biz hala iyileşemedik cnm üşütüyoruma ama nasıl beceriyorum bunu anlamadım gittiSelam kızlar nasılsınız umarım sorun yoktur..
Benim işler yine yoğunlaştı giremiyorum foruma arada bakıp çıkıyorum bizde değişiklik yok duru aynı cadı yüzüm yara bere içinde cırmalayıp duruyor önceki gün gaz sancısı tuttu yine morardı ağlamaktan ilacıda 3 aydır almıyorum bayağı bir zorlandı ama sonunda çıkardı....
saol cnm amin inşş. yükleyeceğim az kaldı :)Canım geçmiş olsun umarım ilerlemez..
Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınızz.. Duru da bantları söküp duruyordu şaşılacak birşey yok bu veletlerden herşey beklenir..
Canım geç oldu ama iyiki doğmuş kuzunn allah bahtını açık etsinn.. Resim yüklememişsinn..
aynen bizimkide öyle başına su gelsin ağzına girsin ağlamaya başlıyo kaçmaya çalışıyorarkadaşlar merhaba,
bebekleriniz nasıl yıkıyosunuz? ben vücudu beceriyorum ama kafayı bir türlü beceremiyorum. filedeyken kolaydı ama şimdi oturarak yapıyor banyosunu ve su yutunca uyuz oluyor, al beni burdan diye yakama paçama yapışıyor
e canım adana işi olursa zaten eşin işi bırakmayacakmı4 mayıstı canım, valla ben de hatırlamıyorum benim de hafıza gidip geliyor hayat koşturmaca ve sorunlar eksik olmuyor ya ondandır. Sen de bu kadar yoğun tempoda yine iyi dayanıyorsun benim de eşimin üstünde kara bulutlar dolaşıyor resmen önce kaza düşme omuzu kırıldı şimdi de işi sallantıda yeni bir iş bulmazsa bu iş uzun ömürlü değil patron çıkarmayı düşünmüş ama yardımcısı engel olmuş bakalım artık hayırlısı neden böyle oluyor anlamıyorum halbuki çok dürüst bir insan her ne kadar evlilik hayatında sorunlarımız olsa da. Zaten sorunlarda ya maddiyattan ya annesinden yani hep dışarı etkenlerden çıkıyor. Bu zamanda en iyisi memur olmakmış en azından çıkarılma derdin olmuyor ah zamanında neden kpss ye girmedim ki
Selam kızlar ben yeni kaydoldum bende Nisan 2012 annesiyimtatlı bir kızım var
Eki Görüntüle 711759 Eki Görüntüle 711760
Eki Görüntüle 711761 Eki Görüntüle 711762
Eki Görüntüle 711763
Eki Görüntüle 711764 Eki Görüntüle 711765
pastanın sadece üst süslemesini biz yaptık kurabiyeler bana ait :)
vede magnetlerim :)
tabi bide tütümüz el emeği göz nuruiki tane bady hazırlaık havaya göre biri kısa kol diğeri uzun ama noldu kız hasta olduğpundan üzerine bide hırka , hırkalı tütü oldu :)
Eyidas canim elifimin omru uzun bahti acik olsun insallah. .rabbim nazardan korusun...cok guzel melek gibi olmus..iyiki dogmus..seninde ellerine saglik cok guzel olmus hepsi..
Oyy oyy oyy bu prensesin adı da kendide çok güzelmiş maasallah Allah nazarlardan saklasın cooook tatlı olmustütüsünü yerim onun seker gibi Rabbim uzun ömürler versin insallah.annesi sanada aferin demeden geçemiycem hem bebişine bu kadar güzel bi doğum gunü hazırladığın için hemde zorlu geçen bir yılı her anne gibi en iyi sekilde arkada bıraktığın için. Aslında bir yas partisini biz kendimize yapıyoruz cocuklar çok bi şey anlamıyorlar ama biz en iyisi en güzeli olsun istiyoruz 
Eki Görüntüle 711763
tabi bide tütümüz el emeği göz nuruiki tane bady hazırlaık havaya göre biri kısa kol diğeri uzun ama noldu kız hasta olduğpundan üzerine bide hırka , hırkalı tütü oldu :)
arkadaşlar merhaba,
bebekleriniz nasıl yıkıyosunuz? ben vücudu beceriyorum ama kafayı bir türlü beceremiyorum. filedeyken kolaydı ama şimdi oturarak yapıyor banyosunu ve su yutunca uyuz oluyor, al beni burdan diye yakama paçama yapışıyor
tşekkür ederim cnm sen elanınkileri eklemein amaa
Eki Görüntüle 711763
Ellerine sağlık canım herşey dört dörtlük olmuş, elifin şıklığına ve güzelliğine diyecek kelime yok zaten maşallahhh Allah korusun, mutlu yıllar dilerimEki Görüntüle 711759 Eki Görüntüle 711760
Eki Görüntüle 711763
Maşallah canım ela kocaman kız olmuş yanakları dediğin gibi tombiş ama vücut o kadar değil benim oğlumun da suratı yuvarlak tombiş gibi ama sıska pantolonlar düşüyorum elaya da mutlu yıllar dilerim bu arada senin gözler de çok güzel maşallahEki Görüntüle 712261 Eki Görüntüle 712239 Eki Görüntüle 712238 Eki Görüntüle 712260 Eki Görüntüle 712255 Eki Görüntüle 712259
kızlar doğum günü ve hayvanat bahçesi..Ankara'da olduğu için doğum günü sıradan oldu ve normal bir pasta kesildi..zaten ilk ve son doğum günümüz :) bir daha kutlamayı düşünmüyorum kendimce :) elanın son halleri bu arada :)
Biz aşımızı vurulalı 8 gün kadar oldu çok şükür bir sorun yaşamadık inşallah yaşamayız da inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız göz doktorundan da hayırlı haberler alırsınızoff bugün hastaneye gidicem elifin hem aşısı var hem göz kontrolü hemde normal kontrol,inş gözleri düzelmiştir
Eki Görüntüle 712261 Eki Görüntüle 712239 Eki Görüntüle 712238 Eki Görüntüle 712260 Eki Görüntüle 712255 Eki Görüntüle 712259
kızlar doğum günü ve hayvanat bahçesi..Ankara'da olduğu için doğum günü sıradan oldu ve normal bir pasta kesildi..zaten ilk ve son doğum günümüz :) bir daha kutlamayı düşünmüyorum kendimce :) elanın son halleri bu arada :)
Ben de yaklaşık 8 aylık olduğundan beri banyoda ama kendi kuvetinde oturtarak yıkıyorum ama oğlum başına su dökülmesini sevmiyordu babası yüzünden sanırım babası çok fazla suyu birden dökünce korkmuştu şimdi biraz alıştı ben bir elimle başını öne doğru eğik tutuyorum bir elimle de suyu döküp hemen suratını elimle siliyorum burnuna kaçmışsa elimle siliyorum önce oturtup vücudun üst kısımlarını yıkıyorum sonra başını yapıyorum sonra babası ayakta tutuyor bacak poposunu temizliyorum sonra da durulayıp çıkarıyoruz tabi üstümüz sırılsıklam oluyor oynuyor ellerini çırptıkça her yer su oluyor aslında hazirandan itibaren bizim küvette yıkmayı deneyecemarkadaşlar merhaba,
off bugün hastaneye gidicem elifin hem aşısı var hem göz kontrolü hemde normal kontrol,inş gözleri düzelmiştir
Eki Görüntüle 712261 Eki Görüntüle 712239 Eki Görüntüle 712238 Eki Görüntüle 712260 Eki Görüntüle 712255 Eki Görüntüle 712259
arkadaşlar merhaba,
4 mayıstı canım, valla ben de hatırlamıyorum benim de hafıza gidip geliyor hayat koşturmaca ve sorunlar eksik olmuyor ya ondandır. Sen de bu kadar yoğun tempoda yine iyi dayanıyorsun benim de eşimin üstünde kara bulutlar dolaşıyor resmen önce kaza düşme omuzu kırıldı şimdi de işi sallantıda yeni bir iş bulmazsa bu iş uzun ömürlü değil patron çıkarmayı düşünmüş ama yardımcısı engel olmuş bakalım artık hayırlısı neden böyle oluyor anlamıyorum halbuki çok dürüst bir insan her ne kadar evlilik hayatında sorunlarımız olsa da. Zaten sorunlarda ya maddiyattan ya annesinden yani hep dışarı etkenlerden çıkıyor. Bu zamanda en iyisi memur olmakmış en azından çıkarılma derdin olmuyor ah zamanında neden kpss ye girmedim ki
Selam kızlar ben yeni kaydoldum bende Nisan 2012 annesiyimtatlı bir kızım var
Eki Görüntüle 711763
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?