Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar aklıma bir şey takıldı galiba boşa endişeleniyorum çünkü ölçümler çok sağlıklı olmuyor. Benim zaten sata göre bebiş küçük çıkıyor en başından beri. Büyük ihtimalle geç döllenme ve yumurtlamam oldu. Sata göre 17+6 olmam gerekirken usgye göre 17+0 şeklinde. Ben en son 16+1 de kontrole gittim doktor baş gövde popo ölçümü yaptı ağırlığı da söyledi ama hiç aklımda kalmamış heyecan ve stresten ama söylerken haftasını 15+6 dedi. Bebek niye her ultrasonda küçük çıkıyor. Çoğu kişinin geç döllenme olmasına rağmen haftasını yakalamış hatta nerdeyse herkesin önde gidiyor. Benim niye küçülüyor. Uykum kaçtı gerçekten gereksiz kuruntu mu yapıyorum 😔 dünden beri de nefes darlığım var acaba stres mi oldum. Bir sıkıntı olsa doktor söylemez miydi ? Niye hiç güvenemiyorum ?
Benim de geç döllenme doktor kontrol ettiğinde 14+5 günlüktü ultrasonda ölçtügünde 13+6 çıktı bebek uyuyordu sonra başka kontrolleri yaptı tekrar ölçelim dedi o sıra bebek hareket etmişti hareket sonrası ölçtügünde günü gününe gelmişti doktora sorduğumda küçük olduğu için böyle sapmalar olabilir ilerde bu tamamen kapanır dedi çünkü sıkıntısı yoktu başka

Arkadaşlar herkese merhaba nasılsınız bugün 19+1 iz ve ilk defa dışarıdan hareket ettiğini fark ettim 🙏sorun şu ki ilçe devlet Hastanesi'ne gidiyorum il deki perinatolojiden randevu almak için doktoeum dahilşye numarasını verdi az önce aradım ille de buraya gelip randevu almanız gerekiyor diyor devlete gidenler nasıl bir yol izledi randevu aldı

Ay hadi bakalım şifa olsun canım, geçmiş olsun ❤️‍🩹💞
Bende sağlık ocağında değilde, doktorumla hastanede yaptıracam 24.hafta gel dedi
Daha baya varmis o zaman kuzu. Sordum gebeliğin sonlarına doğru aşının yapilmasi DHA uygun değil mi dedim etkisi geçmesin diye. Hayır 20-24 haftalar arası yapılmalı ilk doz dedi amaaan dedim yaptırdım gitti

Daha baya varmis o zaman kuzu. Sordum gebeliğin sonlarına doğru aşının yapilmasi DHA uygun değil mi dedim etkisi geçmesin diye. Hayır 20-24 haftalar arası yapılmalı ilk doz dedi amaaan dedim yaptırdım gitti
Evet aşkım bende okuduğumda 18.hafta sonrası ilk dozu olabiliyormuşsun, benim kontrolüm 24.haftada olduğu için doktor o zaman yaparız dedi
Ben yabancı olduğum için sağlık ocağı beni tınlamıyor 😂😂😂

Hanımlar tetenozu 20. hafta değilde 21 de yaptırsak bir sıkıntı olur mu daha önceki gebeliklerinizde kaçıncı hafta yaptırmıştınız Çarşamba uçağa bincem Azerbaycana gidicez, salı yaptırsam yan etki vs çok oluyor mu yoksa 21. Haftaya mı bıraksam bilemedim
21'de de yaptırabilirsin canım ben doktoruma sormuştum ben de 21-22 gibi yaptıracağım

Evet aşkım bende okuduğumda 18.hafta sonrası ilk dozu olabiliyormuşsun, benim kontrolüm 24.haftada olduğu için doktor o zaman yaparız dedi
Ben yabancı olduğum için sağlık ocağı beni tınlamıyor 😂😂😂
Bence en güzelini yapacaksın ya geç olmakla.keske bende geç olabilseydim.boşver sağlık ocağını bse yaptıkları yok zaten maksat yeşillik olsun işte biz de gidiyoruz geliyoruz 😂

Kızlar günaydın herkese 🌸 daha önce gebelik yaşayanlara özellikle bu sorum 🥳 göğüslerim zaten büyüktü şimdi daha da büyüdü haliyle 🙈 grupta da memenin acıması vs konuşulmaya başlamışken sormak istedim gümüş kapak kullanan oldu mu, fayda sağlıyor mu? Bir de standart ve xl olanı var xl büyük memelere mi hahah

Onu da ben önermiştim eşime 😅 bi noktada karar verebiliriz umarım iki dilde yazıldığında da yazımı değişmesinde istiyoruz😅 yapay zekayı bile bıktırmış olabiliriz isim ararken😂
Ya öyle çok işim arayışına girince en kötü isim artık kulağa hoş gelme ye başlıyor bak sonra söylim :deli:

Kızlar yeni aşı yapılmaya başlanmış Tab dedi ebe .size de söylediler mi ? Tetanoz ve boğmaca mı dedi valla .Doktoruna sor dedi

Kızlar 19 haftalık aşı içi saglık ocağı aradı var mı aranızda aşırı olan kafama takıldı
He aynen kuzum valla ikisinden biri teb mi artık 🤣 ya ben güvenemiyorum hiç ya sürekli bir şey çıkartıyorlar neye inanacağız ben bilemiyorum
Aşı birde şeker yükleme fena huzursuz ediyor beni 😂😂 nerden izledim şu videoları birde yorumları, ne güzel kafam rahattı dr ne dese yapacaktım 🫤
aşıyı yaptıracam ama, şeker yüklemesini etraflı konuşacam doktorumla

Kesinlikle katılmıyorum hormonlar sadece hamilelikte salgılanmıyor her zaman insanda o hormonlar bulunuyor sizin hormonlarda bozulmuş deseydin kuzum benim karşımda kim olursa olsun ben cevabını veririm senin kalbini kırmışlar çok üzüldüm buna bence biraz mesafe beni dinle:)
çok doğru söylüyorsun biz kadınlarda heleki hormonlarımız sırf hamileyken değil regl iken de salgılanıyor. ben uzak durunca çok huzurluyum zaten şimdide öyle yapıcam☺️ bizlerin kimsenin üzmesine izin vermiyelim🌸

cebellato cebellato kızz nerelerdesin sesin çıkmıyor ya da ben denk gelmedim :KK33:
Selam canımın içi valla hayatımda ekstra hiçbir şey olmadığı için dahil olamadım ama okuyorum hepsini haftaya pazartesi detaylıya gidiyorum o zaman görün bu bacınızı😂😂 sen nasılsın şekerim nasıl gidiyor💖

Çıtı pıtı minnoş kızçeler doğuracağız desene 😍 ben de eskiden beri kullanıyordum gebelikte 75ten 125 e çıktık 4 haftada bir baktırıyorum arada ideal sınırın üstüne çıktığı oldu ama doktor sıkıntı olmayacağını söyledi bakalım inşallah sağ salim kucağımıza alırız. Kucağımıza alsak da insan birçok şeyden endişelenecek konu bulur. O yüzden şimdiden böyle kuruntulu biri olmamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama zor 🥹
evet evet kesinlikle çıtı pıtı olucaklar doğduktan sonra da çok hızlı bir şekilde büyüyecekler zaten nasıl büyüdüklerini bile anlamayacağız 🥹🥹 o yüzden kendini bu kadar strese sokma güzel hamileliğinin tadını çıkart bir daha bu şekilde aynı bedende de olamayacağız ben hep böyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum olumsuz şeyleri kafamdan atmaya çalışıyorum☺️

Ben 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorum 😍 özellikle öğlenleri karnım tok uzanmışken elimi koyup sesleniyorum ve artık sert vuruyor miniğim 🐣 hatta son 2 gündür elimi koymasam bile karnıma yumruk yemiş gibi olduğum için irkiliyorum tekme atınca 🙈
ben bütün gün hissediyorum artık durmadan kendini belli ediyor okadar güzel bi hiski😍❤️

Arkadaşlar herkese merhaba nasılsınız bugün 19+1 iz ve ilk defa dışarıdan hareket ettiğini fark ettim 🙏sorun şu ki ilçe devlet Hastanesi'ne gidiyorum il deki perinatolojiden randevu almak için doktoeum dahilşye numarasını verdi az önce aradım ille de buraya gelip randevu almanız gerekiyor diyor devlete gidenler nasıl bir yol izledi randevu aldı
Kendı dr una gıt canım sana randevu acacak mhrs den sonra alabılırsın.

Back
X