merhaba güzel nisan anneleri uzun süredir topiğe uğrayamıyordum malum kaza kurbanı hamile kaldım ve malesef çok kötü bi hamilelik geçiriyorum bol mide bulantılı ve kusmalı.birde üstüne çok ağır bi grip oldum..serumlarla ayakta durabildim hatta ayaktada duramadım paso yattım.oğlum desen rezil şuan...yavruma mide bulantım yüzünden çorba bile yapamıyorum haftalardır..çok kötüyüm çok fazla vicdan azabı çekiyorummm oğlumu çok fazla ihmal ettim elimde değil ama.sürekli hazır şeylerle besledim oğlumu devam sütü cicibebe kaşık mamaları muhallebii böyle gittik.sadece adam akıllı bi kahvaltısını yaptırabildim..altını bile değişirken kusuyorum...gerçi 3 gündür biraz daha iim.arkadaşlar size diyeceğim o kii nolur sıkı sıkı sağlam korunun gerekirse 2 li koruma yapın.benim düştüğüm duruma düşmeyinn.gerçekten çok rezil olduk..annemde yardımıma gelemiyor evde hasta babaannem var ona bakıyorr..yaa rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinn.öyle bir sınavdan geçiyorum kiii...oğluma çok acıyorum benim çektiğim önemli değilde zavallım önce yakamdan düşmezdi artık oda vazgeçti kendi kendine oynuyorr yavrumdün elinde gofret bana yediriyorr oturdum hüngür hüngür ağladımm...10 nisan oğlumun doğum günü ne yapacağımı yapıp yapamayacağımı bile bilmiyorumm..rabbim inş bana güç kuvvet verirde en güzelini yaparım onun için...
Canım allah yardımcın olsun seni benden başkası anlayamaz sanırım ::)) çünkü benim hamileliğimde berbat geçti herşeyden midem bulanırdı ve sürekli kusardım geceleri bile bulantıdan uyuyamazdım allah sabır versin umarım geçici bir dönemdir.. Gözlerim doldu okurken vicdan azabı çekmene gerek yok senin elinde olan birşey değil allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
slm güzel anneler herkes iyidir umarım beni sorarsanız çok yorgun ve uykusuzum bu bebek geceleri hiç uyumuyır sürekli uyanıyor bende dayanacak güç kalmadı artık neler yaptım denedim yine uyumuyor aç mı acaba diye nişastalı ve sütlü mama yaptım verdim yine uyumuyo kafayı yicem bu arada işe başlayıp başlamama konusundada kararsızım nisanın 1 nde başlarsam 3 aylık süt iznim var sabah 8 den 2.5 a kadar çalışcam ama temmuzda başlarsam süt iznim bitmiş oluyo bebek böyle uyutmayıncada nasıl çalışcam bilmiyom arada kaldım bir nisanda başlamak isitiyorum bide temmuzda şaştım bana bi akıl verin ya oofffffffff nefesim kesiliyo yorgunluktan.......
Uzun zamandır yoktun canım... Bence temmuz da başla..
pekmezi sütle yoğurda karıştırmayın ıkıınında vıtamını kalmıyor dıyorlar
Ben sürekli mamasına karıştırıyorum.
gunaydın kızlarr biz istahsız bi sabaha uyandık yine napalım kızım yemiyo ama anası bol bol yiyo tamamlıyoruz birbirimizi :)
evet ya o elifin yanaklar tam ısırmalık hakikaten ama oyle guzelki insan onu ısırmaya kıyamaz da..ahh canımm yormayan cocuk icat edilmediki daha, 2. istemiyorum dedim ama icat edilsin bak ondan alırım bi tane13 kg almıstım hamileyken ama yorulmakla alakalı degil herhalde ya benim metbolizmam iyi calısıyo sanırım bi de emzirmek ise yarıyo yoksa yiyorum yani..
ayy o keci sutunu bi kere ben bilmeden ictim daha dogrusu icemdim tukurdum bozuk zannettim cunku meger keci sutuymus o. canım pekmez koy bence demiri engellese bile icindeki baska faydalı seylerden faydalanır... ben bazen yogurduna koyuyorum..
aaa ahsenim biz korkulukmuyuz burda cık cıkama demos nerelerdesin hakket ya?
Burdayım canım işler yoğun yazamıyorum..
Kızlar herkese riyaddan kocaman selamlar..sagsalim geldik cok sukur. Otele yerlestik. .persembeye kadar riyaddayiz.sonra mekke ve Medine. .bu arada gece yolda hasta oldum (adet) sans iste..ama donene kadar biter ve umremi yapip gelirim..duamda olacaksiniz inşallah. .
Bugun elami gordum nette.beni tanimadi sanki. Ama babasini gorunce aglamays basladi :)) azcik bozuldum ama ne yapalim..iyimiş, aglamiyormus cok sukur..kizlar bu arada ela artik desteksiz yuruyor. Havaalaninda hic durmadi bir gorseniz..tek sorunuz kendi daha tutup kalkamiyor..ama dikilince gidiyor artik :)) maşallah tosunuma..bu arada herkes cok kilolu dedi ankarada. .biraz moralimi bozdular ama o iyi olsunda zamanla zayiflar yurudukce..
Cok öpüyorum sizi..
Allah kabul etsin canım. Bozma moralini bunların kastı hep bize. Gözün aydın topiğin 2. yüriyen bebeğii ne
selam kızlar babamız izinliydi sabah dişçiye gittik ordanda mirayı dr a götürdük
herşeyi normal çok şükür boyumuz 76 kilomuz 8600 hiç kilo almamışız
dr sağlığı yerinde hiç endişe etme kilo almaması normal çok hareketli görünüyor dedi
hiç yemek istemiyor iştah şurubu istedim kilosu iyi bence durup dururken şişirmeyi doğru bulmuyorum dedi vermedi
artık süt verebilirmiyim dedim 11 buçuk aylık oldu miray artık süt bal herşeyi verebilirsin 1 yaş kabul ediyoruz artık dedi
çok ağlıyor diye kanına baktı karaciğer böbrek emzimlerine herşey normal çıktı çok şükür
kan damlamız bitmişti alalım mı dedik artık devam etmeyin dedi
he birde kızamık su çiçeği aşısından sonra su çiçeği yada kızamık çıkarabilir endişelenme dedi bizde haberler böyle
malatya buz gibi kış geri gelmiş resmen
melisela allah yolunuzu açık etsin dualarınız kabul olsun bizim içinde dua edin :26:
eyidas pasta sürprizi bomba olmuş kadının yüzünü görmüş kadar oldum
Gözün aydın canım herşey yolunda sevindim sizin adınıza..
Kızlarr iyi akşamlar bu sabah babaannemi umreye gönderdik ben de annemlerdeyim yine...
demos yeni yazabiliyorum canım annenin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim, duru da iyileşmiştir inşallah ...
ahsennim ahsen nasıl oldu burnu açılmadıysa bizde işe yarayan bi yöntem var paylasabilirim?
Biz en son hastalığı ilaç kullanmadan öyle atlattık çok şükür. Bu arada bahar geldi diye sevinirken ben de alerjiyle uğraşıp duruyorum temizlik iyice işkence oluyo bir de bahar temizliği var daha... ahsennim sende yardımcı. çokmuş ama bende de sadece iki kız kardeş var... camları silmek gözümde büyüyo temizlikçi çağırmayı düşünüyorum yarım günde bir sürü iş yapmıştı mevlit için geldiğinde . Bunları düşünürken geçen sene bu zamanlar geliyo aklıma doğum öncesi temizlik. filann... kızlar ben cam sildiğim günün gecesi doğuma gitmiştim . hey gidi günler nasıl geçti onbir ay... hüzünlendim şimdi ...
Sağol canım.. Nerelerdesin görünmüyorsun topiktee temizlik deme bana lütfen evimi pohhh götürüyor..
Bu arada allah kabul etsinn..
Allahım esirgesin seni 41 kere maşallahhh..