2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ohhhh maşallah.. seninkinde tutuyor o zaman fal.. kızın olacaktı değilmi.. freebhcg 50 üstü.. bende bugün gidiyorum toktoraaa.. dua edin benim için..

ayyy inşallah hepinize dua ediyorum allahım benimle birlikte bütün hamiş arkadaşlarımın bebeklerini koru sağlık sıhhat ver onları anne ve babalarına bağışla dieevet kız dedi doktur ama %75-80 fln
ikili test yaptırcakmısın canım bugün:44:

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn :)
babımızın gelmesine tam 128 gün kaldı.... Askerlik bityor yawas yawas...
Bu elevit pronatal sanki bende bulantı yaptı :s sizde de böle bişi oldumuuu ???

allah kavuştursun canım. O zamana hepimizin karnı kocaman olur. Ne güzel doğumda yanında olur.

benim karnımdan önde gidiyor popom. zaten kilo alırkende ilk ordan alırdım hep. pöfffff bittim ben. akşam tok karnına tartıldım 60,2 çıktım

bende en son doktorda tartıldım 60,2 çıktım ama bende popo falan büyümedi zaten dümdüz bi hatunum nasıl olacam çok merak ediyorum biraz kalça falan fena olmaz hani azıcıkta popo bende şuan sadece meme büyüdü ya

canım bende var yoğurt makinesi.tavsiye ederim kızımda almıştım.hatta arada kendimizede yapıyorum iyi oluyor.arzumdan almıştım ben.

Amiin canım sağol ii dileklerin için. Ben de hepimize dua ediyorum. Allah'ım meleklerimizi korusun

biraz kalça iyi ama eşim her sabah o giydiğin dar olmadımı popon çıktı sanki diyor. o poponun ortaya çıkmama ihtimali yok göğüslerimde irileşti karnımda çıktı şiştim kız ben resmen daha 3. ayda. ayh kafayı kiloma taktım sonumumerak ediyorum. hafta sonu düğün var. benimle aynı haftada hamile olan biri var. onu görmeyibekliyorum inşallah yaklaşık aynı olmuştur karnımız yoksa derdimden kahrolrum.

bayansu sonuçları hakkında bilgilendirdi mi bizi petuşcum.. belki kaçırmışımdır diye kendisine soramıyom..
BEN OLAYA EL ATANA KADAR BAYANSUCUM OLAYA AÇIKLIK GETİRMİŞ BİLEM
yavrucum kaynıyo ya arada bazen.. şahsen ben bugün iyi sayılırım.. doktor randevumuz var bugün.. belki 2liyi de yapar diye tahmin ediyorum.. sen nasılsın pekü..
yapar yefrum çocuk doğacak nerdeyse maşallah, bugünde yaopmıcak ne zmn yapcak dularımız seninle bugün..

ohhhh maşallah.. seninkinde tutuyor o zaman fal.. kızın olacaktı değilmi.. freebhcg 50 üstü.. bende bugün gidiyorum toktoraaa.. dua edin benim için..[/QUOTE]
maşallah yefrum...bizimkide eşinin yaşına göre çok ii sonuçlar demiş..carrrtt didim ya carrttt yani ne varmış yaşımda..pehh

ya benhamile modası yaptım, gögüslerim o kadar sıkılyoki artık gögüs kapçıklarımın içinde bende atleti giyyom üstüne takyom kapçığı:)) en azından o teller falan daha az baskı yapıo..yani bi iş kadınına yakışmıo emme rahatım daha önemli sankim..

canımmm benim de gözümden kaçmış çok sevindimm mşallah bebişine

BEN OLAYA EL ATANA KADAR BAYANSUCUM OLAYA AÇIKLIK GETİRMİŞ BİLEM

maşallah yefrum...bizimkide eşinin yaşına göre çok ii sonuçlar demiş..carrrtt didim ya carrttt yani ne varmış yaşımda..pehh

ne saçma 40 yaşında doğuranlara ne demeli o zaman

selam kızlar..bu uykusuzluk ve mide bulantısı mahvediyor beni.hayattan zevk alamaz oldumya((

allah kavuştursun cnm..ben elevit kullanıyorum 10 gündür ama bulantı vs. yapmadı...3-4 gündür bulantım var ama onunla ilgili değil normal sanırım çünkü ilk hafta bi bulantım yoktu elevit kullanırken

ozaman benımkıde ılactan değilll bulantım olmasa ne iyi olurrrrr

Tatlım cam saklama kabı doktorlar tarafından önerilmiyor..
Çünkü anne sütündeki önemli bir proteini yok ediyor..

Bayansu gözün aydın canım çok sevindim,darısı yaptırmayanların başına inşallah

Kızlar bu arada can sıkıntısından sezeryan doğum videosu açtım izleyemeden kapattım çok fena oldum ya nasıl doğurcam ben

canım bende arzum mela plus 1000 w kullanıyorm.çok memnunum.200 liraya almıştm sanırım.alacak varsa nette arastrsn kesinlikle tavsiye ederim.ayrıca 3 yıl garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…