2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
he hee benim camları kayınvalidem senede 2 kere ist. gelir, hep o geldiğinde silerdi, geçen hafta kendim sildim bak düşün yani nasıl hırslandıysam 3 aydır yata yata:))

bende 1 yıllık evliyim 2 kere sildim işte
şimdide taşınacam diye el sürmüyom işime geliyodu benimde:82:

ya bu soğuk havalar sizin ruh halinizi etkiliyomu
ben zaten kışı sevmezdim şimdi bazen içim sıkılıyo kararıyo. çokkk offf çekiyom sıkıntıdan

yaz hamişi olsaydık göbeğimizi gere gere gezerdik şimdi paltonun altından gözükmez bide

bulantılar da bitince hamileliğe ait bi belirtim kalmadı ve bu sefer de evde olunca huzursuz oluyorum aceba iyi mi bir şey mi oldu diye :S hiç hamileymişim gibi bi belirtim yok

Pariscim maşallah sana

Günaydııııııııınnnnnnnnn herkeseee......

he hee benim camları kayınvalidem senede 2 kere ist. gelir, hep o geldiğinde silerdi, geçen hafta kendim sildim bak düşün yani nasıl hırslandıysam 3 aydır yata yata:))

o nasssıı kaynanamış öle yaa..allahım daha neler duyacağız yaaa......... şaşurduuuuummm

oh oh süper valla nazar değmesin darısı benim gibi miskinlerin başına

bende valla hep yatimm yatimmm istiyom akşam yemekten sonra sızıp kalıyom... akşam sülümanı izlerken kaç kere uydum bilimiyorum

Kızlar size bişey sorcam bebeğe kısmetse ilerde mama vs hazırlarken robot tarzı bişey almamız şart mı ? Özellikle tecrübeli anneler fikriniz nedir?

Kızlar size bişey sorcam bebeğe kısmetse ilerde mama vs hazırlarken robot tarzı bişey almamız şart mı ? Özellikle tecrübeli anneler fikriniz nedir?

ben şey düşünüyorum katı meyve sıkacağı hani meyve püresi falan yapmak için suyunu veya püresini yapmak için yararlı olur diye düşünüyorum
hatta bu aralar almayı planlıyorum bebek doğana kadar bende faydalanırım. kışta geldi elmaları portakalları bütün bütün atar sıkar içerim.faydalı olur

ben memnunum kış hamişlesi olmaktan yahuu...yazında sıcakta düşünemiom yani zaten normalde bile ben daralırım, bacaklarım sürter pişik olurum falan bide bebeyle çooqq zor olurdu walla..

bulantılar da bitince hamileliğe ait bi belirtim kalmadı ve bu sefer de evde olunca huzursuz oluyorum aceba iyi mi bir şey mi oldu diye :S hiç hamileymişim gibi bi belirtim yok
az kaldı 2-3 haftaya tekmelemeye başlıcaklar artık:))

benim kayınvalidem bi ekol ya...özledim keratayı gelcek inş. bi kaç haftaya evde açık büfe günlerine az kaldı...hıı bende bu sene hiç dizi isleyemiom ya yüreğim kaldırmıo resmen, sonunu hiç getiremiom onadn diom aman boşver nede olsa takip edemiom...

yazında kışında zorluğu var yaf aman evde olsak sorun deelde katlanacaz bebikler için yerim onları

ay maşallah kaynanasını hasretle bekleyen bi gelin tebrikler bacım size aranızdaki ilişkiye bayıldımm nazar değmesin

tatlım var bende katı meyve sıkacağı.. ben böyle kolaylık görmedim valla.. tavsiye ediyorum kesinlikle.. şu piyasada satılan hem meyve sıkıcağı hem robot olan ürünlere pek güvenmeyin derim ben.. görümcem almıştı bi heves ama kullanamadı.. çünkü gücü düşük oluyor o ürünlerin özellikle katı meyvesi hiç işe yaramıyor.. meyvenin suyunu sıkmadan posaya gönderiyormuş.. o bebek robotları biraz falsolu..
ben aslında şu yoğurt makinelerini merak ediyorum.. alsak mı?

6. aydan sonra ek gıdalara geçtiğiniz zaman rondoya ihtiyacınız olacak..
Kahvaltı karışımı yaparken de yararlı oluyor..
Çorbaları veya diğer şeyleri püre haline getirerek vermek konusunda lazım olacak..
Kızım 14,5 aylık.. Günde 1-2 kere kullanıyorum.. Sabah kahvaltısı, çorbası ve meyve öğünü için..
Marka soracak olursanız Tefal'in çift bıçaklı modelini alırsanız günlük kullanım için çok kullanışlı olacağı konusunda tavsiyede bulunabilirim..

Son düzenleme:
Bebekler için meyvenin suyu kadar posası da önem arzediyor arkadaşlar..

ay bunu duymam çok iyi oldu canım ya ne zamandır aklımda alacam ama kullanan birinden memnun olduğunu duymak süper.. gönül rahatlığıyla alabilirim. sen hangi markanınkini kullanıyosun canım. gidince bakayım bi tekrar özelliklerine

yoğurt makinesini bende gördüm reklamda aklıma yattı aslında bebek için evde yapmak en güzeli olur sanırım. gönül rahatlığıyla yediririz.napsakki:86:

KIZLAR günaydınnn :)
babımızın gelmesine tam 128 gün kaldı.... askerlik bityor yawas yawas...
bu elevit pronatal sanki bende bulantı yaptı :S sizde de böle bişi oldumuuu ???

canım bende katımeyve sıkacağı var, ev hediyesi gelmişti, yani indir, aç temizle 2 meyve için zahmetli gerçekten...onun yerine bebeğe püre gibi yapmak hem daha kolay hem daha sağlıklı gibi gelio ama bide tecrübeli annelere kulak vermek gerek tabi..
tü tüüü

yoğurt makinası geçen limangoda vardı tefal in...bayağıindirimliydi ama ne işe yarar bilemedim..

canım öncelilkkle wattına dikkat et.. 1000 watt olanlar en güçlüsü ama portakal mandalina için uygun değilmiş.. o nedenle 750watt aldım ben.. daha düşük olanları da tavsiye etmediler.. onlarda suyu sıkmadan posaya atıyormuş..
bi de dışı metalik olanlar daha dayanıklı ve uzun ömürlü oluyormuş.. ben ESSE'den aldım.. fiyatı daha uygundu.. kendi ürünleri.. internetten de bulabilirsin.. ama daha önce başka bi mağazada bu konuda bizi bilgilendiren bi hatun vardı.. o da arzumu tavsiye etmişti.. aslında marka önemli değil.. ama dikkat edeceğin özellikler bunlar olsun..
hatta şeftali suyu hazırlamıştı eşim bana.. posaya attıklarına inanmamış.. aldı eline kevgiri bi de oradan geçirdi posayı.. daha bunda su vardır diye.. walla bi damla bile su çıkaramadı.. ben çok memnunum.. bugün sana yarın bebişe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…