canım efe nasıl bir sorun olmamıştır umarım
çıktımı folyo
yok henuz çıkmadı cnm 2 kere kaka yaptı bugun yoktu ıkısındede normal görunuyor inşalah bı sorun olmaz çıkmadan bana huzur yok zaten demınde kavga ettık efeyle 1 saat salladım kolumda uyumadıya kızdım küstüm ayrı odaya geçtim babasıda gelmiş hadı barışın dıyo :)
bıde benım oğlum kaşıkla bışı yemek istemıyo ona yemek yedırcem derken ülserim azdı ne zaman yemek yedırcek olsam bende bı mıde ağrısı çok zorluyo hiç böle değildi ne versem bıtırene kadar rahatlıkla yedırırdım ne meyve ne çorba bu sabah kahvaltı karışımını bıle yemek istemedı napıcam benyaa tahammul edemıyorum yemedığını gördukçe çok sınırlenıyorum
canım normalde iştahı yerindeyse dişten olabilir çok zorlama istersin
bence yarın anca yapar çok büyük degilse folyo korkma inşallah bir sorun olmaz
yok henuz çıkmadı cnm 2 kere kaka yaptı bugun yoktu ıkısındede normal görunuyor inşalah bı sorun olmaz çıkmadan bana huzur yok zaten demınde kavga ettık efeyle 1 saat salladım kolumda uyumadıya kızdım küstüm ayrı odaya geçtim babasıda gelmiş hadı barışın dıyo :)
bıde benım oğlum kaşıkla bışı yemek istemıyo ona yemek yedırcem derken ülserim azdı ne zaman yemek yedırcek olsam bende bı mıde ağrısı çok zorluyo hiç böle değildi ne versem bıtırene kadar rahatlıkla yedırırdım ne meyve ne çorba bu sabah kahvaltı karışımını bıle yemek istemedı napıcam benyaa tahammul edemıyorum yemedığını gördukçe çok sınırlenıyorum
canım bugün hava süperdi
evden bugün biraz erken çıktım ahsenle güneşin tadını çıkarttık anne kız
inşallah yarında hava güzel olur
bizde ögleden sonra ahseni götürdük medikal parkka siz hangi doktora geliyorsunuz ahsenin doktoru funda oguz
oy maşallah çok tatlı olmuş canım
gecmiş olsun canım allah korumuş dün ahsende sonunda tv ünitesine agzını çarptı dudagını kanattı bekliyordum zaten epeyidir oraya çıkmaya calışıyor dedim düşecek mutfaktaydım aglamasına geldim dudakm nasıl kanıyor allahtan çabuk kesildi ödüm koptu
günaydın arkadaşlar sabahın köründe uyandık gene folyoda hala yok gece ruyamda bıle folyoyla uğraştım durdum
Biz bu akşam dr.umuza gittik
kemikleri kütürdüyo elifin diye adam kemik ölçümü yaptırmıştı meğer yavrucazıma booolllll booolllll güneş,süt ve d vitamini vermem gerekiyomuşş çok eksikliği varmış ahh söylemesem kemikleri nasıl olacak kimbilir
öbür hastalığına gelirsel ilacı yükseltti aynen tam gaz devam sabah 1 akşam 1 aldığımız ilacı 1,5-1,5 yapıcaz mayıstan sonraada sabah 2 akşam 2 hap vericem, yükseltme sebebi ise büyüdüğü için ilaç yetersiz geliyormuş
dün gece rüyamda gördüm yine havale geçirdiği zamanı nasıl ağlıyordum sanırım ben bu psikolojiyi atamayacağım, yolda ambulans görüyorum ambulansla nakil yapıldığı zaman geliyor hayatımda ilk defa bindim oda kızım için ne acı geliyor
bu arada kan ilacı kansızlık yapıyor onun için vermiyorum dedimde o zaman başka kullan değiştir dedi maltofer kullan dedi
Günaydın arkadaşlar benim için pek aydın olmadı duru yu sabah aşıya götürdük motorsiklet le işe dönerken kaza yaptık allaha binlerce şükür duru yokken oldu, kaza anında ağlamadımda şimdi ağlıyorum ya duru olsaydı allahım düşünmek bile istemiyorum çok şükür sıyrıklarla atlattık ama sol tarafım çok feci ağırıyor ayağımın üstüne basamıyorum motor da emanet eşimin patronunun bunada şükür.
Kızamık aşısı 1 yaşında tekrar yapılacakmış ve ebe daha iyi olduğunu söyledi eskiden 2 doz yapılırmış.. Hepatit A ve çiçek aşınıda devlet karşılıyormuş artık..
kemikleri kütürdüyo elifin diye adam kemik ölçümü yaptırmıştı meğer yavrucazıma booolllll booolllll güneş,süt ve d vitamini vermem gerekiyomuşş çok eksikliği varmış ahh söylemesem kemikleri nasıl olacak kimbilir
öbür hastalığına gelirsel ilacı yükseltti aynen tam gaz devam sabah 1 akşam 1 aldığımız ilacı 1,5-1,5 yapıcaz mayıstan sonraada sabah 2 akşam 2 hap vericem, yükseltme sebebi ise büyüdüğü için ilaç yetersiz geliyormuş
dün gece rüyamda gördüm yine havale geçirdiği zamanı nasıl ağlıyordum sanırım ben bu psikolojiyi atamayacağım, yolda ambulans görüyorum ambulansla nakil yapıldığı zaman geliyor hayatımda ilk defa bindim oda kızım için ne acı geliyor
bu arada kan ilacı kansızlık yapıyor onun için vermiyorum dedimde o zaman başka kullan değiştir dedi maltofer kullan dedi
çok çok geçmiş olsun canım
bir doktora görün istersen bisorun olmasın ayagında
Günaydın arkadaşlar benim için pek aydın olmadı duru yu sabah aşıya götürdük motorsiklet le işe dönerken kaza yaptık allaha binlerce şükür duru yokken oldu, kaza anında ağlamadımda şimdi ağlıyorum ya duru olsaydı allahım düşünmek bile istemiyorum çok şükür sıyrıklarla atlattık ama sol tarafım çok feci ağırıyor ayağımın üstüne basamıyorum motor da emanet eşimin patronunun bunada şükür.
Kızamık aşısı 1 yaşında tekrar yapılacakmış ve ebe daha iyi olduğunu söyledi eskiden 2 doz yapılırmış.. Hepatit A ve çiçek aşınıda devlet karşılıyormuş artık..
geçmiş olsun canım
dün bende ahseni çıkartım güneşe sabahtan beri kusuyor hava çarptı galiba
günaydın arkadaşlar sabahın köründe uyandık gene folyoda hala yok gece ruyamda bıle folyoyla uğraştım durdum
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş, canınıza bir şey olmadı ya motoru boş verin keşke bir hastaneye uğrayıp muayene olsaydın. Dediğin gibi Allahtan duru yokmuş yanınızda ihtimali düşünmesi bile kötü.Günaydın arkadaşlar benim için pek aydın olmadı duru yu sabah aşıya götürdük motorsiklet le işe dönerken kaza yaptık allaha binlerce şükür duru yokken oldu, kaza anında ağlamadımda şimdi ağlıyorum ya duru olsaydı allahım düşünmek bile istemiyorum çok şükür sıyrıklarla atlattık ama sol tarafım çok feci ağırıyor ayağımın üstüne basamıyorum motor da emanet eşimin patronunun bunada şükür.
Allah tekrar havale yaşatmasın canım, insan ister istemez endişeleniyor üstelik sen o zamanlar daha lohusaydın o zor günleri yaşadın, inşallah bu hastalık düzelir ve tekrarlamaz canım, o duyduğum ilk zamanlar ben de çok üzüldüm insanın evladı söz konusu olunca kafaya takmamak mümkün değil ama sen elinden geldiğince doktorlara götürüyorsun ilaçlarını aksatmıyorsun tedbir senden gerisi de Allahtan gelir inşallah.Biz bu akşam dr.umuza gittik
ahh canım yaa havale falan da mı gecrdi elif ben bu boyutta oldugunu bilmiyodum durumun. Allah kimseyi evladıyla sınamasın anne olunca insan daha iyi anlıyo. gecmis olsun, zor seyler yasamıssın ama yasadıgınızın en kotusu bu olsun insallah... acaba bu ilacları ne zamana kadar kulanman gerekicekmis. ilerde bu rahatsızlgın nasıl seyredicegi konusunda ne diyo doktorlar onemli olan o...
ya canım kucuk diyosun da tam olarak ne kadardı bu folyo mesela biseyle kıyaslasan. cok da minicik biseyse belki kakayla kamufle oldu gitti o kadar mıncık mıncık inceleyebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?