kıyamam canım ya napsın annesi o da küçük daha
şevvalin yanında ahseni pek sevmeyin canım yoksa sen yokken zarar verir zamanla geçer aklı erdikçe
cnm gezmekten hiç gerı kalmıyoruzki valla kvde söylenıp duruyo bız gezdıkçe hayır çocuğu ona bıraksam hakkı var dıcemde ne derdı var anlamıyorum
şevval kıskanıyordur tahmın edebılıyorum görümcemın 9 yaşında kızı var şimdi bizim uzun süre olmayınca hep onları sevdık onlarla oynadık efeye alınan oyuncaklarla oynamaya falan çalışıyo hatta geçen geldiler ilk arbaama bınmeye çalışıyo 50 kere indirip kaldırdı arabayı bı açıyo kapıyo bişide dıyemıyorum kırılır sureklı açıp kaparsak dıye en sonunda kp.derim kırılcak kızım dedıde bıraktı bide sizinkisürekli aynı yerdeler dahada çok kısknaçlık oluyordur aslında buyunce çok korur kollar ama oda ufak daha
ben dikkat ediyorum ama babası anlamıyor
aşk yaşıyorlar resmen
ilk alındıgında şevvalde bindi ilkarbama çok komik görünüyordu am hiç birşey demedim
ahsende uyuması yok yemsi yok sürekli ilgi isteyen bir bebek gün boyu onla ilgileniyorum
şevvalde haklı ama ne yapıcam bilmiyorum
Allah kabul etsin canım, hayırlı yolculuklar. Bir an önce hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
hayırla gıt gel inşallah cnmya
ya okadar okuyorum burda en çok takılanlardan bırıyım hiç görmemişim meliselanın umreye gıdeceğini
ben 2 saatten fazla bırakamıyorum hiç oğlum amin rabbım kımseyı ayırmasın evladından
aa panceem bandırmaya mı geliyosunnn
cnm simdi azraselam anlatınca aklıma geldi yegenimn bitmeyen bi alerjisi var yaz kıs oksuruk ve burun tıkanıklıgı... bu seyi ablam da yapıyo. solusyonun icerigini bilmiyorum ama aynen boyle burnuna sırıngayla fıskırtıyo. yani soyle diyim hızlı bi sekilde bi burun deliginden fıskırtıyo obur delikten aynen cıkıyo o esnada temizliyo burunda ne varsa... yegenim alısmıs artık lavaboya egiliyo yapıyolar ama ahsene yapmak birz zor olabilir ama cok zorda kalınca kullanabilirsin..
canım gule gule gidin gelin simdiden Allah kabul etsin ettiginiz butun dualar kabul olsun insallah...
teşekürederim canım bir deneyeyim suyumu eczaneden alıyoruz orasını anlamadım
üzülme canım sen çok güzel yerlere gidiyorsun allah bizlerede nasip etsin inşallah
maşallah canım çok şeker çıkmış
eyidas canım sen iyice zayıflamışsın
gezmeye alışınca evde durmak çok zor geliyor insana
eşinden çok gezmeyi özlemiş gibisin
canım ne güzel telaşalardı hastane çantası yok hastane çıkışı kaçtane bez alsak yanımıza nekadar güzel telaşlardı
şimdide dogumgünleri geldi bile
selam kızlar babamız izinliydi sabah dişçiye gittik ordanda mirayı dr a götürdük
herşeyi normal çok şükür boyumuz 76 kilomuz 8600 hiç kilo almamışız
dr sağlığı yerinde hiç endişe etme kilo almaması normal çok hareketli görünüyor dedi
hiç yemek istemiyor iştah şurubu istedim kilosu iyi bence durup dururken şişirmeyi doğru bulmuyorum dedi vermedi
artık süt verebilirmiyim dedim 11 buçuk aylık oldu miray artık süt bal herşeyi verebilirsin 1 yaş kabul ediyoruz artık dedi
çok ağlıyor diye kanına baktı karaciğer böbrek emzimlerine herşey normal çıktı çok şükür
kan damlamız bitmişti alalım mı dedik artık devam etmeyin dedi
he birde kızamık su çiçeği aşısından sonra su çiçeği yada kızamık çıkarabilir endişelenme dedi bizde haberler böyle
malatya buz gibi kış geri gelmiş resmen
melisela allah yolunuzu açık etsin dualarınız kabul olsun bizim içinde dua edin :26:
eyidas pasta sürprizi bomba olmuş kadının yüzünü görmüş kadar oldum
ben dikkat ediyorum ama babası anlamıyor
aşk yaşıyorlar resmen
ilk alındıgında şevvalde bindi ilkarbama çok komik görünüyordu am hiç birşey demedim
ahsende uyuması yok yemsi yok sürekli ilgi isteyen bir bebek gün boyu onla ilgileniyorum
yemek koydum ocaga geldimbu kadar zayflama sohbetinden sonra halen yemek derdindeyim
ama tek ben olsam açkalıcam ama eşim kzım mecburiyetten yani iştahtan degil
bizim şevval çok zayıfladı kızlar
pek belli etmiyor ama ahseni kıskanıyor
birde benim tarafta küçük bebek yoktu 8 senedir
çok seviyorlar ahseni kız depresyonda
evde yemiyor okula koyuyorum gerigeliyor
ne yapacam bilmiyorum ahsende ablasını görünce resmen seviç naraları atıyor
servisin renginini tanıyor artık görünce heycanlanıyor o derece
ama bu aralar küçükte olsa zarar vermeye çalışor şevval ahsene
ohhh miss gibi banada lazım ama süpürgem bozuldu yapılacak
ne güzel havanız değişmiştir bende kısmetse yarın atıcamkendimi dışarı
herkes öyle diyor ama ben 48-49 kilo bişeyim yani boyuma göre normalim
bide benim gibi kahvaltıyı öğleden sonra yaparsan çok güzel verirsin dengeli beslenme diye bişeyim yokki
selam kızlar babamız izinliydi sabah dişçiye gittik ordanda mirayı dr a götürdük
herşeyi normal çok şükür boyumuz 76 kilomuz 8600 hiç kilo almamışız
dr sağlığı yerinde hiç endişe etme kilo almaması normal çok hareketli görünüyor dedi
hiç yemek istemiyor iştah şurubu istedim kilosu iyi bence durup dururken şişirmeyi doğru bulmuyorum dedi vermedi
artık süt verebilirmiyim dedim 11 buçuk aylık oldu miray artık süt bal herşeyi verebilirsin 1 yaş kabul ediyoruz artık dedi
çok ağlıyor diye kanına baktı karaciğer böbrek emzimlerine herşey normal çıktı çok şükür
kan damlamız bitmişti alalım mı dedik artık devam etmeyin dedi
he birde kızamık su çiçeği aşısından sonra su çiçeği yada kızamık çıkarabilir endişelenme dedi bizde haberler böyle
malatya buz gibi kış geri gelmiş resmen
melisela allah yolunuzu açık etsin dualarınız kabul olsun bizim içinde dua edin :26:
eyidas pasta sürprizi bomba olmuş kadının yüzünü görmüş kadar oldum
maşallah ne guzel insan böyle sağlıklı olduğunu duyunca çok sevınıyor iştah şurubu almamakla ıyı etmışsın ne gerek var sağlıklıysa kıloya
bende bır haftadır sut verıyorum yarım su karıştırıyorum artık karıştırmadan vercem içine cicibebe atıyorum 3tane ama sütü pek sevmedı hiç istekli içmıyo şekermı koysamkı yada bal
pekmezi sütle yoğurda karıştırmayın ıkıınında vıtamını kalmıyor dıyorlar
en iyisi dr.u dinle canım bizimkide görüntüde kilolu duruyor ama normal aslında bizimkinde yanak var ısırmalık :)evet canım nasipse doğumgününü orda kutlucaz mirayın
canım sütüne bir çay kaşığı yeterli olabilir çok tatlı olursa midesini bayabilir dedi koy istersen tat verir
canım valla anlamadım bende o kadar ısrar ettim hayır dedi
balık yağı içereyim mi bir yaşından sonra dedim
ben herşeyin doğalından yanayım ceviz ya da balık verirsen haftada bir balık yağıına gerek kalmaz dedi
hepsinin içinde kimyasal var sonuçta dedi
biri öyle diyor biri böyle anlayamıyorum bu drları
ahh o babalar yokmu küçük her zaman için dha tatlı olur ama ister istemez kıskanır insan ben bile olsa kıskanırdım yani :)ben dikkat ediyorum ama babası anlamıyor
aşk yaşıyorlar resmen
şans işte dediğin gibi hayırlısı artık napıcaksın.. ayrı kalmak çok zor olmuştur yavrum ya ben hiç bi yere bırakıp gidemiyorum senin işin çok zor ama olsun sonuçta güzel bi yerdesin. ela nın kilosu kaçki canım hem elifede öyle diyolardı ama normal görüntü o. ay maşallah yürümeye başladınız demekk fotolarınızı bekliyoruzzzz :)Kızlar herkese riyaddan kocaman selamlar..sagsalim geldik cok sukur. Otele yerlestik. .persembeye kadar riyaddayiz.sonra mekke ve Medine. .bu arada gece yolda hasta oldum (adet) sans iste..ama donene kadar biter ve umremi yapip gelirim..duamda olacaksiniz inşallah. .
Bugun elami gordum nette.beni tanimadi sanki. Ama babasini gorunce aglamays basladi :)) azcik bozuldum ama ne yapalim..iyimiş, aglamiyormus cok sukur..kizlar bu arada ela artik desteksiz yuruyor. Havaalaninda hic durmadi bir gorseniz..tek sorunuz kendi daha tutup kalkamiyor..ama dikilince gidiyor artik :)) maşallah tosunuma..bu arada herkes cok kilolu dedi ankarada. .biraz moralimi bozdular ama o iyi olsunda zamanla zayiflar yurudukce..
Cok öpüyorum sizi..
nice mutlu güzel yıllara kereme :) bir balık burcu erkeğin var demekki :) dedğin gibi kalabalık olunca zor olur benimde mayısta günüm var ikisini birarada çıkarıcam nasılsa ikisindede aynı kişiler gelecekti :) benim tarafımı o bahaneyle bi gün yapıcam kaynanamlarıda başka gün davet edicem :)bugun oglumun dogumgununu yaptim cok yoruldum guzeldi ama hic oglumla ilgilenemedim bi resim bile cekilemedi m cok kalabalikti gelenlerle ugrasmak ama tecrube oldu kiziminkine okadar kisi cagirmicam cunku sadece gelene hizmet ediosun bide laf ediolar benle ilgilenmedi falan die gercekten cok yorucu bir gundu kesinlikle bundan sonra okadar kalabalik cagirmam en guzeli az oz paylasmak istedim egerki gercekten ogunu cocugunla guzel gecirmek istiosan okadar fazla kisi cagrmicaksin zaten cocuk bisey anlamio sadece yorgunluk bide degmio laf eden kusen cok zormus ya
cnm bende yegenim dogdugunda 8 yasındaydım yani ilk 8 yasında teyze oldum :) ama el bebek gul bebek buyuyen ben, yegenimi bile kıskanmıstım k, sevvalin kardesini kıskanması cok normal. olabildigince sevvalede sevgi gosterilerinde bulunun gerekiyosa zaman zaman ahsen gibi kucagnıza oturtup sevin. zor bi donem tabiiki ahsen de soyle dillenip 2-3 yasına gelse ablalık duygusu gelisecektir ama suanda biraz da kendine rakip olaak goruyo kardesini.
canım bende 48 kiloyum ama benimde boyum uzun degil o yuzden 48 bana tam karar. ama bicoklarına gore bende zayıfım.. dogumdan sonra hızla verdim kilolarımı karsı komsum da beni gordukce sen gun gun eriyosun ya yıkıl karsımdan diyoevet o da kilo sorunu olanlardan.
cnm bizim dr. da aynı kafada kilosu gayet normal kilolu cocuk saglklı cocuk demek degil diyo hep, vitamin istah acıcı vs. vermeyi reddediyo, biz anneer bi turlu rahat etmiyoruz ama esasında bencede dogru olan bu.
sut icin degil ama bal a karsı cocuklarda bir yasına kadar bilmemne emilimi gelismediginden dolayı dolayı bal tuketimi olume dahi sebebiyet verebilir diye okumustum bi yerde tabi bu cok uc bi ornek ama bence gene de bal yerşne pekmez koy bi 15 20 gun dha.
günaydın kızlar
demos 84 nerelerdesin canım
tek bıraktın beni
en iyisi dr.u dinle canım bizimkide görüntüde kilolu duruyor ama normal aslında bizimkinde yanak var ısırmalık :)
bencede en iyisi doğalı ne varsa vermeli herşeyden tatsın ne seviyorsa onu yesin
ahh o babalar yokmu küçük her zaman için dha tatlı olur ama ister istemez kıskanır insan ben bile olsa kıskanırdım yani :)
şans işte dediğin gibi hayırlısı artık napıcaksın.. ayrı kalmak çok zor olmuştur yavrum ya ben hiç bi yere bırakıp gidemiyorum senin işin çok zor ama olsun sonuçta güzel bi yerdesin. ela nın kilosu kaçki canım hem elifede öyle diyolardı ama normal görüntü o. ay maşallah yürümeye başladınız demekk fotolarınızı bekliyoruzzzz :)
nice mutlu güzel yıllara kereme :) bir balık burcu erkeğin var demekki :) dedğin gibi kalabalık olunca zor olur benimde mayısta günüm var ikisini birarada çıkarıcam nasılsa ikisindede aynı kişiler gelecekti :) benim tarafımı o bahaneyle bi gün yapıcam kaynanamlarıda başka gün davet edicem :)
o zaman sende hamilelikte çok almadın ki hemencicik verdin ceren seni çokmu yoruyo yoksa :)
bide annem elife keçi sütü almış ama hiç sevmedi pekmez flnmı koysam ki versem bende sevmedim aslında tatlımsı gibi geldi
günaydın kızlar
demos 84 nerelerdesin canım
tek bıraktın beni
bugun oglumun dogumgununu yaptim cok yoruldum guzeldi ama hic oglumla ilgilenemedim bi resim bile cekilemedi m cok kalabalikti gelenlerle ugrasmak ama tecrube oldu kiziminkine okadar kisi cagirmicam cunku sadece gelene hizmet ediosun bide laf ediolar benle ilgilenmedi falan die gercekten cok yorucu bir gundu kesinlikle bundan sonra okadar kalabalik cagirmam en guzeli az oz paylasmak istedim egerki gercekten ogunu cocugunla guzel gecirmek istiosan okadar fazla kisi cagrmicaksin zaten cocuk bisey anlamio sadece yorgunluk bide degmio laf eden kusen cok zormus ya
yok canım sabah kimsecikler yok onu kastetimgunaydın kızlarr biz istahsız bi sabaha uyandık yine napalım kızım yemiyo ama anası bol bol yiyo tamamlıyoruz birbirimizi :)
evet ya o elifin yanaklar tam ısırmalık hakikaten ama oyle guzelki insan onu ısırmaya kıyamaz da..ahh canımm yormayan cocuk icat edilmediki daha, 2. istemiyorum dedim ama icat edilsin bak ondan alırım bi tane13 kg almıstım hamileyken ama yorulmakla alakalı degil herhalde ya benim metbolizmam iyi calısıyo sanırım bi de emzirmek ise yarıyo yoksa yiyorum yani..
ayy o keci sutunu bi kere ben bilmeden ictim daha dogrusu icemdim tukurdum bozuk zannettim cunku meger keci sutuymus o. canım pekmez koy bence demiri engellese bile icindeki baska faydalı seylerden faydalanır... ben bazen yogurduna koyuyorum..
aaa ahsenim biz korkulukmuyuz burda cık cıkama demos nerelerdesin hakket ya?
Günaydın canımmm... Dün patron burdaydı sadece okuyabildim yazamadım şimdidew gözatıyordum geçmişe..
Canım Şevvalin hassas dönemleri onunla konuş istersen belkide konuşmuşsundur kıskanması normal oda çocuk benim ablamın kızıda 8 yaşında bana çok düşkündür duru yu çoooookkk seviyor ilgileniyor duru da ona çok düşkün dün ben duru yu severken hayatımm, aşkımmm, güneşim, diye sevdim Nilay ın bakışlarını anlatamam sana biranda gözgöze geldik nerdeyse ağlicaktı gerçi nilay duygularını saklamaz hhıııhh deyip omuz silkti. Bende tabiki nilay benim ilk gözağrım dedim öpücük istedim vermedi sen kızını sev dedi ağlamaklı içim gitti valla bence büyüklere daha çok özen gösterilmeli..
merhaba güzel nisan anneleri uzun süredir topiğe uğrayamıyordum malum kaza kurbanı hamile kaldım ve malesef çok kötü bi hamilelik geçiriyorum bol mide bulantılı ve kusmalı.birde üstüne çok ağır bi grip oldum..serumlarla ayakta durabildim hatta ayaktada duramadım paso yattım.oğlum desen rezil şuan...yavruma mide bulantım yüzünden çorba bile yapamıyorum haftalardır..çok kötüyüm çok fazla vicdan azabı çekiyorummm oğlumu çok fazla ihmal ettim elimde değil ama.sürekli hazır şeylerle besledim oğlumu devam sütü cicibebe kaşık mamaları muhallebii böyle gittik.sadece adam akıllı bi kahvaltısını yaptırabildim..altını bile değişirken kusuyorum...gerçi 3 gündür biraz daha iim.arkadaşlar size diyeceğim o kii nolur sıkı sıkı sağlam korunun gerekirse 2 li koruma yapın.benim düştüğüm duruma düşmeyinn.gerçekten çok rezil olduk..annemde yardımıma gelemiyor evde hasta babaannem var ona bakıyorr..yaa rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinn.öyle bir sınavdan geçiyorum kiii...oğluma çok acıyorum benim çektiğim önemli değilde zavallım önce yakamdan düşmezdi artık oda vazgeçti kendi kendine oynuyorr yavrumdün elinde gofret bana yediriyorr oturdum hüngür hüngür ağladımm...10 nisan oğlumun doğum günü ne yapacağımı yapıp yapamayacağımı bile bilmiyorumm..rabbim inş bana güç kuvvet verirde en güzelini yaparım onun için...
merhaba güzel nisan anneleri uzun süredir topiğe uğrayamıyordum malum kaza kurbanı hamile kaldım ve malesef çok kötü bi hamilelik geçiriyorum bol mide bulantılı ve kusmalı.birde üstüne çok ağır bi grip oldum..serumlarla ayakta durabildim hatta ayaktada duramadım paso yattım.oğlum desen rezil şuan...yavruma mide bulantım yüzünden çorba bile yapamıyorum haftalardır..çok kötüyüm çok fazla vicdan azabı çekiyorummm oğlumu çok fazla ihmal ettim elimde değil ama.sürekli hazır şeylerle besledim oğlumu devam sütü cicibebe kaşık mamaları muhallebii böyle gittik.sadece adam akıllı bi kahvaltısını yaptırabildim..altını bile değişirken kusuyorum...gerçi 3 gündür biraz daha iim.arkadaşlar size diyeceğim o kii nolur sıkı sıkı sağlam korunun gerekirse 2 li koruma yapın.benim düştüğüm duruma düşmeyinn.gerçekten çok rezil olduk..annemde yardımıma gelemiyor evde hasta babaannem var ona bakıyorr..yaa rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinn.öyle bir sınavdan geçiyorum kiii...oğluma çok acıyorum benim çektiğim önemli değilde zavallım önce yakamdan düşmezdi artık oda vazgeçti kendi kendine oynuyorr yavrumdün elinde gofret bana yediriyorr oturdum hüngür hüngür ağladımm...10 nisan oğlumun doğum günü ne yapacağımı yapıp yapamayacağımı bile bilmiyorumm..rabbim inş bana güç kuvvet verirde en güzelini yaparım onun için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?