2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

onlar bi iş hayatına atılsın nasıl panter,kaplan olurlarr

ayy çok ketumlar cnm ya...ben face den takip ediom özel hayatını, yada bazen üstüne çöküom çabuk banada anlat die:))
ders konusundada bizde bunun bi numara büyüğüde vardı, onun ergenliği okul hayatı falan son derece fırtınalı geçtiği için bu hep mülayim çalışkandı gözümüzde, bunun üstüne düşemedik hiç..ama bende her zmn ders konusunda fazla pinpirikliyim...şimdi bile sürekli senin dersin yokmu, dersin yoksa al bi kitap oku modundayım ama düşünüyorum yinede sevio beni, çünkü cumaları sbhdan arıo abla akşama gelimmi bi planınız varmı hafta sonu için die...sevmese gelmez dimi yani

kocam çiğköfte dükkanı açacakmışş

ya diyorum adım başı var o dükkanlardan işlemez diyorumm

bizim eski taşındığımız semte açacakmış
in cin yok sokaklarda işlemez diyorum orada işler diyoo

sizce işlermi böyle bi dükkan artık her semtte sokak arasında var çiğköfteci eski rağbet yok bencee

farklı bi kişilik o zaman uğraşmayı pek sevmiyo
bu arada eşine hayran oldum ne güsel kabullenmiş her hafta gelmesini bi çok kişi için kriz oluşturuyo bu tarz meseleler
daha eşimle hiç kayın anne baba vs. için tartışmılığımız yok cnm çok şükür...
kardeşim her gittiğinde sorarım varmı yanlış gördüğün bişi die...oda aynı şekilde..konuşuruz yani mutlaka aramızda
eşim arayıp çağırır prş den gelsene pes oynayalım die...:))

onlar bi iş hayatına atılsın nasıl panter,kaplan olurlarr

kendiside öyle dio....mücadele edecek durum var durum varmış...o farkındaymış herşeyin..
haydi bağlımmmmmmmmmmmmmmm diom

bizimkide bi ara zeytinci tükkanı açacadııı
ben çok severim çiğköfte ama şöyle diim evin orda yakınımızda 2-3 tane dükkan var daha hiç birinden almadık..komegenelerden alıoz inetrnetten:44::44:

valla şuan çiğköfteciler revaçta yapabilir....

bide bi hevesliki nasıl ballı ballı anlatıyo yaa

bide elde sıfır sermaye var
güldürdü beni yaa

bizimde dibimizde var dükkan biz bile hiç gidip almadık daha:26:

canım ben de pazartesi 60.5-61 kg arasındaydım,9 kilo falan almışım,bu ay sadece bebek kilo almış ben almamışım,32+0 da 2 kg dı bebek pazartesi günü,doktorum nasıl besleniyosan aynen devam dedi,ben süt çok içiyorum,günde 2 bazen 3 kere içiyorum,mümkünse büyük kupayla içmeye çalışıyorum,sütün yanında 1 tane muz yemeye çalışıyorum,abur cubur yiyeceksem de önce meyvemi falan yiyorum ki sonrasında meyveye yer kalmadı diye ihmal etmeyeyim,zaten sütü koca kupayla içince tatlı ihtiyacını biraz kesiyo tavsiye ederim,her gün 1 elma,1 muz,1 portakal ve yarım ayva kesin yiyorum,meyve bebeğe kilo aldırır diye okumuştum forumlarda,akşamları mutlaka havuçlu,turplu,maydonoz,dereotu,roka,siyah lahana vs ne bulduysam işte,salata yiyorum,her sabah yumurta kesin yiyorum ama ekmek çok fazla yemiyorum 2 dilim falan yesem yetiyor yemeklerle,doktorum proteinden sakın kısma,bebek için önemli dedi,haftada 1 kez balık,tavuk,kırmızı et kesin yiyorum,böyle yani.Fast food ,kızartma yemiyorum,börek çörek de arada yiyorum,öyle yani

bide bi hevesliki nasıl ballı ballı anlatıyo yaa

bide elde sıfır sermaye var
güldürdü beni yaa

bizimde dibimizde var dükkan biz bile hiç gidip almadık daha:26:

bize hayalperest diolarda kendilerine baksınlar ya
askerden geldiğinde 2 ay işsizdi allahım hergün bi dükkan açtık..bi gün izmirde bi gün edremitte bi gün mersinde hayat kurduk..

valla şuan çiğköfteciler revaçta yapabilir....

askerden geldiğinde 2 ay işsizdi allahım hergün bi dükkan açtık..bi gün izmirde bi gün edremitte bi gün mersinde hayat kurduk..

valla baya daldı hayal aleminee

ama ciddi ciddi koymuş kafasına akşam babamla konuşacakmış
ortak arıyo kendine

sonumuz hayır olsun ne diyimm

heheheh benim kide aynıydı askerden bi geldi adam meğer dolmuş orda anlat anlat bitiremedi elde var sıfır ne dükkan var ne bişi ben artık cümlenin sonunu getiriyodum
alem bunlar ya... demekki hepsi aynı

valla baya daldı hayal aleminee

ama ciddi ciddi koymuş kafasına akşam babamla konuşacakmış
ortak arıyo kendine

sonumuz hayır olsun ne diyimm
baban ayakları yere basan biridir ini parisim
heheheh benim kide aynıydı askerden bi geldi adam meğer dolmuş orda anlat anlat bitiremedi elde var sıfır ne dükkan var ne bişi ben artık cümlenin sonunu getiriyodum
alem bunlar ya... demekki hepsi aynı

Bugünki ütümü bitirdim sonunda
valla petum oturarak beceremedm ben ütüye hakim olamadım
ayakta yaptm yine..
şimdik acık yatmam lazm sanırsam totom çok ağrıdı

Bugünki ütümü bitirdim sonunda
valla petum oturarak beceremedm ben ütüye hakim olamadım
ayakta yaptm yine..
şimdik acık yatmam lazm sanırsam totom çok ağrıdı

buharı çok değilse ütülerken güç istiosa otururken zor olur datlım...benimki kazanlı ütülerden..pısttt yapınca yamutuodu yağmurun donunu güce gerek kalmadan...
az yat hadi bakem hakettin gari...

şu an inanılmaz canım yanıo..
kızımın totosu maşallah daşşşşş gibi...
yer yok bu halde bile kpırdamaya çalışyo...
dayadım sırtımı koltuğa terledim çok fena..kıpırdıomu napıo anlayabilmiş değilim...daş gibi karnım...

selam arkadaşlar ben geldim bişey sorcam benim aşağı tarafta baskı var acıyor korkuyom valla fırtlayacak die benim gibi olan varmı

canım benim hep öyle ama zaten 36 yı tamamlamışsın fırtlasın işte ne güzel

canım benim çizelge yanlış daha doğrusu beceremediğimden 1 hafta önde gidiyo yarın 35.haftaya giriyom yane:26: ya zati iki gündür kahverengi sıvı geliyo tırsıyom bişimi var die haftaya kontrol var nolcak bilmem

bugün gözüm mart annelerinde....doğum yapan bi kaç kişi yazmış yüksek belli iç çamaşırı koyun çantanıza die..
hasta bezleri minnak donlarımızda durmuomuş....bol bol yüksek bel lohusa kulodu alın yanınıza die tavsiye etmişler..2 kişide okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…