2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:60::60: kimi dr lar 12 haftada söylüyorlar benimki çok kuralcı 16 haftadan önce söylemez. ben meraktan çatlayacağım.

ekimin ilk haftası randevum var ikili test için şuan benimde kafam ona takılmış durumda. rabbime emanet bebeklerimiz. inşallah sorunsuz atlatırız bunuda

ekimin ilk haftası herkesin randevusu varrrrr:66:
seninki kaçında tatlım benimki 4 ünde bakalım daktır ne dicekkkk:94:

Son düzenleme:
şekerlerr günaydın biz geldik tembellik yapıp uyuduk bu saate kadar :17: döktürmüşsünüz hepsini okuyamadım sayfaların:1:
öncelikle hasta olan arkadaşlarım çook geçmiş olsun dikkat edin 1 limon sıkın bardağa üstünede 1 kaşık bal karıştırıp için çok yaararı olacak ...
petuşcum göbüş topiğinede yazdım göbüş çook tatlı çıkmış uzaktan kız gibi geldi bana:52::52:
mmavilimm gözün aydın tatlım çok sevindim darısı hepimizin başına inş. :1:

Amin inş. resimleri nereye ekliyorsunuz link görmedim ben

Bu arada, neredeyse hamileliğimi öğrendiğim günden beri hasta gibiyim.. şimdiye dek hiç kusmam olmadı ama midem çok kötü.. sanki sürekli gemi yolculuğunda gibiyim.. aşırı halsizlik ve yorgunluk.. gazım çok fazla.. bi de üstüne 2 gündür boğazım şiş..
Bu genelde böyle mi yoksa benim mi bünye zayıf? Bu güne kadar sadece folik asit kullandım.. doktora yorgunluk ve halsizlikten bahsedince kan ilacı verdi.. gyno ferro sanol.. birkaç güne onu kullanmaya başlayacağım.. inşaallah iyi gelir!

İyi ki işten ayrılmışım diyorum.. Allah çalışanlara kolaylık versin!

bak aklımı çeliyorsun böyleidyerek bende düşünüyorum çıkmayı halsizleşince . :1: seninle yanı gibiyiz benimde hafif hafif devamlı seyreden bir bulantım var . bu arada sanırım grip olucam bir halsizlik.

ekimin ilk haftası herkesin randevusu varrrrr:66:
seninki kaçında tatlım benimki 4 ünde bakalım daktır ne dicekkkk:94:

benimkide 8 inde. sanırım o zaman 12+1 de oluyorum.

şekerlerr günaydın biz geldik tembellik yapıp uyuduk bu saate kadar :17: döktürmüşsünüz hepsini okuyamadım sayfaların:1:
öncelikle hasta olan arkadaşlarım çook geçmiş olsun dikkat edin 1 limon sıkın bardağa üstünede 1 kaşık bal karıştırıp için çok yaararı olacak ...
petuşcum göbüş topiğinede yazdım göbüş çook tatlı çıkmış uzaktan kız gibi geldi bana:52::52:

günaydın kızz senle ben varyaa nisan analarının en tembelleriyizzz:78:
bu gidişle yata yata 100 kilo oluruzz:60:

offf midem ağrımasada yisemm:56:
yaaa canım benimde alışverişim geldiii çok fenaaaa:62:
sonbahar sezonu açıldı yaaa daha hiççç çıkamadımmm gidip şıkır şıkır giyinmekkkk istiyorummm:66:
bende bende....glsin ayın 20 si:)):32:
benimde kafamm çok bulanıyor düngece keremcemin adını düşün düşün bi türlü aklıma getiremedimm...geceleri uykum gelene kadar bebişime isim düşünüyorum da ahh bi cinsiyeti belli olsa işim kolaylaşıcak daha erken yatıcam:60::60::27:
deüü..ama gerçekten hamilelik aptallığı die bişi varmış, insan biraz saflaşıo heralde, beynin bütün enerjisi göbene gidio ondan heralde, kocam çok dalga geçio benle evde bi saf oldun sen die:37:
bendemi kayıt yaptırsam dicemmm bizim sokaktaki sağlık ocağı pek ufak bi aşı içinde deymez özelde yapmıyolarmı bu tetanozu:26:
yapıolardır heralde ya..dur işte bilyoz 20. de yapılması gerekyo bakalım bişi diceklermi, demezlerse kırarız kafalarını..

günaydın kuzi..yine diom şehzadedoğurcam bennn:84::84::84:

benimde ikili test yapılcak bakalım doktorumuz cinsiyet tahminini yapacakmı amaaaa sanki ekimin ilk haftası çoğununki belli olur gibime geliorrr:29:

günaydın kızz senle ben varyaa nisan analarının en tembelleriyizzz:78:
bu gidişle yata yata 100 kilo oluruzz:60:

evet yaa bide akşamda erken yatıyorum sabah kocişi yollayıp tekrar uyuyorum bu saat ediyo yeter artık kalkmam lazım demesem uyucam yani daha okadar uykucu oldum ya :1::1:
bu kadar totoyu devirip yatmaya hiç kilo da almadım daha :))

göbişler topiğine bende baktım meğer yalnız değilmişim. benimde biraz çıktı göbeğim ilk zamanlar daha çoktu. hatta dedim ben şimdi böyleysem 9. ayda ne olurum ama şimdi biraz indi. sanırım gazdı. yaklaşık 1,5 kilo aldım. normal mi kızlar sizce.

deüü..ama gerçekten hamilelik aptallığı die bişi varmış, insan biraz saflaşıo heralde, beynin bütün enerjisi göbene gidio ondan heralde, kocam çok dalga geçio benle evde bi saf oldun sen die:37:

yapıolardır heralde ya..dur işte bilyoz 20. de yapılması gerekyo bakalım bişi diceklermi, demezlerse kırarız kafalarını..

dün hürremden kapmadınmı bikaç replik :1::1:

benimde ikili test yapılcak bakalım doktorumuz cinsiyet tahminini yapacakmı amaaaa sanki ekimin ilk haftası çoğununki belli olur gibime geliorrr:29:
hayır tabikide hayır...topiğin ilk annelerinden biri olarak ve sabısının daha cinsiyeti belli olmayan bi anne adayı olarak müsade etmem efendim buna ben...20 sinden sonra olcek...ilk benimki olcek..he he gerçi var dimi kesin bi prensimiz:))

dün hürremden kapmadınmı bikaç replik :1::1:

yoq ya izleyemedim. yemek yedim, sonra mutfağı topla sonra bugüne yemek yap, sonra duş al, yağlan o yağların emilmesini bekle zaten oldu sana 10..biliyonuz kocam zaten lohusa, uyumuş çoktan, onu aldım yatağa bende kıvrıldım yanna..:52:

bencede belli olur kimi dr lar söylüyorlar. ama bazılarıda garantici . emin olmadan söylemiyor. benimkide söylemez. tabi eşim dr u sıkıştırmazsa. her gittiğimizde cinsiyetini soruyor belki kadın kurtarmak için söyleyebilir. :60:

ayyy bu çook mantıklı geldi bana doğruuuu ben baya saflaştımmm bu benim saf halimm:60:
du bakalım ben bu gidişimde sorarım şu tetanoz olayını :44:

göbişler topiğine bende baktım meğer yalnız değilmişim. benimde biraz çıktı göbeğim ilk zamanlar daha çoktu. hatta dedim ben şimdi böyleysem 9. ayda ne olurum ama şimdi biraz indi. sanırım gazdı. yaklaşık 1,5 kilo aldım. normal mi kızlar sizce.

canım bende zaten eskiden ayva göbek vardı o yüzden belli olmuyor hamileliğim en azından kimse anlamıyor hala.ama benimde 2 hafta önce falan 2 kilo fazlalığım vardı.gaz ve şişkinlikmiş şimdi 800 gr almış gözüküyorum.ama dr um ilk 3 ay alman yada almaman önemli değil dedi.umarım herşey yolundadır bendede..

canım bende zaten eskiden ayva göbek vardı o yüzden belli olmuyor hamileliğim en azından kimse anlamıyor hala.ama benimde 2 hafta önce falan 2 kilo fazlalığım vardı.gaz ve şişkinlikmiş şimdi 800 gr almış gözüküyorum.ama dr um ilk 3 ay alman yada almaman önemli değil dedi.umarım herşey yolundadır bendede..

inşallah canım.

senin sanırım 2. bebek. daha konuşmak için erken ama ikinciyide hemen peşine yap diyenler var. 5-6 yaşına kadar bekle diyenler var. ama seninkilerin yaş aralığı iyi olacak gibi.

inşallah canım.

senin sanırım 2. bebek. daha konuşmak için erken ama ikinciyide hemen peşine yap diyenler var. 5-6 yaşına kadar bekle diyenler var. ama seninkilerin yaş aralığı iyi olacak gibi.

evet canım 2.bebeğim allah nasip ederse.aralarında 3 yaş olucak.hep öle olsun dedim ama bakalım.bide kısmet arkafaşım yeni doğum yaptı sayılır 8.aylık daha yeniden hamile napıcam diye kara kara düşünüyor.

evet canım 2.bebeğim allah nasip ederse.aralarında 3 yaş olucak.hep öle olsun dedim ama bakalım.bide kısmet arkafaşım yeni doğum yaptı sayılır 8.aylık daha yeniden hamile napıcam diye kara kara düşünüyor.

aslında çok zorlanacak ama bi yöndende ikisi bir arada büyüyecek ve ileride rahat edecek. ama yinede senin düşüncen daha güzel geldi yakın yaşları ama çokta rahatlığa alışmadan diğeri geliyor hayırlısıyla.

Back
X