2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oyun halısı alan arkadaşlar çok kararsız kaldım acaba alsam mı oyun hakısı..bebişlerin ilgisini çeker mi...artık ben odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor zeynep..bişeylerle oyalansın istiyorum çok yoruldummmmmmm:((((((
Canım ben almıştım ama daha bugün ilk defa kullandık. Oğlum 3.5 aylık önce biraz korktu oyuncağın birini biraz kendine yakın asmıştım sallanınca korkup ağladı sonra sakinleştirdim o oyuncağı uzaklaştırdım eliyle onlara dokundurdum bir süre sonra alıştı sonra dikkatini ona versin diye odadan çıktım baktım mutlu bir şekilde sesler çıkarıyor gülücükler saçıyor. Yalnız ben odadayken pek ilgi göstermiyor ben çıkınca ilgileniyor. Bence al derim yoksa hep bizim onları eğlendirmemizi istiyorlar biraz da kendi başlarına eğlensinler

oyun halısı alan arkadaşlar çok kararsız kaldım acaba alsam mı oyun hakısı..bebişlerin ilgisini çeker mi...artık ben odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor zeynep..bişeylerle oyalansın istiyorum çok yoruldummmmmmm:((((((

ben 2 ay önce aldım ama yenı yenı farkınavarıyo önceden hiç durmazdı şimdi en az 10 dakıka oyalınıyo o bile yetiyo insana çok pahalı bişi değiş zihinsel gelişim içinde ıyı bişi bence

ayyy canım bizekinden deniz çabuk sıkıldı yaaa
benim görüşüm o kadar paraya değmezmiş, zaten artık fırıl fırıl dönüyorlar
ve eğlenceleri dönerek bişeylere uzanmak:31::31::31:

ANNESİNİN MELEĞİİ EMİR KAYRA..:nazar: $290720121178.webp$120720121018.webp$070820121213.webp$300720121187.webp$250720121137.webp

canım her çocuk aynı degil bende burda sordum herkes alama dedi ama ben bir umut aldım 15 dakikada olsa bana yetiyo hiç degilse bir işimi ayarlaya biliyorum yavaş yavaş bu süreler uzamasını umut ediyorum :1:

ben bebeklerin dönen şeyleri izlemesinin sakıncalı olduğunu duydum Allah korusun otistiği tetikliyormuşş.

Allah allah,bilmiyodum bunu ben,benimki, bayılıyo dönencesine,onlar dönerken tepiniyo,sesler çıkarıp kendince onlarla konuşuyo falan,2.5 aylıktan beri oynuyo dönenceyle valla,olan olmuştur artık zaten :1: artık biraz biraz sıkılmaya başlkadı,dönence kesmiyo onu pek,bilseydim takmazdım

ayyy canım bizekinden deniz çabuk sıkıldı yaaa
benim görüşüm o kadar paraya değmezmiş, zaten artık fırıl fırıl dönüyorlar
ve eğlenceleri dönerek bişeylere uzanmak:31::31::31:

ben 2 ay önce aldım ama yenı yenı farkınavarıyo önceden hiç durmazdı şimdi en az 10 dakıka oyalınıyo o bile yetiyo insana çok pahalı bişi değiş zihinsel gelişim içinde ıyı bişi bence

Canım ben almıştım ama daha bugün ilk defa kullandık. Oğlum 3.5 aylık önce biraz korktu oyuncağın birini biraz kendine yakın asmıştım sallanınca korkup ağladı sonra sakinleştirdim o oyuncağı uzaklaştırdım eliyle onlara dokundurdum bir süre sonra alıştı sonra dikkatini ona versin diye odadan çıktım baktım mutlu bir şekilde sesler çıkarıyor gülücükler saçıyor. Yalnız ben odadayken pek ilgi göstermiyor ben çıkınca ilgileniyor. Bence al derim yoksa hep bizim onları eğlendirmemizi istiyorlar biraz da kendi başlarına eğlensinler

saolun kızlar deneyimleriniz için:)) netten araştırdım çok pahalı olanlar var.bence okadar paraya değmez çünkü bir ay sonra falan belki ona da ilgi göstermicekler ama fiyatı uygun olanlardan alıp deneyeyim diyorum...

kızlar bugün 4.ay aşılarımız vardı tabi boy kilo kontrolü.moralim bozuldu biraz kızım sadece 300 gr almış bir ayda.5700dü 6kilo olmuş.boy falan iyi ama kilo almamış.sadece anne sütü alıyo.ben de artık mama takviyesi yapayım diyorum..kaşık mamalarından falan deneyen var mı..ne önerirsiniz.

kızlar bugün 4.ay aşılarımız vardı tabi boy kilo kontrolü.moralim bozuldu biraz kızım sadece 300 gr almış bir ayda.5700dü 6kilo olmuş.boy falan iyi ama kilo almamış.sadece anne sütü alıyo.ben de artık mama takviyesi yapayım diyorum..kaşık mamalarından falan deneyen var mı..ne önerirsiniz.

canım kaç saate emiyo bizimkide bu ay hiç kilo almışa benzemiyo 15 gün önce sadece 100 gr almıştı bizde bayramdan sonra gidecez konturole 20 sinde 4 ay bitiyo bende sadece anne sütü veriyorum aradada şeftali bikaç kaşık ama uyutup emziriyorum oda tutarsa bu ay beni çok yordu uykudada çok iyi çekemiyo ondan kilo alımı düştü doktor bişey dedimi ek bişeylere başlamana

eğer doktor iyi dedıyse gelişimi sakın bişi başlama önemli olan kılolu olması değilki sağlıklı olması gelişimi neye başlarsan başla mutlaka sütün azalcak emmesı değişcek en azından 6 aya kadar bişi verme 6kılo az değil benım oğluma zor emdiği için mamada verıyorum 6 buçuk kılo gayet normal tabı yıne sen bılırsın ama ben çok emzırmek isterdım ılk altı ay malasef olmadı

Merhaba. Bende Nisan annesiyim ve sacları oldukça fazla bir kızım var :) fotoğraflarınızda çok güzel sac bantları gördüm nereden aldığınızı ogrenebilirmiyim?

bayram sonu gitmeyi düşündüğümüz doktara bu sabah gittik çünkü ahsen hiç emmedi dün akşam saat 5 den sonra sabahtan beri doktordayız yeni geldim ahseni yıkadım uyutum idrar yollarında enfeksiyon kapmış ve 1 ayda sadece 200 gr almış 5800 dü 6 kilo olmuş mamaya başla dedi sütüm var emmiyo dedim yok sen başla kilo alsınki mikrobu atsın dedi antibiyotik bide vitamin verdi sma mama aldık tercihi bize bıraktı ne yapmalıyım bilemiyorum zorlada emmiyo mamada yiyecegini sanmıyorum aç karnına çay veriyorum en fazla 25 cc içebiliyo gercekten çok üzgünüm memeyle beraber mama veren anneler ne sıklıkta ve ne kadar mama veriyorsunuz

bayram sonu gitmeyi düşündüğümüz doktara bu sabah gittik çünkü ahsen hiç emmedi dün akşam saat 5 den sonra sabahtan beri doktordayız yeni geldim ahseni yıkadım uyutum idrar yollarında enfeksiyon kapmış ve 1 ayda sadece 200 gr almış 5800 dü 6 kilo olmuş mamaya başla dedi sütüm var emmiyo dedim yok sen başla kilo alsınki mikrobu atsın dedi antibiyotik bide vitamin verdi sma mama aldık tercihi bize bıraktı ne yapmalıyım bilemiyorum zorlada emmiyo mamada yiyecegini sanmıyorum aç karnına çay veriyorum en fazla 25 cc içebiliyo gercekten çok üzgünüm memeyle beraber mama veren anneler ne sıklıkta ve ne kadar mama veriyorsunuz

öncelikle geçmiş olsun inşallah çabucacık iyileşir toparlar kendısnı ben oğluma hiç çay vermedım ne çayı verıyorsun cnm bende başlıyayım alışsın değişik tadlara

mrb arkadaşlar ben de nisan annesiyim 20 nisan da nisan isminde bir kızım var. sizlere bi sorum olacak kızımı yüz üstü yatırdığım zaman daha önceleri kafayı kaldırıyordu ıkı gundur kafayı kaldırmıyor. kucağıma aldığım zaman dik tutmaya çalışıyo kafayı ama yüzüstü yatırdığım zaman sağa sola çeviriyo kaldırmıyor.düşünmekten kafayı yiyeceğim neden olabileceğini bilen var mı acaba ?

mrb arkadaşlar ben de nisan annesiyim 20 nisan da nisan isminde bir kızım var. sizlere bi sorum olacak kızımı yüz üstü yatırdığım zaman daha önceleri kafayı kaldırıyordu ıkı gundur kafayı kaldırmıyor. kucağıma aldığım zaman dik tutmaya çalışıyo kafayı ama yüzüstü yatırdığım zaman sağa sola çeviriyo kaldırmıyor.düşünmekten kafayı yiyeceğim neden olabileceğini bilen var mı acaba ?

cnm allah bağışlasın bu konuda bi fikrim yok ama yalnış çizelge kullanıyorsun bu çizelgeyi bebeğini kaybedenler kullanıyor allahım uzun ömürler versınde belkı fark etmemişsindir sölim dedim

Back
X