bugun babamızın 15 gunluk tatılı bıttı ne guzelde alışmıştık ev bırturlu topalnmıyordu ama cnmız istediğinde gezıyorduk cnm ısterse uyuyordum neçabuk bıttı bu tatıl kaldık yıne oğlumla başbaşa
babaannen hayırsıyla gıder ghelir inşallah allah kabul etsın allahkavuştursun cnm
sende ıkı kız kardeş varmış azmı cnmya bende hiç kımse yok bı eşim bı ben kırletıp kırletıp temızlıyoz :)))
ewt bende sıksık geçen yılı düşünüyorum bambaşka bı telaş vardı geçen yıl aslında çok özledım o telaşı bu yılda d.gunu telaşımız olacak benım buyuk planımolamıyor çağıracağım kımse yok ama inşallah guzel geçer oğluma superman kıyafetı falan gıydırmeyı düşünüyorum
bahtlarıda güzel olsun inşallah canım ya , biliyorum seninkide çok fena bi kadın ama kocalarımızın anneleri napalım hayatımızdan çıkaramıyoruz işte mecburenMaşallah canım Allah korusun elife bakmaya doyamıyorum inşallah böyle güzel gelinim olur. Kayınvalideler nedense hep konuşurlar ama yapmaya gelince icraat yok boş konuşanlardan hoşlanmam zaten, bir de yerinde konuşmayan patavatsızlardan daha da hoşlanmam ne yapayım başından kayınvalidemin tavırlarından dolayı ona ısınamadım bana samimi gelmiyor ve çok dedikodusunu yakaladım eşimle de kaç defa tartışmamıza neden oldu mesafeli olmaya çalışıyorum biliyorum bir gün ben de kayınvalide olacam ama ben gelinimi çocuğumdan ayrı tutmayacam ve asla arkasından dedikodu yapmayacam
eşimde geçen yaz sonu evdeydi işsiz bi yandan iyi ama bi yandan kötüydü alışıyosun sonrasında zor geliyokibugun babamızın 15 gunluk tatılı bıttı ne guzelde alışmıştık ev bırturlu topalnmıyordu ama cnmız istediğinde gezıyorduk cnm ısterse uyuyordum neçabuk bıttı bu tatıl kaldık yıne oğlumla başbaşa
amanda amann pekte yakışır süpermen kıyafeti :)babaannen hayırsıyla gıder ghelir inşallah allah kabul etsın allahkavuştursun cnm
sende ıkı kız kardeş varmış azmı cnmya bende hiç kımse yok bı eşim bı ben kırletıp kırletıp temızlıyoz :)))
ewt bende sıksık geçen yılı düşünüyorum bambaşka bı telaş vardı geçen yıl aslında çok özledım o telaşı bu yılda d.gunu telaşımız olacak benım buyuk planımolamıyor çağıracağım kımse yok ama inşallah guzel geçer oğluma superman kıyafetı falan gıydırmeyı düşünüyorum
hakkaten ya büyüyolar gerçekten büyüdüler bile :) senin doğumun normalmi sezeryanmıydı canım .dogrusu bugun senin yerinde olmayı istemezdim bi anda oyle yalnız kalmak cok sıkıcı oluyo gercekten...
biz de de aynen oyle canım biz kirletiyoz biz temizliyoz :) daha dogrusu biz kirletiyoz ben temizliyorum
ya evet bende bu ara hep gecen sene bu zamanları dusunup duruyorum. sizi bilmiyorum ama ben yusuf yusuf modundaydım, bi o kdr heyecanlıydım ama gene de guzel gunlerdi. dogumudur, 40ıdır, yazıdır kısıdır derken bebisleri buyuttuk ama be! zaman ne cabuk gecti ya...
ayyyy senin doğurmana az kalmışşş demekkiay evet geçen sene bu zamanlar son demlerimizi yaşıyoduk,hele ben geçen sene haftaya doğurmuştum
bahtlarıda güzel olsun inşallah canım ya , biliyorum seninkide çok fena bi kadın ama kocalarımızın anneleri napalım hayatımızdan çıkaramıyoruz işte mecburen
eşimde geçen yaz sonu evdeydi işsiz bi yandan iyi ama bi yandan kötüydü alışıyosun sonrasında zor geliyoki
amanda amann pekte yakışır süpermen kıyafeti :)
hakkaten ya büyüyolar gerçekten büyüdüler bile :) senin doğumun normalmi sezeryanmıydı canım .
bende normal beklerken sezeryan olmuştu malesef 42. haftada
ayyyy senin doğurmana az kalmışşş demekkigerçekten güzel günlerdi :)
teşekürederim canım bir deneyeyim suyumu eczaneden alıyoruz orasını anlamadımCanım çok basit aslında : eczaneden bir litre suya 9 gr tuz katılarak hazırlanan çözeltinin serumu yani izotonik sodyum klorür ile on yirmi adet şırınga.alıyorsun tuzlu suyu ahsenin iki burun deliğine fışkırtıyorsun ama ahsen babasının kucağında ve babası öne doğru eğiliyor olmalı . benim oğlum da çok. huysuzlanıyor ama bunu yaparken gerçekten işe yarıyor burnu temizleniyor. bize de doktorumuz tarif etmişti zaten . günde iki defa yaparsınız eazından .n
üzülme canım sen çok güzel yerlere gidiyorsun allah bizlerede nasip etsin inşallahAhsen canim yazmissin daha yeni gordum.oyle girdim misafirden acil cikmistim.dun ankaraya geldik.suanda size adana havalimanindan yazıyorum. 01:10da ucak kalkıyor. .yarin sabah riyadda olacagim.sonra mekke medine..umremizide yapip dönüş. .dualarimda olacaksiniz..
Bu arada kizlar elayi birakirken cok agladim..rabbim kimseyi evladindan ayirmasin..simdiden burnumda tutmeye başladı. .oda Ağlamış. .inşallah alisir yarin falan..cok öpüyorum hepinizi..
Allahaısmarladık.
maşallah canım çok şeker çıkmışEki Görüntüle 660347 Eki Görüntüle 660348
Eki Görüntüle 660349
bugün kocacım ve canım kızım yani çekirdek ailemizle kahvaltıya gittik :)
arada böyle yapmak ne kadar iyi oluyormuş meğer hava güzel kar yağışlı miss gibi dağ havası
dayanamayacağım sizede anlatıcam perşembe günü eşimin doğum günüydü pek kutlamazlar eşiminkiler bende ufak çaplı bi pasta alayım daha doğrusu üst komşuma aldırayım da onlar gelir otururuz demiştim sonra eşimin kardeşi aradı çaya bize gelin diye yok misafir gelecek dedik gitmedik onları davet ettik kaynanamlar gidecekmiş çayıda demlemişler diye gelmeyelim dediler ama sonrasında geldiler herneyse üstten komşumda indi ailesiyle mum yanmış bi şekilde ayy kaynanamlar bi bozulduuuuu meğer unutmuşlar öylesine gelmişler bide diyo biz pek kutlamıyoz falan ama torunlarıma yapıcam diyo hahaaayyyytt ne yapacaksa sen oğlununkini hatırlamıyosan torununuda unutursun ama varya bi hoşuma gittti bi hoşuma gittti anlatamamarkada kıs kıs gülerken kocamın yüz ifadesini kaçırdım ona yanarım
gezmeye alışınca evde durmak çok zor geliyor insanabugun babamızın 15 gunluk tatılı bıttı ne guzelde alışmıştık ev bırturlu topalnmıyordu ama cnmız istediğinde gezıyorduk cnm ısterse uyuyordum neçabuk bıttı bu tatıl kaldık yıne oğlumla başbaşa
ay evet geçen sene bu zamanlar son demlerimizi yaşıyoduk,hele ben geçen sene haftaya doğurmuştum
iyiakşamlar kızlar biz temizligimiz yapıldı sonrada anneaneye gidildi ve evimize döndük
elazıg bugün dehşet soguk annemden gelirken markete gitmeyi ikikere düşündüm sonra vazgeçtim
oderece yani
ohhh miss gibi banada lazım ama süpürgem bozuldu yapılacak
ne güzel havanız değişmiştir bende kısmetse yarın atıcamkendimi dışarı
herkes öyle diyor ama ben 48-49 kilo bişeyim yani boyuma göre normalim
bide benim gibi kahvaltıyı öğleden sonra yaparsan çok güzel verirsin dengeli beslenme diye bişeyim yokki
canım arabayla gidip geldik yürünecek bir hava degildi resmen ayaz vardı
canım ben 57 kiloyken bile hastamısın ne kadar zayıfsın diyorlardı ama o zamanlar mazide kaldı
48 olsam ölü sanırlar
farklı bi eve gidince bile insanın havası değişiyor napıcan az kaldı güzel havalara yarın burası güzel olacak diyolar bende bi güneşe çıkayım :)
demekki sende boy varki ondan öyle diyorlar ben ufak tefek bişey olduğum için :)
istersen yaparsın ilerleyen zamanda bi spora başlarsın ahsende büyüsün biraz
inşallah canım çok degil bi 5 kilo versem
boyum çok uzun degil canım 1 70 cm
hamile kalmadan 57 dim şimdi 69 70 gidip geliyorum
64 de razıyım
yemek koydum ocaga geldimbu kadar zayflama sohbetinden sonra halen yemek derdindeyim
ama tek ben olsam açkalıcam ama eşim kzım mecburiyetten yani iştahtan degil
bizim şevval çok zayıfladı kızlar
pek belli etmiyor ama ahseni kıskanıyor
birde benim tarafta küçük bebek yoktu 8 senedir
çok seviyorlar ahseni kız depresyonda
evde yemiyor okula koyuyorum gerigeliyor
ne yapacam bilmiyorum ahsende ablasını görünce resmen seviç naraları atıyor
servisin renginini tanıyor artık görünce heycanlanıyor o derece
ama bu aralar küçükte olsa zarar vermeye çalışor şevval ahsene
selam kızlar babamız izinliydi sabah dişçiye gittik ordanda mirayı dr a götürdük
herşeyi normal çok şükür boyumuz 76 kilomuz 8600 hiç kilo almamışız
dr sağlığı yerinde hiç endişe etme kilo almaması normal çok hareketli görünüyor dedi
hiç yemek istemiyor iştah şurubu istedim kilosu iyi bence durup dururken şişirmeyi doğru bulmuyorum dedi vermedi
artık süt verebilirmiyim dedim 11 buçuk aylık oldu miray artık süt bal herşeyi verebilirsin 1 yaş kabul ediyoruz artık dedi
çok ağlıyor diye kanına baktı karaciğer böbrek emzimlerine herşey normal çıktı çok şükür
kan damlamız bitmişti alalım mı dedik artık devam etmeyin dedi
he birde kızamık su çiçeği aşısından sonra su çiçeği yada kızamık çıkarabilir endişelenme dedi bizde haberler böyle
malatya buz gibi kış geri gelmiş resmen
melisela allah yolunuzu açık etsin dualarınız kabul olsun bizim içinde dua edin :26:
eyidas pasta sürprizi bomba olmuş kadının yüzünü görmüş kadar oldum
bizim doktor abartio heralde sevindim canim o zaman kizomin kilosu normal biraz once sebze corbasi yapti kayinvalidem brokoli prasa ispanak kereviz tam bir vitamin deposu cok sukur bu ogleni atlattk oglumda kizimda bitirdi tabagini hosuna gitti heralde dun baya uzulmustum 1 saatte bi ogun yediler bugun igi basladik ins bole kapatiriz gunu:)tum bebislere bol istahlarrrr
selam kızlar babamız izinliydi sabah dişçiye gittik ordanda mirayı dr a götürdük
herşeyi normal çok şükür boyumuz 76 kilomuz 8600 hiç kilo almamışız
dr sağlığı yerinde hiç endişe etme kilo almaması normal çok hareketli görünüyor dedi
hiç yemek istemiyor iştah şurubu istedim kilosu iyi bence durup dururken şişirmeyi doğru bulmuyorum dedi vermedi
artık süt verebilirmiyim dedim 11 buçuk aylık oldu miray artık süt bal herşeyi verebilirsin 1 yaş kabul ediyoruz artık dedi
çok ağlıyor diye kanına baktı karaciğer böbrek emzimlerine herşey normal çıktı çok şükür
kan damlamız bitmişti alalım mı dedik artık devam etmeyin dedi
he birde kızamık su çiçeği aşısından sonra su çiçeği yada kızamık çıkarabilir endişelenme dedi bizde haberler böyle
malatya buz gibi kış geri gelmiş resmen
melisela allah yolunuzu açık etsin dualarınız kabul olsun bizim içinde dua edin :26:
eyidas pasta sürprizi bomba olmuş kadının yüzünü görmüş kadar oldum
yemek koydum ocaga geldimbu kadar zayflama sohbetinden sonra halen yemek derdindeyim
ama tek ben olsam açkalıcam ama eşim kzım mecburiyetten yani iştahtan degil
bizim şevval çok zayıfladı kızlar
pek belli etmiyor ama ahseni kıskanıyor
birde benim tarafta küçük bebek yoktu 8 senedir
çok seviyorlar ahseni kız depresyonda
evde yemiyor okula koyuyorum gerigeliyor
ne yapacam bilmiyorum ahsende ablasını görünce resmen seviç naraları atıyor
servisin renginini tanıyor artık görünce heycanlanıyor o derece
ama bu aralar küçükte olsa zarar vermeye çalışor şevval ahsene
evet canım nasipse doğumgününü orda kutlucaz mirayınaa panceem bandırmaya mı geliyosunnn
cnm simdi azraselam anlatınca aklıma geldi yegenimn bitmeyen bi alerjisi var yaz kıs oksuruk ve burun tıkanıklıgı... bu seyi ablam da yapıyo. solusyonun icerigini bilmiyorum ama aynen boyle burnuna sırıngayla fıskırtıyo. yani soyle diyim hızlı bi sekilde bi burun deliginden fıskırtıyo obur delikten aynen cıkıyo o esnada temizliyo burunda ne varsa... yegenim alısmıs artık lavaboya egiliyo yapıyolar ama ahsene yapmak birz zor olabilir ama cok zorda kalınca kullanabilirsin..
canım gule gule gidin gelin simdiden Allah kabul etsin ettiginiz butun dualar kabul olsun insallah...
canım sütüne bir çay kaşığı yeterli olabilir çok tatlı olursa midesini bayabilir dedi koy istersen tat verirmaşallah ne guzel insan böyle sağlıklı olduğunu duyunca çok sevınıyor iştah şurubu almamakla ıyı etmışsın ne gerek var sağlıklıysa kıloya
bende bır haftadır sut verıyorum yarım su karıştırıyorum artık karıştırmadan vercem içine cicibebe atıyorum 3tane ama sütü pek sevmedı hiç istekli içmıyo şekermı koysamkı yada bal
çok şükür canım bişey çıkmamış
kilo alımıda bu aydan sonra biraz zor zaten hele birde yürümeye başladılarmı
bizim doktor neden bizi korkutuyor 9 kilo geldi ahsen az vitamin verelim dedi
kansızlıgı var diyemi acaba bende o yüzden çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?