he hee benim camları kayınvalidem senede 2 kere ist. gelir, hep o geldiğinde silerdi, geçen hafta kendim sildim bak düşün yani nasıl hırslandıysam 3 aydır yata yata:))
oh oh süper valla nazar değmesindarısı benim gibi miskinlerin başına
bulantılar da bitince hamileliğe ait bi belirtim kalmadı ve bu sefer de evde olunca huzursuz oluyorum aceba iyi mi bir şey mi oldu diye :S hiç hamileymişim gibi bi belirtim yok
günaydınlar herkese
benim balayım başladı zaar
dün kendimi çok iyi hissettim eve gidince evi topladım yemeğimi yaptım.çayı demlerken offflamadım
eşim bişi isteyince atom karınca gibi yerimden zıplayıp kalktım sen al sen getir demedim. koltuğa gömülüp kalmadım
umarım hep böyle giderrr:97:
he hee benim camları kayınvalidem senede 2 kere ist. gelir, hep o geldiğinde silerdi, geçen hafta kendim sildim bak düşün yani nasıl hırslandıysam 3 aydır yata yata:))
oh oh süper valla nazar değmesindarısı benim gibi miskinlerin başına
Pariscim maşallah sana
Kızlar size bişey sorcam bebeğe kısmetse ilerde mama vs hazırlarken robot tarzı bişey almamız şart mı ? Özellikle tecrübeli anneler fikriniz nedir?
ben memnunum kış hamişlesi olmaktan yahuu...yazında sıcakta düşünemiom yani zaten normalde bile ben daralırım, bacaklarım sürter pişik olurum falanbende 1 yıllık evliyim 2 kere sildim işte
şimdide taşınacam diye el sürmüyom işime geliyodu benimde:82:
ya bu soğuk havalar sizin ruh halinizi etkiliyomu
ben zaten kışı sevmezdim şimdi bazen içim sıkılıyo kararıyo. çokkk offf çekiyom sıkıntıdan
yaz hamişi olsaydık göbeğimizi gere gere gezerdik şimdi paltonun altından gözükmez bide
az kaldı 2-3 haftaya tekmelemeye başlıcaklar artık:))bulantılar da bitince hamileliğe ait bi belirtim kalmadı ve bu sefer de evde olunca huzursuz oluyorum aceba iyi mi bir şey mi oldu diye :S hiç hamileymişim gibi bi belirtim yok
Günaydııııııııınnnnnnnnn herkeseee......
o nasssıı kaynanamış öle yaa..allahım daha neler duyacağız yaaa......... şaşurduuuuummm
bende valla hep yatimm yatimmm istiyom akşam yemekten sonra sızıp kalıyom... akşam sülümanı izlerken kaç kere uydum bilimiyorum
ben memnunum kış hamişlesi olmaktan yahuu...yazında sıcakta düşünemiom yani zaten normalde bile ben daralırım, bacaklarım sürter pişik olurum falanbide bebeyle çooqq zor olurdu walla..
az kaldı 2-3 haftaya tekmelemeye başlıcaklar artık:))
benim kayınvalidem bi ekol ya...özledim keratayı gelcek inş. bi kaç haftaya evde açık büfe günlerine az kaldı...hıı bende bu sene hiç dizi isleyemiom ya yüreğim kaldırmıo resmen, sonunu hiç getiremiom onadn diom aman boşver nede olsa takip edemiom...
ben şey düşünüyorum katı meyve sıkacağı hani meyve püresi falan yapmak için suyunu veya püresini yapmak için yararlı olur diye düşünüyorum
hatta bu aralar almayı planlıyorum bebek doğana kadar bende faydalanırım. kışta geldi elmaları portakalları bütün bütün atar sıkar içerim.faydalı olur
Kızlar size bişey sorcam bebeğe kısmetse ilerde mama vs hazırlarken robot tarzı bişey almamız şart mı ? Özellikle tecrübeli anneler fikriniz nedir?
tatlım var bende katı meyve sıkacağı.. ben böyle kolaylık görmedim valla.. tavsiye ediyorum kesinlikle.. şu piyasada satılan hem meyve sıkıcağı hem robot olan ürünlere pek güvenmeyin derim ben.. görümcem almıştı bi heves ama kullanamadı.. çünkü gücü düşük oluyor o ürünlerin özellikle katı meyvesi hiç işe yaramıyor.. meyvenin suyunu sıkmadan posaya gönderiyormuş.. o bebek robotları biraz falsolu..
ben aslında şu yoğurt makinelerini merak ediyorum.. alsak mı?
canım bende katımeyve sıkacağı var, ev hediyesi gelmişti, yani indir, aç temizle 2 meyve için zahmetli gerçekten...onun yerine bebeğe püre gibi yapmak hem daha kolay hem daha sağlıklı gibi gelio ama bide tecrübeli annelere kulak vermek gerek tabi..ben şey düşünüyorum katı meyve sıkacağı hani meyve püresi falan yapmak için suyunu veya püresini yapmak için yararlı olur diye düşünüyorum
hatta bu aralar almayı planlıyorum bebek doğana kadar bende faydalanırım. kışta geldi elmaları portakalları bütün bütün atar sıkar içerim.faydalı olur
tü tüüüyazında kışında zorluğu var yaf aman evde olsak sorun deelde katlanacaz bebikler için yerim onları
ay maşallah kaynanasını hasretle bekleyen bi gelin tebrikler bacım size aranızdaki ilişkiye bayıldımm nazar değmesin
tatlım var bende katı meyve sıkacağı.. ben böyle kolaylık görmedim valla.. tavsiye ediyorum kesinlikle.. şu piyasada satılan hem meyve sıkıcağı hem robot olan ürünlere pek güvenmeyin derim ben.. görümcem almıştı bi heves ama kullanamadı.. çünkü gücü düşük oluyor o ürünlerin özellikle katı meyvesi hiç işe yaramıyor.. meyvenin suyunu sıkmadan posaya gönderiyormuş.. o bebek robotları biraz falsolu..
ben aslında şu yoğurt makinelerini merak ediyorum.. alsak mı?
benimde karnım falan düzleşti bazen bende senin gibi düşünüyorum
hehe
valla dün kapı cam silesim bile geldi o derece yani
ay bunu duymam çok iyi oldu canım ya ne zamandır aklımda alacam ama kullanan birinden memnun olduğunu duymak süper.. gönül rahatlığıyla alabilirim. sen hangi markanınkini kullanıyosun canım. gidince bakayım bi tekrar özelliklerine
yoğurt makinesini bende gördüm reklamda aklıma yattı aslında bebek için evde yapmak en güzeli olur sanırım. gönül rahatlığıyla yediririz.napsakki:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?