canım benim çizelge yanlış daha doğrusu beceremediğimden 1 hafta önde gidiyo yarın 35.haftaya giriyom yane:26: ya zati iki gündür kahverengi sıvı geliyo tırsıyom bişimi var die haftaya kontrol var nolcak bilmem
canım benim çizelge yanlış daha doğrusu beceremediğimden 1 hafta önde gidiyo yarın 35.haftaya giriyom yane:26: ya zati iki gündür kahverengi sıvı geliyo tırsıyom bişimi var die haftaya kontrol var nolcak bilmem
şu an inanılmaz canım yanıo..
kızımın totosu maşallah daşşşşş gibi...
yer yok bu halde bile kpırdamaya çalışyo...
dayadım sırtımı koltuğa terledim çok fena..kıpırdıomu napıo anlayabilmiş değilim...daş gibi karnım...
bugün gözüm mart annelerinde....doğum yapan bi kaç kişi yazmış yüksek belli iç çamaşırı koyun çantanıza die..
hasta bezleri minnak donlarımızda durmuomuş....bol bol yüksek bel lohusa kulodu alın yanınıza die tavsiye etmişler..2 kişide okudum..
canım sen bi dr arasana benimki iğne ucu kadar kanaman olsa hemen ara dedi bi terslik olmasın
benimde midem yanıyo bu gün
ben kontrolu yarına aldırtıyım en iyisi ne olur ne olmaz tedbir alalım
bugün gözüm mart annelerinde....doğum yapan bi kaç kişi yazmış yüksek belli iç çamaşırı koyun çantanıza die..
hasta bezleri minnak donlarımızda durmuomuş....bol bol yüksek bel lohusa kulodu alın yanınıza die tavsiye etmişler..2 kişide okudum..
ben kontrolu yarına aldırtıyım en iyisi ne olur ne olmaz tedbir alalım
son zamanlarda daha çok olur allah yardımınıuz olsun gaviskon şurup iyi geliyor... benim bu yüzden çok ağladığım olmuştur
evde var da daha hiç içecek kadar kötü olduğumu düşünmedim
yada gerçekten dayanıklıyım
Merhabalarrrrr herkeseeeee, minnak kızımla ancak gelebildik...
aysonu izne çıkacağım için bana buradan destek olacak arkadaşa iş devretmeye çalışıyorum.
dün doktorumuza gittik, minnakkk bebeğimi gördümm 2200 gr olmuş 46cm.bide renkli gösterdi doktrumuz gidip ekranı öpücektim güldü, ağladı, esnedi, düşündü.... ne numaralar ne numaralar..
hiç bitmesin hep onu izleyelim istedim çok güzeldi yaaa... inanımıyoum hala o sevimli şey benim içimde miii...
uyku problemim için artık biraz idare etcen dediakşamları yoğurt ye sadece başka birşey yeme dedi... Birde b12 vitamini verdi kramplar için... şimdilik vaktim yok yine vakit bulabilirsem gelirim... öpüyorum hepinizii... minnnağimaa maşallahhh deyinnn emiii
Eki Görüntüle 353130
aysonu izne çıkacağım için bana buradan destek olacak arkadaşa iş devretmeye çalışıyorum.
dün doktorumuza gittik, minnakkk bebeğimi gördümm 2200 gr olmuş 46cm.bide renkli gösterdi doktrumuz gidip ekranı öpücektim güldü, ağladı, esnedi, düşündü.... ne numaralar ne numaralar..
hiç bitmesin hep onu izleyelim istedim çok güzeldi yaaa... inanımıyoum hala o sevimli şey benim içimde miii...
uyku problemim için artık biraz idare etcen dediakşamları yoğurt ye sadece başka birşey yeme dedi... Birde b12 vitamini verdi kramplar için... şimdilik vaktim yok yine vakit bulabilirsem gelirim... öpüyorum hepinizii... minnnağimaa maşallahhh deyinnn emiii
Eki Görüntüle 353130
bende 2 kere içmiştim hamileliğimde artık dayanamıyordum..
birde soğuk süt çok iyi geliyo ama 3 yudum içerseniz
hih hah hoh ben aldm bilene 2 tane
sen naptn petum gttn mi kompedana geçenlerde konuştuyduk
5tlye aldm ben onları bak mutlaka..
br de br şey sorcam bebeğn çamaşrlarndaki etiketleri keselm demi
kaşındırır falan rahatsz eder yavrumu..
lcw de koymuş da koymuş maşallah küçücük çıtçıtlı badide kocaman etiket
tütütütütütü maşallah canım ya çok güzel çıkmış. 1,5 aydır bizimkisi hiç görüntü vermiyordoğru düzgün göremedik hiç yüzünü.seninki maşallah çok güzel,net çıkmış.çok şeker yaaa yerim onu bennn
oyy maşallah yaaaaaaa
bence hemen ara ne olur ne olmaz canım
Eki Görüntüle 353130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?