ohhhhmaşallah.. seninkinde tutuyor o zaman fal.. kızın olacaktı değilmi.. freebhcg 50 üstü.. bende bugün gidiyorum toktoraaa.. dua edin benim için..
kızlar günaydınnn :)
babımızın gelmesine tam 128 gün kaldı.... Askerlik bityor yawas yawas...
Bu elevit pronatal sanki bende bulantı yaptı :s sizde de böle bişi oldumuuu ???
benim karnımdan önde gidiyor popom. zaten kilo alırkende ilk ordan alırdım hep. pöfffff bittim ben. akşam tok karnına tartıldım 60,2 çıktım
PetunyaPet, kk_bayansu, izmirli82, mavilef, missaltin, paristebirgece, ozge0606, nilya_nilya, mehtapozan, sbilyana nasılsınız hanımlarr??? nasıl gidiyor bakalım??
tatlım var bende katı meyve sıkacağı.. ben böyle kolaylık görmedim valla.. tavsiye ediyorum kesinlikle.. şu piyasada satılan hem meyve sıkıcağı hem robot olan ürünlere pek güvenmeyin derim ben.. görümcem almıştı bi heves ama kullanamadı.. çünkü gücü düşük oluyor o ürünlerin özellikle katı meyvesi hiç işe yaramıyor.. meyvenin suyunu sıkmadan posaya gönderiyormuş.. o bebek robotları biraz falsolu..
ben aslında şu yoğurt makinelerini merak ediyorum.. alsak mı?
ayyy inşallah hepinize dua ediyorum allahım benimle birlikte bütün hamiş arkadaşlarımın bebeklerini koru sağlık sıhhat ver onları anne ve babalarına bağışla die
ikili test yaptırcakmısın canım bugün:44:
bende en son doktorda tartıldım 60,2 çıktım ama bende popo falan büyümedi zaten dümdüz bi hatunum nasıl olacam çok merak ediyorum biraz kalça falan fena olmaz haniazıcıkta popo bende şuan sadece meme büyüdü ya
PetunyaPet, kk_bayansu, izmirli82, mavilef, missaltin, paristebirgece, ozge0606, nilya_nilya, mehtapozan, sbilyana nasılsınız hanımlarr??? nasıl gidiyor bakalım??
BEN OLAYA EL ATANA KADAR BAYANSUCUM OLAYA AÇIKLIK GETİRMİŞ BİLEMbayansu sonuçları hakkında bilgilendirdi mi bizi petuşcum.. belki kaçırmışımdır diye kendisine soramıyom..
yapar yefrum çocuk doğacak nerdeyse maşallah, bugünde yaopmıcak ne zmn yapcakyavrucum kaynıyo ya arada bazen.. şahsen ben bugün iyi sayılırım.. doktor randevumuz var bugün.. belki 2liyi de yapar diye tahmin ediyorum..sen nasılsın pekü..
niye soramıyosun tatlım tekrar anlatırım zaten çok basit freebhcg 65.7 çıktı doktor ikili test sonucunu eline alıp fevkaladeninfevkinde dedi sonra güldük fln gayet güzel dedi söylenecek fazla bişey yoktu zaten
bende en son doktorda tartıldım 60,2 çıktım ama bende popo falan büyümedi zaten dümdüz bi hatunum nasıl olacam çok merak ediyorum biraz kalça falan fena olmaz haniazıcıkta popo bende şuan sadece meme büyüdü ya
aaaa benimkide geçen telefonda doktorun kız dediğini duyunca ben anlamıştım zaten popon büyümüş dediii
soğol bitanemm çayımı içiim kalkıom şindi
niye soramıyosun tatlım tekrar anlatırım zaten çok basit freebhcg 65.7 çıktı doktor ikili test sonucunu eline alıp fevkaladeninfevkinde dedi sonra güldük fln gayet güzel dedi söylenecek fazla bişey yoktu zaten
BEN OLAYA EL ATANA KADAR BAYANSUCUM OLAYA AÇIKLIK GETİRMİŞ BİLEM
maşallah yefrum...bizimkide eşinin yaşına göre çok ii sonuçlar demiş..carrrtt didim ya carrttt yani ne varmış yaşımda..pehh
allah kavuştursun cnm..ben elevit kullanıyorum 10 gündür ama bulantı vs. yapmadı...3-4 gündür bulantım var ama onunla ilgili değil normal sanırım çünkü ilk hafta bi bulantım yoktu elevit kullanırken
Ay bugün çok duygusalım:)
Gözlerim nemli nemli hep :) Ayyyy içim daraldı...:2:
canımmm benim de gözümden kaçmış çok sevindimmmşallah bebişine
ne saçma 40 yaşında doğuranlara ne demeli o zaman
ben özenip aldım yoğurt makinasından bi kere yaptım daha öle çok katı olmadı... ama daha ilk denemem geliştiririm herhalde :)) bi küçük küçük kavanozları var onlara istersem mayalaabiliyormuşum. bebiş için tek kullanışlık güzel olur diye düşünüyorum. 6 tane cam kavanozu var 1 de genişçene bir kabı var.. kavanozları ilerde süt saklama kabı olarakta kullanabilirim herhalde..
YANİ DEMİ...bu benim toktor beni çatlatcak ya bakalım hayırlısı...
canım öncelilkkle wattına dikkat et.. 1000 watt olanlar en güçlüsü ama portakal mandalina için uygun değilmiş.. o nedenle 750watt aldım ben.. daha düşük olanları da tavsiye etmediler.. onlarda suyu sıkmadan posaya atıyormuş..
bi de dışı metalik olanlar daha dayanıklı ve uzun ömürlü oluyormuş.. ben ESSE'den aldım.. fiyatı daha uygundu.. kendi ürünleri.. internetten de bulabilirsin.. ama daha önce başka bi mağazada bu konuda bizi bilgilendiren bi hatun vardı.. o da arzumu tavsiye etmişti.. aslında marka önemli değil.. ama dikkat edeceğin özellikler bunlar olsun..
hatta şeftali suyu hazırlamıştı eşim bana.. posaya attıklarına inanmamış.. aldı eline kevgiri bi de oradan geçirdi posayı.. daha bunda su vardır diye.. walla bi damla bile su çıkaramadı.. ben çok memnunum.. bugün sana yarın bebişe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?