2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bende Moulinex'in katı meyve sıkacağı var zaten de diğer özellikleri için robot gerekli mi acaba :44:
Markaponda arçeliğin robotu 220 liradan 120 liraya düşmüş.En iyisi gidip bir bayide inceleyip beğenirsem sipariş veririm.Bu tarz bişey almak isteyenler arçeliğin kendi sitesinden de özelliklerine bakabilirler. K 1190 Robolio diye geçiyor.

KIZLAR günaydınnn :)
babımızın gelmesine tam 128 gün kaldı.... askerlik bityor yawas yawas...
bu elevit pronatal sanki bende bulantı yaptı :S sizde de böle bişi oldumuuu ???

allah kavuştursun cnm..ben elevit kullanıyorum 10 gündür ama bulantı vs. yapmadı...3-4 gündür bulantım var ama onunla ilgili değil normal sanırım çünkü ilk hafta bi bulantım yoktu elevit kullanırken

PetunyaPet, kk_bayansu, izmirli82, mavilef, missaltin, paristebirgece, ozge0606, nilya_nilya, mehtapozan, sbilyana nasılsınız hanımlarr??? nasıl gidiyor bakalım??

KIZLAR günaydınnn :)
babımızın gelmesine tam 128 gün kaldı.... askerlik bityor yawas yawas...
bu elevit pronatal sanki bende bulantı yaptı :S sizde de böle bişi oldumuuu ???

canım inanki sen geliyorsun aklıma bazen.. az kalmış kocişinin gelmesine bütün sıkıntı stres bitecek o zaman.. keyfin nasıl bu arada..

:26::26:
katı meyveyi kendime alırım bebişede küçük bişi artık
karnım var benim belirgin ama işte bulantı falan yok ama sanırım şükretmem gerek
petunun dediği gibi bi kaç hafta sonra tekmeleri hissedinde o kötü düşüncelerde kalkar aklımızdan

ilahi kız güldürdün beniii
maşallah hadi bakalım ne güzellll
sağol tatlım
çimçik atim nazar değdirmeyim kendime
insanın en çok nazarı kendine değermiş

sağol tatlım tavsiyelerine uyucam.
ESSE markasınada güvenirim anneme semaver almıştım oradan.
bizide bilgilendiren bayan dışı metal olanı önermişti. uygun bi vakittte çıkalımda bakalım eşimle
artık bir an önce almak istiyorum

günaydınlarrrr

İlk hamileliğimde Free Beta HCG 15,88'di.. Ve kızım oldu..
Şimdi ise 67,9 bakalım neyim olacak..
:26:tutmuyor demekki canım
teşekkürler bayansu..bakalım bu rivayet tutacak mı
bakalım bakalım bu ayın 30unda dananın kuyruğu kopacak

petuşcum sağol bakıcam şimdi o siteye

birazdanda temizliğe girişicem gazamıs mübarek olsun

ben özenip aldım yoğurt makinasından bi kere yaptım daha öle çok katı olmadı... ama daha ilk denemem geliştiririm herhalde :)) bi küçük küçük kavanozları var onlara istersem mayalaabiliyormuşum. bebiş için tek kullanışlık güzel olur diye düşünüyorum. 6 tane cam kavanozu var 1 de genişçene bir kabı var.. kavanozları ilerde süt saklama kabı olarakta kullanabilirim herhalde..

pişşştttttttttttt neden susuyıorsunuzzzzz... napıyorsunuz kızlar...

yaf bana hazırsütten yoğurt mayalamak biraz saçma gelio..yani öenmli olan bnce yoğurdu evde mayalamk değil, sütün hazırını almamak sanki...yani hiçbirini yapmıcam için belki öyle gelio bana....gerçi annem dioki insanın çocuğuu olunca üstünden o miskinlik, üşengeçlik kalkiii

günaydın kızlar dün annem geldi bana popom büyümüş kızın olacak dedi

ya bende zabah iş yerindeki gadınlara soryom bi bakın nerem büyümüş die, heryerimin büyüdüğüne karar verdik:))

bayansu kolay gelsin yefrum..

bayansu sonuçları hakkında bilgilendirdi mi bizi petuşcum.. belki kaçırmışımdır diye kendisine soramıyom..

hehehee.. poposu büyük akasyaaa..

benim karnımdan önde gidiyor popom. zaten kilo alırkende ilk ordan alırdım hep. pöfffff bittim ben. akşam tok karnına tartıldım 60,2 çıktım

günaydın kızlar dün annem geldi bana popom büyümüş kızın olacak dedi
aaaa benimkide geçen telefonda doktorun kız dediğini duyunca ben anlamıştım zaten popon büyümüş dediii

soğol bitanemm çayımı içiim kalkıom şindi

bayansu sonuçları hakkında bilgilendirdi mi bizi petuşcum.. belki kaçırmışımdır diye kendisine soramıyom..

niye soramıyosun tatlım tekrar anlatırım zaten çok basit freebhcg 65.7 çıktı doktor ikili test sonucunu eline alıp fevkaladeninfevkinde dedi sonra güldük fln gayet güzel dedi söylenecek fazla bişey yoktu zaten

niye soramıyosun tatlım tekrar anlatırım zaten çok basit freebhcg 65.7 çıktı doktor ikili test sonucunu eline alıp fevkaladeninfevkinde dedi sonra güldük fln gayet güzel dedi söylenecek fazla bişey yoktu zaten[/QUOTE]

ohhhh maşallah.. seninkinde tutuyor o zaman fal.. kızın olacaktı değilmi.. freebhcg 50 üstü.. bende bugün gidiyorum toktoraaa.. dua edin benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…