Allah kavuştursun canımmmKIZLAR günaydınnn :)
babımızın gelmesine tam 128 gün kaldı.... askerlik bityor yawas yawas...
bu elevit pronatal sanki bende bulantı yaptı :S sizde de böle bişi oldumuuu ???
KIZLAR günaydınnn :)
KIZLAR günaydınnn :)
:26::26:canım bende katımeyve sıkacağı var, ev hediyesi gelmişti, yani indir, aç temizle 2 meyve için zahmetli gerçekten...onun yerine bebeğe püre gibi yapmak hem daha kolay hem daha sağlıklı gibi gelio ama bide tecrübeli annelere kulak vermek gerek tabi..
tü tüüü
yoğurt makinası geçen limangoda vardı tefal in...bayağıindirimliydi ama ne işe yarar bilemedim..
petunun dediği gibi bi kaç hafta sonra tekmeleri hissedinde o kötü düşüncelerde kalkar aklımızdankarnım var benim belirgin ama işte bulantı falan yok ama sanırım şükretmem gerek
ilahi kız güldürdün beniii
maşallahhadi bakalım ne güzellll
canım öncelilkkle wattına dikkat et.. 1000 watt olanlar en güçlüsü ama portakal mandalina için uygun değilmiş.. o nedenle 750watt aldım ben.. daha düşük olanları da tavsiye etmediler.. onlarda suyu sıkmadan posaya atıyormuş..
bi de dışı metalik olanlar daha dayanıklı ve uzun ömürlü oluyormuş.. ben ESSE'den aldım.. fiyatı daha uygundu.. kendi ürünleri.. internetten de bulabilirsin.. ama daha önce başka bi mağazada bu konuda bizi bilgilendiren bi hatun vardı.. o da arzumu tavsiye etmişti.. aslında marka önemli değil.. ama dikkat edeceğin özellikler bunlar olsun..
hatta şeftali suyu hazırlamıştı eşim bana.. posaya attıklarına inanmamış.. aldı eline kevgiri bi de oradan geçirdi posayı.. daha bunda su vardır diye.. walla bi damla bile su çıkaramadı.. ben çok memnunum.. bugün sana yarın bebişe..
:26:tutmuyor demekki canımİlk hamileliğimde Free Beta HCG 15,88'di.. Ve kızım oldu..
Şimdi ise 67,9 bakalım neyim olacak..
bakalım bakalım bu ayın 30unda dananın kuyruğu kopacakteşekkürler bayansu..bakalım bu rivayet tutacak mı
tatlım var bende katı meyve sıkacağı.. ben böyle kolaylık görmedim valla.. tavsiye ediyorum kesinlikle.. şu piyasada satılan hem meyve sıkıcağı hem robot olan ürünlere pek güvenmeyin derim ben.. görümcem almıştı bi heves ama kullanamadı.. çünkü gücü düşük oluyor o ürünlerin özellikle katı meyvesi hiç işe yaramıyor.. meyvenin suyunu sıkmadan posaya gönderiyormuş.. o bebek robotları biraz falsolu..
ben aslında şu yoğurt makinelerini merak ediyorum.. alsak mı?
günaydın kızlar dün annem geldi bana popom büyümüş kızın olacak dedi
yaf bana hazırsütten yoğurt mayalamak biraz saçma gelio..yani öenmli olan bnce yoğurdu evde mayalamk değil, sütün hazırını almamak sanki...yani hiçbirini yapmıcam için belki öyle gelio bana....gerçi annem dioki insanın çocuğuu olunca üstünden o miskinlik, üşengeçlik kalkiiiben özenip aldım yoğurt makinasından bi kere yaptım daha öle çok katı olmadı... ama daha ilk denemem geliştiririm herhalde :)) bi küçük küçük kavanozları var onlara istersem mayalaabiliyormuşum. bebiş için tek kullanışlık güzel olur diye düşünüyorum. 6 tane cam kavanozu var 1 de genişçene bir kabı var.. kavanozları ilerde süt saklama kabı olarakta kullanabilirim herhalde..
yaf bana hazırsütten yoğurt mayalamak biraz saçma gelio..yani öenmli olan bnce yoğurdu evde mayalamk değil, sütün hazırını almamak sanki...yani hiçbirini yapmıcam için belki öyle gelio bana....gerçi annem dioki insanın çocuğuu olunca üstünden o miskinlik, üşengeçlik kalkiii
ya bende zabah iş yerindeki gadınlara soryom bi bakın nerem büyümüş die, heryerimin büyüdüğüne karar verdik:))
bayansu kolay gelsin yefrum..
pişşştttttttttttt neden susuyıorsunuzzzzz... napıyorsunuz kızlar...
hehehee.. poposu büyük akasyaaa..
yaf bana hazırsütten yoğurt mayalamak biraz saçma gelio..yani öenmli olan bnce yoğurdu evde mayalamk değil, sütün hazırını almamak sanki...yani hiçbirini yapmıcam için belki öyle gelio bana....gerçi annem dioki insanın çocuğuu olunca üstünden o miskinlik, üşengeçlik kalkiii
ya bende zabah iş yerindeki gadınlara soryom bi bakın nerem büyümüş die, heryerimin büyüdüğüne karar verdik:))
aaaa benimkide geçen telefonda doktorun kız dediğini duyunca ben anlamıştım zaten popon büyümüş dediiigünaydın kızlar dün annem geldi bana popom büyümüş kızın olacak dedi
bayansu sonuçları hakkında bilgilendirdi mi bizi petuşcum.. belki kaçırmışımdır diye kendisine soramıyom..
canım kusura bakma ya ben yeni gördüm işyerinde olunca ancak bu kadar oluyorpişşştttttttttttt neden susuyıorsunuzzzzz... napıyorsunuz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?