Demos canim masallahh duruya..boyu bence cok cok iyi, ela o kadar yok 80 anca dir.
Ya kizlar benim canim bi konuda cok sikiliyor..bakiciya yuz kere dememe ragmen elaya hala yastikda yediriyor..hersey super bakim konusunda ama bu konu cok canimi sikiyor..soyluyorum ama nafile..ela haftasonlari benim elimden hicbisey yemiyor..yeminle her haftasonu ben agliyorum sinirimden..ne yapayim bana akil verin..annem geliyor ve biz ankya gitcez elayi yaklasik 1ay bakiciya vermicem sizce benim yedirmeme alisirmi? Bakici diyor otururarak az yiyor icime sinmiyor diyor..Allah var cok iyi bakiyolar seviyolar zayiflayinca uzuluyorlar ama 1.5 yasina geldi be bilimya..bu nedenle sinirim bozuluyor cocugumu kendim buyutemedim diye(
Kızlar yaa size daha öncede yazdım bu konuyu çoğunuz erken diyor amaaaaa duru kakasını söylemeye başlayalı 2 ay olacak arada deniyordum ama klozete oturmak istemiyor hatta yengesi ben 2 3 defa tuvalete yaptırdım demişti dün banyo ettirecektim kaka kaka deyip durdu kızım çömel dedim oturup yaptı ama yere yani çocuk eğilimli de bizim tuvalet klozet kendisi çömelip yapıyor ne yapacam nasıl alıştıracam bilemiyorum akıl verin bana yaa...
Kızlar yaa size daha öncede yazdım bu konuyu çoğunuz erken diyor amaaaaa duru kakasını söylemeye başlayalı 2 ay olacak arada deniyordum ama klozete oturmak istemiyor hatta yengesi ben 2 3 defa tuvalete yaptırdım demişti dün banyo ettirecektim kaka kaka deyip durdu kızım çömel dedim oturup yaptı ama yere yani çocuk eğilimli de bizim tuvalet klozet kendisi çömelip yapıyor ne yapacam nasıl alıştıracam bilemiyorum akıl verin bana yaa...
A onu bilmiyodum ondan alırım o zmn sağol cnmbiz mama sandalyesini iyiki almışız dedik ve hala kullanmaya devam yoksa ben nasıl yedirirmişim bilmiyorum,yürüteç almadım zaten kısa bi sürelik oluyor çok kullanamıyorlar
ah cnm o dadıyı bende istiyorum sen şansını bi dene bakalım belki gelir sana gelirse bende davet ederim :)
inş 1 ayda istediğin gibi alışır canım benim şansıma çalışmayı bırakabildim ama senin öyle bi durumun olmaz napıcaksın kısmet
ben cic bebe atıyorumda öyle içiyor
battaniye gibi içine girenler var onlardan kullanabilirsin çok terliyorsa kıyafet gibi değil daha rahat olabilir bi yakınımında öyle terliyordu o onu kullandı
Sağol cnm çok teşekkür ederimbnim kızımında kafası terler ozellikle ilk uykuya dalma asamasında. o yuzden uyuturken giydirmiyodum nasılsa sık sık uyandıgı icin ilk uyandıgında uyku sersemi hemen giydirip geri uyutuyodum. benim uyku tulumu su battaniye gibi icine konulanlardandı gecen sene rahat ettim ama bu sene uyurken bile cok hareketli oldugu icin o tulumu kullanabilcemmi bilmiyorum, cnku ordan oraya donmesini engeller.buyuk de almıstım oysaki ama olmazsa digerlerinden alıcam bende bu sene. ihtiyac duydugunda danıs tabi 2 gıdım tecrubemizi esirgemeyiz
benim Durum'da söylüyor kaksını ama her zaman değil. bazen de yaptıktan sonra anne kaka yok diyor :) oyuna çevirdi işi ne zaman ne için söylüyor anlayamıyorum henüz.dr a sordum eğer yapıktan sonra söylüyosa normal ama yapmadan söylemeye başladıysa zorlamadan lazımlığa oturt ama oturmak istemzse zorlama ve inatlaşma dedi. tuvalet eğitimi 24. ayda başlayın en geç 36.ayda bitirmiş olun deriz genel olarak ama 9-10 aylıkken bile alışanlar oluyor dedi. ben internette yaptığım araştırmada şunu gördüm genel olarak: lazımlık kullanaların önce lazımlığa alıştırmak için sonra da klozete alıştırmak için ayrı çile çektik diyorlar. açıkçası bana da mantıklı geldi. zaten herşeyi bizim gibi yapmaya çalışan kendi yemeğini kendi yemek isteyen bir çocuk olduğundan ben ilk etapta klozet adaptörü almayı düşünüyorum baktım olmadı lazımlığı ondan sonra alırım. bir de dışarıda yada başka evde olduğumuzda da lazımlık sıkını olabilir ama pek çok avm de çocuk klozetleri var. tabi beniki tecrübe edilmemiş bir öngörü sadece.[/QUOT
canım bende lazımlık diyecektim neden ondan almıyorsun klozete alışamaz korkabilir çocuk
çocuklar için klozet adaptörleri var deneyebilirsin benim bütün arkadaşlar ondan taktılar, ama ilk etapta lazımlık al bence boyu alçak olsun çömeliyomuş gibi olur..temizlerkende kolay olması için dibine kalın peçete gibi bişey koyarsın direkt dökersin..
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim duru oturma özürlü banyo ederken bile oturmuyor ya ayakta yada kucakta lazımlığı bende düşündüm ama çoğu arkadaşım yepyekin dediği gibi sonradan tuvalete alıştırma faslıda çıkıyormuş çok zorlanmışlar adaptör alsam oturmuyor ya çocuk deliriyor yıkarken oturtamıyorum klozete de oturmak istemiyor kendini yere atıyor adaptör alıp denicem ama oturmasada boşuna masraf olacak...
selam kizlar sürekli takip ediyorum ama telden girdiğim için yazamiyorum biz hala bandırmadayiz kurbana kadar kalicaz sizde ne var ne yok hasta bebisler düzeldi mi miray düzeldi ama huyu çok bozuldu bensiz hiç durmuyo yapışık ikiz gibi geziyoruz
merhaba kızlar.çoktandır giremiyorum bende işten çocuktan dolayı.benim oğlan parmak emmeye devam ediyor.artık yara olmaya başladı dişler tqakılıoyor parmağına.şaşırdım artık.
Demos canim masallahh duruya..boyu bence cok cok iyi, ela o kadar yok 80 anca dir.
Ya kizlar benim canim bi konuda cok sikiliyor..bakiciya yuz kere dememe ragmen elaya hala yastikda yediriyor..hersey super bakim konusunda ama bu konu cok canimi sikiyor..soyluyorum ama nafile..ela haftasonlari benim elimden hicbisey yemiyor..yeminle her haftasonu ben agliyorum sinirimden..ne yapayim bana akil verin..annem geliyor ve biz ankya gitcez elayi yaklasik 1ay bakiciya vermicem sizce benim yedirmeme alisirmi? Bakici diyor otururarak az yiyor icime sinmiyor diyor..Allah var cok iyi bakiyolar seviyolar zayiflayinca uzuluyorlar ama 1.5 yasina geldi be bilimya..bu nedenle sinirim bozuluyor cocugumu kendim buyutemedim diye(
Canim ben oglen icin corba veriyorum sabah kahvaltiyi hala bulamac yiyor..meyveyide rendeden veriyor sacma sapan gidiyoruz bakalim..zaten daha yeni 4disimiz oldu..elindede kreker ekmek cikolata falan yiyor..kadin evim kirlenir diye cocugumun eline bisey vermedi o nedenle cok zor yiyen bir cocuk oldu..Allah sonumuzu hayir etsin..aksamda biz ne yersek ondan veriyorum..ama hala makarna pilavi falan cok yemiyor bikac kasik yiyip birakiyo.vende zorlamiyorum..boğazına kaçmıyor mu yatarak yerken,ne de olsa artık 6 aylık bebek gıdası yemiyolar,pütürü tanesi falan oluyo içiinde,ben hala mama sandalyesi kullanıyorum,biz yemek yerken o da yiyo,hoşuna gidiyo,önüne yiyebileceği tarzda şeyler varsa (makarna,salatalık,karpuz vs)onları küçük küçük doğrayıp koyuyorum,onlarla oyalanırken arada sulu yemekten yediriyorum,biz de yemiş oluyoruz,mama sandalyesi olmadan çok zor,misafirlikte yemek yemek işkence geliyor bana
Kızlar bugün sabah duru uyandı 2 defa anne kaka dedi bende yap kızım dedim sonunda sinirlenerek tuvaletin önüne gitti ve annneeeeeeeeeeeeeeeeee kakkaaaaaaaaaa diye bağırdıbezini çıkardım zaten yarısını beze yapmış çömeldi çişini yaptı baktım çıktı oturma odasına gitti kızım bittimi dedimm ııııı ııı dedi tekrar gitti çömeldi yapmıyor bende bağırdım oyunmu oynuyorsun çabuk gel dedim bu evi turlayıp tekrar tuvalete gidip çömeldi ve kakasını yaptı şimdi bittimi dedim başını sallıyarak hıhıııı dedi allahım kakasını bile dolaşarak yapıyor , çocuk eğilimli ama bizim tuvalet klozet ve temizlerken kusacaktım yere yapıyor nasıl yapacam nasıl edecem bilemiyorum 2. kez aynı şekilde kakasını tuvalette ama yere yaptı...
Birde 3 gündür adımı söylüyor eriyorum eriyorum bitiyorum deemmmeett yada dıımett diye çeğırıyor..
Selam kizlar biz hop yine basa donduk malesef. .dun aksam yine ela ateslendi. 39, 5 dan dusmedi.sabah yine goturdum.bogazda ve kulakta kizariklik cikti ve enfeksiyon cikti kandada..yine antibiyotik kullancazbunaldim artik daha iki hafta once kullandik..
Ahsen canim masallahh kuzularina cok tatlilar nazar degmesin..
geçmiş olsun canım salgın var 2 gündür bende çok kötüyüm dün serum taktılar bugün biraz gözüm açıldı
midem halen bulamıyor bişey yiyip içemiyorum
ben kocaman kadın dayanamadım eşime diyorum küçücük çocuklar ne yapıyor hertarafım ağrıyor bendende kan tahlili aldı çok şükür temiz çıktı ben geçen banyo yapıp komşuya indim kilimanın karşısında üşüttüm galiba
kızlar yatak konusu açılmış,bizde mobilyalı asansörlü beşiklerden var ama asansörü kaldırılmış hali bile bana bu aralar tehlikeli gelmeye başlamıştı çünkü oğlum AŞAĞI sarkmak için elinden geleni yapıyodu hatta yastığa basıp sarkmaya çalışıyodu,uyanıkken düşcek diye ödüm kopuyodu,özellikle gece ben uyurken uyanır da sarkarsa diye,çünkü ciddi yüksek bi, mesafeden kafa
üstü düşme riski vardı,eşim mobilyacıya gidip,parmaklıkların üzerine takılıp çıkarılabilen bi aparat yaptırdı suntadan 15 tl ye,uyutmadan önce çıkarıyorum çünkü o takılıyken beşiğin içine koymam mümkün değil,mesafe yüksek oluyo,uyutup yatağına yatırınca parmaklıkalrın üzerine geçiriyorum,kalksa bile kafası anca görünüyooğlum pek sevmedi doğal olarak,çıkarma girişimleri devam ediyo ara ara ama çok rahat ettim ben,istediği kadar tepinebilir artık beşiğinde,içim rahat,istese de düşemez artık,aklınızda olsun
vay vay duruya bak sen yaa. ah bi de klozete otursa sizin tuvalet egitim faslı tamamdır ne rahat eederdin, o da olur da biraz daha sabır o kdarını soyluyo ya klozete de alısıcaktır.
kızlar diyodum ya esim kedi istiyo zor zaptediyorum diye bugun beni aramasın mı (1haftadır is seyehatinde) ben kedi aldım diye!!!soz diyo butun bakımı temizligi bana ait diyo ama onunla temizlik anlayıslarımız o kdr farklı ki 2 gun dikkat edip sonra mazeret uydurmaya baslıcaktır. evde itinayla elini hcbseye surmeyen, su cerene bile 10 dk bakmaya yuksunen adam kedi mi bakacak! offff offf ben nerelere gideyim yaa cıldıracam yaa ben yemegimi kendi temizligimi zor yapıyorum, kald ki ceren o hayvana rahat vermez ustelik bide gider habire kumunu kurcalar off offf...... kocam bize yepyeni bi savas alanı yarattı farkında degil sonra ben hep negatif hep memnuniyetsiz...
günaydın hayırlı cumalaruzun zamandır resim yüklememiştim işte benim küçük meleklerim
Eki Görüntüle 802066
Eki Görüntüle 802067
Eki Görüntüle 802068
Selam kizlar biz hop yine basa donduk malesef. .dun aksam yine ela ateslendi. 39, 5 dan dusmedi.sabah yine goturdum.bogazda ve kulakta kizariklik cikti ve enfeksiyon cikti kandada..yine antibiyotik kullancazbunaldim artik daha iki hafta once kullandik..
günaydın hayırlı cumalaruzun zamandır resim yüklememiştim işte benim küçük meleklerim
Eki Görüntüle 802066
Eki Görüntüle 802067
Eki Görüntüle 802068
gecmis olsun cnm ya bu yaz ne kotu gecti size insallah bu sefer cabuk toparlanır...Selam kizlar biz hop yine basa donduk malesef. .dun aksam yine ela ateslendi. 39, 5 dan dusmedi.sabah yine goturdum.bogazda ve kulakta kizariklik cikti ve enfeksiyon cikti kandada..yine antibiyotik kullancazbunaldim artik daha iki hafta once kullandik..
geçmiş olsun canım salgın var 2 gündür bende çok kötüyüm dün serum taktılar bugün biraz gözüm açıldı
midem halen bulamıyor bişey yiyip içemiyorum
ben kocaman kadın dayanamadım eşime diyorum küçücük çocuklar ne yapıyor hertarafım ağrıyor bendende kan tahlili aldı çok şükür temiz çıktı ben geçen banyo yapıp komşuya indim kilimanın karşısında üşüttüm galiba
Kizlar moralim çok bozuk, oğlum hastalandi yine, dr.a gittik allerjik astimdan süphelendim tahlil yapalim dedi bir de röntgen istedi, tahlillerin hepsini bugün alamadik ama sonuc olarak pek bisey cikmadi gibi... ama alti arti üc adet igne verdi onun üstüne iki de surup verdi onun üstüne astimdan koruyucu bir aylik bi toz ilac verdi... ben de belovedin önerdigi doktoru takip etmeye calisiyorum onun söylediklerine cok ters bu tedavi sanki... moralim de bozuldu ne yapacagimi da sasirdim kafam karisti kücücük cocuga bu kadar ilac verilir mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?