Kusuyor diyemi , boğazında kalır diyemiiii ???
oyyy oyy maşallah kuzumaEki Görüntüle 662895 Eki Görüntüle 662896 Eki Görüntüle 662897 Eki Görüntüle 662900
Dün duru ya yemek yedirmeye çalışıyordum tutturdu kendi yicek kaşığı vermedim diye kendini yerden yere attı ve sonuç zafer duru cadısının ama sonraki mutluluğu görülmeye değerdi o arkada krem rengi görünen halı kırmızı renk olduutemizliyene kadar canım çıktı güya altına sofra bezi sermiştim ama duru tepinirken oralara geldi...
hanımlar cvplarınız için çok teşekkürederimm..oğlumdada böyle çok mide bulantısı çekmiştim 12.haftamda bitmişti umarım bundada öyle olur..eşime gelince allah ondan binlerce kez razı oslun bana ne yemek yaptırıyor ne ev işi.yemmeği ya kendi yapıyor ya dışardan alıp geliyor.eve geldiğinde zaten oğlumla tümden kendi ilgileniyor...hatta ev temizliği bile yapıyorr o konuda şanslıyım en azından..ama bu mide bulantılarımın üstünee birde ağır gribe düşüncee hiç dermanım kalmadı yeminederim ağır hastalıklı gibi yastıktan kafamı kaldıramıyordum...hayattan bıkmış gibiydim.gribim çok şükür geçti..birde şu kusmalarım biterse çok çok daha iyi olacak...herşeyden vazgeçtimm doyasıya oğlumla ilgilenmek istiyorumm.okadar sıkılıyor ki akşam babası eve geldiğinde sevincinden ne şaklabanlıklar yapıyor..
Eki Görüntüle 662895 Eki Görüntüle 662896 Eki Görüntüle 662897 Eki Görüntüle 662900
Dün duru ya yemek yedirmeye çalışıyordum tutturdu kendi yicek kaşığı vermedim diye kendini yerden yere attı ve sonuç zafer duru cadısının ama sonraki mutluluğu görülmeye değerdi o arkada krem rengi görünen halı kırmızı renk olduutemizliyene kadar canım çıktı güya altına sofra bezi sermiştim ama duru tepinirken oralara geldi...
kusuyor canım büyük parca olunca hemen ööö başlıyor
bide bende biraz takıntıda var kirlenirdiye patateste yaglı yaglı bit düşer valla
şevvalede öyle yaptım anasınıfına kadar ben yedirirdim kendide yese elini biryere sürse
kıyamet kopardı eler havada bekliyecek bakalım bu kurallar ahsene sökecekmi şimdiden bildigini işliyor
biliyorum hiç iyi bişey degil kendi yemesi lazım ama gelde bana anlat
iki gündür yelek giymek istemiyor ben giydiriyorum o çıkartıyor
Kusuyor diyemi , boğazında kalır diyemiiii ???
eşim akşam geldi nereye gitin tabi ben makyajlıcanım allah yardımcın olsun kolay değil ama mide bulantın geçtiğinde rahatlarsın biraz
oğlun için üzülme kardeşi bi gelsin oynucak bol bol annesi
ahsenim dünkü talihsizliğe üzüldüm valla bende ne zaman biyere gitçek olsam aynısı oluyor hiç uyumayan mirayın birden uyuyası geliyor
napalım bir sene daha sıkıcaz dişimizi sonra düzelecek inşallah
doğumgünümüze az kaldı 2 nisanda bir yaşında olucaz inşallah
kayınpederim miraya hiç bişey almayın gelince ne lazımsa bütün eksiklerini ben alıcam herşeyini dediliste yapıp kendi eksiklerimide mi araya sıkıştırsam diyorum
haftasonu kızıma stüdyo fotoğrafı çektirmek istiyorum pastasını fotoğrafla yaptırayım diyorum bakalım
ya bu duru koca kız sanki ya benimkiyle yanyana koysan aralarında 6 ay var derler , su saclara baslara bak yaa demos yakında topuz yaparsınsevinci fotolardan belli zaten muradına ermis zilli :) zaten yemeye degil oynamaya istiyo onlar o kasıgı tabagı, sonra yer gok rezil oluyo analar da temizlesin iste isi ne ama oyle oyle ogrencekler napalım...
benimde eline verdigim bi cubuk kraker o da sadece mama sandalyesinde biz yemek yerken oyalansın diye veriyorum hos o da her aksam yemegimizde 1 tane krakeri bitiriyo. versen yicek belki meyveyi filan ben de korkuyorum bogazına kacırıp tıkancak diye...yaglı seylere gelince ayneen tilt oluyorum o yaglı yaglı elleriyle kafasına filan dokunuyo ıyyy...
Canim en son kuyafetkeriyle 12 geldi. Bana gore cok degil ama taktilar nedense..
Bu arada kizlar elayi donunce dis doktoruna goturcem.ben cok taktim bu dislere.hem ankaradayken tanidiga gidicem.aile doktorumuz..sizce normal doktorada gotureyimmi? Zaten 14.aya kadar cikmazsa hiç arastirilmaliymis..Allahım inşallah kotu bişey cikmaz..bazen bu diş olayi kafami cok kurcaliyor..
ama busefer günü saati belli olacak sürpriz yok yani her hangi bişey olmazsa aa cereni kardeşsizmi bırakıcaksın , büyük konuşmak gibi olmasın ama ben 2-3 yaşında istiyorum bi tane daha
Allah kolaylık versin canım ya zor bi durum ama senin içinde büyüdükçe dahada rahat edeceksin hemde arkadaş olacak
aman boşver takarlar canım sen doğrusunu bildikten sonra boşver evet çok yediriyorum şişko olsun diye de :)
önemli bişey yoktur belkide ama sen yine dwe götürde için rahatlasın canım ama benim halamın çocuklarının dişleri 1 yaşından sonra çıkmış
kusuyor canım büyük parca olunca hemen ööö başlıyor
bide bende biraz takıntıda var kirlenirdiye patateste yaglı yaglı bit düşer valla
şevvalede öyle yaptım anasınıfına kadar ben yedirirdim kendide yese elini biryere sürse
kıyamet kopardı eler havada bekliyecek bakalım bu kurallar ahsene sökecekmi şimdiden bildigini işliyor
biliyorum hiç iyi bişey degil kendi yemesi lazım ama gelde bana anlat
iki gündür yelek giymek istemiyor ben giydiriyorum o çıkartıyor
selam kızlar
nasılsınız bakalım dün girdim ama yazmaya fırsatım olmadı hiç miray bilgisayarı ne zaman görse çekiyor 3 kez yere düştü artık 4. de parçalarını yerden toplucaz
malatya çok soğuktu 2 gündür bugün biraz güneş var ama dışarısı nasıl bilmiyorum
sizde ne var ne yok:44:
dün miraya ilk kez inek sütü verdim bir çay kaşığı bal koydum içine içti itiraz etmedi
inşallah böylee gider bakalım
oyyy oyy maşallah kuzuma
annesi yesinde nasıl yerse yesin
bu cadılar dediklerini yaptırıyor valla duruda cin gibi duruyor maşallah işin var annesi
canım allah yardımcın olsun kolay değil ama mide bulantın geçtiğinde rahatlarsın biraz
oğlun için üzülme kardeşi bi gelsin oynucak bol bol annesi
ahsenim dünkü talihsizliğe üzüldüm valla bende ne zaman biyere gitçek olsam aynısı oluyor hiç uyumayan mirayın birden uyuyası geliyor
napalım bir sene daha sıkıcaz dişimizi sonra düzelecek inşallah
doğumgünümüze az kaldı 2 nisanda bir yaşında olucaz inşallah
kayınpederim miraya hiç bişey almayın gelince ne lazımsa bütün eksiklerini ben alıcam herşeyini dediliste yapıp kendi eksiklerimide mi araya sıkıştırsam diyorum
haftasonu kızıma stüdyo fotoğrafı çektirmek istiyorum pastasını fotoğrafla yaptırayım diyorum bakalım
ya bu duru koca kız sanki ya benimkiyle yanyana koysan aralarında 6 ay var derler , su saclara baslara bak yaa demos yakında topuz yaparsınsevinci fotolardan belli zaten muradına ermis zilli :) zaten yemeye degil oynamaya istiyo onlar o kasıgı tabagı, sonra yer gok rezil oluyo analar da temizlesin iste isi ne ama oyle oyle ogrencekler napalım...
benimde eline verdigim bi cubuk kraker o da sadece mama sandalyesinde biz yemek yerken oyalansın diye veriyorum hos o da her aksam yemegimizde 1 tane krakeri bitiriyo. versen yicek belki meyveyi filan ben de korkuyorum bogazına kacırıp tıkancak diye...yaglı seylere gelince ayneen tilt oluyorum o yaglı yaglı elleriyle kafasına filan dokunuyo ıyyy...
fotoğraf iyi fikir hemde 1 yaşında hatırada olur size
kayınpederini çok sevdim bizede göndersene
benim babam ne desek alırda kayınpederden bişeyde istememişim alırmı bilmem ama
çekinirim biraz sinirlidir:18::18:
eşim akşam geldi nereye gitin tabi ben makyajlı
adam uzun zamndır beni böyle görmemiş
oh iyiyi yapmış kızım dedirezil nazar degermiş kızına
iyi tek olmadıgıma sevindim bende arada havuç veriyorum
oda üst dişleri çıkmadıgı için koparamıyor diye
Maşallah canım duruya kendi kendine yemek yemeği de öğrenmiş etraf biraz batmış ama olsun o kadar hem de kocaman kız olmuş saçlar gürleşmişEki Görüntüle 662895 Eki Görüntüle 662896 Eki Görüntüle 662897 Eki Görüntüle 662900
Biz de yürümeyi geçtim daha ayağa kalkamıyor oğlum ama mayıs doğumlu belki bir aya bir atak yapar birden yürür bilemiyorum belki de annesi gibi 18 aylık yürür hayırlısı olsundegerli 2012 nisan anneleri bebislerinizden yuruyen var mi?.. bizde tik yok:)
Oh ne güzel canım, annem yanıma geldi dışarı çıkarız diye düşündüm annem benden pimpirikli ve üşengeç. yok üşütür yok hava rüzgarlı diye diye bir yere çıkamadık yazık oğlum kapı anahtarı duysa gülücük atıyor gezmeye gidecek sanıyor kapıları kapatınca ağlıyor şu havalar çok düzensiz geçen gün 2 gün ben çıktım çok fena oldum grip oluyorum sandım alerjik mi bilmiyorum gözlerim yaşardı burnum yandı baş ağrısı neyse pastil ve bir arkadaş önermişti şu cold mix damlayı çok işe yaradı düzeldim inşallah grip olmam çok halsiz bırakıyor insanı. Bir de benim oğlum dışarıda uyumuyor uyku saati geçiyor sonra yatmıyor akşam da yorgunluktan huzursuz oluyor geçen yaz küçüktü 3-4 aylıkken uyuyordu her yerde şimdi ne arabada ne başka odada aynı benim gibi oldu bu kadar mı benzerizkızlar biz meyvemizi yedik dısarı cıkıyoz hava ılık bugun biraz hava alalım soyle
fotoğraf iyi fikir hemde 1 yaşında hatırada olur size
kayınpederini çok sevdim bizede göndersene
benim babam ne desek alırda kayınpederden bişeyde istememişim alırmı bilmem ama
çekinirim biraz sinirlidir:18::18:
kızlar biz meyvemizi yedik dısarı cıkıyoz hava ılık bugun biraz hava alalım soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?