Hoşgeldin canım, ceren nasıl, netsiz de olmuyor en azından insan biraz rahatlıyor
geçmiş olsun canım düzelecek inşallah elifimiz dualarımız sizinle:26:Biz bu akşam dr.umuza gittik
kemikleri kütürdüyo elifin diye adam kemik ölçümü yaptırmıştı meğer yavrucazıma booolllll booolllll güneş,süt ve d vitamini vermem gerekiyomuşş çok eksikliği varmış ahh söylemesem kemikleri nasıl olacak kimbilir
öbür hastalığına gelirsel ilacı yükseltti aynen tam gaz devam sabah 1 akşam 1 aldığımız ilacı 1,5-1,5 yapıcaz mayıstan sonraada sabah 2 akşam 2 hap vericem, yükseltme sebebi ise büyüdüğü için ilaç yetersiz geliyormuş
dün gece rüyamda gördüm yine havale geçirdiği zamanı nasıl ağlıyordum sanırım ben bu psikolojiyi atamayacağım, yolda ambulans görüyorum ambulansla nakil yapıldığı zaman geliyor hayatımda ilk defa bindim oda kızım için ne acı geliyor
bu arada kan ilacı kansızlık yapıyor onun için vermiyorum dedimde o zaman başka kullan değiştir dedi maltofer kullan dedi
çok geçmiş olsun canım ya allah korumuş keşke bir doktora görünseydin:26:Günaydın arkadaşlar benim için pek aydın olmadı duru yu sabah aşıya götürdük motorsiklet le işe dönerken kaza yaptık allaha binlerce şükür duru yokken oldu, kaza anında ağlamadımda şimdi ağlıyorum ya duru olsaydı allahım düşünmek bile istemiyorum çok şükür sıyrıklarla atlattık ama sol tarafım çok feci ağırıyor ayağımın üstüne basamıyorum motor da emanet eşimin patronunun bunada şükür.
Kızamık aşısı 1 yaşında tekrar yapılacakmış ve ebe daha iyi olduğunu söyledi eskiden 2 doz yapılırmış.. Hepatit A ve çiçek aşınıda devlet karşılıyormuş artık..
geçmiş olsun canım çıkarsak bir türlü çıkarmasak bir türlü ne yapacağımızı şaşırdık artıkgeçmiş olsun canım
dün bende ahseni çıkartım güneşe sabahtan beri kusuyor hava çarptı galiba
hadi gözünaydın canım çok şükürcnm çıktı folyo vallahı dunden berı eldivenı taktım inceledım yuttuğu gıbıde çıkmış küçüktü zaten ıyıce bakmasam öle usten görunmuyor o benım yavrumya ondn tıksınememki zaten hiç tıksınmedım baktım buldum bıde üşenmedım diğer parçlarıyla karşılaştım hepsi çıkmışmı dıye çok şükür parçalar tamam görunuyor bu arada bişifarkettım ceviz verıyom sabahları hergun kırıyorum daha önce kırıp çekmıyorum cevız durunca ıyı olmuyomuş dıye bıçakla ınce ınce doğruyorum o cevırlerıde oldu gıbı çıkarıyo öğütmuyo mıdesı sızler nasıl verıyorsunuz cevizi
canım zamanla geçiyor o durum biz 3 takla attık 2 yıl önce arabadan zor çıktık uzun bir süre bırak kullanmayı arabaya binemedim birgün bursadan geliyorduk kayınpederim kullanamıcam fena oldum dedi mecburiyetten aldım 2 saatlik yol riske atamadım adama bişey olur diye eve geldik meğer ben korkuyu atayım diye yapmış o günden sonra eskisi gibi kullanıyorum geçicek merak etmeHepinize teşekkür ederim arkadaşlar işte kaza grliyorum demiyor ben araba kullanmaya cesaret edemiyordum bundan sonra hiiiççç edemem..
ahahaa benim kızım 1 haftadır, anni du du, diyor sürekli, ben ona hep annem dur anem dur dediğim için heralde, anni anni diye gelişine bayılıyorum yaaaa, baba demedi oh olsun babası kıskançlıktan ölecekmesela ikimiz aynı anda yüzümüzü kapatıp ağlıyor numarası yapıyoruz hemen emekleyerek bana geliyor, anni diye yüzümü yalıyor köpek gibi, babasını sallamıyor, ben ceee yapıyorum gülüyor arkasından babası yapıyor ağlıyor, onun yapmasını istemiyor ittiriyor onu, babası da bozuluyor baya, napalım kızım bana düşkünnnnnnnn
haha yere mi atmıs kendini! edepsize bak seeen :) hos bizimki de 2 gundur kasıga sarmıs durumda vermeyince basıyo feryadı daha ayaklanmadıgı icin yerlere atamıyo kendini yoksa atar yani eksik kalmaz bizimki de ama dun bi verdim bakiyim napcak diye tabaga sokuyo hemen ama agzına goturmeyi akıl edemiyo daha. bi de uzmanlar diyo ki 9 aydan sonra cocugun eline kasık verin kendi yemesi icin tesvik edin! ben cerenin onune mamasıyla kasıgı koysam hayal bile edemiyorum once ellerini filan sokar sonra da kaldırır tabagı yere atarhtta gecen gun su cocuklar icin yaptıkları tabak catal kasık setlerinden baktım set olarak bulamadım ama tek tabak vardı chicco'nun tabagın 3 bolmesi var ısıyı muhafaza ediyomus o onemli degilde en guzeli altı vakumlu masaya sabitliyosun, 17 tldi pahalı geldi almadım ama guzel bisey aslında bi kac aya aklı daha erer kullanabilir...
geçmiş olsun canım düzelecek inşallah elifimiz dualarımız sizinle:26:
çok geçmiş olsun canım ya allah korumuş keşke bir doktora görünseydin:26:
geçmiş olsun canım çıkarsak bir türlü çıkarmasak bir türlü ne yapacağımızı şaşırdık artık
hadi gözünaydın canım çok şükür
canım zamanla geçiyor o durum biz 3 takla attık 2 yıl önce arabadan zor çıktık uzun bir süre bırak kullanmayı arabaya binemedim birgün bursadan geliyorduk kayınpederim kullanamıcam fena oldum dedi mecburiyetten aldım 2 saatlik yol riske atamadım adama bişey olur diye eve geldik meğer ben korkuyu atayım diye yapmış o günden sonra eskisi gibi kullanıyorum geçicek merak etme
Teşekkür ederim canım inşallah hep böyle kalırda bana çekmez. Baba yı 7 aylıken söylemişti sonra unuttu yaklaşık 3 haftadır bilinçli bir şekilde babasının arkasından dolanarak babba babbbaa diyor acıktığı zaman mamma diyor ama anne malesef tık yok kızım hani anne deyince kapıya bakıyor bende diyorumki başka bir anne hayal ediyor heraldeişte şimdi ımma diyor bana bakarak bakalım gerisi gelecekmi..
Canım çınar bizimkilerden bayyağı küçük sanırım o yüzden olabilir 3 martta duru 11 aylık olacakdoğumgünü yaklaşıyor ne yapacağım bilmiyorum..
Evet aynen dediğin gibi çınar yoğurdu severken bir bakıyorum yemek istemiyor bir ara hiç kahvaltı yaptıramıyordum değişiyorlar bir gün daha çok uyurlarsa diğer gün uyumuyorlar onlar da çevreye uyum sağlamaya çalışıyorlar ondan düzensizlikler oluyorsağol canım aynen çatladım sıkıntıdan, saba tümer, müge anlı film gibi programlarını izleye izleye geçti zaman, kızım 3 gündür şeytan kulağına kurşun iyi uyuyor, 5 kere falan ağlıyor gece, Allahım inşallah düzeliyordur,yalnız şimdi de iştahsızlık başladı, sebze çorbasını asla yemiyor, eskiden kahvaltıyı sevmezdi, çorba severdi şimdi kahvaltısını severek yiyor, sebze yemiyor, dönem dönem değişiyorlar herhalde..
hosgeldiinn, kac zamandır yoksun bıraktın bizi faydalı bilgilerinden, kaybolma bi daha biyere :) zaten baslamıssın hemen gelir gelmez zeytin meytin gene
sağol canım, zytin konusunda çok hassasımsizin kaka düzelmiş sanırım, bizim tekrar başladı, duphalacla başladık gene.. neyin kabız yaptığını anlamak için benim bi yöntem var, köy sütüyle yoğurt yapmıştım onu yediriyorum kabız oldu emin olmak için zeytin rendeledim kakadan aynen çıktı pastörize süt daha hafif sanırım..
valla bzim kaka durumu bi acayip gene eskiye gore iyi de..arada tas gibi cıkarsada genelde popoya sıvasıyo artık. ama gene de 2 gunde bir yapıyo...sabah 1 aksam 1 olcek de kesmedi bizi bende doktoru aradım 2 gunde bir yapması normal, olcegi de sabah aksam1,5 a cıkar dedi ve gunde 6 olcege kadar verilebiliyormus bu surup, ishal olmadıgı surece korkmadan olcuyu artırabilirmisim. (bu da ne surupmus dedim bende) e ben bi yerde okumustum duphalac bi kac ay kullanılıp bagırsaklar duzene girince bidaha kabızlık olmuyo diye siz neden kabız oldunuz tekrar.. sinir bisey bu kabızlık yaa
Canım 1 yaşında tekrar yapılacak dendimi benimki cazgır olduğu için ağladı..
bu arada kızlar ben bugun cerenin sacını kestim yani onleri uzamıstı gozune giriyodu bende yandan kucuk tokayla tutturuyodum hic farkında olmuyodu tokanın bugun bi baktım toka elinde kucuk bisey zaten bi agzına atsa, yutsa metali filan var icini parcalar cocugun Allah korusun. tokadan korku geldi yani bende 2-3 cm kısalttım, onlere kakul yaptım :) tuy gibi bi cimcik sacı var zaten onu da anası kesti yavrucegiminolsun yakıstı ama... sacını da sardım peceteye saklıcam,ilk sacımız...
evet canım kızamık asısı 2 doz seklınde vuruldugu ıcın 1 yasında tekrar 2.dozu vurulacak..gecmıs olsun duruya
valla benimkide kaşık falan istemiyor, dün eline mercimekli köfte yapıp verdi, ağzına koymak yerine mıncıklayarak her yerine sürdü, zannediyorum ona 5 yaşına kadar ben yedircem, annem hep söylerdi, kendimiz yemezmişiz biz..
ahh ahh doğum günü için hayalim, bir kafe ve organizasyon şirketiyle anlaşıp arkadaşlarla güzel bir parti yapmakve yorulmadan misafir gibi gitmek amaaaa param yok o kadarsahi bu gibi kutlama kaça mal oluyor 2o kişilik falan bilen varmı..
Hayırlı olsun canım bende kestirmek istiyorumda baba bey izin vermiyor kızımın saçını elleme uzasın diyor....
Canım önceleri öyleymişte şimdi tek doz öyle dedii....
Valla canım kuzenim geçen sene yapmıştı cafe kiraladı pastası falan için 500 600 tl ye maal olmuştu ama bu sene daha uygun biryerde yaptı. Ya ben evde yapmak isterim aslında ama evim çok çookk küçük kesinlikle sığmaz sadece kuzenleri 10 15 arası sen düşün...
Selam kızlar çok şükür bizde evimize sagsaglim geldik. Elazığ'da hava cok güzeldi sansimizdan..
Kızıma gelince gözlerinde derecede bozukluk var ama kayma yokmuş cok şükür. .degerleride fazla olmadigi icin gozluk falan vermedi her bebekte olabilecegini söyledi ve 1 yaşında tekrar getirmemizi soyledi.icim bir nebzede olsa rahatladi..
Ahsennim ; bebeğinin kusması nasıl oldu?
canım ara ara devam ediyor ama sizinle konuştugumuz zamanki kadar kalmadı sabah 3 kere kustu 1 ögünü bende anlamadım zorlada vermedim amadün dışarı çıktık ondan oldu galiba side durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?