2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım uykusu filanmı geliyor acaba
ahesende yazın gitigimize pişman ediyordu ama şimdi
çok şükür daha iyi dışarda etrafa bakıyor arabasında oturmak istemezse kucaklıyoruz
ama öyle eskisi gibi bizi kamandırmıyor
bugün elazıg 3e kadar iyiydi gezdik tam eve dönerken yagmur başladı
eve taşınma telaşımız yeniden başladı mayıs gibi taşınmayı düşünüyoruz
eksik çok ama ahseni yormaadan nasıl bitirecez bakalım

canım uykusuda oluyor uyumuyor düzeleceğine hergün daha beter oluyor artık bende çok yoruldum gerçekten
etrafa bakınıyor ama kısa süre zaten bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucakta
Allah seninde yardımcın olsun canım taşınmak bebekle zor gerçi sende şevval var akrabaların var yardım eder ben malatyaya tek başıma taşındım tam yerleştik başka bir eve taşındık bu sefer 2. sinde kayınvalidem geldi allahtan yoksa kafayı bozacaktım 2 ayda 2 ev
malatyada hava çok soğuk yağmurlu eşimde nöbetçi zaten oof of

canım hayırlısıyla ne zaman yolculuk
kaç gündür seni görmeyince gitti sanmıştım ben sizi

gecen yaz biz aynısıydık canım eve hapsolduk resmen
yemege gitsek yarıda kalkardık
markette gitsek 2 şey almadan cıngar çıkardı
evdede aglıyor ama hiç degilse milletin bakışları yok üzerinde
canım taşınsam yardım eden olurda genede iş bende bitiyor
benim alacaklarım çok onları bir halletsem yerleştirmeye 2 abla 3 görümce
kayınvalidem annemde ahsene baksa yeter bakalım hayırlısıyla bir taşınsak rahatlıyacam
kaldıkca daha stres oluyoruz eşimde çok pimpirikli ben duruyorum o evi topluyo
nerdeyse yakında tabak bulamıyacam yemek yemeye

kızlar oğlumu haftasonu dışarı çıkarcaktım,yaz gibi olan hava cts-pazar ayaza çekti resmen,kuzum gene kaldı evde

Kızlarr iyi akşamlar bu sabah babaannemi umreye gönderdik ben de annemlerdeyim yine...
demos yeni yazabiliyorum canım annenin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim, duru da iyileşmiştir inşallah ...

ahsennim ahsen nasıl oldu burnu açılmadıysa bizde işe yarayan bi yöntem var paylasabilirim?
Biz en son hastalığı ilaç kullanmadan öyle atlattık çok şükür. Bu arada bahar geldi diye sevinirken ben de alerjiyle uğraşıp duruyorum temizlik iyice işkence oluyo bir de bahar temizliği var daha... ahsennim sende yardımcı. çokmuş ama bende de sadece iki kız kardeş var... camları silmek gözümde büyüyo temizlikçi çağırmayı düşünüyorum yarım günde bir sürü iş yapmıştı mevlit için geldiğinde . Bunları düşünürken geçen sene bu zamanlar geliyo aklıma doğum öncesi temizlik. filann... kızlar ben cam sildiğim günün gecesi doğuma gitmiştim . hey gidi günler nasıl geçti onbir ay... hüzünlendim şimdi ...

iyiakşamlar canım o işe yarayan yöntemi hemen paylaşşırsan çok memnun olurum halen aynı durumdayız doktora gitmemek için direniyoruz

iyiakşamlar canım o işe yarayan yöntemi hemen paylaşşırsan çok memnun olurum halen aynı durumdayız doktora gitmemek için direniyoruz

Canım 3. yazışım telden giriyorum ne yapıyorsam. siliniyor o yüzden gecikti ama anlaticam inş

Canım çok basit aslında : eczaneden bir litre suya 9 gr tuz katılarak hazırlanan çözeltinin serumu yani izotonik sodyum klorür ile on yirmi adet şırınga.alıyorsun tuzlu suyu ahsenin iki burun deliğine fışkırtıyorsun ama ahsen babasının kucağında ve babası öne doğru eğiliyor olmalı . benim oğlum da çok. huysuzlanıyor ama bunu yaparken gerçekten işe yarıyor burnu temizleniyor. bize de doktorumuz tarif etmişti zaten . günde iki defa yaparsınız eazından .n

canım hayırlısıyla ne zaman yolculuk
kaç gündür seni görmeyince gitti sanmıştım ben sizi

Ahsen canim yazmissin daha yeni gordum.oyle girdim misafirden acil cikmistim.dun ankaraya geldik.suanda size adana havalimanindan yazıyorum. 01:10da ucak kalkıyor. .yarin sabah riyadda olacagim.sonra mekke medine..umremizide yapip dönüş. .dualarimda olacaksiniz..

Bu arada kizlar elayi birakirken cok agladim..rabbim kimseyi evladindan ayirmasin..simdiden burnumda tutmeye başladı. .oda Ağlamış. .inşallah alisir yarin falan..cok öpüyorum hepinizi..

Allahaısmarladık.

bugün kocacım ve canım kızım yani çekirdek ailemizle kahvaltıya gittik :)
arada böyle yapmak ne kadar iyi oluyormuş meğer hava güzel kar yağışlı miss gibi dağ havası

dayanamayacağım sizede anlatıcam perşembe günü eşimin doğum günüydü pek kutlamazlar eşiminkiler bende ufak çaplı bi pasta alayım daha doğrusu üst komşuma aldırayım da onlar gelir otururuz demiştim sonra eşimin kardeşi aradı çaya bize gelin diye yok misafir gelecek dedik gitmedik onları davet ettik kaynanamlar gidecekmiş çayıda demlemişler diye gelmeyelim dediler ama sonrasında geldiler herneyse üstten komşumda indi ailesiyle mum yanmış bi şekilde ayy kaynanamlar bi bozulduuuuu meğer unutmuşlar öylesine gelmişler bide diyo biz pek kutlamıyoz falan ama torunlarıma yapıcam diyo hahaaayyyytt ne yapacaksa sen oğlununkini hatırlamıyosan torununuda unutursun ama varya bi hoşuma gittti bi hoşuma gittti anlatamam arkada kıs kıs gülerken kocamın yüz ifadesini kaçırdım ona yanarım

Allah kabul etsin canım, hayırlı yolculuklar. Bir an önce hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah

Maşallah canım Allah korusun elife bakmaya doyamıyorum inşallah böyle güzel gelinim olur. Kayınvalideler nedense hep konuşurlar ama yapmaya gelince icraat yok boş konuşanlardan hoşlanmam zaten, bir de yerinde konuşmayan patavatsızlardan daha da hoşlanmam ne yapayım başından kayınvalidemin tavırlarından dolayı ona ısınamadım bana samimi gelmiyor ve çok dedikodusunu yakaladım eşimle de kaç defa tartışmamıza neden oldu mesafeli olmaya çalışıyorum biliyorum bir gün ben de kayınvalide olacam ama ben gelinimi çocuğumdan ayrı tutmayacam ve asla arkasından dedikodu yapmayacam

bu kız çok guzel
çok iyi olmuş çok hoşuma gıttı benımde baya bı bozulmuşlardır

bugun babamızın 15 gunluk tatılı bıttı ne guzelde alışmıştık ev bırturlu topalnmıyordu ama cnmız istediğinde gezıyorduk cnm ısterse uyuyordum neçabuk bıttı bu tatıl kaldık yıne oğlumla başbaşa

babaannen hayırsıyla gıder ghelir inşallah allah kabul etsın allahkavuştursun cnm

sende ıkı kız kardeş varmış azmı cnmya bende hiç kımse yok bı eşim bı ben kırletıp kırletıp temızlıyoz :)))

ewt bende sıksık geçen yılı düşünüyorum bambaşka bı telaş vardı geçen yıl aslında çok özledım o telaşı bu yılda d.gunu telaşımız olacak benım buyuk planımolamıyor çağıracağım kımse yok ama inşallah guzel geçer oğluma superman kıyafetı falan gıydırmeyı düşünüyorum

hayırla gıt gel inşallah cnmya

ya okadar okuyorum burda en çok takılanlardan bırıyım hiç görmemişim meliselanın umreye gıdeceğini
ben 2 saatten fazla bırakamıyorum hiç oğlum amin rabbım kımseyı ayırmasın evladından

aa panceem bandırmaya mı geliyosunnn

cnm simdi azraselam anlatınca aklıma geldi yegenimn bitmeyen bi alerjisi var yaz kıs oksuruk ve burun tıkanıklıgı... bu seyi ablam da yapıyo. solusyonun icerigini bilmiyorum ama aynen boyle burnuna sırıngayla fıskırtıyo. yani soyle diyim hızlı bi sekilde bi burun deliginden fıskırtıyo obur delikten aynen cıkıyo o esnada temizliyo burunda ne varsa... yegenim alısmıs artık lavaboya egiliyo yapıyolar ama ahsene yapmak birz zor olabilir ama cok zorda kalınca kullanabilirsin..

canım gule gule gidin gelin simdiden Allah kabul etsin ettiginiz butun dualar kabul olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…