2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım sen bi dr arasana benimki iğne ucu kadar kanaman olsa hemen ara dedi bi terslik olmasın

bencede canım belki yavaş yavaş suyun geliyor olabilir.bence doktoruna haber ver.:44:

evet çok şart illa lohusa kilodu almanaıza gerek yok ben komun yüksek bellisinden almıştım çok rahat etmiştim

hih hah hoh ben aldm bilene 2 tane
sen naptn petum gttn mi kompedana geçenlerde konuştuyduk
5tlye aldm ben onları bak mutlaka..

br de br şey sorcam bebeğn çamaşrlarndaki etiketleri keselm demi
kaşındırır falan rahatsz eder yavrumu..
lcw de koymuş da koymuş maşallah küçücük çıtçıtlı badide kocaman etiket

Merhabalarrrrr herkeseeeee, minnak kızımla ancak gelebildik...
aysonu izne çıkacağım için bana buradan destek olacak arkadaşa iş devretmeye çalışıyorum.

dün doktorumuza gittik, minnakkk bebeğimi gördümm 2200 gr olmuş 46cm. bide renkli gösterdi doktrumuz gidip ekranı öpücektim güldü, ağladı, esnedi, düşündü.... ne numaralar ne numaralar..
hiç bitmesin hep onu izleyelim istedim çok güzeldi yaaa... inanımıyoum hala o sevimli şey benim içimde miii...
uyku problemim için artık biraz idare etcen dedi akşamları yoğurt ye sadece başka birşey yeme dedi... Birde b12 vitamini verdi kramplar için... şimdilik vaktim yok yine vakit bulabilirsem gelirim... öpüyorum hepinizii... minnnağimaa maşallahhh deyinnn emiii

oyy maşallah yaaaaaaa

tütütütütütü maşallah canım ya çok güzel çıkmış. 1,5 aydır bizimkisi hiç görüntü vermiyordoğru düzgün göremedik hiç yüzünü.seninki maşallah çok güzel,net çıkmış.çok şeker yaaa yerim onu bennn

aaa söylemedim bak..evet evet gittim kompedena..aldım 3 tane renk renk:)) 5 lira..
sonra 2 tanede emzirme sütyeni aldım..
ama atlet korse yokmuş kalmamış..loya die bi mağaza var bilmom izmirde falanda varmı ist. da 3-5 yerde var şubeleri.
oraya gittim ordanda bi emzirme atleti, bi korse aldım..
bide öncen açılır kapanır 2 tanede sütyen aldım lollynin verdiği tavsiyesi üstüne..

bende etiketleri kesmeye başlamıştım..sonra noldu bilmom unutmuşum kesmeyi...
biçoğu etiketli şu anda...bencede kesmekte fayda var..
lcw ninkiler eşşek kadar gerçekten:))) öyle onu tasa ediom kendime..
herşeyi yerleştirdimde ama kesmekte gerek..nolcak bilmom...

oyy maşallah yaaaaaaa

sağol kızlarrrrr,, doktordan eve giderken ayaklarım yere basmadı uçarak gittim sankiiiii

rabbim hepimizin minnaklarını korusun saklasın

maşallah maşallah canım bebegine allah nazarlardan saklasın

kızlar doktordan geldik bebeişimizle.doktorumuza şaşırdık bugün kilosunu falan söyledi hayret bugün iyiliği üstündeydi maşallahbebeişimin kilosu 1920 miş nasıl iyi mi kızlar?benim yine kan değerlerim düşük çıktı.ilk hamile kaldığım zamanlarda ferrum fort kullanıyodum.geçen 1 ay küçük şişelerde şurup gibi bişi içtim ıyy tadını hatırlamak istemiyorum yine düşük kanım.şimdi de oroferon diye hap verdi bakalım bide bunu kullanalım...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…