2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım nasılsın bakıyorum annen geldi geleli şikayet etmiyorsun artık yoksa benmi kaçırdım emar falan çekilecektin ne oldu??

Kusuyor diyemi , boğazında kalır diyemiiii ???

kusuyor canım büyük parca olunca hemen ööö başlıyor
bide bende biraz takıntıda var kirlenirdiye patateste yaglı yaglı bit düşer valla
şevvalede öyle yaptım anasınıfına kadar ben yedirirdim kendide yese elini biryere sürse
kıyamet kopardı eler havada bekliyecek bakalım bu kurallar ahsene sökecekmi şimdiden bildigini işliyor
biliyorum hiç iyi bişey degil kendi yemesi lazım ama gelde bana anlat
iki gündür yelek giymek istemiyor ben giydiriyorum o çıkartıyor

selam kızlar
nasılsınız bakalım dün girdim ama yazmaya fırsatım olmadı hiç miray bilgisayarı ne zaman görse çekiyor 3 kez yere düştü artık 4. de parçalarını yerden toplucaz
malatya çok soğuktu 2 gündür bugün biraz güneş var ama dışarısı nasıl bilmiyorum
sizde ne var ne yok:44:
dün miraya ilk kez inek sütü verdim bir çay kaşığı bal koydum içine içti itiraz etmedi
inşallah böylee gider bakalım

oyyy oyy maşallah kuzuma
annesi yesinde nasıl yerse yesin
bu cadılar dediklerini yaptırıyor valla duruda cin gibi duruyor maşallah işin var annesi

canım allah yardımcın olsun kolay değil ama mide bulantın geçtiğinde rahatlarsın biraz
oğlun için üzülme kardeşi bi gelsin oynucak bol bol annesi
ahsenim dünkü talihsizliğe üzüldüm valla bende ne zaman biyere gitçek olsam aynısı oluyor hiç uyumayan mirayın birden uyuyası geliyor
napalım bir sene daha sıkıcaz dişimizi sonra düzelecek inşallah
doğumgünümüze az kaldı 2 nisanda bir yaşında olucaz inşallah
kayınpederim miraya hiç bişey almayın gelince ne lazımsa bütün eksiklerini ben alıcam herşeyini dediliste yapıp kendi eksiklerimide mi araya sıkıştırsam diyorum
haftasonu kızıma stüdyo fotoğrafı çektirmek istiyorum pastasını fotoğrafla yaptırayım diyorum bakalım

ya bu duru koca kız sanki ya benimkiyle yanyana koysan aralarında 6 ay var derler , su saclara baslara bak yaa demos yakında topuz yaparsın sevinci fotolardan belli zaten muradına ermis zilli :) zaten yemeye degil oynamaya istiyo onlar o kasıgı tabagı, sonra yer gok rezil oluyo analar da temizlesin iste isi ne ama oyle oyle ogrencekler napalım...

benimde eline verdigim bi cubuk kraker o da sadece mama sandalyesinde biz yemek yerken oyalansın diye veriyorum hos o da her aksam yemegimizde 1 tane krakeri bitiriyo. versen yicek belki meyveyi filan ben de korkuyorum bogazına kacırıp tıkancak diye...yaglı seylere gelince ayneen tilt oluyorum o yaglı yaglı elleriyle kafasına filan dokunuyo ıyyy...

Kusuyor diyemi , boğazında kalır diyemiiii ???

eşim akşam geldi nereye gitin tabi ben makyajlı
adam uzun zamndır beni böyle görmemiş
oh iyiyi yapmış kızım dedirezil nazar degermiş kızına

iyi tek olmadıgıma sevindim bende arada havuç veriyorum
oda üst dişleri çıkmadıgı için koparamıyor diye

fotoğraf iyi fikir hemde 1 yaşında hatırada olur size
kayınpederini çok sevdim bizede göndersene
benim babam ne desek alırda kayınpederden bişeyde istememişim alırmı bilmem ama
çekinirim biraz sinirlidir:18::18:

canım biz biraz daha yesinde azıcık kilo alsın diye taklalar atıyoruz senin dert ettigin seye bak...herkesin iyiyede kotuyede soylicek biseyleri oluyo zaten bosver milletin demesini. hem onumuz yaz parklarda orda burda kostururken atıcak zaten o kiloları. dis konusuna gelince benim kızımda 8.ayın sonunda cıkarmıstı doktor dislerin cıkmadan curumesini engellemesi icin kemik guclendirici bi hap verdi suda eritilen. cıkıcaktır daha 2 aydan fazla var bi sorun oldugunu sanmam ama sen gene de bi goster hem gonlun rahatlar...

canım kardessiz kalması kotu tabi. biz mesela 3 kız kardesiz isterdim 2 kardesim daha olsun kardes guzel bisey ama bilemiyorum hayat sartlarıda cok zor maddi manevi cok agır bi sorumluluk, getirilerini goturulrini iyi hesap etmek lazım.... gerci ben boyle konustukca bana boyle diyenden korkcaksın diyolar olur bi kaza hamile flan kalırım mazallah... konuyu fazla uzatmıyım ben

CAnım karışmak gibi olması ama bence yalnış yapıyorsun hiçbirşey öğrenemezler kirlensin temizleriz ama sana söyleyim ahsen şevvali aratacak sana..

Canım yese içim yanmaz kaşığı kaseye değirip kaşığı boş boş yalıyor.. Ya bal verrsemmi artık öksürüğü çok belki iyi gelirr...

Bizimkide 3 nisan dün elbise baktım ama güzel birşey bulamadım ya baharlık yok direk yazlıkları çıkarmışlar sinir oldum...

Yapıyoruz teyzesi ama çekiştire çekiştire çıkartıyor tokaları valla benimde ödüm kopuyor ama ne yapyım meyveyi kesinlikle yemiyor tükürüyor ancak eline alıp kemirecek ne yapyım böyle böyle öğrenecek fazla sakınan göze çöp batarr..

Kıskandım sizi valla benim babamm zaten yok rahmetli kayınbabada şam babası hiç görüşmüyoz ayrılar yanii duru da deddee deyince içim acıyor ağlayasım geliyor.. :(((((((((

Haahaaaaayyyttttt duru ne yapıyor biliyormusun havucu alt dişlerine getirip aşağı doğru çekiyor ve bir parça koparıp yiyor en sevdiği şey havuç kemirmek ama 3 4 kez boğazında kaldı..

Maşallah canım duruya kendi kendine yemek yemeği de öğrenmiş etraf biraz batmış ama olsun o kadar hem de kocaman kız olmuş saçlar gürleşmiş

kızlar biz meyvemizi yedik dısarı cıkıyoz hava ılık bugun biraz hava alalım soyle
Oh ne güzel canım, annem yanıma geldi dışarı çıkarız diye düşündüm annem benden pimpirikli ve üşengeç. yok üşütür yok hava rüzgarlı diye diye bir yere çıkamadık yazık oğlum kapı anahtarı duysa gülücük atıyor gezmeye gidecek sanıyor kapıları kapatınca ağlıyor şu havalar çok düzensiz geçen gün 2 gün ben çıktım çok fena oldum grip oluyorum sandım alerjik mi bilmiyorum gözlerim yaşardı burnum yandı baş ağrısı neyse pastil ve bir arkadaş önermişti şu cold mix damlayı çok işe yaradı düzeldim inşallah grip olmam çok halsiz bırakıyor insanı. Bir de benim oğlum dışarıda uyumuyor uyku saati geçiyor sonra yatmıyor akşam da yorgunluktan huzursuz oluyor geçen yaz küçüktü 3-4 aylıkken uyuyordu her yerde şimdi ne arabada ne başka odada aynı benim gibi oldu bu kadar mı benzeriz

kayınpederim iyidir sağolsun canım doğumdada bebek arabası filan birsürü şey aldı miraya bide bilezik taktı
şimdi 7 aydır gitmiyoruz bandırmaya daha kıymetli olucaz
hediyeleri kargo mu yapsam acaba

kızlar bizgeldik yarım saat gezdik geldik keşke yanıma meyvasını alsaydım belki yerdi inadı tutu yemedi
içeri girdi diye agladı ilk defa nasıl kapının önüne geldik
başladı aglamaya hava güzel ama çarpar korkuyorum çocuklardan çok biz istiyoruz gitmeyi
yazım hiç içeri sokamıyacaz bence şimdiden başaladı bizimki

:124::124::124::124:11 aylık olduk :124::124::124::124:
farketmemişim kızlar kuzum 11 aylık olmuş 1 ay kaldı dogum günümüze

kızlar oğlumun üst 2 köpek dişi birden çıkıyo,biri patlamış ucu görünüyo öteki de patlamak üzere ama ön orta dişler yok daha,üstte önce köpek dişlerini çıkaranınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…