2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hoşgeldin canım, ceren nasıl, netsiz de olmuyor en azından insan biraz rahatlıyor

sağol canım aynen çatladım sıkıntıdan, saba tümer, müge anlı film gibi programlarını izleye izleye geçti zaman, kızım 3 gündür şeytan kulağına kurşun iyi uyuyor, 5 kere falan ağlıyor gece, Allahım inşallah düzeliyordur,yalnız şimdi de iştahsızlık başladı, sebze çorbasını asla yemiyor, eskiden kahvaltıyı sevmezdi, çorba severdi şimdi kahvaltısını severek yiyor, sebze yemiyor, dönem dönem değişiyorlar herhalde..

geçmiş olsun canım düzelecek inşallah elifimiz dualarımız sizinle:26:
çok geçmiş olsun canım ya allah korumuş keşke bir doktora görünseydin:26:
geçmiş olsun canım
dün bende ahseni çıkartım güneşe sabahtan beri kusuyor hava çarptı galiba
geçmiş olsun canım çıkarsak bir türlü çıkarmasak bir türlü ne yapacağımızı şaşırdık artık
hadi gözünaydın canım çok şükür
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar işte kaza grliyorum demiyor ben araba kullanmaya cesaret edemiyordum bundan sonra hiiiççç edemem..
canım zamanla geçiyor o durum biz 3 takla attık 2 yıl önce arabadan zor çıktık uzun bir süre bırak kullanmayı arabaya binemedim birgün bursadan geliyorduk kayınpederim kullanamıcam fena oldum dedi mecburiyetten aldım 2 saatlik yol riske atamadım adama bişey olur diye eve geldik meğer ben korkuyu atayım diye yapmış o günden sonra eskisi gibi kullanıyorum geçicek merak etme

Ne mutlu sana benimki ağzını babay la açtı bende babama çok düşkündüm o yüzden hiç yadırgamıyorum ve gerçekten baba kız çocuğu için çok önemli en azından ben böyle düşünüyorum iyiki böyle kızım 2 defa benden ona gitmedi küstü çocuğaa delii herif

Allah yardımcımız olsun canım valla benimkide direk ellerini tabağın içine sokuyor bence çok pahalı değil ben olsam alırdım hiç görmedim öyle birşey..

Allah korumuş canım aferinn ona iyi etmişşşş... :))))

valla benimkide kaşık falan istemiyor, dün eline mercimekli köfte yapıp verdi, ağzına koymak yerine mıncıklayarak her yerine sürdü, zannediyorum ona 5 yaşına kadar ben yedircem, annem hep söylerdi, kendimiz yemezmişiz biz..

ahh ahh doğum günü için hayalim, bir kafe ve organizasyon şirketiyle anlaşıp arkadaşlarla güzel bir parti yapmakve yorulmadan misafir gibi gitmek amaaaa param yok o kadar sahi bu gibi kutlama kaça mal oluyor 2o kişilik falan bilen varmı..

Evet aynen dediğin gibi çınar yoğurdu severken bir bakıyorum yemek istemiyor bir ara hiç kahvaltı yaptıramıyordum değişiyorlar bir gün daha çok uyurlarsa diğer gün uyumuyorlar onlar da çevreye uyum sağlamaya çalışıyorlar ondan düzensizlikler oluyor

hosgeldiinn, kac zamandır yoksun bıraktın bizi faydalı bilgilerinden, kaybolma bi daha biyere :) zaten baslamıssın hemen gelir gelmez zeytin meytin gene

hosgeldiinn, kac zamandır yoksun bıraktın bizi faydalı bilgilerinden, kaybolma bi daha biyere :) zaten baslamıssın hemen gelir gelmez zeytin meytin gene

sağol canım, zytin konusunda çok hassasım sizin kaka düzelmiş sanırım, bizim tekrar başladı, duphalacla başladık gene.. neyin kabız yaptığını anlamak için benim bi yöntem var, köy sütüyle yoğurt yapmıştım onu yediriyorum kabız oldu emin olmak için zeytin rendeledim kakadan aynen çıktı pastörize süt daha hafif sanırım..

bu arada kızlar ben bugun cerenin sacını kestim yani onleri uzamıstı gozune giriyodu bende yandan kucuk tokayla tutturuyodum hic farkında olmuyodu tokanın bugun bi baktım toka elinde kucuk bisey zaten bi agzına atsa, yutsa metali filan var icini parcalar cocugun Allah korusun. tokadan korku geldi yani bende 2-3 cm kısalttım, onlere kakul yaptım :) tuy gibi bi cimcik sacı var zaten onu da anası kesti yavrucegimin olsun yakıstı ama... sacını da sardım peceteye saklıcam,ilk sacımız...

valla bzim kaka durumu bi acayip gene eskiye gore iyi de..arada tas gibi cıkarsada genelde popoya sıvasıyo artık. ama gene de 2 gunde bir yapıyo...sabah 1 aksam 1 olcek de kesmedi bizi bende doktoru aradım 2 gunde bir yapması normal, olcegi de sabah aksam1,5 a cıkar dedi ve gunde 6 olcege kadar verilebiliyormus bu surup, ishal olmadıgı surece korkmadan olcuyu artırabilirmisim. (bu da ne surupmus dedim bende) e ben bi yerde okumustum duphalac bi kac ay kullanılıp bagırsaklar duzene girince bidaha kabızlık olmuyo diye siz neden kabız oldunuz tekrar.. sinir bisey bu kabızlık yaa

köy yoğurduna bağladım ben, bir de yürütece binmek istemiyo artık, yürütece bindiği zamanlarda iyi kaka yapıyo, bacak hareketlerinde dolayı sanırım, şurubu uzun süre kullanmak gerekliymiş ama biz 10 gün kullandığımızda ishal oluyo kesiyorum mecburen bir ay kadar iyi oluyo sonra tekrar başlıyo, yürüyünce düzelirler inşallah...

Hayırlı olsun canım bende kestirmek istiyorumda baba bey izin vermiyor kızımın saçını elleme uzasın diyor....

evet canım kızamık asısı 2 doz seklınde vuruldugu ıcın 1 yasında tekrar 2.dozu vurulacak..gecmıs olsun duruya

Canım önceleri öyleymişte şimdi tek doz öyle dedii....

Valla canım kuzenim geçen sene yapmıştı cafe kiraladı pastası falan için 500 600 tl ye maal olmuştu ama bu sene daha uygun biryerde yaptı. Ya ben evde yapmak isterim aslında ama evim çok çookk küçük kesinlikle sığmaz sadece kuzenleri 10 15 arası sen düşün...

bizgeldik kızlar ne kaynatmışsınız maşallah valla erindim okumaya bir sorun yoktur inşallah
demos nasılsın canım bir sorun yoktur umarım

hımm baya da pahalıymış, bir de hepimizin kıyafetleri, ayakkabılarını da düşünürsek en az 1000 tl lazım,:44: yazın doğmuş olsalar gideriz bir kıra piknik gibi masaları birleştirirz, hem mangal yaparız hem dans ederiz sen bir plan yap bakalım, biz de yararlanırız..

Selam kızlar çok şükür bizde evimize sagsaglim geldik. Elazığ'da hava cok güzeldi sansimizdan..
Kızıma gelince gözlerinde derecede bozukluk var ama kayma yokmuş cok şükür. .degerleride fazla olmadigi icin gozluk falan vermedi her bebekte olabilecegini söyledi ve 1 yaşında tekrar getirmemizi soyledi.icim bir nebzede olsa rahatladi..

çok sevindim canım birsorun olmadıgına
nasıl elazıgı sevdininizmi gercektende bugün hava harikaydı
gezmeye fırsatınız oldumu

Ahsennim ; bebeğinin kusması nasıl oldu?

canım ara ara devam ediyor ama sizinle konuştugumuz zamanki kadar kalmadı sabah 3 kere kustu 1 ögünü bende anlamadım zorlada vermedim amadün dışarı çıktık ondan oldu galiba side durumlar nasıl

canım ara ara devam ediyor ama sizinle konuştugumuz zamanki kadar kalmadı sabah 3 kere kustu 1 ögünü bende anlamadım zorlada vermedim amadün dışarı çıktık ondan oldu galiba side durumlar nasıl

Biz de çok şükür tamamen kesildi diyebilirim.Sadece yemek istemediği zaman zorlarsam kendi kendini bilerek kusturuyor.Öğürmeye başladığı zaman bırakmam gerekiyor beslemeyi.Bugün aç olduğunu bildiğim için çorbasını inatla içirmeye devam ettim ve zorla öğürerek kusturdu kendisini.
Şuan ki sorunumuz ise ne zaman aç veya ne zaman tok olduğunu kestirememek...
Başından belli zor yiyen bir bebekti benimki.Onun sinyallerine göre hareket edecek olursam günü 1 bardak süt ile kapatırız.Mecburen annelik iç güdüsü ile saat tutarak beslemeye devam etmek yoruyor beni.
Yani istiyorum ki açlığını ve tokluğunu belli etsin ama nerdeee
Etrafımdan düşük kilolu olduğuna dair şeyler duydukça çıldırma noktasına geliyorum ve dayıyorum kaşığı.
Çok şükür sağlıklı bir evladım var ama bu yeme problemi çökertti beni resmen )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…