Ahsenim olmayınca topik boş kalıyor nerelerdeiniz kızlar....
Yaa bu duru beni öldürecek nasıl bir velettir bu anlamadımki yaklaşık 1 aydır parmağını boğazına sokup öğürüyor buda onun hoşuna gidiyor oyun sanıyor öğürüp öğürüp gülüyor bir ara unuttu gibi dün baktım yine yapıyor kızım yapma etme anlamıyor sonunda eline vurdum hemde ne vurma eli kızardı ne yapsa beğenirsiniz kikir kikir gülüyorinanmıcaksınız ama kusana kadar yaptı elini tutuyorum , vuryorum yok anlamıyor bildiğiniz kustu yanii sonra abim geldi çok ciddi bir şekilde yapma kızarım dedi o oldu anlamadımki beni kaalee almıyor bu velett..
benim oğlum da yapıyodu arada onu,sen yazınca hatırladım,mama sandalyesindeyken falan elini boğazına kadar sokup öğürtüyodu,ben kızınca da gülüp yine yapıyodu,bu aralar bıraktı,yalnız gerçekten bizi takmıyolar yaa,annemin kuzeni bize geldiğinde sehpadaki bi şeyi alma diye sertçe söyledi,kaşlarını falan çattı,valla kuzu kuzu bıraktı elindekini,gözler doldu bana geldi,ben kızsam da sırıtıyo,babasına da sırıtıyo,nasıl yapıcaz bu kuralları koyma işini bilmiyorum,aslında her şeyi öyle iyi anlıyolar ki
Ben de yaklaşık 8 aylık olduğundan beri banyoda ama kendi kuvetinde oturtarak yıkıyorum ama oğlum başına su dökülmesini sevmiyordu babası yüzünden sanırım babası çok fazla suyu birden dökünce korkmuştu şimdi biraz alıştı ben bir elimle başını öne doğru eğik tutuyorum bir elimle de suyu döküp hemen suratını elimle siliyorum burnuna kaçmışsa elimle siliyorum önce oturtup vücudun üst kısımlarını yıkıyorum sonra başını yapıyorum sonra babası ayakta tutuyor bacak poposunu temizliyorum sonra da durulayıp çıkarıyoruz tabi üstümüz sırılsıklam oluyor oynuyor ellerini çırptıkça her yer su oluyor aslında hazirandan itibaren bizim küvette yıkmayı deneyecem
Senin de kandilin mübarek ve duaların kabul olsun canım. Seni en iyi ben anlarım kasımdan şubatın sonuna kadar evde yalnız başımaydım ve dışarıda çıkamadım hergün aynı şeyler ve yalnızlık beni çok bunaltmıştı acısını oğlumdan çıkartır olmuştum çocuk uyumasa çok sinirleniyordum bağırmaya hatta bir ara sert hareketler yapmaya başlamıştım tabi sonra kendime geldim çok pişman oldum bir süre sonra oğlum benden soğumuştu çünkü ona sert davrandım ve suratım hep asıktı bana yüz vermemeye başlamıştı sonra çok vicdan azabı çekip kendimi suçladım neyse ki martta annem geldi sonra eşim raporluydu 45 gün evdeydi havalarda ısınınca fırsat bulup hergün dışarı çıktım çınara da bana da iyi geldi ama yine de yakınımda sevdiğim bir tane bile olsa yakınım olsa çok iyi olacak malesef yok komşularla da her zaman görüşülmüyor herkesin özel hayatı sorunları var. Bir ara dediğin baş dönmeleri ben de çok oluyordu çınarın bana ilgisizliğini çok takmıştım ve kendimi suçluyordum. Siz dışarı çıkmıyor musunuz canım en azından 30-40 dk çıkın bir değişiklik olsun. Ben şimdiden gelecek kışı düşündüm o yüzden memlekete geri dönmeyi düşündüm buu seferde nasıl olacak bilmiyorum eşim dönemez Adanada iş bulamıyor böyle ayrı yaşamak da zor olur bilemiyorum artık hayırlısı olsun ama ben de çok sıkıldım kafamı dağıtamıyorum biz de sorunlar hiç bitmiyor, iş hastalık kaza vs. memleketimde olsam ailem manevi destek olurdu. miray hanım da sıkılmış herhalde, çınar da sıkıldığında dışarı çıkmak istediğinde huzursuzluk yapıyorkandiliniz mübarek olsun kızlar
topik çok sesizleşmiş kimseler yazmıyor
ben malatyada yalnızlıktan bunalıma girdim
sabah bir kalktım ayakta duramıyorum başım dönüyo
eşim izin aldı doktora gittim antidepresan verdi psikolojikmiş doğrudur dedim miray sürekli ağlıyo bağırıyo oturup konuşacak kimse yok sıyırmak üzereyim
inşallah atlatıcam bakalım dua edin:26:
Bizim maşrapa biraz büyük çok doldurmayıp birden döküyorum sonra yüzünü elimle siliyorum biraz tepki verse de alıştı en azından ağlamıyor bir ara benim oğlum neredeyse küvetten çıkıp gidecekti nefret ediyordu başına su dökülmesinden. Aslında biz ne kadar stresli hareket ediyorsak onlar da hissedip tepki veriyorlarDÜn akşam yeni bir yöntem ile yıkadım. daha doğrusu sizden öğrendiklerimi birleştirdim. ben daha evvel suyu yavaş yavaş döküyordum kafasına işkence oluyomuş meğer çocuğa. Dün bir anda döküp heme elimle temizledim suratını. Eskisi gibi korkmadı. Tek başına da yıkayabildim böylece...
Bizim maşrapa biraz büyük çok doldurmayıp birden döküyorum sonra yüzünü elimle siliyorum biraz tepki verse de alıştı en azından ağlamıyor bir ara benim oğlum neredeyse küvetten çıkıp gidecekti nefret ediyordu başına su dökülmesinden. Aslında biz ne kadar stresli hareket ediyorsak onlar da hissedip tepki veriyorlar
Senin de kandilin mübarek olsun canım, bugünlerde kimsecikler yok burada herkes dışarı çıkıyor anlaşılangeçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar
Amin canım, elleri sürekli ağzında ama görünürde diş yok bir an önce çıkarsa da ikimiz de biraz rahatlasakSerenayyy bebegin yeni dış mı çıkarıyor acaba ? o zamanda istahsizlasiyorlar. benimki de neredeyse 10 gündür gece kalkıp 1 saat uyumuyor bazen 1 saati geçiyor bile. Damaklarını kaşıyor tükürügu arttı önü hep yaş. Gece de zor yatırıyorum. Şimdi yeni uyudu. Dis gelecek herhalde. Allah yardımcımız olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle yeni evinizde oturun, ahsene de maşallah sonunda yürüyor büyüdükçe bakmak zorlaşıyor gerçekten Allah kazadan beladan korusun yavrularımızı, çınar emeklerken bile bazen kayıyor ağzını burnunu yere çarpıyor geçende kumandayla oynarken bile kendi kendine zarar verdi nasıl çarptıysa kaşının üstü kızarıp şişti. Kolay gelsin sana en kısa zamanda buraya bekliyoruziyi akşamlar kızlar
15 gün aradan sonra anca gelebilidim çok şükür yerleştim
ev taşımak zaten zor ahsenle 2 kat daha zordu ahsen hanım tam taşınma arefesinde yürümeye başladı onun peşindenmi koşayım evi toparlıyayım şaşırdım
eyidas ve serenayy elif ve çınarın geçmiş doğum günleri kutlu olsun allah bahtlarınıda yüzleri gibi güzel olur inşallah elifede geçmiş olsun
melisella sende elada çok güzel görünüyorsunuz allah nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin
demoş pancem elfileda beni merak tek sizler etmişsiniz yokluğum çok farkedilmemiş
ahsende gecen bir düştü burnunu tv ünütesine çarptı morardı kuzum çok ağladı
gezince kurtulunmuyor kızlar iki kat daha zorlaşıyor sürekli peşindeyim
evin camları yerden Fransız balkon sürekli yalayıp geziyor dolaplar ankastireler parmak izleri çıldırmak üzereyim
bez elimden düşmüyor yapma diyorum sırıtarak yapmaya devam ediyor kızamıyorumda öyle şeker gülüyorki amma birikmiş şimdilik bukadar çenem düştü
Senin de kandilin mübarek olsun canım, bugünlerde kimsecikler yok burada herkes dışarı çıkıyor anlaşılan
Ben de çok yorgunum inşallah uyanmaz da bu gece dinlenirim dün gece ağlama krizimiz vardı 2-3 saat aralıksız ağladı sonra uyudu tekrar başladı sanırım diş çıkartacak bugün de huysuzdu ben de uyumadan ağrı kesici verdim dün gece boyun fıtıklarım azdı zaten sürekli kucağımda tepindi bıraksam uçup gidecekSelam kızlar napıyonuz bebişleri uyuttunuz mu benimki yeni yattı inşallah kalkmazsa biraz dinlenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?