2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kaçıyoruz kızlar biz.. yarın görüşürüz yine.. mesaisi devam edenlere yaaa sabır..
asterix, göğüs takımlarından sonra sıradakii parça...........
allaha emanet
hade öptüm hepinizi her yerinizden..

ayy sorma valla :90: Ama bazen hamilelik psikolojisiylee beni değil çocuğunu düşünüyorsun sen diye çemkiriyorum ben

heheialışacaklar inşallah canım

ben bunu giydirip bacaklarını totosunu yimek istiyorum amaaaaa, ağzımın suyu aktı yahuuu

Eki Görüntüle 268281

yaaaa ben bunu istiyorumm nerdee satılıo petuş

bayansu hatunu sonuçlarını almaya gitti değil mi kızlar..

evet canımcım dün ikili test için kan verdim bugün sonucumu aldım doktor çok iyi dedi şükürler olsun

bugün benim kafamdaki soruyu konuşmuşsunuz ne yazıkki ben yoktum benimde fbHCG değeri 65,7 çıktı 50 nin üstü kız diolar doktor bana %80 kız demişti zaten şimdi bende 2li testinin sonucunu alıp cinsiyetide belli olanlare sorucaktım:81:

kızlar merhaba
bazılarınız 2 li testte cinsiyetin belli olduğuyla iligili birşeyler yazmış face de bir örnek den bahsetmişsiniz. benim evde bilgisayar yok şu an işyerinde nöbetçiyim. iş yerinde face yasak.lütfen biriniz bu örneği buraya kopyalayabilir mi. yarın sabah 8 e kadar biri bana bu iyiyiği yapsın, cuma günü ikili sonuçlarını alacağım.

2li testte freebHCG değerin 50nin altında ise erkek üstünde ise kız olurmuş rivayet böyle..

evet işte ya ağzı olan konuşuyor çevreye pek bakmayacağım artık. sanırım 3. ayım bitince onu kesecek dr um. bakalım sizinki gibi vitaminler verecek mi

kızlar folik asit çok önemli ben gebelikten 5 ay önce içmeye başlamıştım. diğer gebeliğimde 17+2 de düşük oldu beyin anomalisi vardı ve bunun sebeplerinden biri de folik asit eksikliği. tabi o zaman bilinçsizce hamile kaldım doktor 5 . haftada yazdı ama bende ihmal ediyordum, içmiyordum. yani tabiki benimkisi böyle oldu ve sebebi de folik asit eksikliği 100%100 diyemeyiz ama bu da bir sebep. zaten o zaman doktorlarda bana hamileliği tekrar düşünürsen en az 3 ay önce folik aside başla demişlerdi. zaten folik asit ilk haftalarda önemli bebeğin beyni bu haftalarda gelişiyormuş daha çok. şimdi folik asit kullandım ama bu bebeğimde böyle birşey olmayacak diye bir kaide yok. allaha emanetler. rabbim hepimizin miniklerini korusun.

başka bir topikte buldum cinsiyet belirlemeyle ilgi. bakalım bizlerde tutcakmı
alıntıdır. bana ait değil
Kızlar, istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilmek için bir yöntem varmış. Duyduğum şey şu: Her 4 yılda bir insanların kanı yenileniyormuş. hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş. Önce inanasım gelmedi. Hesapladım benim 3 çocuk, ben ve kardeşimin doğumları doğru çıktı. Bunu daha önce duyanınız ayrıntılı bileniniz var mı?

bugün benim kafamdaki soruyu konuşmuşsunuz ne yazıkki ben yoktum benimde fbHCG değeri 65,7 çıktı 50 nin üstü kız diolar doktor bana %80 kız demişti zaten şimdi bende 2li testinin sonucunu alıp cinsiyetide belli olanlare sorucaktım:81:[/QUOTE]

benimde değerim 50.4 çıktı acep kız mı ki? :))

Buna Rus Takvimi deniyor..
Vereceğim linkten ayrıntılı bilgi alıp bağlantıdan da otomatik hesaplatabilirsiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html

Günaydın kızlar,

12 haftaya geliyoruz, ben çok bulantı çekmedim. Ama son bi kaç gündür istifralarım başladı ve hafiften bulantılarım.
Sabah yine çıkardım boş mide ile. Ben 3 aydan sonra mı çekicem ne :)

Böyle olanınız var mı?

kızlar selamlar anca gelebildim.... ya günler geçse minnoşumu görsem bende haftaya..ikili testimizde var bakalım hayırlısı olsun...hatice geçmiş olsun canımya

Teşekkürler canım dün öğleden sonra izin aldım bakamadım sonra buraya bügün daha iyiym sinüzit var bende o çok kötü baş ağrısı yapıyor:95::95: . Siz de dikkat edin de
kendinize hasta olmayın.

Yok canım benim de olmadı pek bulantım şimdi de yok çok şükür

benimde değerim 50.4 çıktı acep kız mı ki? :))[/QUOTE]

Senin ki sınırda canım şimdi düşün dur :76::76: Benim de maşallah 88,9 çıktı . Benim kız zaten

günaydınlarrrr
mavilef toktora bugün gitmicekmiydin akşammı gidcen, bide dün tunihan hiç girdimi topice benmi kaçırdım, bide bu sbh üniversiteli çocuk bana yer evrdi otobüsde "abla sen otur" didi, anlaşılyomu aceba hamile olduğumuz artıkın dışırdan..:44:

QUOTE=kk_bayansu;21182438]heheialışacaklar inşallah canım

yaaaa ben bunu istiyorumm nerdee satılıo petuş

evet canımcım dün ikili test için kan verdim bugün sonucumu aldım doktor çok iyi dedi şükürler olsun

bugün benim kafamdaki soruyu konuşmuşsunuz ne yazıkki ben yoktum benimde fbHCG değeri 65,7 çıktı 50 nin üstü kız diolar doktor bana %80 kız demişti zaten şimdi bende 2li testinin sonucunu alıp cinsiyetide belli olanlare sorucaktım:81:[/QUOTE]
canım hani dün bi arkadaş bi link yollamıştı ya hamile kıyafetleri ile ilgili o sitede...google yaz ebru maternity die açılyo o sitede var cnm
biz bunuda denemiştik geçen günerde:))

günaydın cnm, benim baştan buyana var bulantılarım ama 14. haftamın son günü bugün uzun üsredir bulantım yoktu bi kaç günüdr yine bulanyo midem, bide öğürmem hiç geçmedi çok şükür, bebem hep belli edio orda olduğunu:))her sbh 5 dk öğürmeden olmuo

geçmiş olsun cnm..ya ben geçenlerde duydummu okudummu bilemedim hamileyken ıhlamur içilmez die bişi aklımda kalmış sanki böyle bişiyi gören duyan oldumu, yoksa ben uyduryommu?
benimde değerim 50.4 çıktı acep kız mı ki? :))

Senin ki sınırda canım şimdi düşün dur :76::76: Benim de maşallah 88,9 çıktı . Benim kız zaten [/QUOTE]

yaaa bunu bende merak ediom ama test sonuçlarım dr da, dr aradı söyledi sonuçları telde, şimdi gidip nasıl alimki...ben bişeye bakcam desem ayıp olurmu aceba:))

günaydın kızlar..
petuşcum öğleden sonra randevum.. saat 3'te.. tuniyi de görmedim sanki dün hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…