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum dedim onlar artık normal bebek gibi oldu her zaman uyanık olmaz dedi rahat ol yani
Evet canim 6. ayi bitirdim oglum olacak allahin izniyle erken dogum riskimiz var eger erken gelirse bende nisan annelerine katilicam sanirim
kendimi çirkin hissediyorum falan diyen arkadaş vardı :))))
bende sen hassassın ya yine dertlenmeyesin istedim canımmm
Zeynebim bebegimi kaybettigimde bana sadece bedeni gitti ruhu seninle cok yakinda yeni bi bedenle gelecek sana demistin hic aklimdan cikmadi bu sozlerin agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim tekrrar simdi sana yazarken agliyorum topige gelirsin diye bekledim goremedim sana cok tesekkur ederim canim dedigin gibi oldu bebegim hemen geldi sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?