2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam kızlar 🙋ben yeni kaydoldum bende Nisan 2012 annesiyim😊tatlı bir kızım var

biz hala iyileşemedik cnm üşütüyoruma ama nasıl beceriyorum bunu anlamadım gitti
off genemi gazzz
saol cnm amin inşş. yükleyeceğim az kaldı :)
aynen bizimkide öyle başına su gelsin ağzına girsin ağlamaya başlıyo kaçmaya çalışıyor
e canım adana işi olursa zaten eşin işi bırakmayacakmı
kpss iyi bişeye kazanıp atanabilirsen be canım
Selam kızlar ben yeni kaydoldum bende Nisan 2012 annesiyimtatlı bir kızım var

hoşgeldin :)

pastanın sadece üst süslemesini biz yaptık kurabiyeler bana ait :)
vede magnetlerim :)
tabi bide tütümüz el emeği göz nuru iki tane bady hazırlaık havaya göre biri kısa kol diğeri uzun ama noldu kız hasta olduğpundan üzerine bide hırka , hırkalı tütü oldu :)

Son düzenleme:

Eyidas canim elifimin omru uzun bahti acik olsun insallah. .rabbim nazardan korusun...cok guzel melek gibi olmus..iyiki dogmus..seninde ellerine saglik cok guzel olmus hepsi..

Oyy oyy oyy bu prensesin adı da kendide çok güzelmiş maasallah Allah nazarlardan saklasın cooook tatlı olmus😍tütüsünü yerim onun seker gibi 😄Rabbim uzun ömürler versin insallah.annesi sanada aferin demeden geçemiycem hem bebişine bu kadar güzel bi doğum gunü hazırladığın için hemde zorlu geçen bir yılı her anne gibi en iyi sekilde arkada bıraktığın için. Aslında bir yas partisini biz kendimize yapıyoruz cocuklar çok bi şey anlamıyorlar ama biz en iyisi en güzeli olsun istiyoruz 😄

teşekkür ederim amin inşş :) evet bende öyle diyorum biz kendimize yapıyoruz ama iyi yapıoruz

off bugün hastaneye gidicem elifin hem aşısı var hem göz kontrolü hemde normal kontrol,inş gözleri düzelmiştir

İyi sonuçlar alırsın inşallah göz için neden mikrop falan mı kaptı yoksa yavrum .gecmiş olsun .aşıyı dert etme. Ben çok kafama taktım nasıl olacak ateslenirse dalan diye Biraz huzursuzluk yapıyo ama gelince bi ateş düşürücü şurup verir uyutursun sakinleşsin ben öyle yapmıştım ama bu seferki ası biraz uzun zaman takip istiyo ateş acisindan

maşallah canım,ne tatlı omuş kızın

canım ben desteksiz oturmaya başladığından beri duşun içine oturtup banyoda yıkıyorum (8. aydan beri falan heralde), önce eşim tutyo ayaktayken popoyu,,pipiyi falan yıkıyorum,sonra oturtuyorum yere,o şampuan şişesiyle,suyla falan oyalanırken duş başlığıyla sırtını bacaklarını falan şampuanlayıp yıkıyorum,sonra kafasını ıslatıyorum,şampuanlayıp kafayı da yıkıyorum,ağlamıyo benim oğlum,çok seviyo hatta banyoyu,çıkarırken ağlamaya başlıyo bazen

kızlar doğum günü ve hayvanat bahçesi..Ankara'da olduğu için doğum günü sıradan oldu ve normal bir pasta kesildi..zaten ilk ve son doğum günümüz :) bir daha kutlamayı düşünmüyorum kendimce :) elanın son halleri bu arada :)

maşallah elifimize çok tatlı olmuş allah uzun ömürler versiin annesininde ellerine sağlık

Ellerine sağlık canım herşey dört dörtlük olmuş, elifin şıklığına ve güzelliğine diyecek kelime yok zaten maşallahhh Allah korusun, mutlu yıllar dilerim

Maşallah canım ela kocaman kız olmuş yanakları dediğin gibi tombiş ama vücut o kadar değil benim oğlumun da suratı yuvarlak tombiş gibi ama sıska pantolonlar düşüyorum elaya da mutlu yıllar dilerim bu arada senin gözler de çok güzel maşallah

off bugün hastaneye gidicem elifin hem aşısı var hem göz kontrolü hemde normal kontrol,inş gözleri düzelmiştir
Biz aşımızı vurulalı 8 gün kadar oldu çok şükür bir sorun yaşamadık inşallah yaşamayız da inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız göz doktorundan da hayırlı haberler alırsınız

Ben de yaklaşık 8 aylık olduğundan beri banyoda ama kendi kuvetinde oturtarak yıkıyorum ama oğlum başına su dökülmesini sevmiyordu babası yüzünden sanırım babası çok fazla suyu birden dökünce korkmuştu şimdi biraz alıştı ben bir elimle başını öne doğru eğik tutuyorum bir elimle de suyu döküp hemen suratını elimle siliyorum burnuna kaçmışsa elimle siliyorum önce oturtup vücudun üst kısımlarını yıkıyorum sonra başını yapıyorum sonra babası ayakta tutuyor bacak poposunu temizliyorum sonra da durulayıp çıkarıyoruz tabi üstümüz sırılsıklam oluyor oynuyor ellerini çırptıkça her yer su oluyor aslında hazirandan itibaren bizim küvette yıkmayı deneyecem

Geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyorumm..

Maşallah kuzuma allahım esirgesin ana kız çok güzel çıkmışsınız.. Canım neden ilk ve sonnn ???

Ben 4. aydan itibaren kucağımda yıkıyorum ama malesef kış aylarında leğende yıkamak zorunda kaldım bronşit yüzünden odada yıkadık şimdi hava ısınınca kucağımda yıkıyorum...

Canım işsizliği benim kadar iyi bilen yoktur duru doğdu eşim işsiz kaldı bir türlü düzen tutturamadık şimdi yurt dışında, umarım böyle bir durum olmaz..

Selam kızlar ben yeni kaydoldum bende Nisan 2012 annesiyimtatlı bir kızım var

Maşallah kuzuya prensesler gibi olmuş bahtıda yüzü gibi güzel olur inşallah, kurabiyelerde çok hoş görünüyor ben çok beceriksizim maleseff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…